Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλώς την...

είναι στο παιδί παιδάκι μου!!έχει άποψη...μου κάνει εντύπωση με την φακή όμως...μωρό, μηνών θα ήταν και σφράγιζε στόμα?η έλλη τρώει 2 πιατάκια!!

είναι πονηρά...

εντάξει δεν τρώει όλα τα λαχανικά...τρώει όμως σαλάτες και χόρτα...άρα μια χαρά!!

κρέας που είναι σημαντικό τρώει...

το θέμα είναι όμως τι να μαγειρέψεις κάθε μέρα...στον παιδικό τρώει?

πχ εγώ ότι και να φτιάξω θα το χλαπακιάσει...

αποφεύγω όμως τα ζυμαρικά...(όσο μπορώ)το ψωμί το εμφανίζω σπάνια...

πάντως πολλά παιδιά δεν έχουν πρόβλημα με το βάρος,αλλά τρώνε σαβούρες...

και έχουν έλειψη σιδήρου,χοληστερίνη,αβιταμίνωση...γιατί δεν τρώνε φαγητό και τσιμπολογάνε βλακείες...

η έλλη ενώ τρώει καλά και υγειηνά έχει αυτό το βάρος...είναι νταρντανόπαιδο,και σίγουρα έχει βαρύ σκελετό το καημένο μου!!!δεν εξηγείται αλλιώς...

δέσποινα μια χαρά τρώει το παιδί...θέλει συγκεκριμένα πράγματα,δεν τρώει ανθυγειηνά...

το θεμα ειναι ομως επειδη θελει συγκεκριμενα φαγητα το καθημερινο μαγειρεμα ειναι μεγαλο προβλημα...δηλαδη ρε παιδι μου, πχ γεμιστά, ή κολοκυθακια αυγολεμονο ή μπριαμ

ή αρακα ή οτιδηποτε δινει μια ποικιλια , πλεον τα μαγειρευω σπανια γιατι κλασικα δεν τρωει...εχουμε πηξει στο κρεας τα ζυμαρικα και το ψαρι..μα το θεο τα εχω σιχαθει!!!και τι να κανω????ΟΣΟ και να πειναει δεν τα τρωει!!λυσσα πια!!!

στον παιδικο τωρα τον πρωτο μηνα μας ειπαν να στελνουμε φαγητα που τους αρεσουν λογω προσαρμογης..απο 1η οκτωβρη θα μας δωσουν προγραμμα φαγητου και ολα θα τρωνε το ιδιο οποτε εκει εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου..μηπως βλεπει τα υπολοιπα παιδακια να τρωνε τα ιδια φαγητα και το παρει αποφαση να δοκιμασει...γιατι δεν ξερω οτι δεν της αρεσουν αφου απλα δεν τα εχει δοκιμασει ποτε..

οσο για τις φακες που λες μπεμπα τις ετρωγε..μολις χρονισε που εκοψε τα αλεσμενα δεν ξαναφαγε οτιδηποτε σε μορφη σουπας...μα τιποτα!!! (την κοτοσουπα να φανταστεις την φτιαχνω πηχτη σαν πιλαφι για να τη φαει..μολις δει σουποειδες στριβει!!!!το σκασμενο!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα δεν έστειλα τον μικρό (είχε ένα γαϊδουρόβηχα τρελό το πρωί, τα ίδια συμπτώματα έχουμε), την πέσαμε στο κρεβάτι μου κατά τις 7.30 και κοιμόμασταν μέχρι τις 11.30! ΑΥΤΑ είναι τα καλά όταν έχει δροσιά.

Η μικρά έχει ισχιακή προβολή (το κεφάλι πάνω, γι' αυτό δεν μπορώ ν' ανασάνω τις τελευταίες μέρες), οπότε δε τη γλυτώναμε την καισαρική. Επίσης, είναι πανέτοιμη να βγει κι έχει φτάσει στα 2.700!! Η - ιδιώτης - γιατρός μου μας ευχήθηκε με το καλό και να την πάρουμε τηλέφωνο όταν γεννήσουμε! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα δεν έστειλα τον μικρό (είχε ένα γαϊδουρόβηχα τρελό το πρωί, τα ίδια συμπτώματα έχουμε), την πέσαμε στο κρεβάτι μου κατά τις 7.30 και κοιμόμασταν μέχρι τις 11.30! ΑΥΤΑ είναι τα καλά όταν έχει δροσιά.

Η μικρά έχει ισχιακή προβολή (το κεφάλι πάνω, γι' αυτό δεν μπορώ ν' ανασάνω τις τελευταίες μέρες), οπότε δε τη γλυτώναμε την καισαρική. Επίσης, είναι πανέτοιμη να βγει κι έχει φτάσει στα 2.700!! Η - ιδιώτης - γιατρός μου μας ευχήθηκε με το καλό και να την πάρουμε τηλέφωνο όταν γεννήσουμε! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ποσα κιλα ειπαμε γεννηθηκε ο μητσος μου???4220?????και τον ελεγες μεγαλο?? για πεντακιλο πας μαρη!!!φτου φτου!!!!! μια χαρα ειναι η μπεμπα!!!!θηριο!!!!ρε συ ηθελα να σε ρωτησω κατι ασχετο...

στις 11 οκτωβρη θα εισαι 38+5 εβδομαδων αν δεν κανω λαθος...δεν υπαρχει πιθανοτητα να σου σπασουν τα νερα νωριτερα????και αν ναι τι γινεται????

ποσα κιλα ειπαμε γεννηθηκε ο μητσος μου???4220?????και τον ελεγες μεγαλο?? για πεντακιλο πας μαρη!!!φτου φτου!!!!! μια χαρα ειναι η μπεμπα!!!!θηριο!!!!ρε συ ηθελα να σε ρωτησω κατι ασχετο...

στις 11 οκτωβρη θα εισαι 38+5 εβδομαδων αν δεν κανω λαθος...δεν υπαρχει πιθανοτητα να σου σπασουν τα νερα νωριτερα????και αν ναι τι γινεται????

κατσε γιατι δεν καταλαβα τον μεταξυ σας διαλογο... θα φταινε τα σπασμολυτικα μου χαπια.. 2700 δεν ειπε οτι ειναι ηδη η μικρη??? τι σχεση εχει με το 5κιλο?? 4220 γεννηθηκε ο Δημητρακης σου??? ΜΠΡΑΒΟ!!

Εμενα ηταν 2 κιλα στιν 31η εβδομαδα.. στην 37η θα μου κοψιε την περιδεση δεν πιστευω οτι θα χει πιασει η ξεπερασει τα 3 κιλα.. μιλαμε δηλαδη 26 Οκτωβρη το κοψιμο της περιδεσης αρα καπου γυρω εκει θα γεννησω κιολας..

για την ωρα ειμαι ΜΟΝΟ 15 ΚΙΛΑ ΣΥΝ...εις ανωτερα κοριτσι μου!

Φυσικά υπάρχει. Όταν μου κλείσανε ημερομηνία, και η γιατρός μου χθες, μου είπανε "αν γίνει κάτι νωρίτερα, στο εφημερεύον νοσοκομείο".

Αφού σε νοσοκομείο θα πάω που θα πάω κορίτσι, δε με χαλάει. Καισαρική θα κάνω που θα κάνω, ποια η διαφορά. Άσε, εγώ παρακαλάω να γίνει νωρίτερα, τέσπα, με το καλό ας είναι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κατσε γιατι δεν καταλαβα τον μεταξυ σας διαλογο... θα φταινε τα σπασμολυτικα μου χαπια.. 2700 δεν ειπε οτι ειναι ηδη η μικρη??? τι σχεση εχει με το 5κιλο?? 4220 γεννηθηκε ο Δημητρακης σου??? ΜΠΡΑΒΟ!!

Εμενα ηταν 2 κιλα στιν 31η εβδομαδα.. στην 37η θα μου κοψιε την περιδεση δεν πιστευω οτι θα χει πιασει η ξεπερασει τα 3 κιλα.. μιλαμε δηλαδη 26 Οκτωβρη το κοψιμο της περιδεσης αρα καπου γυρω εκει θα γεννησω κιολας..

για την ωρα ειμαι ΜΟΝΟ 15 ΚΙΛΑ ΣΥΝ...εις ανωτερα κοριτσι μου!

36 εβδομαδων ο μικρος ηταν γυρω στα 2800!!!

36 εβδομαδων ο μικρος ηταν γυρω στα 2800!!!

και πηρε τοσα γραμμαρια μεχρι που γεννησες??? σοβαρα???? τι λες τωρα??? εμενα ο γιατρος λεει οτι θα ναι γυρω στα 3500 αλλα δεν τον πιστευω..

καλα.. εγω σημερα μεχρι και των γειτονων τα ρουχα θα πλυνω...

επλυνα παιχνιδια υφασματινα, πλαστικα, μαρσιπο , ring sling, σφηνα για τη κουνια, πετσετες μπανιου του μωρου, σιδερωσα και ολα τα 3-6 αφου εχθες τελειωσα τα 0-3 και τα τακτοποιησα και μερικα 6-9 που περισσευαν, και μαλλον θα πιασω να σιδερωσω και τα καθημερινα χειμωνιατικα της μικρης να ειναι stand by στη ντουλαπα και εχω και δυο πλυντηρια απλωμενα σεντονια, πετσετες και ρουχα δικα μας..

καλα.. εγω σημερα μεχρι και των γειτονων τα ρουχα θα πλυνω...

επλυνα παιχνιδια υφασματινα, πλαστικα, μαρσιπο , ring sling, σφηνα για τη κουνια, πετσετες μπανιου του μωρου, σιδερωσα και ολα τα 3-6 αφου εχθες τελειωσα τα 0-3 και τα τακτοποιησα και μερικα 6-9 που περισσευαν, και μαλλον θα πιασω να σιδερωσω και τα καθημερινα χειμωνιατικα της μικρης να ειναι stand by στη ντουλαπα και εχω και δυο πλυντηρια απλωμενα σεντονια, πετσετες και ρουχα δικα μας..

κουραστηκα....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια εγκυα κ μη!! Κοντευετε οι δυο από τις τρείς, άντε με το καλό τα γεννητούρια σας.

Εγω σπίτι, κουρασμένη αρκετά απο τη δουλειά αλλά το σκ που χτύπησε την πόρτα κ θα προσπαθήσω να το απολαύσω.

Με πονάει λίγο η μέση μου σήμερα.. ουφ

Καλό βράδυ σε όλες

γεια σας κοριτσακια..Τι κανετε;;; Με το καλο Προσπ!!! Θα γιορταζετε ιδια μερα αν γεννησεις 26/10!!! ΤΕΛΕΙΟ!!

Μαεστρια μια χαρα η κορακλα..Μην ανησυχεις, περασε ο καιρος.Κ μενα την Τεταρτη ΓΕΝΝΑΕΙ η ξαδερφη μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!Δ

ΕΠΙΣΗΣ Προσπ κοριτσι μου πως αντεχεις;;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εκανες μονη σου;; Εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΜΟΝΟ η μαμα μου!!! Α πα πα..Εφιαλτης μου φαινοταν...Ακομα δηλαδη :)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙΑ!!!

Μιαμαμα χαιρομαι πολυ για εσας!!! ΠΟτε το βλεπετε να φευγετε;;; Αντε να παιρνουμε κι εμεις σειρα σιγα σιγα...ΦΙΛΙΑ σε ολες!

yRf6p1.png

γεια σας κοριτσακια..Τι κανετε;;; Με το καλο Προσπ!!! Θα γιορταζετε ιδια μερα αν γεννησεις 26/10!!! ΤΕΛΕΙΟ!!

Μαεστρια μια χαρα η κορακλα..Μην ανησυχεις, περασε ο καιρος.Κ μενα την Τεταρτη ΓΕΝΝΑΕΙ η ξαδερφη μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!Δ

ΕΠΙΣΗΣ Προσπ κοριτσι μου πως αντεχεις;;; ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εκανες μονη σου;; Εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΜΟΝΟ η μαμα μου!!! Α πα πα..Εφιαλτης μου φαινοταν...Ακομα δηλαδη :)

Μιαμαμα χαιρομαι πολυ για εσας!!! ΠΟτε το βλεπετε να φευγετε;;; Αντε να παιρνουμε κι εμεις σειρα σιγα σιγα...ΦΙΛΙΑ σε ολες!

ευχαριστουμε για τις ευχες!!!

βασικα δεν θα πολυ ηθελα να γιορταζω μαζι με το μωρο γιατι γιορταζα (βεβαια ηταν ονομαστικη εορτη) μαζι με τη μητερα μου (εχουμε ιδιο ονομα) και ποτε δεν ενοιωθα την αποκλειστικοτητα αφου ολοι ειδικα οι μεγαλοι ερχονταν για εκεινη..

βεβαια αν ο μικρος γεννηθει ανημερα επειδη θα ειναι γενεθλια θα το διαφοροποιει απο την ονομαστικη μου εορτη και αφου ουτως η αλλως καπποιος θα ρχοταν για μενα παραλληλα θα ρχεται και για τα γενεθλια..

ωστοσο με τον γιατρο δεν εχουμε οριστικοποιησει την ημερα..ελεγε για 28, μετα ειπε για 26 θα μου πει οριστικα στις 7/10 που θα ξαναπαω.. οπως επισης δεν ειναι βεβαιο το αν θα γεννησω αμεσα η στις επομενες μερες.. μπεμπη και Θεου θελοντος..

ειναι το συνδρομο της Φωλιας και της υστερικης...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...