Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι λετε τωρα??? εχω ξεχασει το γιογιο εξω στο μπανιο και απο εκει που το φτυνε εντελως και εκανε εξ αρχης μονο στη λεκανη τσισα και κακα με το που ακουσε οτι θα βαλουμε τον μπεμπη στο γιογιο καθε μερα μου ζητα να κανει εκει τα σχετικα.. η βλακεια μου ηταν οτι δεν το χα εξαφανισει..με τη πρωτη ευκαιρια θα το κανω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω αρχισει να νοιωθω λες και εχω το σωμα μου και κρεμασμενο στη κοιλια μου ενα σακιδιο με βαριδια..στην κορη μου ενοιωθα πιο..αναλαφρη να το πωωωω???

ειναι και ολο τσιτα ο μικρος, τεντωματα και οτι αλλο...

εχει πλακα τη μια αλλα ειναι περιεργα απο την αλλη..

και τα βραδυα εκτος απο καουρες εχω αρχισει να ξυπναω (οταν μου επιτρεπουν να κοιμαμαι) λες και δνε μπορω να παρω ανασα.. επισης εχω και εξαψεις αλλα οχι πονηρες.. και εγω ζηταω a/c οταν οι αλλοι δεν το θελουν..

πλακα εχει ..

γεια κι απο μενα!

μολις εκατσα,απο τις 5 το πρωι.σχολασα στις 2 και πηγα και πηρα την μικρη απο τον παιδικο.πρωτη μερα σημερα μετα απο 2 βδομαδες,κι ευτυχως ολα μια χαρα!

εφαγε και φακες στον παιδικο!μετα ηρθαμε σπιτι,κοιμηθηκε,και τωρα θα παω κι εγω να ξαπλωσω.

αντε να μπουμε σ'ενα προγραμμα επιτελους,γτ κι εμενα τα τελευταια βραδυα ολο σηκωνεται κι ερχεται στο κρεβατι μας.εχθες ξυπνησε 2 φορες.στις 2 κι ηρθε στο κρεβατι μας γτ ηταν στο δωματιο της λεει,η αλεπου η κλεφτρα:rolleyes:(απο την ντορα)και στις 4 κι ηθελε γαλα.και στις 5 σηκωθηκα για να παω στη δουλεια..

αυτα τα νεα μας.δεσποινα,στον παιδικο δεν τρωει τωρα απ'ολα,το μελινακι?

μαεστρια περαστικα σας βρε.μα κι αυτος ο καιρος ξαναζεστανε,δεν ξερεις τι να βαλεις και στα παιδια..

μιαμαμα,ηρεμησε δηλαδη λιγο η ελλη,ε?χαιρομαι.

παντως κι εγω νομιζω οτι ειναι οπως συνηθισουν με το θεμα του υπνου..συνηθισε η κορη μου,απο μωρο να ξυπναει για γαλα καθε τρις και λιγο,παει τελειωσε.και που υπομονη να την αφησεις να κλαιει ολο το βραδυ..με τιποτα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

παντως κι εγω νομιζω οτι ειναι οπως συνηθισουν με το θεμα του υπνου..συνηθισε η κορη μου,απο μωρο να ξυπναει για γαλα καθε τρις και λιγο,παει τελειωσε.και που υπομονη να την αφησεις να κλαιει ολο το βραδυ..με τιποτα..

elenada γεια σου.. εγω υπομονη να την αφησω να κλαιει εχω και το κανω πλεον αλλα με εχει στριμωξει το θεμα του κοψιματος της πανας και δεν θελω να την κανω να πεισμωσει και να αρχισει να κατουριεται πανω της.. ακομη ειμια σιγουρη οτι δεν εχει τακτοποιησει μεσα της πως να το διαχειριζεται παροτι κρατιεται και δεν εχουμε πλεον ατυχηματα συχνα..

Διαφημίσεις

elenada γεια σου.. εγω υπομονη να την αφησω να κλαιει εχω και το κανω πλεον αλλα με εχει στριμωξει το θεμα του κοψιματος της πανας και δεν θελω να την κανω να πεισμωσει και να αρχισει να κατουριεται πανω της.. ακομη ειμια σιγουρη οτι δεν εχει τακτοποιησει μεσα της πως να το διαχειριζεται παροτι κρατιεται και δεν εχουμε πλεον ατυχηματα συχνα..

κοιτα, εγω αν ηθελα να κοψει και την βραδινη πανα,δεν θα επεμενα τοσο να κοιμηθει σερι την νυχτα,γτ αυτο δεν γινεται,εφοσον πρεπει να σηκωνεται απο το κρεβατι οποτε θελει να παει για τσισα.ειναι νομιζω παρα πολλα αυτα που περιμενεις απο την μικρη σου.να κοψει την βραδινη πανα,να κοιμαται σερι,και να δεχτει και την αφιξη του μικρου ωσονουπο,που και μονο του το τελευταιο ειναι μεγαλη αλλαγη...κι ας μην το εχει καταλαβει ακομα,απ'οτι καταλαβα το αναφερετε συχνα..

αποψη μου βεβαια,ετσι?εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ????

Παντως τελευταια (μονο μαζι μου συμβαινει αυτο) στη κορη μου πιανουν τα εξης δυο πραγματα:

α) κοβει λασπη μολις την αγριοκοιταξω με τα ματια και μονο..χωρις να πω αλλη κουβεντα 1 στις 3 φορες

β) οταν ειναι να μαζεψει παιχνιδια και με "παιζει" αρχιζω να μετραω μεχρι το 20.. Λουης γινεται και τα μαζευει ολα (με τον τροπο της φυσικα αλλα δεν φερνει αντιρρηση)

μηπως ειμαι ολιγον Χιτλερ??? Δεν ξερω αν κανω καλα η κακα αλλα αλλιως για την ωρα δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω..

για να μαζευει τα παιχνιδια της,βρηκα το κουμπι της,το οποιο δεν ξερω ποσο ακομα θα κρατησει,παντως εχθες της ειπα,αν δεν τα μαζεψει θα κλεισω την ντορα,δεν το πιστεψε,και μολις την εκλεισα αρχισε να τα μαζευει,κι οταν τα μαζεψε την ξαναεβαλα..χιχι!

ερωτα με την ντορα μιλαμε!την λεει ντοριτσα!και προχθες δεν ειχε δει καθολου και μου λεει,μου ελειψε η ντοριτσα!:D

κοιτα, εγω αν ηθελα να κοψει και την βραδινη πανα,δεν θα επεμενα τοσο να κοιμηθει σερι την νυχτα,γτ αυτο δεν γινεται,εφοσον πρεπει να σηκωνεται απο το κρεβατι οποτε θελει να παει για τσισα.ειναι νομιζω παρα πολλα αυτα που περιμενεις απο την μικρη σου.να κοψει την βραδινη πανα,να κοιμαται σερι,και να δεχτει και την αφιξη του μικρου ωσονουπο,που και μονο του το τελευταιο ειναι μεγαλη αλλαγη...κι ας μην το εχει καταλαβει ακομα,απ'οτι καταλαβα το αναφερετε συχνα..

αποψη μου βεβαια,ετσι?εσυ ξερεις καλυτερα το παιδι σου.

δεν περιμενω να κοιμηθει σερι τη νυχτα.. περιμενω να σταματησει να χει ως παιχνιδι το "μαμα θελω τσισα" καθε μιση ωρα η μια ωρα οταν αποδεδειγμενα μπορει να το κανει δυο φορες αντε τρεις ολη νυχτα..

οπως επισης το "μαμα θελω νερο" καθε αλλο τοσο..

και οοοοοοοοολα αυτα προκειμενου να πηγαινει η μαμα συνεχεια στο δωματιο της.. και βεβαια να αρνειται να συνεργαστει σε οτιδηποτε απο τα παραπανω με το μπαμπα της..

οσο για την ελευση του μωρου...εγω προσωπικα της κανω συζητηση μονο και οταν κρινω οτι ειναι αναγκαιο δηλαδη οχι καθημερινα.. ο μπαμπας σπανια, η θεια ομως ναι, καθε μερα..και αυτο το αγκαθακι προσπαθω να το βγαλω εδω και καιρο αλλα το ατιμο δε βγαινει!!:rolleyes:;)

για να μαζευει τα παιχνιδια της,βρηκα το κουμπι της,το οποιο δεν ξερω ποσο ακομα θα κρατησει,παντως εχθες της ειπα,αν δεν τα μαζεψει θα κλεισω την ντορα,δεν το πιστεψε,και μολις την εκλεισα αρχισε να τα μαζευει,κι οταν τα μαζεψε την ξαναεβαλα..χιχι!

ερωτα με την ντορα μιλαμε!την λεει ντοριτσα!και προχθες δεν ειχε δει καθολου και μου λεει,μου ελειψε η ντοριτσα!:D

βασικα πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι επιμενω και στο τελος υλοποιω τις απειλες μου.. δηλαδη οταν λεω "αν δεν κανεις αυτο εγω θα κανω εκεινο" και το εφαρμοζω..μια -δυο το καταλαβε οτι μιλαω σοβαρα και τις περισσοτερες φορες μου ανταποκρινεται..οχι οτι δεν μουλαρωνει αλλα πιανει 1 στις 3

Διαφημίσεις

δεν περιμενω να κοιμηθει σερι τη νυχτα.. περιμενω να σταματησει να χει ως παιχνιδι το "μαμα θελω τσισα" καθε μιση ωρα η μια ωρα οταν αποδεδειγμενα μπορει να το κανει δυο φορες αντε τρεις ολη νυχτα..

οπως επισης το "μαμα θελω νερο" καθε αλλο τοσο..

και οοοοοοοοολα αυτα προκειμενου να πηγαινει η μαμα συνεχεια στο δωματιο της.. και βεβαια να αρνειται να συνεργαστει σε οτιδηποτε απο τα παραπανω με το μπαμπα της..

οσο για την ελευση του μωρου...εγω προσωπικα της κανω συζητηση μονο και οταν κρινω οτι ειναι αναγκαιο δηλαδη οχι καθημερινα.. ο μπαμπας σπανια, η θεια ομως ναι, καθε μερα..και αυτο το αγκαθακι προσπαθω να το βγαλω εδω και καιρο αλλα το ατιμο δε βγαινει!!:rolleyes:;)

καταλαβα.μπερδεμα και μαρτυριο.ελπιζω να της περασει συντομα...και καλη υπομονη!

βασικα πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι επιμενω και στο τελος υλοποιω τις απειλες μου.. δηλαδη οταν λεω "αν δεν κανεις αυτο εγω θα κανω εκεινο" και το εφαρμοζω..μια -δυο το καταλαβε οτι μιλαω σοβαρα και τις περισσοτερες φορες μου ανταποκρινεται..οχι οτι δεν μουλαρωνει αλλα πιανει 1 στις 3

ετσι..το βασικο ειναι να κραταμε το λογο μας σε οτι κι αν λεμε.ετσι μονο θα μας παρουν σοβαρα,αλλιως θα μας γραφουν συνεχεια.

ετσι..το βασικο ειναι να κραταμε το λογο μας σε οτι κι αν λεμε.ετσι μονο θα μας παρουν σοβαρα,αλλιως θα μας γραφουν συνεχεια.

παντως και εγω που ακολουθω την ιδια μεθοδο και υλοποιω τις απειλες μου...ακομα χεσμενη με εχει (με το συμπαθειο αλλα μου εχει σπασει τα νευρα αποψε!) Aμα δε τολμησω να της παρω τη barbie για να την αναγκασω να κανει κατι αλλο γινεται ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Υστεριαζει μεχρι να της τη δωσω πισω!!! μιλαμε μπορει να ουρλιαζει και μια ωρα αλλα τα παιχνιδια ΔΕΝ τα μαζευει!!!!γαμω την επιμονη της μεσα!!! (καλα μιλαμε εχω τρελα νευρα αποψε!! κροσια μου τα κανε το μελινακιιιιιιιι!!!!!!!!!!!)

παντως και εγω που ακολουθω την ιδια μεθοδο και υλοποιω τις απειλες μου...ακομα χεσμενη με εχει (με το συμπαθειο αλλα μου εχει σπασει τα νευρα αποψε!) Aμα δε τολμησω να της παρω τη barbie για να την αναγκασω να κανει κατι αλλο γινεται ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Υστεριαζει μεχρι να της τη δωσω πισω!!! μιλαμε μπορει να ουρλιαζει και μια ωρα αλλα τα παιχνιδια ΔΕΝ τα μαζευει!!!!γαμω την επιμονη της μεσα!!! (καλα μιλαμε εχω τρελα νευρα αποψε!! κροσια μου τα κανε το μελινακιιιιιιιι!!!!!!!!!!!)

καλα.. ωρες ωρες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.. αλλα επειδη ενιοτε μου τα χει κανει και εμενα η απαντηση μου ειναι:

κατσε κλαψε ΟΣΟ θες και μολις βαρεθεις ελα να με βρεις και να τα μαζεψεις..

κλαιει και χτυπιεται σα το χταποδι και αφου δει οτι δεν της δινω σημασια υστερα απο καποια ωρα ερχεται και αρχιζει τα αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα..

γερα με τσαμπουκα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

καταλαβα.μπερδεμα και μαρτυριο.ελπιζω να της περασει συντομα...και καλη υπομονη!

το πιασες το υπονοουμενο φιλεναδιτσαααααα.. το χει δει παιχνιδι.. και εγω απο τη μια προσπαθω να μη το παιζω απο την αλλη δεν θελω να κανω λαθος και να της κοψω τη φορα με το θεμα πανα.. με λιγα λογια με εχει του χεριου της αυτη τη περιοδο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...