Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ δεν την πήγα παιδίατρο ούτε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα...

αν έχει αμυγδαλίτιδα, θα έχει υψηλό πυρετό και πύον στο λαιμό,έλεγξε τον...

μην δίνεις τσάμπα λεφτά στον γιατρό...

απλά μάλλον κολλάει κάτι άλλο κάθε φορά...

πάντως το θεωρώ απαράδεκτο τέτοια εποχή και να τα έχουν μέσα...

κάθε μέρα έξω θα έπρεπε να είναι...πότε θα τα βγάλουν?όταν θα βρέχει?

και πότε θα προσαρμοστούν δλδ?τι περιμένουν οι δασκάλες από τα παιδάκια?

βαριούνται μου φαίνεται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε, δυστυχώς η νόρμα στους περισσότερους δημοτικούς σταθμούς έτσι είναι. Γι' αυτό κι ο Γιάννης βαριόταν στον πρώτο που πήγαμε και γι' αυτο τον άλλαξα μόλις μας πήρανε στον περσινό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άσε κι εδώ έτσι είναι και χειρότερα...

τα κτήρια χάλια...και η αυλή είναι με βότσαλο...

έμαθα κιόλας ότι θα απολύσουν μερικές παλιές και 5 δημοτικοί σταθμοί θα γίνουν 3 και θα τα στοιβάξουν σε ένα κτήριο όλα τα παιδιά...ο αριθμός των παιδιών θα παραμείνει ίδιος...οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει...

στην σουηδία πάντως αναλογεί μία δασκάλα για κάθε 4 παιδάκια!!!!:shock::shock:

Άσε, δυστυχώς η νόρμα στους περισσότερους δημοτικούς σταθμούς έτσι είναι. Γι' αυτό κι ο Γιάννης βαριόταν στον πρώτο που πήγαμε και γι' αυτο τον άλλαξα μόλις μας πήρανε στον περσινό.

εεε,δεν ηξερα κι εγω,δεν ρωταγα?επρεπε να βαλω πρωτη επιλογη κανεναν ιδιωτικο,γμτ..αλλα τωρα τελειωσε.

το μονο καλο ειναι οτι τρωει απ'ολα,και μπαινει σε ενα προγραμμα..οταν δεν ειναι αρρωστη..:rolleyes:

Ελενάκι έτσι είναι στην αρχή. Κι ο Γιάννης πέρσι έτσι ήταν. Πίστεψέ με και στην αυλή να βγαίνανε, θα προλάβαινε να κολλήσει στην τάξη.

ναι,το θυμαμαι,που το ελεγες.καλα,ναι,ειπαμε θα αρρωστησει,αλλα θα εχει αλλα οφελη.θα περναει ευχαριστα την ωρα της δημιουργικα,πιστευα.αυτοι λενε μονο τραγουδακια,και παιζουν με παιχνιδια..

αυτα τα κανουμε και σπιτι μας.

κι εγώ δεν την πήγα παιδίατρο ούτε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα...

αν έχει αμυγδαλίτιδα, θα έχει υψηλό πυρετό και πύον στο λαιμό,έλεγξε τον...

μην δίνεις τσάμπα λεφτά στον γιατρό...

απλά μάλλον κολλάει κάτι άλλο κάθε φορά...

πάντως το θεωρώ απαράδεκτο τέτοια εποχή και να τα έχουν μέσα...

κάθε μέρα έξω θα έπρεπε να είναι...πότε θα τα βγάλουν?όταν θα βρέχει?

τον ελεγξα τον λαιμο της,δεν εχει πυο.μολις ακουσε για παιδιατρο..δεν σταματησε να κλαιει..πολυ μιγιαγγιχτη η κορη,ηθελα να ηξερα ποιανου εμοιασε:cool:

αυτα σκεφτομαι που λες κι εγω,και ξενερωνω.κι εχει μια αυλη!απιστευτη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Περαστικά στα αρρωστούλια.

Εμάς τα έχουν πολλές ώρες έξω τώρα που έχει καλό καιρό ακόμα.

Τη δευτέρα μας έστειλαν και μια λίστα για να αγοράσουμε πράγματα. Χαρτόνια, μαρκαδόρους, μπλοκ, Α4, κόλλες , φτερά, χάντρες, κουζινικά , πηλό , τέλως πάντων 40 ευρώ έσκασα. Με τις βροχές θα μπουν σε πρόγραμμα κατεσκευών μου είπαν.

Πάντως και το πρωί που πάω τα παράθυρα τα έχουν ανοιχτά , όταν σχολάω βλέπω να καθαρίζουν πατώματα, τζάμια, αυλή και το ΣΚ που πρόσεξα τα παράθυρα ανοιχτά ήταν.

Η δικιά μου ακόμα μην τη ματιάξω ούτε μύξα δεν έχει αλλά όπως σας είπα όταν πήγε ο Μάριος προνήπια ήταν σαν πήγαμε και εμείς άρα έχει καλή συλλογή αντισωμάτων. Βέβαια δεν περιμένω να μην αρρωστήσει και καθόλου αλλά δεν νομίζω να είναι και μονίμως άρρωστη...είδομεν...

εεε,δεν ηξερα κι εγω,δεν ρωταγα?επρεπε να βαλω πρωτη επιλογη κανεναν ιδιωτικο,γμτ..αλλα τωρα τελειωσε.

Θα ξέρεις για του χρόνου! :D

Θα κάνουν κι εκεί πράγματα, αλλά αργούν ν' αρχίσουν.

Τη δευτέρα μας έστειλαν και μια λίστα για να αγοράσουμε πράγματα. Χαρτόνια, μαρκαδόρους, μπλοκ, Α4, κόλλες , φτερά, χάντρες, κουζινικά , πηλό , τέλως πάντων 40 ευρώ έσκασα. Με τις βροχές θα μπουν σε πρόγραμμα κατεσκευών μου είπαν.

Κι εμάς μας δώσανε, 50 έουρος έσκασα και δνε πήρα και "ποδιά ζωγραφικής" ακόμα. Αχ, μόλις πάρω θα του την φορέσω και θα βγάλω φωτογραφία! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

είναι λίγο στο χέρι της κάθε δασκάλας και διευθύντριας τι θέλει να κάνει με τα παιδάκια...

τώρα ελεναδίτσα υπομονή...

καλως το βικάκι, ακούγεται καλός σταθμός ο δικός σας..ιδιωτικός όμως ε?έχουν διαφορά...εκεί τα σκας κι έχεις απαιτήσεις...

κάποιοι είναι μόνο φύλαξη,κάποιοι κάνουν πολλά πράγματα.

Θα ξέρεις για του χρόνου! :D

Θα κάνουν κι εκεί πράγματα, αλλά αργούν ν' αρχίσουν.

Κι εμάς μας δώσανε, 50 έουρος έσκασα και δνε πήρα και "ποδιά ζωγραφικής" ακόμα. Αχ, μόλις πάρω θα του την φορέσω και θα βγάλω φωτογραφία! :mrgreen:

εγώ απο jumbo τα πήρα όλα. μέχρι και τα φτερά. μόνο μαστιχόκολλα και χαρτόνι με ίνες δεν βρήκα. Ούτε καν ξέρω τί είναι αυτά. Θα πάω σε κανένα βιβλιοπωλείο να τα πάρω.

Διαφημίσεις

είναι λίγο στο χέρι της κάθε δασκάλας και διευθύντριας τι θέλει να κάνει με τα παιδάκια...

τώρα ελεναδίτσα υπομονή...

καλως το βικάκι, ακούγεται καλός σταθμός ο δικός σας..ιδιωτικός όμως ε?έχουν διαφορά...

Ξέρω και ιδιωτικούς κορίτσι που είναι μάπα. Και δημοτικούς (ένας κοντά στο σπίτι μου αλλά που δεν κατάφερα να βάλω τον Τζόνυ) που είναι ΠΟΛΥ καλοί.

Πάντα είναι και θέμα ατόμων. Αλλά σας είπα ποια είναι η συνηθισμένη νόρμα.

Εκεί που πηγαίναμε εμείς, υπέροχος χώρος, μεγάλες τάξεις, αυλές, κλπ, αλλά βαρεμάρα. Μέχρι τα Χριστούγεννα θέλανε να τα "προσαρμόσουν". Όταν βαριέται το παιδί, δεν θα προσαρμοστεί. Απλά θα συνηθίσει και θα σταματάει να σε πρήζει προφανώς. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ απο jumbo τα πήρα όλα. μέχρι και τα φτερά. μόνο μαστιχόκολλα και χαρτόνι με ίνες δεν βρήκα. Ούτε καν ξέρω τί είναι αυτά. Θα πάω σε κανένα βιβλιοπωλείο να τα πάρω.

Πήγε ο χάζμπαντ με τη λίστα σ' ενα βιβλιοπωλείο εδώ κοντά, για να του τα ετοιμάσουνε. Στα Jumbo καλύτερα θα ήταν, αλλά ποιος θα 'ψαχνε που εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ;

Ποδιά ζωγραφικής σου ζητήσανε; Πήρες; Πόσο περίπου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η δικιά μου πάντως έχει εγκλιματιστεί πλήρως. Κάθε μέρα μου λέει ότι έχει άλλη φίλη και μου μιλάει συνέχεια για το τι έκανε στο σχολειο. Ενώ στην αρχή μου άλλαζε το θέμα αν τη ρωτούσα. στην αρχή ήταν μόνη της στη τσουλήθρα ή στα πόδια της δασκάλας. Τώρα μου λέει η δασκάλα όλη μέρα παίζει παίζει πάιζει με τα παιδάκια. Και πραγματικά γυρνάει πολύ χαρούμενη στο σπίτι και ξυπνάει μόνη της το πρωί για να πάει σχολείο.

Και πραγματικά γυρνάει πολύ χαρούμενη στο σπίτι και ξυπνάει μόνη της το πρωί για να πάει σχολείο.

Κι ο δικός μου, επειδή είναι οικείο το περιβάλλον, δεν έχει πρόβλημα κι όντως γυρνάει χαρούμενος.

Δεν είναι τρέλα όταν γυρνάει και σου λέει διάφορα; Ή σου δείχνει χορούς ή τραγούδια; :D

Το πρωί βέβαια ... δεν ξυπνάει εύκολα! Μου 'μοιασε το παιδί μου. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πήγε ο χάζμπαντ με τη λίστα σ' ενα βιβλιοπωλείο εδώ κοντά, για να του τα ετοιμάσουνε. Στα Jumbo καλύτερα θα ήταν, αλλά ποιος θα 'ψαχνε που εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ;

Ποδιά ζωγραφικής σου ζητήσανε; Πήρες; Πόσο περίπου;

γι'αυτό έσκασες το 50αρικο. Στα jumbo όλα τα σχολικά τα έχουνε μαζί. βέβαια πρήξαμε λίγο μια πρόθυμη κοπέλα να μας βοηθήσει:tongue: και φάγαμε και ένα δυωράκι αλλά έκανε και την βόλτα της η μικρή. Ποδιά δεν μας ζητήσανε ούτε νερομπογιές ,αν και μου έχει φέρει είδη μια ζωγραφιά με νερομπογιές...μήπως χρησιμοποιούν τα περσινά αποθέματα? γιατί μάλλον δεν σου επιστρέφουν κάτι..ή μας περιμένει και άλλη δόση? Εσείς πέρισυ μια φορά τα ψωνίσατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...