Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα! Την έλλη τη μαϊμού...

εγώ πλέον δεν παίρνω καρότσι γιατί δεν κάθεται, θέλει να το σκουντάει.

Χριστινάκι είδες τα αποθέματα? Μην με ξεχάσεις...με έπρηξε ο άντρας μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνήθως δεν το χρησιμοποιώ το καρότσι,μόνο στις βόλτες με πολύ περπάτημα...

εδώ είναι κεντρικός δρόμος και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα για κατοικοιμένη περιοχή...όταν πάμε κέντρο πόλη,που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα μια χαρά περπατάει,δεν κουράζεται...

ξέρει να κάνει πίσω όταν βλέπει αυτοκίνητο...αλλά δεν θέλει να την πιάνουμε από το χέρι,κι αν κουραστεί, αγκαλιά δεν μπορώ...

ούτως ή άλλως και στη σουηδία τον πρώτο καιρό επειδή θα έχει πολύ τρέξιμο θα είμαστε με το καρότσι,οπότε δεν θέλω να της το κόψω ακόμα...μετά που θα μπούμε σε μια σειρά ναι...

συνήθως δεν το χρησιμοποιώ το καρότσι,μόνο στις βόλτες με πολύ περπάτημα...

εδώ είναι κεντρικός δρόμος και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα για κατοικοιμένη περιοχή...όταν πάμε κέντρο πόλη,που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα μια χαρά περπατάει,δεν κουράζεται...

ξέρει να κάνει πίσω όταν βλέπει αυτοκίνητο...αλλά δεν θέλει να την πιάνουμε από το χέρι,κι αν κουραστεί, αγκαλιά δεν μπορώ...

ούτως ή άλλως και στη σουηδία τον πρώτο καιρό επειδή θα έχει πολύ τρέξιμο θα είμαστε με το καρότσι,οπότε δεν θέλω να της το κόψω ακόμα...μετά που θα μπούμε σε μια σειρά ναι...

στο κάτω κάτω δεν είναι κατι που τους προκαλέι εξάρτηση. Δεν το πάιρνεις μαζί σου , αναγκάζεται και περπατάει. Εμένα μου προκαλούσε μεγάλο άγχος το κόψιμο της πάνας και ακόμη μεγαλύτερο της πιπίλας. Νόμιζα θα ακούω επι μονίμου βάσεως την τσιρίδα της μέσα στα αυτιά μου...ευτυχώς το περάσαμε ήπια...Θα προσπαθήσω στο δεύτερο να μη δώσω πιπίλα επομένως να μην ασχοληθώ και με το κόψιμό της αλλά βλέποντας και κάνοντας...

Διαφημίσεις

ακριβως!!! και να συμμετεχουν στα παντα, να εχουν αποψη και κριση δικη τους...μεχρι τωρα θεωρω πως ετσι ειναι και η δικια μου και χαιρομαι...αν εκοβε και λιγο τις φωνες βεβαια θα ηταν πολυ καλυτερα..γιατι δεν χτυπαει και τετοια αλλα απο φωνη ΓΚΑΡΙΛΑ!

ναι ρε συ,, και εμενα τα ιδια κανει.. ολο φωναζει.. η κλαιει.. αυτη τη τσιριδα και το δακρυ.. ετοιμο στο τσεπακι!! (ιδια η θεια της..:tongue::tongue:)

κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν για πιπίλα και πάνα,αλλά όλα μια χαρά...

το καρότσι δεν το ζητάει...

πάντως εγώ είμαι υπέρ της πιπίλας,αλλά με μέτρο,και στο 2ο το ίδιο θα κάνω...προτιμώ πιπίλα παρά δάχτυλο!!!!αυτό δεν κόβεται εύκολα!!

κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν για πιπίλα και πάνα,αλλά όλα μια χαρά...

το καρότσι δεν το ζητάει...

πάντως εγώ είμαι υπέρ της πιπίλας,αλλά με μέτρο,και στο 2ο το ίδιο θα κάνω...προτιμώ πιπίλα παρά δάχτυλο!!!!αυτό δεν κόβεται εύκολα!!

και εγω με τα χιλια πιπιλα!!!!! και οχι γιατι φοβαμαι το δαχτυλο...γιατι ο μικρος που ΔΕΝ πηρα πιπιλα μου εχει βγαλει το λαδι με τον υπνο...

Διαφημίσεις

Χθες στην τσαντούλα της βρήκα ένα μπαλόνι και μου είπε πως της το χάρισε ο Νίκος , ένα μεγάλο παιδάκι, και της είπε να το βάλει στην τσάντα της:tongue:

Γουστάρω χτυποκάρδια στα θρανία! :lol::lol::lol:

Ο Γιάννης απύρετος απο χθες κι εγώ ευτυχώς βγήκα μια μικρή βόλτα στη γειτονιά χθες το απόγευμα και πήρα λίγο τον αέρα μου.

Αύριο θα πάει παιδικό, και μεθαύριο, που 'χω τσεκ απ στο νοσοκομείο.

Σήμερα, λέω, χαλαρά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα μαέστρο,πάει πέρασε κι αυτή η ιωσούλα...

δέσποινα είναι βραχιολάκια που βοηθούν στην ισορροπία του σώματος και διάφορα άλλα...

βραχιόλι Power Balance

Το μαγικό βιοενεργειακό βραχιόλι Power Balance κατασκευάστηκε από την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος /NASA/ -ΗΠΑ και δοκιμάστηκε από αστροναύτες. Τα βραχιόλια συμβάλλουν στην υγεία και την ενεργειακή ισορροπία στο ανθρώπινο οργανισμό, μας κάνουν να αισθανόμαστε σε άριστη υγιεινή και φυσική κατάσταση, τα βραχιόλια power balance εμποδίζουν τις αρνητικές ενέργειες να μας επηρεάζουν.

Ενεργειακά βραχιόλια είναι χιτ ανάμεσα στους αθλητές της Αμερικής και Ευρώπης. Πολλοί ξακουστοί αθλητές /Ρονάλντο, Γκούτι, Σακίλ Ο' Νιλ, Ρ. Μπαριτσέλο/ ισχυρίζονται ότι τα βραχιόλια τους βοηθούν να καλυτερεύσουν τις επιτυχίες τους και τους προφυλάσσουν από τραυματισμούς.

Η μανία για τα μαγικά βραχιόλια ξεκινά από τις ΗΠΑ, αλλά γρήγορα περνά τον Ωκεανό και φτάνει στην Ευρώπη – στην Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία κιόλας και στην Ελλάδα.

Power Balance

Power Balance βοηθά κάθε είδος επιφορτίσεων – ψυχικές και φυσικές, και δεν προορίζεται μόνο για αθλητές. Πραγματικά, μπορείτε να βάλετε τα βραχιόλια σ' όλο το σώμα σας.

Τα βραχιόλια Power Balance είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων πειραμάτων και ερευνών στον τομέα των ολογραμμικών τεχνολογιών. Το φύλλο από Mailer στο βραχιόλι είναι πάρα πολύ ανθεκτικό. Η διάμετρός του είναι 1,5 εκατοστά και είναι ανθεκτικό σε νερό, που σημαίνει ότι το βραχιόλι είναι κατάλληλο για κολυμβητές και μπορείτε να το φοράτε ακόμη και στο μπάνιο! Κατά την γνώμη των εμπειρογνωμόνων το θετικό αποτέλεσμα των ενεργειακών βραχιολιών διατηρείται κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Το Power Balance είναι τεχνολογία καλύτερων επιτεύξεων, προορισμένη να επηρεάζει το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματός σας.. Το Power Balance είναι το βραχιόλι, που κατασκευάστηκε από 100% χειρουργική σιλικόνη, η οποία είναι αποκλειστικά ανθεκτική και ευλύγιστη με ελαστικότητα 40% για να το βάζετε πιο εύκολα στο χέρι σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...