Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τελικά χθες με πήρανε τηλέφωνο απ' την ΕΕΤΑΑ (τον φορέα που διαχειρίζεται το επιδοτούμενο πρόγραμμα για τους παιδικούς) και μπήκαμε στον περσινό μας σταθμό! Πήρα αμέσως τον σταθμό τηλέφωνο και σήμερα τον πήγα κιόλας. Μπήκε πολύ άνετος μέσα, ούτε κλάμματα, ούτε τίποτα, σαν να 'χε να πάει απο χθες.

Εύχομαι αυτό να 'ταν και να μου φύγει το άγχος για την προσαρμογή του!

Δεν τον συμπάθησε τον άλλο σταθμό και το γεγονός ότι αργούσανε τόσο ν' αρχίσουν δραστηριότητες (την "προσαρμογή" τους μέσα) δε βοηθούσε. Οπότε, λαχείο μου 'κατσε!!!

Κατά τ' άλλα ερείπιο σήμερα, να κουνηθώ δεν μπορώ πια, και περιμένω!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

yioupaki καλά είσαι?πως τα πας με τα μικρά σου?πάει παιδικό η Λυδία?

όταν ακούω γέννες και πόνους με πιάνει πανικός...

απαπα!!!!μακρυά από μας!!

μαέστρο πάλι καλά,θα υπήρχαν θέσεις προφανώς!!θα βρει και τα ίδια παιδάκια από πέρσυ μάλλον!!

εγώ εδώ σπίτι με το κορίτσι...είχα που είχα την μέση,τώρα με έπιασε και το πόδι,από πάνω το γοφό μέχρι κάτω...δεν μπορώ να το πατήσω...

να δω πότε θα περάσει...χθες σιδέρωνα ρούχα καθιστή...

μαέστρο μου κοντεύεις...λίγες εβδομαδούλες ακόμα...

τελεια!!! καλη αρχη λοιπον..ξανα!!! και καλα κουραγια για σενα!

Ευχαριστώ!

Άντε να προσαρμοστεί σ' αυτό το αγοράκι μου, γιατί μετά θα 'ρθει η μεγάλη, η καραμπινάτη αλλαγή κι εκεί να δούμε πως θα προσαρμοστούμε όλοι μας! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαέστρο μου κοντεύεις...λίγες εβδομαδούλες ακόμα...

Ούτε καν δυο (εβδομάδες)! :D

Αχ κορίτσι αυτή η μέση είναι μην αρχίσει, προφανώς απο εκεί σε "χτυπάει" και στο πόδι. Κουράγιο και περαστικά και μετά, είπαμε, πολύ περπάτημα και προσοχή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ε σίγουρα θα κάνει τα δικά του,αλλά σιγά σιγά θα μπείτε στους ρυθμούς σας...

άστα και με περιμένουν τόσα πράγματα...κουτσαίνοντας πάω...με βλέπω με ενέσεις βολταρέν να συνέλθω...

περπάτημα 2-3 φορές την εβδομάδα πάμε πλέον,αλλά γυρναώ ερείπιο...

προσπ είδες? όλα τα ακούνε,αλλά μας γράφουν...μπορεί σιγά σιγά να το εμπεδώσει...

η δική μου χθες κοιμήθηκε 11.30 και ξύπνησε 8.00...τα νεύρα μου!!

εγω σας εγραψα στην προηγουμενη σελιδα για την κορη μου.. οταν θα ρθει η καραμπινατη αλλαγη δεν ξερω πως θα ..ξανακυλησει.. και πως θα το αναλαβω παλι..

περαστικα Miamama..υπομονη

ευχαριστώ...

πραγματικά έχω απελπιστεί...καταραμένη φτώχεια...δεν μπορώ να πάω σε έναν γιατρό να κάνω εξετάσεις,να δω και τι έχω...και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί...

τεσπά...

σύντομα τα σπιτάκια σας θα μυρίσουν μπεμπουδίλα...τι ωραία!!

Και κατρουλίλα, εμετίλα και σκατίλα. :tongue::tongue::tongue:

ΕΝΤΕΛΩΣ!! Αντε βρε Μαρακι.. κοντευουν οι ημερες σου..

πως νοιωθεις??

εγω βασικα σκεφτομαι οτι την αλλη Παρασκευη θα μου βαλει χερι στον κολπο για τεστ παπ και κολπικες (απο τον Μαιο δεν εχει μπει εκει μεσα ουτε αραχνη!!) και καπακι τελος του Οκτωβρη θα ξαναμπει χερι και νυστερι να κοπει η περιδεση (δεν θελω να το σκεφτομαι..ταλαιπωρηθηκα στη μικρη) και μετα σκεφτομαι και τη γεννα.. που οσο δεν τα σκεφτομουν τοσους μηνες τοσο με φρικαρει λιγο η σκεψη πλεον..

Διαφημίσεις

ΕΝΤΕΛΩΣ!! Αντε βρε Μαρακι.. κοντευουν οι ημερες σου..

πως νοιωθεις??

Άγχος για τη μέρα της γέννας. Θέλω να τελειώνει μιαν ώρα αρχύτερα. Το μετά οκ, κούραση, ξε - κούραση, θα μπούμε σε μια σειρά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και κατρουλίλα, εμετίλα και σκατίλα. :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue: έλα βρε υπερβολική!!!

μια χαρά είναι αυτά...μέχρι να το ταίσεις θα χέζει...και πάλι από την αρχή...:D:D

η έλλη ήταν τόσο ήσυχη που ήταν σαν να μην υπήρχε...

προσπ έχεις δουλίτσα ακόμα δλδ...:rolleyes:

θα περάσει κι αυτό...

ρε ανοιξα το λαπτοπ τρωγοντας ενα τοστακι και μου ηρθε ενα μπλιαααααξξξ... πρωι πρωι με κατρουλιλες σκατιλες εμετιλες και γαλατιλες!!!!

καλημερες...

μαρακι τυχη βουνο για τον παιδικο...εμ ελεος πια ενα μηνα προσαρμογη κανανε στον καινουριο????λογικο ηταν να μην το γουσταρει το παιδι..βαριοταν! εκανες πολυ καλα και τον αλλαξες..ειδικα τωρα που θα ερθει η μπεμπα και θα φερει τα πανω κατω, το να πηγαινει σε γνωριμο περιβαλλον καθε μερα με τα περσινα φιλαρακια ειναι οτι καλυτερο..

διαβαζα τα προηγουμενα και φανταστηκα τη yioupi και την προσπ να χοροπηδανε με την κοιλια ΝΑ πανω στη μπαλα και ελιωσα στο γελιο...δεν πατε καλα!!!!τρελοκομεια....

βαριεμαι σημεραααααααααααα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...