Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και του αστερισμου της Παρθενου..Βεβαιως, βεβαιως..:P

ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ????

Παντως τελευταια (μονο μαζι μου συμβαινει αυτο) στη κορη μου πιανουν τα εξης δυο πραγματα:

α) κοβει λασπη μολις την αγριοκοιταξω με τα ματια και μονο..χωρις να πω αλλη κουβεντα 1 στις 3 φορες

β) οταν ειναι να μαζεψει παιχνιδια και με "παιζει" αρχιζω να μετραω μεχρι το 20.. Λουης γινεται και τα μαζευει ολα (με τον τροπο της φυσικα αλλα δεν φερνει αντιρρηση)

μηπως ειμαι ολιγον Χιτλερ??? Δεν ξερω αν κανω καλα η κακα αλλα αλλιως για την ωρα δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω..

καλημέρα!

Εμείς με το σχολέιο έχουμε μπει σε άψογο πρόγραμμα. 8μιση - 9 βαρυά βαρυά κοιμάται. Το πρωί ξυπνάει μόλις μας ακούει και δεν φέρνει αντίρρηση να σηκωθεί, τρώει σωστά και καλά και μέχρι και τα κακά της τα κάνει την ίδια ώρα:tongue: κατα τ' άλλα μια απο τα ίδια....

Τζες πες κανένα νέο. Ο Θοδωρής με το σχολέιο πώς πάει? Μπήκαν σε πρόγραμμα? Βιβλία έχουν? Το θηριάκι η Ανδρείνα? Ηρέμησε καθόλου? Εσύ? καλά?

καλημερα σε ολες..

μαλακομερα σημερα.. δεν εχω κεφια γιατι πολυ απλα αλλα σχεδια ειχα και αλλοι μου τα αλλαξαν με το ετσι θελω..κατι που πραγματικα δεν αντεχω..

τεσπα..

τελειωσε αλλα ενα βαρετο σκ..

viki διαβαζω τα περι κορης σου και ειλικρινα ζηλευω.. εμεις με τον υπνο ειμαστε τη μια ετσι και την αλλη γιουβετσι αλλα σερι υπνο ακομη δεν εχουμε δει και δεν το κοβω για πολυυυυυυυ ακομη..

κατα τ'αλλα ..βαρυα η κατασταση!! χαχα! (με τη ζεστη ΤΙ θα γινει???? βαρεθηκα!)

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα.

Εγώ έχω να στείλω τον Γιάννη από την Πέμπτη, γιατί είναι χάλια, ανέβασε και πυρετό το σ/κ.

Ήταν που δε θα κολλάμε πολύ φέτος, άντε να δούμε ΠΟΤΕ θα γίνει αυτό ακριβώς! Πιστεύω πάντως ότι δεν θα 'χει πρόβλημα, οταν είναι να πηγαίνει, θα πηγαίνει. Την περασμένη εβδομάδα που έκατσε και τις δυο μέρες μέχρι τις 3 (τον παρέλαβε ο χάζμπαντ) ήταν μια χαρά, τη μια μέρα κοιμήθηκε κιόλας εκεί, που το 'χα και φόβο, αν θα κοιμάται.

Τέσπα, ας γίνει καλά το μωρό.

Σήμερα πάλι σπίτι. Είμαι κλεισμένη, λόγω ίωσης Γιάννης, από την Παρασκευή κι έχω ΣΚΑΣΕΙ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα και απο εμενα στα αρρωστουλια και μη...

περναω ωρα ηρεμιας....η μελινα σχολειο ο μικρος κοιμαται (πρωτη φορα κοιμαται μερα στην κουνια του και οχι στην αγκαλια μου....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!)

Αυτο το πραγμα με τον υπνο ρε προσπ ειναι μεγαλο μανικι...ο μικρος ακομα ξυπναει 3-4 φορες τη νυχτα...και απο τα λεγομενα σου μαλλον δεν θα δω γρηγορα ασπρη μερα...

η μελινα απο την αλλη αν κοιμηθει κανα δυωρο το μεσημερι, τοτε κοιμαται στις 9 το βραδυ. αν δεν κοιμηθει μεσημερι στις 7μιση ειναι τεζα! τον αγαπω τον παιδικο σταθμο λεμε!!

σημερα εχει συννεφια στη σαλονικα και με εχει πιασει μια σπαριλα....

Kαλημερα και απο εμενα στα αρρωστουλια και μη...

περναω ωρα ηρεμιας....η μελινα σχολειο ο μικρος κοιμαται (πρωτη φορα κοιμαται μερα στην κουνια του και οχι στην αγκαλια μου....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!)

Αυτο το πραγμα με τον υπνο ρε προσπ ειναι μεγαλο μανικι...ο μικρος ακομα ξυπναει 3-4 φορες τη νυχτα...και απο τα λεγομενα σου μαλλον δεν θα δω γρηγορα ασπρη μερα...

η μελινα απο την αλλη αν κοιμηθει κανα δυωρο το μεσημερι, τοτε κοιμαται στις 9 το βραδυ. αν δεν κοιμηθει μεσημερι στις 7μιση ειναι τεζα! τον αγαπω τον παιδικο σταθμο λεμε!!

σημερα εχει συννεφια στη σαλονικα και με εχει πιασει μια σπαριλα....

despina παντως μην πειθεσαι οτι συνδεεται αμεσα και με το θηλασμο.. αυτο νομιζα και εγω για μεγαλο διαστημα αλλα τελικα εχει να κανει με το παιδι.. εχω γνωριζει θηλαζουσες που τα μωρα τους τη νυχτα κοιμοντουσαν βεβαια ετσι σε μια γενικοτερη σκεψη πιστευω οτι ειναι εξαιρεσεις, συνηθως το οτι θελουν να φανε (επειδη με το θηλασμο κανουν μικρα γευματα) η επειδη αντι πιπιλας εχουν το στηθος για παρηγορια το πραγμα ενθαρρυνεται..

εγω ωστοσο περσι που την εβαλα σε μονο κρεβατι και την αποθηλασα (βεβαια ηταν 21 μηνων ετσι?!) δεν ειχα προβληματα και με αρκετο μπιρι μπιρι και υπομονη φθασαμε να κοιμαται σερι και καλα τις νυχτες..

ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑ.. λογω διακοπων που κοιμομασταν σε ξεχωριστα κρεβατια αλλα στο ιδιο δωματιο, λογω κοψιμο της βραδινης πανας ητοι θελει κατουρημα απο μια εως εκατον μια φορε τη νυχτα και μαλλον λογω προαισθηματος του ερχομου του μπεμπη εχουμε κανει ενα πισωγυρισμα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μεγαλο και αγυριστο με το συμπαθειο..

να δω πως θα τον πιω οταν γεννηθει και ο μικρος.. τις πρωτες νυχτες στο σπιτι τις φοβαμαι τρελλα..

καλημέρα κορίτσια...

περαστικά στον αρρωστούλη Γιάννη.

μαέστρο μην νομίζεις ότι δεν θα κολλάει και φέτος...είναι λαχείο...

κι αν δεν κολλάει,θα τα φέρνει στο σπίτι και θα κολλάτε οι υπόλοιποι...

έτσι είναι αυτά...

υπομονή...

κι εμείς ένα ήσυχο σκ...το σάββατο είχαμε το πάρτυ της ανηψιάς,η έλλη πέρασε τέλεια!!

κυριακή σπίτι,μόνο το απόγευμα για περπάτημα πήγαμε με το καρότσι...μέση και πόδι χάλια,ερείπιο έχω γίνει...

σήμερα έχω και πονοκέφαλο,περιμένω περίοδο,η έλλη έχει μουσικό οίστρο με το αρμόνιο κι από κάτω στο μαγαζί μαστορεύουν...

μια χαρά η Γεωργίτσα και η Μελίνα!!μπήκαν σε ρυθμούς καλούς...

εμείς ήσυχα στο σπίτι,καμμιά βολτίτσα για να παίζει η μικρή,λέμε να πάμε και κάνα παιδότοπο,έχουμε από τον Μάιο να πάμε...με τον ύπνο κοιμάται τούβλο,μόνο μέχρι να την πάρει ο ύπνος αργεί...αλλά δεν μας ενοχλεί,κάθεται στο δωμάτιο της...

κάθε βράδυ κοιμάται 10.30-11...αυτό θέλω να αλλάξουμε...κατά τα άλλα τα ίδια...

εγώ πιστεύω επηρεάζει ο θηλασμός ή το βραδυνό ξύπνημα για ξένο γάλα...ένα παιδί που έχει μάθει να κοιμάται από 2 μηνών σερί δεν δημιουργεί τέτοια θέματα...το βλέπω και στους γύρω μου...

όταν όμως ένα μωρό έχει μάθει να ξυπνάει από μωρό τη νύχτα 10 φορές για γάλα,έχει μαθει να κοιμάται αγκαλιά ή στο ίδιο δωμάτιο με γονείς...πως ξαφνικά θα μπει σε τέτοιο πρόγραμμα...

και με ένα 2ο παιδί στα σκαριά...έχει να γίνει πάρτυ...

θα θέλει κι αυτό να κοιμάται μαζί σας...και διάφορα άλλα...

Διαφημίσεις

εγω ηταν να την παω στο playmobil fun park σημερα αλλα εκατσε να χω εργατη στο εξοχικο και ο ανηρ την κοπανησε πουρνο πουρνο για εκει..

η θεια θυμηθηκε οτι καπου εχει να παει και την κοπανησε..καλο απογευμα δηλαδη να την ξαναδουμε και ετσι πηγα μεχρι το σουπερ με τη μικρη για να τη βγαλω εξω.. η παιδικη χαρα λουζεται στον ηλιο και δεν μπορω να την αφησω εκει να παιξει συνεπως ξανα πισω στο σπιτι..

αυριο ισως παμε στο playmobil αν δεν αλλαξει κατι.. θα της τα κανω τωρα γιατι η καημενη με την ελευση του μπεμπη θα φαει πακετακι κλεισιματος..

για το πρωτο 40ημερο δεν προκειται ουτε παιδοτοπο να την στειλω ουτε πουθενα αλλου με παιδια.. μονο στη μανα μου και αντε στην παιδικη χαρα ωρες μικρης κινησης.. μετα βλεπουμε..

εγώ πιστεύω επηρεάζει ο θηλασμός ή το βραδυνό ξύπνημα για ξένο γάλα...ένα παιδί που έχει μάθει να κοιμάται από 2 μηνών σερί δεν δημιουργεί τέτοια θέματα...το βλέπω και στους γύρω μου...

όταν όμως ένα μωρό έχει μάθει να ξυπνάει από μωρό τη νύχτα 10 φορές για γάλα,έχει μαθει να κοιμάται αγκαλιά ή στο ίδιο δωμάτιο με γονείς...πως ξαφνικά θα μπει σε τέτοιο πρόγραμμα...

και με ένα 2ο παιδί στα σκαριά...έχει να γίνει πάρτυ...

θα θέλει κι αυτό να κοιμάται μαζί σας...και διάφορα άλλα...

δεν αντιλεγω αλλα δεν αμφισβητω και τις μαμαδες που θηλασαν και δεν ειχαν θεματα με τον βραδυνο υπνο.. και εδω στο παρεντς γνωρισα αλλα και στις συναντησεις τις LLL.. βεβαια ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα δεν ξερω αλλα γιατι οχι κιολας????

εμενα βρε δεν θηλαζει και τωρα μολις κοιμηθει ΣΤΑΝΤΑΡ στη μια ωρα το πολυ μιαμιση αρχιζει να κλαιει,να γκρινιαζει, να παραμιλαει και ν αζητα οτι της κατεβει..

αυτο το κανε σαν μωρο.. το κοψαμε το χειμωνα που περασε και τωρα πααααααααααααλι ξανα απο την αρχη.. και δεν χαμπαριαζει κιολας οτι και να πω..

α θέλω κι εγώ playmobile fun park!!!

τώρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...κάποια στιγμή θα το κόψει μόνη της...

εγώ πχ δεν θα της έκανα ότι μου ζητούσε το βράδυ...

είναι νύχτα και κοιμόμαστε...άστην στο δωμάτιο να κάνει τα δικά της...

πάντως όσοι έκαναν τα 2α...είχαν θέματα με τα 1α...όχι μόνο με ζήλια...

έκαναν πισωγυρίσματα σε πολλά.πάνες,πιπίλες,ύπνο...

πχ...προχθές που είχε τα γενέθλια η μικρή ανηψιά,η μεγάλη δεν τη ζηλεύει,την προσέχει...αλλά ήταν θλιμένη το μεσημέρι κι έκλαιγε γιατί δεν είχε κι αυτή γενέθλια κι έβλεπε όλες τις ετοιμασίες του πάρτυ και ζήλευε...

ενώ της κάνει κι αυτής κάθε χρόνο πάρτυ...

βγαίνουν στην επφάνεια διάφορα...

δεν αντιλεγω αλλα δεν αμφισβητω και τις μαμαδες που θηλασαν και δεν ειχαν θεματα με τον βραδυνο υπνο..βεβαια ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα δεν ξερω αλλα γιατι οχι κιολας????

ζωντανο παραδειγμα η μελινα....οκταωρα απο 15 ημερων με αποκλειστικο θηλασμο....αχ βαχ,,,περασμενα μεγαλεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...