Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Ελενάντα χάθηκες! Σ'έφαγε η δουλειά? ε?

Εμείς δεν έχουμε νέα τα ίδια...

Η μικρή απο τις οχτώ παρά κοιμάται και δεν ακούγεται πριν τις 7 το πρωί....αυτή είναι ζωή...μπορώ και ηρεμώ λιγάκι...να δω μια ταινία με τον άντρα μου...έχουμε πάρει σβάρνα όλες τις ταινίες του connex tv:tongue: χρόνια είχα να δω τηλεόραση αφού πρωτα κοιμόμουν εγώ και μετά η σουσουράδα. Τώρα κατάλαβα οτι ζούσα ένα μαρτύριο:rolleyes:

Χθες στην τσαντούλα της βρήκα ένα μπαλόνι και μου είπε πως της το χάρισε ο Νίκος , ένα μεγάλο παιδάκι, και της είπε να το βάλει στην τσάντα της:tongue:

καλημερα..

δροσια στην Αθηνα που θυμιζει λιγο φθινοπωρο επιτελους..

ποναει η πλατη μου, καιρος να το συνηθιζω...

τη δυσκοιλιοτητα δε συνηθιζω..

και σε εμάς δροσούλα. Μια βγαίνει ο ήλιος , μια κρύβεται. Πάντως βροχές δεν άκουσα για αυτή την εβδομάδα.

Χθες στην τσαντούλα της βρήκα ένα μπαλόνι και μου είπε πως της το χάρισε ο Νίκος , ένα μεγάλο παιδάκι, και της είπε να το βάλει στην τσάντα της:tongue:

ερωτιαρικααααα....

ερωτιαρικααααα....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ακόμα δεν πρέπει να καταστάλαξε με τις παρέες της. Τις προάλλες μου έλεγε οτι έπαιζε με τον Σάκη, την μια η Ιωάννα είναι φίλη της την άλλη η Μαιρούλα...Δημόσιες σχέσεις....:tongue:

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ακόμα δεν πρέπει να καταστάλαξε με τις παρέες της. Τις προάλλες μου έλεγε οτι έπαιζε με τον Σάκη, την μια η Ιωάννα είναι φίλη της την άλλη η Μαιρούλα...Δημόσιες σχέσεις....:tongue:

ετσι ετσι το κοριτσι.. νωρις ειναι ακομη..

εμενα το βαφτηστηρι μου ξεκινησε παιδικο πριν δυο εβδομαδες και η μανα του λεει οτι το θεωρουν το καλυτερο παιδι εκει μεσα... υπακουος και πραος.

καλημέρα!

Η μικρή απο τις οχτώ παρά κοιμάται και δεν ακούγεται πριν τις 7 το πρωί....αυτή είναι ζωή...μπορώ και ηρεμώ λιγάκι...να δω μια ταινία με τον άντρα μου...έχουμε πάρει σβάρνα όλες τις ταινίες του connex tv:tongue: χρόνια είχα να δω τηλεόραση αφού πρωτα κοιμόμουν εγώ και μετά η σουσουράδα. Τώρα κατάλαβα οτι ζούσα ένα μαρτύριο:rolleyes:

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!!!

εμεις αν και ηρεμησαμε με τη μελινα, ταινια ακομα δεν μπορω να δω ολοκληρη...ξυπναει συνεχεια ο μουργος...απολαυσε το τωρα βικυ γιατι ερχεται η φασαρια Νο2 σε μερικους μηνες!!και φτου και απο την αρχη!!!!!

(γκρινιαζω γκρινιαζω αλλα ειναι πιο ωραια τωρα με τα δυο!!!! το μελινακι μου εγινε ολοκληρη κοπελα και ο μικρος αν και φασαριας ειναι πολυ καλοοοοοοςςςςς!!!!!! την ψωνισα πρωι πρωι χεχεχε...εβαλα βιντεακι του μητσου στο φατσοβιβλιο να δειτε πως περπαταει με τα χερια στον ουρανο..να χαρω εγω ισορροπία!!)

καλημερααααα....ωραια μερα σημερα..ηλιος και δροσουλα...

ετσι ετσι το κοριτσι.. νωρις ειναι ακομη..

εμενα το βαφτηστηρι μου ξεκινησε παιδικο πριν δυο εβδομαδες και η μανα του λεει οτι το θεωρουν το καλυτερο παιδι εκει μεσα... υπακουος και πραος.

Τις προάλλες που πήγαμε στο γυναικολόγο την ρωτάει:είσαι καλό κορίτσι? Ναι απαντάει αυτή. πολύ καλό κορίτσι? Ναι , ξαναπαντάει. Να είσαι καλό κορίτσι της λέει αλλά όχι πολύ καλό να κάνεις και λίγες ζαβολιές , έτσι πρέπει...

Βασικά δε θα ήθελα να μου παραπονιούνται οι δασκάλες οτι το παιδί μου χτυπάει άλλα παιδιά, είναι ανυπάκουο κλπ κλπ, ούτε το άλλο θα ήθελα να ήταν, να κάθεται φοβισμένο σε μια γωνιά. Είμαι υπερήφανη να μου λένε οτι είναι καλό παιδί και δραστήριο.

Τις προάλλες που πήγαμε στο γυναικολόγο την ρωτάει:είσαι καλό κορίτσι? Ναι απαντάει αυτή. πολύ καλό κορίτσι? Ναι , ξαναπαντάει. Να είσαι καλό κορίτσι της λέει αλλά όχι πολύ καλό να κάνεις και λίγες ζαβολιές , έτσι πρέπει...

Βασικά δε θα ήθελα να μου παραπονιούνται οι δασκάλες οτι το παιδί μου χτυπάει άλλα παιδιά, είναι ανυπάκουο κλπ κλπ, ούτε το άλλο θα ήθελα να ήταν, να κάθεται φοβισμένο σε μια γωνιά. Είμαι υπερήφανη να μου λένε οτι είναι καλό παιδί και δραστήριο.

ακριβως!!! και να συμμετεχουν στα παντα, να εχουν αποψη και κριση δικη τους...μεχρι τωρα θεωρω πως ετσι ειναι και η δικια μου και χαιρομαι...αν εκοβε και λιγο τις φωνες βεβαια θα ηταν πολυ καλυτερα..γιατι δεν χτυπαει και τετοια αλλα απο φωνη ΓΚΑΡΙΛΑ!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

ελεναδίτσα δεν ηρέμησε ακριβώς το κορίτσι μου...είναι με τις μέρες του...

δέσποινα συμπάσχω...δεν της κάνω χατήρια,είμαι αυστηρή,κι αυτή...χε#$%!!!!

όποτε θέλει αυτή θα μαζέψει τα παιχνίδια,όχι όταν της πω...

τρελό πείσμα...

τώρα έχει γίνει μαιμού...όλο γυμναστικές επιδείξεις κάνει...χρησιμοποιεί την κολώνα της σκάλας και κάνει σαν τον πυροσβέστη που κατεβαίνει από τον σωλήνα!!!

κρεμιέται,κάνει μονόζυγο,η σκάλα πλέον είνα το παιχνίδι της...

χθες την έβαλα για ύπνο 9.30,κοιμήθηκε 11 παρά...ξύπνησε 9.00.

πήγαμε πάλε χθες για περπάτημα...την έλλη στο καρότσι εννοείται,γιατί δεν περπατάει σαν άνθρωπος,δεν θέλει να την κρατάμε από το χέρι,χοροπηδάει...οπότε καρότσι...

σήμερα δεν ξέρω τι να μαγειρέψω...

καλημέρα κορίτσια...

ελεναδίτσα δεν ηρέμησε ακριβώς το κορίτσι μου...είναι με τις μέρες του...

δέσποινα συμπάσχω...δεν της κάνω χατήρια,είμαι αυστηρή,κι αυτή...χε#$%!!!!

όποτε θέλει αυτή θα μαζέψει τα παιχνίδια,όχι όταν της πω...

τρελό πείσμα...

τώρα έχει γίνει μαιμού...όλο γυμναστικές επιδείξεις κάνει...χρησιμοποιεί την κολώνα της σκάλας και κάνει σαν τον πυροσβέστη που κατεβαίνει από τον σωλήνα!!!

κρεμιέται,κάνει μονόζυγο,η σκάλα πλέον είνα το παιχνίδι της...

χθες την έβαλα για ύπνο 9.30,κοιμήθηκε 11 παρά...ξύπνησε 9.00.

πήγαμε πάλε χθες για περπάτημα...την έλλη στο καρότσι εννοείται,γιατί δεν περπατάει σαν άνθρωπος,δεν θέλει να την κρατάμε από το χέρι,χοροπηδάει...οπότε καρότσι...

σήμερα δεν ξέρω τι να μαγειρέψω...

χριστινακι σταματα σιγα σιγα το καροτσι...το ξερω οτι κανουν μαιμουδιες οταν περπατουν αλλα μεγαλωσε πια το παιδι...φοβισε τη λιγο για τα αυτοκινητα και προσπαθησε να της μαθεις να κοιταει το δρομο (δεν θα κοιταει ακομα αλλα τουλαχιστον μεσα της θα ξερει οτι ετσι πρεπει και εν καιρω θα το κανει)

ειναι ζορι αλλα πρεπει να τα αφησουμε να μεγαλωσουν...

(αυτο με τον πυροσβεστη μονο που το σκεφτηκα ελιωσα στο γελιο....μεγαλο κατσικακι η ελλη!!)

και η δική μου μέχρι τώρα δνε έχει χτυπήσει παιδάκι...διεκδικεί μόνη της αν θέλει κάτι...δεν έρχεται κλαψουρίζοντας σε μένα και μου αρέσει αυτό...

μερικές φορές είναι ντροπαλή στην αρχή με μερικά παιδάκια,αλλά μετά παίρνει θάρρος και παίζει ωραία...

είναι λίγο ατσούμπαλη με την μικρότερη ξαδέρφη της,7 μηνές διαφορά...την αγκαλιάζει την πιέζει,την τραβάει να την πάρει κάπου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...