Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο μυαλο μου εισαι..σκεφτομουν ενοσο θηλαζα οτι οι συναδελφοι μου θα με θαβουν οταν δουν οτι δεν θα κανω χρηση του spa αλλα θα τους πω οτι θα το παραχωρησω για τον επομενο χρονο σε οποιον θελει!!!

παω να σιδερωσω...εχω πολυυυυυυ πραμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O μπεμπακος μου Ευη ταλαιπωρηται με πυρετους ο καημένουλης μου τον εχουν ξεθεώσει,αλλα παρολα αυτά μόλις του πέφτει ο πυρετός αρχίζει να μας μιλάει να μας μαλώνει βέβαια ολα τα λέει μαμα μαμα μαμα. Ζουζουνιές δεν κάνει το πουλάκι μου που να τις κάνει αλλωστε μέσα στην κούνια. Η μόνη του χαρά είναι το pc που κοπανάει τα πλήκτρα και το ανοιγοκλείνει.

Γεια σας κοριτσακια..

Βλεπω και σημερα πολυ γελιο επεσε!!

Αχ τι χανω..Τωρα καταφερα να μπω λιγο.

Προσπ ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση και με χαρα την αποδεχομαστε!!!

Αν ντυθω μαμα της Ναταλιας πειραζει;;;

Σημερα εζησα μια απο τις τελειοτερες στιγμες με τη μικρουλα μου..Εκανα εναν ηχο σαν βογκητο και ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΤΑΝΕ σε τετοιο βαθμο που μας επιασε και τις 2 σπαστικο γελιο.. Η Ναταλια ειχε κοκκινισει και δεν μπορουσε να σταματησει με τιποτα και μετα με εκανε αγκαλιτσα και ΞΑΝΑ τα γελια..Στο τελος εβηχε απο το πολυ γελιο..

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ>>Ευτυχως προλαβα και την εβγαλα φωτογραφιες..

Αντε καληνυχτα κοριτσακια μου

yRf6p1.png

O μπεμπακος μου Ευη ταλαιπωρηται με πυρετους ο καημένουλης μου τον εχουν ξεθεώσει,αλλα παρολα αυτά μόλις του πέφτει ο πυρετός αρχίζει να μας μιλάει να μας μαλώνει βέβαια ολα τα λέει μαμα μαμα μαμα. Ζουζουνιές δεν κάνει το πουλάκι μου που να τις κάνει αλλωστε μέσα στην κούνια. Η μόνη του χαρά είναι το pc που κοπανάει τα πλήκτρα και το ανοιγοκλείνει.

Κοριτσι μεσα εισαι;;;

Ξενυχτας κι εσυ;; Υπομονη και ολα θα πανε καλα..

Γιατι ειναι μονο μεσα στην κουνια ο μικρος;

yRf6p1.png

Γεια σου κοριτσακι πάντα ετσι να είσαι με το Ναταλάκι σου μόνο γελια και χαρές.

Το δωμάτιο είναι πολυ μικρό για να κάτσει αλλου ο Παναγιώτης,και εκτος αυτού δεν εχει και πολύ κουράγιο να περπατάει το αντρακι μου εχει εξασθενήσει λιγάκι με ολα αυτά τα φάρμακα.

πολλα φιλιά στο Ναταλάκι σου. Καληνύχτα κοριτσακι.

Διαφημίσεις

Αχου το μωρε..Ειναι μικρουλης ακομα, θα δυναμωσει ομως και θα αλωνιζει αυριο μεθαυριο..Σου ευχομαι και παλι τα καλυτερα, να πανε ολα οπως τα ευχεστε το συντομοτερο δυνατο..

Και παλι περαστικουλια!!! Πολλα φιλακια και καληνυχτα..

yRf6p1.png

καλημερα κοριτσια!

Υπομονη annina..θα συνελθει ο Παναγιωτακης που θα παει! Και μετα δεν θα τον πιανεις..

Myprincess ελπιζω αυτη τη φορα να καταφερεις να βρεθουμε και να μην στραβωσει τιποτε..

οι στιγμες γελιου με τα μικρα μας ειναι το κατι αλλο..εγω καθε απογευμα παιζω ολο κρυφτο με τη μικρη η κυνηγητο η κανω το αλογακι και εκεινη τρελενεται..αφηστε που ωρε ωρες την πιανει κριση και τρεχει πανικοβλητη πανω κατω χωρις σταματημο και παει σαν τον Ορεστη Μακρη αφου ακομη δεν εχει καλη ισορροπια.

καλημερα κοριτσια αννινα μου περαστικα ολα θα ξεχαστουν ευχομαι γρηγοραν κουραγιο και δυναμη κοπελα μου οταν ημασταν μεσα στο νοσ/μειο 1 μηνα διπλα μας ηταν ενα αγορακι 9 μηνων ο δικος μου ηταν λεχουδι δεν πολυ καταλαβαινε τπτ εκεινο μεσα στην κουνια 1 μηνα φυλακισμενο το εβλεπα και εκλεγε η ψυχη αλλα ηταν για καλο του ολα θα φτιαξουν θα πατε σπιτι σας και θα παιζει και θα γυρνΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟτο σπιτι και τοτε θα θες να τον μαντρωσεις... προσπερτ τι κανεις με το γαλα εγω τον αρχισα νεσλακ αλλα το εφτυσε αηδιασε το δοκιμασε ο αντρας μου και μου λεει πετατω δυστιχως η παιδιατρος δεν του αρχινα αγελαδινο και εγω θελα να αρχισει σιγα σιγα να περνει μπουκαλι οποτε μεχρι το καλοκαιρι να αποθηλασω τον πηρα τωρα απο μονη μου το ανβανσ δεν ξερω τι διαφορα εχει παντως μονο που ειναι στο ψυγειο μου δινει περισσοτερη σιγουρια απο αυτο με τον μπαμπα του ειπιε 90 γραμ ας ελπισουμε να παθει τπτ..

qXcJp2.png

A7LOp2.png

εγω μπουρμπουλιθρα δεν ειμαι υπερ των παιδικων γαλακτων διοτι εχουν μεσα οτι θες και μπορεις να φανταστεις..βεβαια και τα πληρες των ενηλικων φρεσκα η εβαπορε δεν μπορει κανεις να μου εγγυηθει την ποιοτητα τους..

το καλο με την κορη μου ειναι οτι εχει μαθει το μπουκαλι μιας και απο τον 5ο μηνα ειμουν στη δουλεια και την ταιζαν με αυτο..δυστυχως στις δυο δικες μου προσπαθειες δεν ηπιε ποτε ξενο γαλα γιατι με εχει συνδυασει με το θηλασμο αλλα δυο φορες ηπιε φρεσκο γαλα ΟΛΥΜΠΟΣ που της εδωσε η θεια της ενοσο απουσιαζα στη δουλεια χωρις προβλημα..

της εχω πει δυο φορες την εβδομαδα να της δινει για να συνηθιζει τη γευση (η παιδιατρος βεβαια ειναι κατα του φρεσκου γαλακτος πριν τα 3 ετη επειδη λεει οτι το ασβεστιο που περιεχει ειναι πολυ, δεν αποροφειται ευκολα απο τον οργανισμο και αποβαλλεται μεσω των νεφρων οπου σιγα σιγα τα επιβαρυνει..μπορει να εχει και δικιο αλλα δεν υποκυπτω στα παιδικα..) και κατα την ανοιξη με καλοκαιρι θα ξεκινησω σταδιακα τον αποθηλασμο..ως τοτε ελπιζω να βελτιωθει με τις στερεες..

θα δειξει ο χρονος..θελει παντως πολυ υπομονη..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια από την βροχερή κέρκυρα!!

τι πρωτότυπο!!

τι κάνετε????εμείς καλά,ήσυχα,στη δουλειά!!!

"το αφεντικό τρελάθηκε...και τα δίνει όλα τσάμπα...!!!!

φιλάκια στον παναγιωτάκη!!

ε ρε πάρτυ που θα κάνετε!!!

κι εγώ σκέφτηκα ότι τα επόμενα χρόνια όταν θα πέφτουν καρναβάλια στα γενέθλια της Έλλης θα κάνω πάρτυ μασκέ!!

ωραία θα είναι!!

καλημέρα κορίτσια από την βροχερή κέρκυρα!!

τι πρωτότυπο!!

τι κάνετε????εμείς καλά,ήσυχα,στη δουλειά!!!

"το αφεντικό τρελάθηκε...και τα δίνει όλα τσάμπα...!!!!

φιλάκια στον παναγιωτάκη!!

ε ρε πάρτυ που θα κάνετε!!!

κι εγώ σκέφτηκα ότι τα επόμενα χρόνια όταν θα πέφτουν καρναβάλια στα γενέθλια της Έλλης θα κάνω πάρτυ μασκέ!!

Αααααα. σουπερ θα ναι!! εμενα οι αποκριες μου αρεσουν παρα πολυ..και τωρα που χωτη μικρη θα το ξετιναξω το θεμα..μας βλεπω Πατρα και Ξανθη σε καμια πενταετια να καρναβαλιζομαστε non stop...

δεν έχω πάει για καρναβάλι στην πάτρα,αλλά θα ήταν τέλεια να πηγαίναμε κι εμείς κάποια στιγμή!!

και μια eurodisney!!!!

χεχε

κοιτα καρναβαλι στη Πατρα αν πας την ημερα που γινεται το Καρναβαλι δηλαδη την Κυριακη πριν την Καθαρα Δευτερα αν εισαι απλως θεατης απλα θα πιασεις θεση και θα χαζευεις τα εντυπωσιακα αρματα (παρεπιμπτοντως διαθετει ΙΕΚ που μαθαινεις την τεχνη της κατασκευης καρναβαλιστικων αρματων) και μολις τελειωσει θα στριμωχτεις ενελεητα στο λιμανι (σε σημειο να μην προχωρας αλλα να σε σπρωχνει το πληθος και να νοιωθεις οτι αιωρεισαι) για να δεις το καψιμο του βασιλια καρναβαλου ..

αν ειναι να συμμετεχεις (μονη η με το παιδι η με αλλη παρεα) υποτιθεται οτι εχεις παει μερικες εβδομαδες πιο πριν (αρχιζουν οι προετοιμασιες της 17η Ιανουαριου) σε ενα χωρο σαν εκθεση των θεματων των Group που θα συμμετεχουν στην παρελαση και εκει αφου διαλεξεις που θελεις να ανηκεις εγγραφεσαι και πληρωνεις για την στολη σου..

γινονται δυο παρελασεις..μια βραδυνη το Σαββατο ως προβα και καλα και η κανονικη την Κυριακη..

περιττο να σου πω οτι υπαρχουν ωρες αναμονης των group μεχρι να ρθει η σειρα τους να προχωρησουν και θελει υπομονη, προετοιμασια, να χεις αντοχη και οπωσδηποτε να χεις εξασφαλισει καταλυμα να μενεις..για αυτο και αν συνοδευεις παιδι καλο ειναι να ειναι μεγαλης ηλικιας η να μενεις εκει..

Βασικα το πιο ωραιο με την Πατρα συμβαινει ολες τις προηγουμες εβδομαδες πριν το τελικο καρναβαλι οπου συμβαινουν διαφορα παρτι και event στην πολη και εκει υπαρχει πραγματικα διασκεδαση.

Το τελευταιο σκ και μετα το καρναβαλι της Κυριακης μετα επικρατει μια διαλυση..ενα κατα την αποψη μου απογοητευτικο τιποτε εκτος αν εχεις γνωστους που ξερουν να σε τραβηξουν καπου που εχει κανονισθει κατι αλλο..

σε γενικες γραμμες ειναι μια εμπειρια που θα προτινα σε ολους να ζησουν και οχι μονο στη Πατρα αλλα και σε ολες τις αλλες πολεις που θελουν να οργανωνουν καρναβαλι..ειναι στιγμες διασκεδασης και χαρας.

eurodisney δεν εχω παει εγω αλλα αρκετοι φιλοι και συγγενεις..ολοι μου λενε τις διαφορες ιστοριες με τις κλοπες μικρων παιδιων και επικρατει η ταση τα παιδια να ειναι πανω απο 10 ετων η εφηβα για να μπορουν να επικοινωνουν καλυτερα..μαζευει πολλους επισκεπτες και λογικα θα ειναι κατι σαν ολα αυτα που βλεπουμε στα διαφορα ντοκυμαντερ..

προσωπικα εχω δει τοσα στιγμιοτυπα και απο βιντεο των ατομων που εχουν παει που νοιωθω οτι εχω παει και τα χω δει η ιδια..αν κατσει και αν γινει επιθυμια της κορης μου δεν θα αρνηθω αλλα πρωτος μου προορισμος δεν θα ηταν εκτος αν το συνδυαζα με επισκεψη στο Παρισι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...