Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτά μου κάνει κι εμένα,αλλά για τον μπαμπά...

όλα να τα κάνει ο μπαμπάς...

και σήμερα ο κακομοίρης να είναι χάλια και να μην τον αφήνει...

όσο ήταν επάνω ξαπλωμένος,αυτή να λυσσάει...

και τώρα είναι στον καναπέ και δεν τον αφήνει...κι έχει κουκουλωθεί γιατί κρυώνει...

όλο την μαλώνω,όλο φωνάζω,αλλά χαμπάρι δεν παίρνει...και δεν μπορώ να την βάλω για ύπνο,πρέπει να κατέβουμε στο λιμάνι σε μία ώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσουτσού???

κι εμείς έτσι την πετύχαμε αλλά βλέπαμε παπί!!!!

δεν σας έχω πεί? και δυο μέρες πρίν γεννήσω που πήγα τελευταία επίσκεψη στο γιατρό μου αγόρι εβλεπε και ο άνθρωπος είναι διδάκτωρ πανεπιστημίου και κάποιας ηλικίας, όχι κανένας χθεσινός....

Βασικά και μόλις γεννήθηκε τα γεννετικά της όργανα ήταν πολύ πισμένα. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι έτσι όλα τα κορίτσια....:rolleyes:

και τώρα είναι στον καναπέ και δεν τον αφήνει...κι έχει κουκουλωθεί γιατί κρυώνει...

όλο την μαλώνω,όλο φωνάζω,αλλά χαμπάρι δεν παίρνει...και δεν μπορώ να την βάλω για ύπνο,πρέπει να κατέβουμε στο λιμάνι σε μία ώρα.

για πες το μυστικό καλέ.....

να την στρέψω και εγώ προς τον πατέρα της...

Αλλά είναι και λίγο συμφεροντολογα, αν δει τον πατέρα της να ετοιμάζεται τί καλά με παρατάει για να πάει μαζί του...όχι οτι με χαλάει βέβαια...λίγο ηρεμία θέλω και εγώ, έστω για να κάνω τις δουλειές μου,όχι να κάτσω...

νύσταζα που νύσταζα, και μια ώρα μπροστά στον πολογιστή που λέει και η μικρή ακούω τον μορφέα να με καλεί....

Θα ξυπνήσει και νωρίς αύριο η μικρή....Σαν να την ακούω 7 η ώρα το χάραμα Σαββατιάτικα να με φωναζει μαμά θέλω ντόρα, και άντε να της αλλάξεις γνώμη....

Καληνυχτώ....

Διαφημίσεις

εγω της εχω υποσχεθει Λαιδη και Αλητη για αυριο..

εντωμεταξυ της ηρα δυο παζλ ενα με 24 κομματια και ενα με 48..

αυτο με τα 24 για πρωτη φορα εφτιαξε πολυ γρηγορα τα 3/4 μονη της (με τη μια τα εβρισκε λεμε) ενω στο αλλο ηταν μιση μιση η δουλεια..

χαιρομαι..δειχνει οτι εχιε αντιληψη..

εσενα σε εχει συνεχεια μαζι της.. μα συνεχεια ομως.. τον μπαμπα τον στεριεται και ετσι βγαζει αυτη τη συμπεριφορα.. να κανεις ομως οτι δεν ειστε μαζι και θα οσυ πω εγω..

πω πω θα πάθατε πλάκα δλδ βίκυ...άλλα να σας λέει...

πρησμένα λίγο ναι,έτσι είναι νομίζω...αλλά η τσουτσού εξέχει!!!

δεν έχω μυστικό,από μωρό τον θέλει...ηρεμούσε στην αγκαλιά του...

ασχολείται πάρα πολύ μαζί της!!

δεν τον στερείται και πολύ γιατί δεν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι...

θα πάθει ένα σοκ όταν τη πάμε παιδικό στη σουηδία...καινούριο σπίτι,καινούρια χώρα,και παιδικό μαζί χωρίς εμάς...θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχει κάποιον από τους 2 μας μαζί της...

Διαφημίσεις

γιατί καλέ κάνα εξάμηνο?ο γιάννης θα πηγαίνει παιδικό,τους άλλους θα βάλεις καραντίνα?

Κόσμος να 'ρχεται σπίτι, που σιγά δουλεύουν όλοι, ποιος θα 'ρχεται, ΕΓΩ μαρή που θα τρέχω με δυο παιδιά;

Εγώ δε θέλω μόνο κόσμο σπίτι, θέλω ΒΟΛΤΑ, είμαι του έξω!!! :rolleyes:

καλέ στείλτε οι έγκυες μια φώτο να σας καμαρώσουμε...

Έχω απαγορεύσει ΡΗΤΑ τις φωτογραφίσεις!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα, καλο σκ και καλο μηνα (ορκιζομουν οτι ηταν 31 σημερα..)

τι φωτο καλε της κοιλιας μας??? αυτα τα κανατε εσεις στις πρωτες εγκυμοσυνες με επιτυχια (κοιλιτσες με παπουτσακια επανω κλπ) ..τι αλλο να κανουμε εμεις?????? στερεψαν οι ιδεες! (Ασε που εκτος απο τη κοιλια θα δειτε και αλλα που πλεον δεν βλεπονται ετσι οπως καταντησαν..:tongue: :tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...