Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maestria μην μου πεις κανένα Νεφέλη ή Λυδία μόνο....θα γίνουν πιο κοινά και απο το Μαρία και Ελένη:tongue:

Ωραία τα τραγουδάκια, δεν τα είχα υπ' όψιν αλλά η μικρή έχει άλλη άποψη. Για την ακρίβεια μου λέει: τί είναι αυτό λε μαμά, λε μ'αλέσει....

προφανώς επειδή έχει πολλά λόγια και μεγάλες προτάσεις και δεν μπορεί να τα αποστιθίσει....τί να πω?

Εν τω μεταξύ τώρα κάνει μπάνιο και ακούει το πληκτρολόγιο που γράφω και φωνάζει: τί βλέπεις στο πολογιστή?:tongue:

δεν νομίζω η μαέστρο να βγάλει τέτοιο όνομα...αλλά κι εμείς αν ήταν όλα τα παιδιά έλλη νομίζω πάλι θα το βγάζαμε...δεν μπορώ να θυμηθώ τι ονόματα σου άρεσαν Μαράκι!!

η Γεωργίτσα θέλει μπιτάκια!!!χαχα

Maestria μην μου πεις κανένα Νεφέλη ή Λυδία μόνο....θα γίνουν πιο κοινά και απο το Μαρία και Ελένη:tongue:

Ωραία τα τραγουδάκια, δεν τα είχα υπ' όψιν αλλά η μικρή έχει άλλη άποψη. Για την ακρίβεια μου λέει: τί είναι αυτό λε μαμά, λε μ'αλέσει....

προφανώς επειδή έχει πολλά λόγια και μεγάλες προτάσεις και δεν μπορεί να τα αποστιθίσει....τί να πω?

Να δεις τώρα που θ' αρχίσει να μαθαίνει τραγουδάκια στον παιδικό, θα της αρέσουν, γιατί θα ξέρει κι ένα σωρό!!! :D

Όχι, δεν είναι Νεφέλη ή Λυδία. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να δεις τώρα που θ' αρχίσει να μαθαίνει τραγουδάκια στον παιδικό, θα της αρέσουν, γιατί θα ξέρει κι ένα σωρό!!! :D

Όχι, δεν είναι Νεφέλη ή Λυδία. :mrgreen:

τα ''κοινά'' παιδικά τραγουδάκια τα ξέρει όλα. ίσως δεν της άρεσε η ενορχήστρωση να το πω? Δηλαδή αν το άκουγε χωρίς συνοδεία μουσικών οργάνων να έδινε πιο πολύ βάση στο στίχο και να της άρεσε.

Όταν το παιδί ακούει michael jackson και madona και μουρμουράει το ρεφρέν απο το follow the rivers πού να ακούσει Σαββόπουλο και ας λέει για κοτούλες και πετεινούς:tongue::mrgreen:

Τώρα μόλις ξεράθηκε στον απέναντι καναπέ. Με βλέπω και εμένα πάλι νωρίς σήμερα...Τα αισθάνομαι να κλείνουν σιγά σιγά τα μάτια μου... υπνηλία λές μιαμαμα?

Διαφημίσεις

υπνηλία λές μιαμαμα?

Γκαστριά το λένε κοριτσάκι μου! :tongue:

Άσε είναι ποπ η δικιά σου, έχει βρει τον προσανατολισμό της στη μουσική! :lol::lol:

Κι εγώ ερείπιο είμαι κι έχω τρεις προσκλήσεις για το σ/κ και δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά!

Αλλά ΘΑ ΠΑΩ (καλά να 'μαι) φυσικά, γιατί μετά θα κάνω να δω κόσμο έξω κάνα 6μηνο. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι καλέ τα κάνει η εγκυμοσύνη αυτά...έκοβα κάτι ύπνους θυμάμαι εγώ...

εμείς το ξενυχτάμε κάθε βράδυ 1.00-02.00!!

απόψε θα βάλω και την μικρή για ύπνο αργά γατί 23.00 θα κατέβουμε στο λιμάνι να χαιρετίσουμε τον πατέρα μου που ξεκινάει δουλειά με το καίκι...ξεκινάει η σεζόν!!

και κάθε χρόνο κατεβαίνουμε οικογενειακώς...

θα μας πεις το όνομα μαέστρο ή θα μας σκάσεις?

εσύ βίκυ ακόμα δεν ξέρεις φύλο...

Γκαστριά το λένε κοριτσάκι μου! :tongue:

είναι που δεν μου φαίνεται ακόμα ούτε εξωτερικά αλλά ούτε απο άποψη συμπτωμάτων. Επομένως είναι σαν να το ξεχνάω. κάτι του στυλ:μου'χε διαφύγει τελείωωωωωωωωως καλε.....

Αλήθεια πότε εμφανίζεται η κοιλιά στον τέταρτο? Μια που τοπερνάς πρόσφατα γιατί τα της προηγούμενης εγκυμοσύνης τα ξέχασα. Η μνήμη μου συναγωνίζεται του χρυσόψαρου....τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον γιατί παλιά συναγωνιζόταν του ελέφαντα. Θυμόμουν μέχρι και τηλέφωνα απ'έξω. Άτιμα γεράματα:tongue:

εσύ βίκυ ακόμα δεν ξέρεις φύλο...

'οχι, στις 19 Σεπτεμβρίου πήρα τον τρίτο. Θέλω κανέναν μήνα περίπου ακόμη νομίζω:rolleyes:

Προσπ μην κράξεις, σαν παρθενάκι έπρεπε να γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά μπορεί να φταίει ο ωροσκόπος...:mrgreen:

Διαφημίσεις

ίσως και νωρίτερα γιατί είναι 2η εγκυμοσύνη...

άκου το ξεχνάς...

βέβαια κι εγώ δεν ένιωθα έγκυος...άρρωστη ένιωθα,χάλια μαύρα!!

θυμήθηκα το ψαράκι που έκανε η παπαδοπούλου στο Νεμο!!!χαχα πολύ γέλιο!!

ε ναι,στην αυχενική σπάνια το λένε,αλλά ένα μήνα μετά σίγουρα...

δλδ θα γεννήσεις μάρτιο ε?ένα μήνα μετά από μένα...εγώ υποτίθεται θα γεννούσα εώς 21 φλεβάρη...

ε ναι,στην αυχενική σπάνια το λένε,αλλά ένα μήνα μετά σίγουρα...

δλδ θα γεννήσεις μάρτιο ε?ένα μήνα μετά από μένα...εγώ υποτίθεται θα γεννούσα εώς 21 φλεβάρη...

19 Απριλίου έχω ΠΗΤ. Πασχαλιάτικο...:tongue:

φωναξε κανεις????

εγω εχω εναν συζυγο κουρασμενο και εκνευρισμενο που προσπαθει να κανει μπανιο τη μικρη ανταρτισσα.. η οποια επισης ειναι ποπ...

ολο βαλε μου τα δικα σου τραγουδια μου λεει..

ίσως και νωρίτερα γιατί είναι 2η εγκυμοσύνη...

άκου το ξεχνάς...

βέβαια κι εγώ δεν ένιωθα έγκυος...άρρωστη ένιωθα,χάλια μαύρα!!

θυμήθηκα το ψαράκι που έκανε η παπαδοπούλου στο Νεμο!!!χαχα πολύ γέλιο!!

Να σου πω, κακώς βέβαια, αν το πω στο γιατρό θα με κράξει:mrgreen:, αλλά λειτουργώ κανονικότατα όπως και πριν. Δεν προσέχω σχεδόν καθόλου:oops::oops:όταν φανεί η κοιλιά μάλλον θα το ''χωνέψω'' και αφού μου το υπενθυμίζει θα είμαι και πιο προσεκτική.

Επειδή είναι δεύτερη μπορούν να δούν νωρίτερα το φύλο? Δεν είναι καταλληλη στιγμή όταν ''ωριμάσει''?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...