Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι ο δικός μου, επειδή είναι οικείο το περιβάλλον, δεν έχει πρόβλημα κι όντως γυρνάει χαρούμενος.

Δεν είναι τρέλα όταν γυρνάει και σου λέει διάφορα; Ή σου δείχνει χορούς ή τραγούδια; :D

Το πρωί βέβαια ... δεν ξυπνάει εύκολα! Μου 'μοιασε το παιδί μου. :tongue:

η δικιά μου οχτώμιση έχει κοιμηθεί και εφτά παρά μόνη της με φωνάζει. πάει τουαλέτα, πλένει δόντια πάνω στην καρεκλίτσα της, βλέπει στρουμφάκια και όταν ετοιμαστώ την ετοιμάζω και αυτήν.

Εμάς στην αρχή μας έβαζε να πάιζουμε μαζί της την μικρή Ελένη και κάναμε την Ελένη όλοι με τη σειρά...:tongue:

τις προάλλες μου τραγουδούσε το ήταν ένα μικρό καράβι, το τραγουδάνε στην παρεούλα μου είπε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γι'αυτό έσκασες το 50αρικο. Στα jumbo όλα τα σχολικά τα έχουνε μαζί. βέβαια πρήξαμε λίγο μια πρόθυμη κοπέλα να μας βοηθήσει:tongue: και φάγαμε και ένα δυωράκι αλλά έκανε και την βόλτα της η μικρή. Ποδιά δεν μας ζητήσανε ούτε νερομπογιές ,αν και μου έχει φέρει είδη μια ζωγραφιά με νερομπογιές...μήπως χρησιμοποιούν τα περσινά αποθέματα? γιατί μάλλον δεν σου επιστρέφουν κάτι..ή μας περιμένει και άλλη δόση? Εσείς πέρισυ μια φορά τα ψωνίσατε?

Που ν' άντεχα παιδάκι μου 2ωρο στα Jumbo; Τα πόδια μου δεν μπορώ να πάρω!

Πέρσι δεν είχανε ζητήσει τπτ, αλλά μάλλον γιατί ήταν μικρά και τα περισσότερα τους τα 'κανε η δασκάλα, με μικρή συμμετοχή δική τους.

Φέτος θα μεγαλουργήσουνε!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τις προάλλες μου τραγουδούσε το ήταν ένα μικρό καράβι, το τραγουδάνε στην παρεούλα μου είπε..

Την περασμένη εβδομάδα (1 Οκτωβρίου μου φαίνεται) ήταν η μέρα της τρίτης ηλικίας και είχανε μάθει το "η γιαγιά μας η καλή". Ο Γιάννης είχε κολλήσει με το στίχο "κι ο παππούς απ' τη χαρά του, κατουράει τα βρακιά του". Είχαμε πάει στο χωριό μου και το 'λεγε στον πατέρα μου, έπεσε πολύ γέλιο! :lol::lol::lol:

Είναι τρελά χαριτωμένη ηλικία πάντως!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την περασμένη εβδομάδα (1 Οκτωβρίου μου φαίνεται) ήταν η μέρα της τρίτης ηλικίας και είχανε μάθει το "η γιαγιά μας η καλή". Ο Γιάννης είχε κολλήσει με το στίχο "κι ο παππούς απ' τη χαρά του, κατουράει τα βρακιά του". Είχαμε πάει στο χωριό μου και το 'λεγε στον πατέρα μου, έπεσε πολύ γέλιο! :lol::lol::lol:

Είναι τρελά χαριτωμένη ηλικία πάντως!

πάντως είχανε δίκιο όσοι με παροτρίναν να την στείλω στον παιδικό. μαθαίνει πολλά, τις προάλλες μου είπε παίζαν με γράμματα, η δικιά μου ξέρει την αλφαβήτα σε τραγουδάκι, χαίρονται με τις δημιουργίες τους - χειροτεχνίες, πράγματα που δεν έκανε στο σπίτι και πάνω απ'όλα συναστρέφεται με παιδάκια και δεν είναι όλη μέρα με τις πιζάμες με μια γιαγιά , έναν παππού άντε και καμιά γειτόνισσα όπως ήταν μέχρι τώρα.

Διαφημίσεις

και βλέπω βελτίωση και στη συμπεριφορά της γενικώς. ¨οταν ερχόταν ο Μάριος στο σπίτι δεν τον άφηνε να αγκίξει τίποτα, μόνο να κοιτάει. χθες τον φώναξε στο δωμάτιό της να πάιξουν με τις πλαστελίνες. καθήσαν στο τραπεζάκι δίπλα δίπλα του έδωσε τον πλάστη να ανοίθγει την πλαστελίνη και κάνανε σχέδια με τις φόρμες χωρίς φασαρίες και γκρίνιες...

Ναι τ' ότι μαθαίνει να παίζει καλύτερα με άλλα παιδιά το 'δα κι εγώ. Ειδικά το καλοκαίρι, όποτε πετύχαινε στην παραλία άλλα παιδάκια (και κυρίως περιπτώσεις που πηγαίνανε και τ' άλλα σχολείο) παίζανε πάρα πολύ ωραία και χωρις καβγάδες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάντως είχανε δίκιο όσοι με παροτρίναν να την στείλω στον παιδικό. μαθαίνει πολλά, τις προάλλες μου είπε παίζαν με γράμματα, η δικιά μου ξέρει την αλφαβήτα σε τραγουδάκι, χαίρονται με τις δημιουργίες τους - χειροτεχνίες, πράγματα που δεν έκανε στο σπίτι και πάνω απ'όλα συναστρέφεται με παιδάκια και δεν είναι όλη μέρα με τις πιζάμες με μια γιαγιά , έναν παππού άντε και καμιά γειτόνισσα όπως ήταν μέχρι τώρα.

SNIF!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:( :(:rolleyes:

μια χαρά περνάνε τα παιδάκια σας βλέπω...

αχ εμένα θα μου λέει σουηδικά τραγουδάκια...και δεν θα καταλαβαίνω και τίποτα...

εμείς από τον μάη που χρησιμοποιεί πλαστελίνες και νερομπογιές τρελαίνεται...

στα γενέθλια της ανηψιάς τους έκανε δώρο έναν μικρό καμβά με ζωάκι,που είχε μέσα πινελάκι και μπογιές...

τρελάθηκε,ξύπνησε την κυριακή με αυτό στο μυαλό της...και κάθησε και το ζωγράφισε με τον μπαμπά της...ένας ελέφαντας ήταν αλλά με τις δημιουργίες της τώρα δεν φαίνεται ο ελέφαντας!!!χαχα

πάντως να είναι κάθε μέρα με παιδάκια είναι πολύ σημαντικό!!

Καλημερα

περαστικα και παλι στα μικρα..

και εγω απο αυτα που ακουω και βλεπω μαλλον ειναι θεμα παιδικουσ ταθμου, διευθυνσης, δασκαλας.. και εμας ο παιδικος εδω εχει αυλη και διπλ την παιδικη χαρα και ποτε δεν εχω δει τα παιδια εξω.. μου φαινεται οτι μονιμα μεσα κλεισμενα τα χουν..

ακομη και με κρυο εξω επρεπε να ναι εστω και 15 λεπτα.. και μιλαμε για ηπιο κρυο, οχι για παγετο..

Διαφημίσεις

μια χαρά περνάνε τα παιδάκια σας βλέπω...

αχ εμένα θα μου λέει σουηδικά τραγουδάκια...και δεν θα καταλαβαίνω και τίποτα...

εμείς από τον μάη που χρησιμοποιεί πλαστελίνες και νερομπογιές τρελαίνεται...

στα γενέθλια της ανηψιάς τους έκανε δώρο έναν μικρό καμβά με ζωάκι,που είχε μέσα πινελάκι και μπογιές...

τρελάθηκε,ξύπνησε την κυριακή με αυτό στο μυαλό της...και κάθησε και το ζωγράφισε με τον μπαμπά της...ένας ελέφαντας ήταν αλλά με τις δημιουργίες της τώρα δεν φαίνεται ο ελέφαντας!!!χαχα

πάντως να είναι κάθε μέρα με παιδάκια είναι πολύ σημαντικό!!

εμενα τα κανει καιρο ολα αυτα.. οτιδηποτε με ζγραφικη, κατασκευες κλπ

εχει εντριβησει στα παζλ και τωρα θελω να μεταβω στα παιχνιδια μνημης γιατι σε ενα αλλο σπιτι επαιξε και ενθουσιαστηκε..γενικα το χουμε ριξει στο εκπαιδευτικο μερος..

με τα τραγουδια εχει παει πισω.. αρνειται να ακουει μουσικη..εγω βαζω σε ασχετες στιγμες αλλα δεν ασχολειται πια..

τωρα με τον μπεμπη αναγκαστικα θα την ξαναβαλω στο τρυπακι..

εμενα τα κανει καιρο ολα αυτα.. οτιδηποτε με ζγραφικη, κατασκευες κλπ

εχει εντριβησει στα παζλ και τωρα θελω να μεταβω στα παιχνιδια μνημης γιατι σε ενα αλλο σπιτι επαιξε και ενθουσιαστηκε..γενικα το χουμε ριξει στο εκπαιδευτικο μερος..

με τα τραγουδια εχει παει πισω.. αρνειται να ακουει μουσικη..εγω βαζω σε ασχετες στιγμες αλλα δεν ασχολειται πια..

τωρα με τον μπεμπη αναγκαστικα θα την ξαναβαλω στο τρυπακι..

Εγω της βάζω ένα τραγουδάκι στο youtube και μετά βάζει μόνη της απο τα διπλανά. ¨ενα διάστημα είχε φάει κόλλημα με το μπαρμπα μπρίλιο και το άκουγε και το τραγουδούσε συνέχεια και τελευταία με το έλα βρε χαραλάμπη να σε παντρέψουμε (απο τα ζουζούνια πάντα)

τελευταία με το έλα βρε χαραλάμπη να σε παντρέψουμε (απο τα ζουζούνια πάντα)

:lol::lol::lol:

O Γιάννης πιο μικρός είχε κολλήσει με τη Μπεμπέ Λιλύ. ΕΥΤΥΧΩΣ το ξεπέρασε γρήγορα, γιατί μου τη δίνει εμένα αυτό το μωρό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαζευτηκαμε βλεπω!

χαιρομαι!

κι εμενα ηρθε τις προαλλες και μου ειπε το τραγουδακι με τα δαχτυλα,που δεν το ηξερα,και μου το εμαθε.

μαθαμε και το ποταμακι,βικη,μπραβο,πολυ ωραιο,και της αρεσει πολυ.

παντως εμενα τραγουδακια μαθαινει σπιτι, βολτες βγαινει καθε μερα με τον παππου και την γιαγια,μαζι μου σε επισκεψεις παμε σε παιδακια φιλων και κουμπαρων,παιζει καθε μερα με πλαστελινες και ζωγραφιες,οποτε για τον παιδικο ειχα πιο πολλες απαιτησεις,απο αυτα που κανουν.:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Στον δικό μας σήμερα θα κάνουνε τη "Συννεφούλα" του Σαββόπουλου, ένεκα φθινοπώρου. (μας έχουν δώσει πρόγραμμα)

Ανυπομονώ να 'ρθει, να το βάλουμε στο γιουτουμπ, για να μου δείξει αν κάνανε καμιά χορογραφία. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...