Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama καλημερα

κανει τσισα πριν κανε μπανιο (δηλαδη σχεδον αμεσως αφου εχει πιει το γαλα) κανει τσισα παλι μιση ωρα σχεδον μετα το μπανιο αφου τη ντυσουμε και της διαβασουμε παραμυθι και απο εκει και περα μπορει να κανει δυο φορες τσισα ολη τη νυχτα και να ειναι οκ..

υγρα πινει νερο την ημερα και δυο φορες γαλα, μια το πρωι και μια το βραδυ.. αν εχουμε παει παιδοτοπο (μια φορα την εβδομαδα) μπορει να χει πιει και χυμο..

βεβαια τα τσισα 4 φορες τη βραδυα απο τη ποσοτητα που ακουω να ουρει ειναι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους (μεφωναζει για να πηγαινω)..ειμια βεβαιη οτι και με μια φορα μεσα στη νυχτα θα ταν μια χαρα..αλλα...

Η δικιά μου ενώ σχεδόν όλο το καλοκαίρι σηκωνόταν στεγνή τώρα η πάνα της δεν χωράει σταγόνα παραπάνω. Απο την κούραση η καημένη δεν καταλαβαίνει. Βέβαια πίνει και μισό λίτρο νερό πριν κοιμηθεί, αφού της λέω φτάνει παιδί μου...θα σκάσεις..αλλά το καλοκαίρι με φώναζε και ζητούσε να πάει τουαλέτα και αν της ξέφευγαν με φώναζε και μου έλεγε μαμά κατούρησα για να την αλλάξω. Τώρα ψόφιο πέφτει το πουλάκι μου...Δεν τη ξυπνάει τίποτα. Παλιά το κρεμμύδι που άκουγε να τσιγαρίζω την ξυπνούσε και εκεί που έλεγα κοιμήθηκε...τσουπ πάλι μες στα πόδια μου...Αχ,δε θέλω να τα θυμάμαι...

Η δικιά μου ενώ σχεδόν όλο το καλοκαίρι σηκωνόταν στεγνή τώρα η πάνα της δεν χωράει σταγόνα παραπάνω. Απο την κούραση η καημένη δεν καταλαβαίνει. Βέβαια πίνει και μισό λίτρο νερό πριν κοιμηθεί, αφού της λέω φτάνει παιδί μου...θα σκάσεις..αλλά το καλοκαίρι με φώναζε και ζητούσε να πάει τουαλέτα και αν της ξέφευγαν με φώναζε και μου έλεγε μαμά κατούρησα για να την αλλάξω. Τώρα ψόφιο πέφτει το πουλάκι μου...Δεν τη ξυπνάει τίποτα. Παλιά το κρεμμύδι που άκουγε να τσιγαρίζω την ξυπνούσε και εκεί που έλεγα κοιμήθηκε...τσουπ πάλι μες στα πόδια μου...Αχ,δε θέλω να τα θυμάμαι...

αχ..τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.. τον εχει και η δικια μου αλαφρυ τον υπνο!:tongue:

αχ..τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.. τον εχει και η δικια μου αλαφρυ τον υπνο!:tongue:

Σκασμένα......πώς να μην σπανε τα νεύρα σου μετά. Ε, και κάθε φορά που κατάφερνα να την κοιμήσω το μεσημέρι μετά κόπων και βασάνων πώς γινόταν πάντα να χτυπάει το τηλ και να μου την ξυπνάνε?????? Όλα εναντίον μου.....Και δεν ξέρω πώς χαμηλώνει και το σκασμένο....

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

μαέστρο γιατί δεν μας λες το όνομα?θα με φάει η περιέργεια!!

εγώ είμαι κατά αυτού του έθιμου...

στο 2ο έτσι και πουν τίποτα για ονόματα,θα κάνω φόνο!!

έχω τον καλό μου άρρωστο σήμερα...κρυωμένος...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ του! Άσε, δεν ειναι μόνο ότι κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα, αρχίσανε και οι %(^$*%^#*% ιώσεις!

Ήθελα να πάω κέντρο να κάνω μια τελευταία δουλειά, τελικά .... κοιμήθηκα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ το πρωί σας περίμενα να τα πούμε και είχατε εξαφανιστεί...

μετά είχα ντέντεμα σε μπαμπά(τον έστειλα πάνω για ύπνο και είναι λίγο καλύτερα) και κόρη...έχει μια γκρίνια το κορίτσι...

έβαλα και μια φακή στα γρήγορα να γίνει...

η έλλη μπορώ να πω κοιμάται τούβλο!!έχει μάθει με τόση φασαρία στο μαγαζί από μωρό και στο σπίτι που περνάνε νταλίκες κι ένα σωρό...

το μεσημέρι ξυπνάει με στεγνή πάνα,το βράδυ 3 κιλά τσίσα!!

πάντως κάθε φορά που κάνει τσίσα,κάνει ποσότητα!!

μαέστρο έχει θέμα με τις αμυγδαλές ο άντρας μου...από μικρός...τώρα έχουν πύον και πρήστηκαν.

καλέ κοιμήσου τώρα που μπορείς...

μαέστρο έχει θέμα με τις αμυγδαλές ο άντρας μου...από μικρός...τώρα έχουν πύον και πρήστηκαν.

καλέ κοιμήσου τώρα που μπορείς...

Κι εγώ με τις αμυγδαλές! Πάντα εκεί ξεκινάει το κακό. :mad:

Άσε ναι, τι ύπνος ήταν αυτός. Κουράστηκα κι αυτές τις μέρες. Θα πάω από βδομάδα μάλλον, αν τα καταφέρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έπρεπε να είχα βγει αμυγδαλές και κρεατάκια που έχει να είχαμε ηρεμήσει...

εγώ ξαπλώνω κάθε μεσημέρι,αλλά μάλλον πρέπει να το κόψω...να συνηθίζω...

είμαι κλεισμένη στο σπίτι πόσες μέρες...το μηχανάκι δεν δουλεύει 2 μήνες τώρα...

και σήμερα που το χρειάζομαι λόγω αρρώστιας,δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ για το σκ,φαρμακείο...

θα πρέπει να πάει ο άντρας μου άρρωστος...

τόσο καιρό του λέω να το φτιάξει...

Διαφημίσεις

χλαπακιάζεις!!!είμαι σίγουρη!!χεχε

κι εμείς μόλις φάγαμε τις φακές...τις σιχαίνομαι,αλλά δεν είχα τίποτα άλλο να φτιάξω...η έλλη πάλι τις λατρεύει!!αυτό το παιδί!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...