Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρααααααααα!

Έκανα και τον καρδιοτοκογράφο μου σήμερα στο Ιπποκράτειο, καλός ήταν. Επόμενο ραντεβού στις 11 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου.

Τώρα σπίτι, μαγείρεψα, συμμάζεψα και είμαι ένα πτώμα. Έλεος ρε, καθόλου δεν αντέχουμε πια.

Εγώ παιδιά δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑ τραγουδάκι απ' το σχολείο. Ότι έχω μάθει τώρα με το Γιάννη. Τ' αγαπημένα μου είναι του "Τεμπέλη δράκου"!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρααααααααα!

Έκανα και τον καρδιοτοκογράφο μου σήμερα στο Ιπποκράτειο, καλός ήταν. Επόμενο ραντεβού στις 11 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου.

Τώρα σπίτι, μαγείρεψα, συμμάζεψα και είμαι ένα πτώμα. Έλεος ρε, καθόλου δεν αντέχουμε πια.

Εγώ παιδιά δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑ τραγουδάκι απ' το σχολείο. Ότι έχω μάθει τώρα με το Γιάννη. Τ' αγαπημένα μου είναι του "Τεμπέλη δράκου"!!! :D

Με το καλοοοοοοοοοοοο!!! αντε να ξαλαφρωσεις.. να παρουμε και εμεις σειρα!!!!χαχα!!

Γειά σου μαέστρο,

κοντεύεις....άντε να τελειώνεις...

Ο μικρός πώς τα πάει που πάει στο παλιό του σχολείο?

Σαν να μη πέρασε μια μέρα Βίκυ. Αν κι ακόμα τσινάει το πρωί, αλλά μπαίνει με άλλη άνεση μέσα στο σχολείο. Ησύχασα λίγο. Πιστεύω αν πάει και την άλλη εβδομάδα, θα μπούμε σ' ενα ρυθμό.

Για καληνύχτα (και καλημέρα ;) ) ένα παιδικό τραγουδάκι, λίγο πιο μοντέρνο. :D

IroXjKzDRPk

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Μαέστρο θα το ακούσω στο σπίτι το άσμα γιατί στο γραφείο δεν έχω ηχεία.

Χθες κοιμήθηκα απο τις 9:shock::shock:. Μα δεν έχει τίποτα η τηλεόραση . Απελπισία. Τελείωσαν οι ειδήσεις του star και μετά θα είχε ταινία στις 10. Κάνοντας ζάπινγκ και περιμένοντας να πάει 10 κοιμήθηκα κι όλας. Την μικρή την έφερε ο άντρας μου τεζαρισμένη στις 7μιση όπου την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο. Μάλλον μέχερι να γεννήσω θα αναπλυρώσω τον ύπνο δύο ετών γιατί μετά δεν ξέρουμε τί άλλο μας περιμένει:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημερα..

viki..κακια...χαχα!! τα λες αυτα και ζηλευω εγω που δεν κοιμαμαι..:tongue:

καλέ τώρα ζω αυτά τα μεγαλεία και εγώ. Απο μηνών κουκουβάγια ήταν η μικρή. Τελευταία κοιμόταν και όλη μέρα μες στα πόδια μου μπλεκόταν με αποτέλεσμα τα νεύρα μου κρόσια να γίνονται...

Η δικιά σου συνεχίζει με μεταμεσονύχτιες ''υστερίες''?

η δικιά μου ξυπνάει καμιά φορά, με φωνάζει, την σκεπάζω, τη φιλάω, αγκαλιάζει τον γλυκούλη της και φεύγω. Άντε να ζητήσει και κανένα νερό να πιεί...

ακοοοοοοομη... εχθες με ξυπνησε με λιγη μουρμουρα, οχι υστερια 4 φορες για τσισα.. προχθες απο τις 12 τα μεσανυκτα μεχρι τις 2 το κανε αλλες τοσες με αποτελεσμα να επιβαλλω να παει ο πατερας της και να καταλαβει οτι δεν αστειευομαι και απο τις 2 μεχρι τις 6.30 δεν ξυπνησε ξανα.. βασικα δεν θα σταματησει να με ξυπναει τα βραδυα, αλλα σκοπος ειναι μολις σταματησει να κλαιει και να κανει υστεριες να αρχισει να δεχεται και τον πατερα της για τα μεταμεσονυκτια περα δωθε στη τουαλετα..

βεβαια ειμαι βεβαιη πως μολις θα στρωσει καπως το πραγμα θα ναι που θα πρεπει να απουσιασω 4 μερες στο μαιευτηριο και μολις γυρισω με τον μπεμπη δεν ξερω και εγω τι πισωγυρισματα να πρεπει να περιμενω..

maestria εχετε σκεφθει πως θα ονομασετε την μπουμπου (πρωτα ο Θεος να γεννηθει το μωρακι..) ??

εμενα αν ολα πανε καλα το ονομα που θα παρει θα ειναι του πεθερου μου του συγχωρεμενου αλλα και συνονοματου του γιου σου.. και αλλος Γιαννης στην παρεα..;):D

maestria εχετε σκεφθει πως θα ονομασετε την μπουμπου (πρωτα ο Θεος να γεννηθει το μωρακι..) ??

εμενα αν ολα πανε καλα το ονομα που θα παρει θα ειναι του πεθερου μου του συγχωρεμενου αλλα και συνονοματου του γιου σου.. και αλλος Γιαννης στην παρεα..;):D

Έχω σκεφτεί (αλλά δεν το λέω ακόμα :tongue:).

Δε ξαναβάζω απ' τα πεθερικά, ένα φτάνει από κει, μην τρελαθούμε, αλλά ούτε απ' τους δικούς μου. Αν ήταν αγόρι ήθελα πολύ να βάλω του πατέρα μου τ' όνομα, 8 εγγόνια ο καψερός και δεν το άκουσε (δεν αλλάζει σε γυναικείο). Αφού είναι κορίτσι και η μανούλα το 'χει ακούσει 2 φορές το δικό της, θα βάλω άσχετο όνομα, που αρέσει πολύ σ' εμένα. :D

Άντε, με το καλό, πότε θα 'ρθει!!!;;;

Βίκυ να τ' ακούσεις το τραγούδι και να πάρεις/κατεβάσεις και τα cd είναι ΘΕΙΚΑ! Τα 'χω διαφημίσει σ' όλο τον κόσμο! Είναι "Ο Τεμπέλης Δράκος" και "Η επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου", τα 'μαθε ο Γιάννης στον παιδικό! :D

Προσπ μια χαρά, σούπερ όνομα είναι γιατί - όπως λέει και η παροιμία - σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει! :lol::lol::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Έχω σκεφτεί (αλλά δεν το λέω ακόμα :tongue:).

Δε ξαναβάζω απ' τα πεθερικά, ένα φτάνει από κει, μην τρελαθούμε, αλλά ούτε απ' τους δικούς μου. Αν ήταν αγόρι ήθελα πολύ να βάλω του πατέρα μου τ' όνομα, 8 εγγόνια ο καψερός και δεν το άκουσε (δεν αλλάζει σε γυναικείο). Αφού είναι κορίτσι και η μανούλα το 'χει ακούσει 2 φορές το δικό της, θα βάλω άσχετο όνομα, που αρέσει πολύ σ' εμένα. :D

Άντε, με το καλό, πότε θα 'ρθει!!!;;;

Βίκυ να τ' ακούσεις το τραγούδι και να πάρεις/κατεβάσεις και τα cd είναι ΘΕΙΚΑ! Τα 'χω διαφημίσει σ' όλο τον κόσμο! Είναι "Ο Τεμπέλης Δράκος" και "Η επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου", τα 'μαθε ο Γιάννης στον παιδικό! :D

Προσπ μια χαρά, σούπερ όνομα είναι γιατί - όπως λέει και η παροιμία - σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει! :lol::lol::mrgreen:

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ... μη με προκαλεις!!! εχω και αλλα περι Γιαννηδων.. βασικα δεν πεταω και τη σκουφια μου αλλα απο σεβασμο και μονο στη παραδοση που θελει να συνεχιζεται το ονομα (μιας και ο συζυγος ειναι ο τελευταιος της φατριας χαχα) ασυζητητα το δεχομαι..θα μου πεις εβαλες και της πεθερας αλλα τι να κανω που του εχω αδυναμια και αφου δεν ζουν οι δικοι του ηθελα να χει κατι να συνεχιζει απο αυτους..

γερα να ειναι τα μικρα μας και ολα καλα ειναι..

Αυτα με τον Δρακο ειναι μονο cd η ειναι και βιβλια με σχετικα παραμυθια?? Ωραιο ηταν το τραγουδακι, αν εχει και σχετικο βιβλιο να παω να το παρω..

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ... μη με προκαλεις!!! εχω και αλλα περι Γιαννηδων.. βασικα δεν πεταω και τη σκουφια μου αλλα απο σεβασμο και μονο στη παραδοση που θελει να συνεχιζεται το ονομα (μιας και ο συζυγος ειναι ο τελευταιος της φατριας χαχα) ασυζητητα το δεχομαι..θα μου πεις εβαλες και της πεθερας αλλα τι να κανω που του εχω αδυναμια και αφου δεν ζουν οι δικοι του ηθελα να χει κατι να συνεχιζει απο αυτους..

γερα να ειναι τα μικρα μας και ολα καλα ειναι..

Αυτα με τον Δρακο ειναι μονο cd η ειναι και βιβλια με σχετικα παραμυθια?? Ωραιο ηταν το τραγουδακι, αν εχει και σχετικο βιβλιο να παω να το παρω..

Εμένα τα πεθερικά μου έχουν κι άλλο γιο κορίτσι, ας κάνει κι αυτός παιδιά. :tongue:

Όχι, απ' όσο ξέρω δεν έχει βιβλία, έχει dvd με καραόκε, που 'χει χαβαλέ. Αλλά και μόνο για τα τραγουδάκια εγώ θα σου 'λεγα ότι αξίζει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα τα πεθερικά μου έχουν κι άλλο γιο κορίτσι, ας κάνει κι αυτός παιδιά. :tongue:

Όχι, απ' όσο ξέρω δεν έχει βιβλία, έχει dvd με καραόκε, που 'χει χαβαλέ. Αλλά και μόνο για τα τραγουδάκια εγώ θα σου 'λεγα ότι αξίζει. :D

ωραια, ωραια.. θα το παρουμε...ευχαριστω!!

παω jumbo να ξοδεψω χρημα..:tongue: σερνομαι βεβαια αλλα λεω μη πιασει καμια ζεστη παλι σε λιγο..

καλημέρα κορίτσια...

μαέστρο γιατί δεν μας λες το όνομα?θα με φάει η περιέργεια!!

εγώ είμαι κατά αυτού του έθιμου...

στο 2ο έτσι και πουν τίποτα για ονόματα,θα κάνω φόνο!!

έχω τον καλό μου άρρωστο σήμερα...κρυωμένος...αφού επιμένει με τέτοιο καιρό να κυκλοφορεί σπίτι χωρίς μπλούζα...ούτε καύσωνα να είχαμε...τον καλύτερο ύπνο κάνουμε πλέον...

δεν με άφησε να κοιμηθώ όλη νύχτα...

στριφογυρνούσε,βογκούσε κλπ...

βίκυ καλά κάνεις κοιμήσου να ξεκουραστείς!!μπορεί να σου έχει φέρει υπνηλία και η εγκυμοσύνη...

όντως κάθε βράδυ δεν έχει τίποτα,κι εμείς την ταινία είδαμε...μέτρια!!ευτηχώς έπαιζε ο Banderas!!!αχχχχ

προσπ της δίνεις πολλά υγρά πριν κοιμηθεί?δεν πηγαίνει τουαλέτα πριν ξαπλώσει?

τώρα που χειμωνιάζει θα ελλατώσουν το νερό...η δική μου ενοχλείται με την βρεγμένη πάνα τη νύχτα...και μερικές φορές πριν κοιμηθώ της την αλλάζω...

άσε που ζητάει συνέχεια τον μπαμπά της για όλα...χεχε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...