Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ίσως και νωρίτερα γιατί είναι 2η εγκυμοσύνη...

άκου το ξεχνάς...

βέβαια κι εγώ δεν ένιωθα έγκυος...άρρωστη ένιωθα,χάλια μαύρα!!

θυμήθηκα το ψαράκι που έκανε η παπαδοπούλου στο Νεμο!!!χαχα πολύ γέλιο!!

πολυ καλη!!! το βλεπαμε πριν λιγες μερες.. η κορη μου δεν ενθουσιαστηκε με τον Νεμο ομως καθολου..ισως επειδη τα ψαρακια ειναι μικρα και δεν ειναι χαρακτηριστικες φιγουρες...

ουφ.. αντε τωρα ενα μισαωρο μπλα μπλα να της διαβαζω τα ιδια παραμυθια..

και θα μαι μονη μου μαζι της το σκ, ο συζυγος θα ερχεται αργα..

επισης εχει παθει ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΙΑΣΗ.. στη μανα μου ολο ελεγε θελω τη μαμα μου...

θα περασουμε ζαχαρη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά!!δωράκι,σαν αυγό ένα πράγμα!!!χεχεκι εγώ για το 2ο απρίλη μάη λέω!!

κριός θα είναι δλδ?χμμμ...όχι και πολύ ενδιαφέρον...(χεχε,όχι ότι τα πιστεύουμε τρελά τα ζώδια!!)

Να σου πω, κακώς βέβαια, αν το πω στο γιατρό θα με κράξει:mrgreen:, αλλά λειτουργώ κανονικότατα όπως και πριν. Δεν προσέχω σχεδόν καθόλου:oops::oops:όταν φανεί η κοιλιά μάλλον θα το ''χωνέψω'' και αφού μου το υπενθυμίζει θα είμαι και πιο προσεκτική.

Επειδή είναι δεύτερη μπορούν να δούν νωρίτερα το φύλο? Δεν είναι καταλληλη στιγμή όταν ''ωριμάσει''?

το φυλο το βλεπουν

α) αν ειναι σε καλη θεση

β) αν εχει εμπειρια στους υπερηχους και απο την αυχενικη διαφανεια κιολας ανεξαρτητα αριθμο εγκυμοσυνης..

φωναξε κανεις????

εγω εχω εναν συζυγο κουρασμενο και εκνευρισμενο που προσπαθει να κανει μπανιο τη μικρη ανταρτισσα.. η οποια επισης ειναι ποπ...

ολο βαλε μου τα δικα σου τραγουδια μου λεει..

πού μ'άκουσες μαρή???:tongue::tongue::tongue:

Πολλά νευράκια ο σύζυγος τελευταίως....Αν επηρεάζεται απο την οικονομική κρίση δικαιολογημένος μεν αλλά έξω απο σπίτι δε...Δυστυχώς έτσι δεν αλλάζει τίποτα...

εγω παλι ρε παιδια εχω χεσμενο τελειως το ασβεστιο τον τελευταιο μηνα.. το παιρνω ΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ το θυμαμαι.. βασικα δεν μου αρεσει η γευση του και ολο το αναβαλλω και στο τελος το ξεχναω.. μονο τα σπασμολυτικα και το σιδηρο με το φιλικο οξυ παιρνω τακτα..λετε να κανω κακο????

πινω γαλα, τρωω και τυρια..

Διαφημίσεις

πού μ'άκουσες μαρή???:tongue::tongue::tongue:

Πολλά νευράκια ο σύζυγος τελευταίως....Αν επηρεάζεται απο την οικονομική κρίση δικαιολογημένος μεν αλλά έξω απο σπίτι δε...Δυστυχώς έτσι δεν αλλάζει τίποτα...

εχει γινει μπαλακι.. παει στο εξοχικο και κανει δουλειες οικοδομικες για να γλιτωνουμε μερικα μεροκαματα και δεν ειναι μαθημενος και εινια ψοφιος..

εχει και δουλειες εδω, εχει εννοια και για τη δουλεια του, δεν κοιμαται καλα (καλυτερα απο εμενα ομως) και εχει νευρα μολις η μικρη αρχιζει τα χαζα της..

κανει κατι χαζοπεισματα ωρες ωρες.. δεν παιζεται.. ολο τη μαλωνουμε..

εφόσον δεν έχεις πρόβλημα βίκυ μου γιατί να προσέχεις...

μια χαρά όλα...

οι περισσότερες στα 2α έτσι κάνουν,παίρνουν τα 1α αγκαλιά,κάνουν τα πάντα...

σε αντίθεση με την κουμπάρα...που τρέμει τα πάντα στο 2ο....δεν κάνει το 1ο παιδί μπάνιο μόνη της από όταν έμαθε ότι είναι έγκυος...ούτε τα πιάτα στο πλυντήριο δεν βάζει...

ο γιατρός ξέρει...

προσπ εγώ έχω παιδί σαλεμένο σήμερα,δεν ακούει τίποτα και άντρα άρρωστο χάλια!!

το φυλο το βλεπουν

α) αν ειναι σε καλη θεση

β) αν εχει εμπειρια στους υπερηχους και απο την αυχενικη διαφανεια κιολας ανεξαρτητα αριθμο εγκυμοσυνης..

πίστεψέ με την μικρή την πετύχαμε με ορθάνοιχτα πόδια και βλέπαμε ξεκάθαρα τσουτσου στη μέση :rolleyes::rolleyes:

το φυλο το βλεπουν

α) αν ειναι σε καλη θεση

με πρόλαβε...:D:D

εφόσον δεν έχει πρόβλημα βίκυ μου γιατί να προσέχεις...

μια χαρά όλα...

οι περισσότερες στα 2α έτσι κάνουν,παίρνουν τα 1α αγκαλιά,κάνουν τα πάντα...

σε αντίθεση με την κουμπάρα...που τρέμει τα πάντα στο 2ο....δεν κάνει το 1ο παιδί μπάνιο μόνη της από όταν έμαθε ότι είναι έγκυος...ούτε τα πιάτα στο πλυντήριο δεν βάζει...

ο γιατρός ξέρει...

προσπ εγώ έχω παιδί σαλεμένο σήμερα,δεν ακούει τίποτα και άντρα άρρωστο χάλια!!

ε καλα.. και εγω δεν την κανω μπανιο γιατι δεν μπορω να καθομαι λοξα στο μπανιο.. αλλα το να τη σηκωνω δεν το γλιτωνω τωρα με τα βραδυνα τσισα.. προσπαθω να τη σηκωνω με το να ειναι σε υψος πχ στο κρεβατι για να μη σκυβω και προσπαθω στην επιστροφη να ρχεται με τα ποδια..

παω να την ντυσω και να της διαβασω παραμυθι..

αν δεν σας προλαβω καλο βραδυ..θα μπω και πιο μετα..

Διαφημίσεις

προσπ εσύ κοντεύεις να γεννήσεις όμως...εδώ μιλάμε από την αρχή...κι έχεις και μια ιστορία...

από τον 7 μήνα δεν οδηγεί καν...και δεν μπαίνει στο τζηπάκι,αλλά στο ιχ,γιατί έχει κραδασμούς λέει...

εγω παλι ρε παιδια εχω χεσμενο τελειως το ασβεστιο τον τελευταιο μηνα.. το παιρνω ΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ το θυμαμαι.. βασικα δεν μου αρεσει η γευση του και ολο το αναβαλλω και στο τελος το ξεχναω.. μονο τα σπασμολυτικα και το σιδηρο με το φιλικο οξυ παιρνω τακτα..λετε να κανω κακο????

πινω γαλα, τρωω και τυρια..

το μωρό ότι είναι να πάρει, θα το πάρει, το ασβέστιο για σένα το παίρνεις. Αν σου πέσουν τα δόντια θα σου πω αν σου αρέσει η γεύση του. πες το γιατρό να σου δώσει άλλη μορφή. δηλ αν δεν μπορείς το αναβράζον πάρε τα μασόμενα.Συμβουλέψουκαι τον γιατρό βέβαια...

εχει γινει μπαλακι.. παει στο εξοχικο και κανει δουλειες οικοδομικες για να γλιτωνουμε μερικα μεροκαματα και δεν ειναι μαθημενος και εινια ψοφιος..

εχει και δουλειες εδω, εχει εννοια και για τη δουλεια του, δεν κοιμαται καλα (καλυτερα απο εμενα ομως) και εχει νευρα μολις η μικρη αρχιζει τα χαζα της..

κανει κατι χαζοπεισματα ωρες ωρες.. δεν παιζεται.. ολο τη μαλωνουμε..

τον καταλαβαίνω απόλυτα. Την έχω περάσει τη φάση...Αυτές οι υστερίες και τα πείσματα χωρίς λόγο και ειδικά μόλις έχεις επιστρέψει απο τη δουλειά:twisted::evil:Ευτυχώς την ξεπεράσαμε τη φάση.

Αλλά το άλλο: η μαμάααααααα. Σήμερα ήθελε να κατουρήσει. Εγώ έτρωγα, ο άντρας μου ετοιμαζόταν να βγει έξω για τσιγάρο. Τον λέω πάνε την μικρή στην τουαλέτα. Βάζει το στεφανάκι στη λεκάνη , πάει αυτή το πετάει κάτω και αρχίζει κλαψομουρμούρισμα: η μαμά να το βάλει.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...