Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σούπερ. το νούμερο το αφήνω στην κρίση σου αφού δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. για να λες αυτά τα νούμερα , κάτι ξέρεις....

ναι ξέρω...έχεις αδύνατο χεράκι...εγώ φοράω medium,κι ο άντρας μου το ίδιο...οπότε μια χαρά θα σας πηγάινουν.

τώρα θα κάνεις μαθήματα?στην προηγούμενη?

κάλλιο αργά παρά ποτέ!!χαχα

δεν ειχα κανει και επειδη τα σκατωσα με τις αναπνοες και ημουν λες και ειχα φαει μπουνιες αποφασισα απο περιεργεια να κανω δωρεαν καποια για να δω που ηταν το λαθος μου..

Διαφημίσεις

δεν ειχα κανει και επειδη τα σκατωσα με τις αναπνοες και ημουν λες και ειχα φαει μπουνιες αποφασισα απο περιεργεια να κανω δωρεαν καποια για να δω που ηταν το λαθος μου..

oυτε εγω εκανα και στη μελινα τα ειχα δει ολα!!!οτι μου κατεβαινε εκανα με αποτελεσμα να εχω φαει φρικη 5 ωρες...στο μπεμπη παλι δεν εκανα αλλα καμια σχεση..ηξερα τι με περιμενε οποτε ηταν πιο υποφερτα ολα (μια χαρα μπορω να πω) και παλι σκατα τις εκανα τις αναπνοες...

παντως βοηθουν λενε...κανε τα μαθηματα..ευχομαι βεβαια να τελειωσεις και εσυ σε μια ωριτσα με το δευτερο και να μην τις χρειαστεις!!!!

oυτε εγω εκανα και στη μελινα τα ειχα δει ολα!!!οτι μου κατεβαινε εκανα με αποτελεσμα να εχω φαει φρικη 5 ωρες...στο μπεμπη παλι δεν εκανα αλλα καμια σχεση..ηξερα τι με περιμενε οποτε ηταν πιο υποφερτα ολα (μια χαρα μπορω να πω) και παλι σκατα τις εκανα τις αναπνοες...

παντως βοηθουν λενε...κανε τα μαθηματα..ευχομαι βεβαια να τελειωσεις και εσυ σε μια ωριτσα με το δευτερο και να μην τις χρειαστεις!!!!

ΜΑΚΑΡΙ.. με τη μικρη ειχα γρηγορο τοκετο.. σε μια ωρα απο την εισαγωγη ειχα ξεμπερδεψει.. αλλα εκανα τοσο χαλια τα σφιξιματα που στο τελος πονουσα και στους κοιλιακους μυες και το προσωπο απο το σφιξιμο ηταν χαλια σα να χα φαει μπουνιδια

θα κανω και θα δουμε..αν θα τα θυμηθω..χαχα!

ΜΑΚΑΡΙ.. με τη μικρη ειχα γρηγορο τοκετο.. σε μια ωρα απο την εισαγωγη ειχα ξεμπερδεψει.. αλλα εκανα τοσο χαλια τα σφιξιματα που στο τελος πονουσα και στους κοιλιακους μυες και το προσωπο απο το σφιξιμο ηταν χαλια σα να χα φαει μπουνιδια

θα κανω και θα δουμε..αν θα τα θυμηθω..χαχα!

Εγώ έκανα κ τις 2 φορές.

Με βοήθησαν στην ψυχολογια μου αλλά στην πράξη... χμμμ... δεν θα το έλεγα. Όταν ο πονος ηταν αφόρητος δεν μπορούσα να συντονιστώ κ τελικα σφιγγόμουνα...Ξεκινούσα ρε παιδί μου στην αρχή του πόνου με την αναπνοή αλλά μετα προς την κορύφωση αστα - βραστα....

Μεβοήθησε όμως να περάσω τους πόνους στο σπίτι κ να μην τρέχω στο μαιευτηριο κ να ταλαιπωρούμαι με τις ώρες να γεννησω κ με βοήθησε να ξερω πως πρέπει να συνεργάζομαι για να βοηθησω το παιδί μου να βγει.. πιο πολύ από όλα με βοήθησε όμως οτι γεννησα σε λιγότερο από ώρα από την εισαγωγή:tongue:!!

Πάντως προσπερους τα μαθήματα βοηθησαν πολυ για τις εξωθήσεις για να βαζω την πίεση στο σωστό σημειο κ όχι στο κεφάλι που την έβαζες εσύ. όντως στις εξωθησεις βοηθανε φουλ. Η δευτερη βγήκε σε 2 ή 3 πόνους σίγουρα θυμαμαι τους 2 νομιζω τον πρωτο πονο τον έχασα επειδή φώναζα:shock:....

Βλεπω Δεσποινα καλοπερνας για να επισκεπτεσαι τα φορα ε??? Μαλλον βοηθαει που έστειλες την μικρή στον παιδικό κ εχεις χρόνο!!

Εγώ πάλι.... τα ξερεις..

Ρε θκατούλα το πήρες το μειλ με τον βραδυνό αποθηλασμό?? δεν απάντησες...

Εγώ έκανα κ τις 2 φορές.

Με βοήθησαν στην ψυχολογια μου αλλά στην πράξη... χμμμ... δεν θα το έλεγα. Όταν ο πονος ηταν αφόρητος δεν μπορούσα να συντονιστώ κ τελικα σφιγγόμουνα...Ξεκινούσα ρε παιδί μου στην αρχή του πόνου με την αναπνοή αλλά μετα προς την κορύφωση αστα - βραστα....

Μεβοήθησε όμως να περάσω τους πόνους στο σπίτι κ να μην τρέχω στο μαιευτηριο κ να ταλαιπωρούμαι με τις ώρες να γεννησω κ με βοήθησε να ξερω πως πρέπει να συνεργάζομαι για να βοηθησω το παιδί μου να βγει.. πιο πολύ από όλα με βοήθησε όμως οτι γεννησα σε λιγότερο από ώρα από την εισαγωγή:tongue:!!

Πάντως προσπερους τα μαθήματα βοηθησαν πολυ για τις εξωθήσεις για να βαζω την πίεση στο σωστό σημειο κ όχι στο κεφάλι που την έβαζες εσύ. όντως στις εξωθησεις βοηθανε φουλ. Η δευτερη βγήκε σε 2 ή 3 πόνους σίγουρα θυμαμαι τους 2 νομιζω τον πρωτο πονο τον έχασα επειδή φώναζα:shock:....

Βλεπω Δεσποινα καλοπερνας για να επισκεπτεσαι τα φορα ε??? Μαλλον βοηθαει που έστειλες την μικρή στον παιδικό κ εχεις χρόνο!!

Εγώ πάλι.... τα ξερεις..

Ρε θκατούλα το πήρες το μειλ με τον βραδυνό αποθηλασμό?? δεν απάντησες...

thanks YIOUPI!!!! Βασικα αυτη την υποψια ειχα, οτι δηλαδη στις εξωθησεις μπορουν ισως να βοηθησουν διοτι εκει ειχα περισσοτερο θεμα διαχειρησης και ανεπνεα λαθος με αποτελεσμα να σφιγγονται και ασχετα σημεια.. στις οδυνες η αντιμετωπιση ηταν εντελως της ωρας και δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να μου γλυκανει τον πονο η οποια μεθοδος, το εργακι το χω δει και στις αποβολες και το μονο που εμαθα να κανω ειναι υπομονη..

βασικα πονους περασα εντονα και εγω στο σπιτι αλλα μαλλον ειχε να κανει και με την αντοχη μου αλλα και με τις οδηγιες της μαιας.. παντως οσο πονουσα στο σπιτι, ξαπλωμενη στον καναπε θυμαμαι οτι δεν ηθελα να μου μιλουν και πολυ και μιας και ηταν παραμονη Πρωτοχρονιας και αλλαζε ο χρονος ισα που ακουγα μια συναυλια του Χατζηγιαννη και περιεργως (δεν ειχα και καμια καψα) σε μερικα κομματια συγκεντρωνομουν τοσο που ενοιωθα πιο απαλο τον πονο..!!!!!!!!!!!!!! εχω να το λεω..χιχι!!

το αστειο ξερετε πιο θα ειναι ε???

να μας κανει σεμιναρια για το θηλασμο... η θα μας κανει η θα της κανω..χαχα!!

Είσαι παλαβή??Ξαπλωμένη πέρασες τους πόνους?? Ζαμέ!! Ποτε! Η αισθηση του πόνου κ ειναι πολύ πιο μεγαλη κ δεν βοηθας.

Όρθια κ θα κανεις βαθύ κάθισμα να το βοηθησει η βαρυτητα.Εμενα με βοήθησε πολύ στους πόνους στο σπίτι να ανακαθομαι σε μια μεγαλη πλαστική μπάλα. Ξερεις αυτες τις παιδικές τις τεραστιες με τα χερουλια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είσαι παλαβή??Ξαπλωμένη πέρασες τους πόνους?? Ζαμέ!! Ποτε! Η αισθηση του πόνου κ ειναι πολύ πιο μεγαλη κ δεν βοηθας.

Όρθια κ θα κανεις βαθύ κάθισμα να το βοηθησει η βαρυτητα.Εμενα με βοήθησε πολύ στους πόνους στο σπίτι να ανακαθομαι σε μια μεγαλη πλαστική μπάλα. Ξερεις αυτες τις παιδικές τις τεραστιες με τα χερουλια!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΕΕΕ???? Δεν το ηξερα, δεν το χα καν φανταστει.. θα το δοκιμασω την επομενη φορα..αν δεν γεννησω στο μαιευτηριο με το κοψιμο της περιδεσης βεβαια..

αλλα αυτο που λες το χω δει σε ντοκυμαντερ.. χμμμμμμμμμμμμ!!!

βαθυ καθισμα στην ενταση των συσπασεων φανταζομαι εεε??

Καλησπερα, τί ωραιο θεματάκι πιάσαμε;;;

Λοιπόν εγώ το μετανιωσα που δεν έκανα μαθήματα τοκετου στην Ανδρεϊνα επειδή έπαθα πανικο προς το τέλος... μιλάμε στο Θοδωρή τερας ψυχραιμίας στα 23 μου, μέχρι το τέλος σφιγγόμουν τοσο καλα κ όλα πήγαν σουπερ

Στη μικρη όταν θυμήθηκα τους πόνους το τί σεντόνι τραβηξα, πόσες φορες ειπα πονάω πονάω.... το τί αγγεια σπασμενα ειχα στο λαιμο στο πρόσωπο παντουυυυ από το λάθος σφίξιμο δεν λεγεται.. μπορει φωνή να μην έβγαλα αλλά μετα ήμουν σαν να ειχα τρακάρει με νταλίκα

Καλησπερα, τί ωραιο θεματάκι πιάσαμε;;;

Λοιπόν εγώ το μετανιωσα που δεν έκανα μαθήματα τοκετου στην Ανδρεϊνα επειδή έπαθα πανικο προς το τέλος... μιλάμε στο Θοδωρή τερας ψυχραιμίας στα 23 μου, μέχρι το τέλος σφιγγόμουν τοσο καλα κ όλα πήγαν σουπερ

Στη μικρη όταν θυμήθηκα τους πόνους το τί σεντόνι τραβηξα, πόσες φορες ειπα πονάω πονάω.... το τί αγγεια σπασμενα ειχα στο λαιμο στο πρόσωπο παντουυυυ από το λάθος σφίξιμο δεν λεγεται.. μπορει φωνή να μην έβγαλα αλλά μετα ήμουν σαν να ειχα τρακάρει με νταλίκα

καλως την..και εδω!! μια απο τα ιδια.. και αφου τα βρηκα και δωρεαν, δεν εχω τι να χασω, αν και η μαια μου ακουστηκε μεγαλη σε ηλικια..θα δειξει..

καναμε, καναμε!!!

καλημερα κοριτσια..

λοιπον για να σας αποδειξω οτι η κορη μου μας δουλευει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ διαβαστε:

εχθες για αλλη μια φορα της ειπαμε το τροπαριο, "να μην ξυπνας και κλαις, αν θες τσισα απο το κρεβατι σου να μας φωναζεις και θα ρχομαστε να σε πηγαινουμε τουαλετα, οχι ομως να φωναζεις και να κλαις για να κοιμασαι και εσυ και εμεις καλα και βεβαια αν κλαις συνεχεια η μαμα δεν θα μπορει να ερχεται γιατι ποναει η κοιλιτσα της καιθα ερχεται ο μπαμπας"

μαλιστα προχθες το βραδυ αφου εγω πηγα δυο φορες, την προειδοποιησα οτι δεν θα ξαναπαω αν ξυπναει καθε λιγο και λιγακι με κλαμα και δηθεν για τσισα και οτι θα πηγαινει ο πατερας της πραγμα το οποιο εκανε και για μιση ωρα γινοταν το ελα να δεις απο την υστερια της.. στο τελος το δεχθηκε και κοιμηθηκε ..ως το πρωι (αυτο προχθες..)

εχθες λοιπον ξυπνησε ΜΟΝΟ δυο φορες ΧΩΡΙΣ κλαμα και απλα ειπε "μαμα θελω τσισα" οπου την πηγα, εκανε, ουτε νερο δεν ηπιε μαλιστα οπως τα αλλα βραδυα και κοιμηθηκε και κοιμηθηκαμε..

σημερα ηρθε στο κρεβατι μου σις 8 και αφου παιρναμε πρωινο μου ελεγε παιζοντας:

λοιπον, εσυ θα εισαι η κορουλα και εγω η μαμα (αντιστροφη ρολων) και με ..δασκαλιστικο υφος μου ελεγε οοοοοοοοοοοοοοοοοολο το παραπανω τροπαριο σχεδον οπως σας οτο εγραψα..

συνεπως.. μια χαρα καταλαβαινει τι της λεμε.. απλα εχει μεγαλο πεισμα

βεβαια μακαρι να επαναληφθει το χθεσινο βραδυνο αλλα δεν παιρνω και ορκο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...