Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!! μολις γυρισα απο το μαθημα ψυχοπροφυλακτικης που εκανα στο ΙΚΑ..

όλα καλα και ολα ωραια τα περι τοκετου και χρησιμα ειναι..βασικα επεσα στο τελευταιο μαθημα του προηγουμενου κυκλου και εγω μαζι με αλλες δυο ξεκιναμε τον νεο κυκλο 7 συναντησεων.. ΑΛΛΑ μολις αρχισε το θεμα θηλασμος..

ΕΛΕΟΣ....

κουβεντα μαιας (ανω των 50 ετων με δηθεν εμπειρια) ...

"τις πρωτες τρεις μερες βαζουμε το μωρο στο στηθος για να ενεργοποιηθει ο μηχανισμος του θηλασμου και δινουμε οτι γαλα μας δινει το μαιευτηριο.. εμεις στην αρχη τους δινουμε kinderte για να καθαρισει το στομαχι και εσεις μεχρι να ρθει το γαλα την 3η ημερα δινετε το γαλα που σας δινει το μαιευτηριο.." :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :eek: :eek: :rolleyes:

τα συμπερασματα δικα σας.........

εγω τι εκανα??? κρατηθηκα για δυο λεπτα με το ζορι για να μην μιλησω και την κανω ρομπιδι αλλα κλασικα δεν κρατηθηκα και αρχισα να την ακυρωνω απαντωντας το ενα πισω απο το αλλο..

μεχρι που μου ειπε οτι το πυαρ (που βγαινει και στους ηνες πριν τη γεννα σε ορισμενες γυναικες οπως εχουμε αναφερει αλλα ειδικα το πρωτο τριημερο μετα τον τοκτο) το χανουμε ουτως η αλλως μηνες πριν τη γεννηση του μωρου και δεν ειναι αρκετο για να τραφει το μωρο και οτι ενα τελειομηνο υγιες μωρο πρεπει να θηλαζει το λιγοτερο καθε 3 ωρες και να δινουμε συμπληρωμα..

απιστευτη η τυπισσα.. και ελεγε συχνα πυκνα "εγω ξερω, εσεις δεν ξερετε κλπ κλπ"

τεσπα..στη πορεια προσπαθησα να ισορροπησω την κατασταση και δεν επεμεινα αλλο και απλα οσα κοριτσια ειχαν το ενδιαφερον να ρωτησουν τους απαντησα σχετικα με οτι ηθελαν..βεβαια επειδη ειχα εγκυρες πηγες να επικαλεσθω στα λεγομενα μου απο αναγνωρισμενα κρατικα ιδρυματα ρωτουσε και η μαια με μικρη δοση ειρωνειας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτέλους μπήκα...τα έπαιξε χθες το λαπτοπ και παρόλο το φορμάτ που του έκανε ο άντρας μου τίποτα,μπλε οθόνη!!το πήραμε σήμερα στον μάστορα,30ευρωπουλάκια!!

τα έχω παίξει κλεισμένοι σπίτι όλο το σκ...ο άντρας μου ακόμα άρρωστος...

χθες το απόγευμα το πήρα απόφαση και πήρα με το καρότσι την έλλη μέχρι τον παιδότοπο...

είχαμε να πάμε από τον Μάιο και καταχάρηκε το καήμενο μου!!δεν έβγαίνε με τίποτα!! είχε όμως πολλά παιδάκια και ήμουν στη τσίτα,ένα αγοράκι την είχε βάλει στο μάτι και την πατούσε κάτω,την πλάκωνε,της τραβόυσε τα ρούχα...

μέχρι που το έκανε και σε άλλα παιδάκια και η υπέυθυνη κοπέλα τον έβγαλε έξω και βέβαια οι γονείς που το είχαν παρατημένο μέχρι τότε...νεύριασαν κιόλας!!!

δεν ξαναπάω σκ...

κατά τα άλλα ήσυχα!!ερήμωσε το καφέ σήμερα που έλειπα...

που είστε κορίτσια??

επιτέλους μπήκα...τα έπαιξε χθες το λαπτοπ και παρόλο το φορμάτ που του έκανε ο άντρας μου τίποτα,μπλε οθόνη!!το πήραμε σήμερα στον μάστορα,30ευρωπουλάκια!!

τα έχω παίξει κλεισμένοι σπίτι όλο το σκ...ο άντρας μου ακόμα άρρωστος...

χθες το απόγευμα το πήρα απόφαση και πήρα με το καρότσι την έλλη μέχρι τον παιδότοπο...

είχαμε να πάμε από τον Μάιο και καταχάρηκε το καήμενο μου!!δεν έβγαίνε με τίποτα!! είχε όμως πολλά παιδάκια και ήμουν στη τσίτα,ένα αγοράκι την είχε βάλει στο μάτι και την πατούσε κάτω,την πλάκωνε,της τραβόυσε τα ρούχα...

μέχρι που το έκανε και σε άλλα παιδάκια και η υπέυθυνη κοπέλα τον έβγαλε έξω και βέβαια οι γονείς που το είχαν παρατημένο μέχρι τότε...νεύριασαν κιόλας!!!

δεν ξαναπάω σκ...

κατά τα άλλα ήσυχα!!ερήμωσε το καφέ σήμερα που έλειπα...

που είστε κορίτσια??

α καλα!! κλασικη περιπτωση και εμεις εχουμε ενα καλοπαιδο εκει στον παιδοτοπο οπου ειναι γνωστο για οσα κανει και ενταξει αυτο ειναι μικρακι, η μανα του δεν κουναει γοβα απο το τραπεζι παρα μονο αν κανουν παραπονα οι αλλοι..

άσε μου βγήκαν τα μάτια να παρακολουθώ...και μετά είδα την έλλη(που δεν το κάνει ποτέ) να πατάει ένα κοριτσάκι κάτω,δενξέρω όμως τι ακριβώς έγινε...

και βέβαια έτρεξα αμέσως να την μαλώσω και να ζητήσει συγνώμη από το κοριτσάκι...

κακές επηρροές...

άσε μου βγήκαν τα μάτια να παρακολουθώ...και μετά είδα την έλλη(που δεν το κάνει ποτέ) να πατάει ένα κοριτσάκι κάτω,δενξέρω όμως τι ακριβώς έγινε...

και βέβαια έτρεξα αμέσως να την μαλώσω και να ζητήσει συγνώμη από το κοριτσάκι...

κακές επηρροές...

ετσι πανε και αυτα.. και επειδη εγω στο σπιτι προσπαθω να μην την μαθαινω να συμπεριφερεται ετσι οταν ειμαστε εξω σε αλλα σπιτια η σε παιδοτοπους και την βλεπω να αντιμετωπιζει αναλογες επιθετικες συμπεριφορες ερχομαι σε δυσκολη θεση και ως προς τον εαυτο μου και ως προς το παιδι αφου την βλεπω να μην μπορει να καταλαβει και να διαχειριστει την διαφορετικη αυτη συμπεριφορα..

και εννοειται πως ειμαι παντα απο πισω η εχω μονιμα το νου μου..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...που είστε σήμερα?

τα νέα μας... είναι λίγο καλύτερα ο άντρας μου,αλλά από τα ξημερώματα έχει πυρετό η έλλη...ένας ένας παίρνει σειρά... φαντάζομαι θα είμαι η επόμενη...

αντε miamama.. η maestro θα γεννησει οπου να ναι (στις 10 δεν ειχε πει?? λες να χει προκυψει τιποτε???)

η viki μπαινει οποτε μπορει, η Τζεσικα και εκεινη πια οποτε μπορει, η elenada οποτε μπορει..

θα φυγεις και εσυ σε λιγο καιρο..θα το κλεισουμε το καφε οριστικα μου φαινεται..:rolleyes:

καλημέρα κορίτσια...που είστε σήμερα?

τα νέα μας... είναι λίγο καλύτερα ο άντρας μου,αλλά από τα ξημερώματα έχει πυρετό η έλλη...ένας ένας παίρνει σειρά... φαντάζομαι θα είμαι η επόμενη...

Καλημέρααααααααα!

Εγώ είχα πάει για καφέ εδώ στη γειτονιά, αφού άφησα τον μικρό στον παιδικό. Καλύτερα είμαι σήμερα, ξεκουράστηκα λίγο.

Περαστικά στο κορίτσι!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

εγω εγινα 6ωρη στη δουλεια και θα πηγαινω και 3 φορες την εβδομαδα,αντε για ενα μηνα το πολυ,μετα απολυομαι..δεν μπαινω βεβαια στο ταμειο..ωραιο χειμωνα θα περασουμε παλι..

η μικρη μου ειχε πυρετο το σαββατο,την κυριακη ηταν μια χαρα,κι εχθες την πηγαμε στον παιδικο.σημερα ξυπνησε με βηχα και μυξες,και δεν την πηγαμε σχολειο.

περαστικα μιαμαμα,στην μικρουλα σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...ευχαριστώ για τίς ευχές...

εμείς εδώ σπίτι ακόμα,η έλλη ανεβάζει συνέχεια 38άρια κάθε 4-5 ώρες...χθες το βράδυ μόλις είχε κοιμηθεί και ξύπνησε βγάζοντας μερικά σάλια,την παίρνω αγκαλιά μέχρι να της αλλάξει ο μπαμπάς σεντόνι και έκανε έναν τεράστιο εμετό πάνω μου...

χάλια γίναμε και οι 2...

το βράδυ ήταν ψιλοανήσυχη...

δεν θα κλείσει καλέ το καφέ μας...εγώ δεν θα χαθώ πάντως...ίσως για κάποιο διάστημα αν δεν έχω ίντερνετ στην αρχή...κάπου θα έχει ασύρματο δωρεάν όμως...

για την ώρα οι ημερομηνίες για να φύγουμε είναι πολύ ρευστές...μας καθυστερούν διάφορα...

έμαθα ότι και η μαμά μου χρειάζεται εγχείρηση στια γιάννενα μέχρι τέλος του μήνα...

θα χρειαστεί να μείνει μια εβδομάδα εκεί...λογικά εγώ θα πάω...γιατί η αδερφή μου έχει 2 παιδιά κι ο άντρας της δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ...

ελπίζω μόνο να της κλείσουν γρήγορα την εγχείρηση...γιατί γίνεται χαμός στα νοσοκομεία.

αυτά τα νέα μας....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...