Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πέρσυ είχαμε γαλότσες,μου τις είχε πάρει η αδερφή μου...πολύ μας βόλεψαν με τις λάσπες και την βροχή...

δεν ξέρω αν θα της μπαίνουν φέτος γιατί έχουν μεγάλη φόρμα...θα τις δοκιμάσουμε...

μπήκα στα h+m σουηδίας κι έχει πολύ ωραία πράγματα...

κάτι μποτάκια ειδικά για κρύο με γούνα από μέσα!!

εκεί θα επενδύσουμε σίγουρα...

καλημερα

miamama πλεον πρεπει να ψωνισετε ρουχα αναλογα με το Σουηδικο κλιμα αλλα εδω στην Ελλαδα ειτε δεν υπαρχουν αντιστοιχα ειδη, ειτε ομοια τους πωλουνται πανακριβα.. απο τα παπουτσια μεχρι τα ρουχα και τα αξεσουαρ..

μια παιδικη μου φιλη εχει παντρευτει ενα Σουηδο καμποσα χρονια μεγαλυτερο της ο οποιος παει καθε χρονο Σουηδια για να δει τους γονεις του και να παει για κυνηγι..ταρανδων και εχω σκεφθει μηπως θες κατι να τον ρωτησω αν και ειναι χρονια στην Ελλαδα δουλευει σαν μεγαλοστελεχος σε μια ελληνικη ναυτιλιακη εδω και ετσι δεν πιστευω οτι εχει και καμια επαφη με την Σουηδικη πραγματικοτητα γενικοτερα..παντως αν κατι θες να τον ρωτησω πες το μου ελευθερα

εγω γαλοτσες και αδιαβροχο παροτι εχω (αδιαβροχο) δεν προκειται να παρω η να χρησιμοποιησω, δεν την βγαζω εξω με βροχη, δεν υπαρχει λογος δηλαδη..

του χρονου αν παει σχολειο εχει καλως..για την ωρα ειναι πολυτελειες..

ευχαριστώ προσπ,αν θέλω κάτι θα σου πω...

γιαυτό δεν θα ψωνίσω τίποτα από εδώ...με το που πάμε έχουμε να κάνουμε τις απαραίτητες αγορές...θέλει καλα μπουφάν και καλά παπούτσια για χιόνια...

τα ρούχα μας τα περισσότερα είναι ακατάλληλα,βέβαια μέσα στα σπίτια είναι με κοντομάνικα...

Διαφημίσεις

πού είστε κοριτσάκια?

πολύ ησυχία...

Η μικρή με βοήθησε να κάνουμε ένα κέικ, το παρακολουθούσε εντατικά αν φουσκώνει, περίμενε να φάει αλλά 10 λεπτα πριν το βγάλω κοιμήθηκε η καημενούλα. έφαγε και ένα γιαουρτάκι νωρίτερα, νυστικιά δεν ήταν αλλά η χαρά της δημιουργίας ....

Σήμερα στο σχολείο ζωγράφισαν με νερομπογίες. σε ένα γαλάζιο χαρτόνι στο κάτω μέρος ''μουτζούρωσαν '' με γαλάζιο και λευκό τη θάλασσα και πάνω έναν ήλιο και γράψαν γειά σου καλοκαιράκι, σε αποχαιρετούμε...

επίσης μου είπε πως τραγούδησαν το ποταμάκι.

Τελικά πολύ ωραία περνάνε....τζάμπα άγχος έβγαλα.

Άσε που τρώει και σωστά . Στης πεθεράς ουκ ολίγες φορες όταν ρωτούσα αν έφαγε, η απάντηση χόρτασε με βλακείες και δεν έφαγε φαγητό.:rolleyes:

Τώρα τρώει στο σχολείο και τρώει μερίδα και στο σπίτι. Σοκολάτες , καραμέλες κλπ ούτε έχω, ούτε ζητάει όμως.

πού είστε κοριτσάκια?

πολύ ησυχία...

Η μικρή με βοήθησε να κάνουμε ένα κέικ, το παρακολουθούσε εντατικά αν φουσκώνει, περίμενε να φάει αλλά 10 λεπτα πριν το βγάλω κοιμήθηκε η καημενούλα. έφαγε και ένα γιαουρτάκι νωρίτερα, νυστικιά δεν ήταν αλλά η χαρά της δημιουργίας ....

Σήμερα στο σχολείο ζωγράφισαν με νερομπογίες. σε ένα γαλάζιο χαρτόνι στο κάτω μέρος ''μουτζούρωσαν '' με γαλάζιο και λευκό τη θάλασσα και πάνω έναν ήλιο και γράψαν γειά σου καλοκαιράκι, σε αποχαιρετούμε...

επίσης μου είπε πως τραγούδησαν το ποταμάκι.

Τελικά πολύ ωραία περνάνε....τζάμπα άγχος έβγαλα.

Άσε που τρώει και σωστά . Στης πεθεράς ουκ ολίγες φορες όταν ρωτούσα αν έφαγε, η απάντηση χόρτασε με βλακείες και δεν έφαγε φαγητό.:rolleyes:

Τώρα τρώει στο σχολείο και τρώει μερίδα και στο σπίτι. Σοκολάτες , καραμέλες κλπ ούτε έχω, ούτε ζητάει όμως.

μπραβο βρε Βικυ.. ειδες που συνηθως κανει καλο το σχολειο??? ΟΥΦ!! Αντε να δουμε εμεις ποτε θα καταφερουμε να παμε και αν ειμαστε και τοσο τυχεροι.. διοτι στο σπιτι οσο και να κοντρολαρουμε τα πραγματα οι αδυναμιες ειδικα απο μερους της θειας αφηνουν τη μικρη ιδιως διατροφικα πισω..

καλημέρα κορίτσια...

ωραία περνάει η Γεωργίτσα βλέπω...

εγώ πάντως δεν πολυκαίγομαι να πάει παιδικό...ειδικά αν είμασταν ελλάδα...ούτε το σύστημα μου αρέσει,ούτε να πληρώνω μια περιουσία...

20 παιδιά διαφορετικής ηλικίας με μία κοπέλα...κλπ

αλλά στη σουηδία είναι τελείως διαφορετικό το σύστημα,1 κοπέλα αν 4 παιδιά.όλα δωρεάν...

είχα δει ένα ντοκυμαντέρ (μπορεί να το έχω αναφέρει) τα παιδιά στο παιδικό και στο νηπιαγωγείο δεν τα πιέζουν να μάθουν γράμματα ή λέξεις για το δημοτικό...πρώτη δημοτικού πάνε 7 ετών...

τους μαθαίνουν λέξεις με τραγούδια,για την φύση και διάφορα άλλα...κάθε μέρα ακόμα και μείον να έχει τα βγάζουν έξω βόλτες,εκδρομές...

είδα μέχρι και μωράκια να τα βάζουν για ύπνο στη σκεπαστή βεράντα έξω...

οπότε δεν νομίζω να αρρωσταίνουν όπως εδώ...

κουφάθηκα με αυτά που έβλεπα...

εμείς ευτυχώς με το θέμα της διατροφής πάμε καλά επειδή το ελέγχουμε εγώ και ο πατέρας της...

τρώει ακόμα συγκεκριμένες ώρες,συγκεκριμένα πράγματα...

μέσα στην εβδομάδα μαγειρεύω αυτά που πρέπει, όσπρια, λαχανικά, μοσχάρι, κοτόπουλο...

η γιατρός μας λέει όσο μπορούμε ακόμα έλεγχο για να μάθει σε αυτή τη διατροφή...

πχ δεν έχω κόψει τα 3 φρούτα την ημέρα από μωρό,οπότε βιταμίνες παίρνει ένα σωρό...που είναι σημαντικές για να μην αρωσταίνει...

έχω μια απορία κι έχω ξεχάσει να ρωτήσω την παιδίατρο...πρωινό πότε θα ξεκινήσει να τρώει και τι?

το πρωί πίνει 300μλ γάλα,μετά φρουτόκρεμα και αργότερα μεσημεριανό...

η αδερφή μου δίνει στα μικρά συνήθως γάλα με corn flakes ή ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα...

εμείς όμως έχουμε και το θέμα του βάρους...

εσείς δίνετε κάτι?

καλημερα

miamama εγω νομιζω οτι ειναι και στο παιδι παντως..

πχ εγω ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ τρωω ενα πληρες πρωινο, γαλα, δημητριακα, βουτυρα και μαρμελαδες και ισως κατι αλμυρο αναλογα τα κεφια καθως απο μικρη ειχα τη νοοτροπια του καλου και μεγαλου πρωινου και περιεργως απο μονη μου το εχω υιοθετησει απο οσο με θυμαμαι και οχι επειδη με εμαθαν..

και καθε πρωι επιδιωκω να τρωω πρωινο με τη μικρη μαζι..

σε πληροφορω οτι πινει ΜΟΝΟ το γαλα της.. τι ψωμι ή φρυγανια με μελι της δωσω, τι φρουτο της δωσω, τι δημητριακα?? τιποτε, σπανια να μασουλησει και αυτο ειναι μισο κανα μπισκοτο η κρακερ.. πιστευω οτι ακομη το στομαχι τους ειναι μικρο για να εχει απαιτησεις τοσο αυξημενες..

φρουτοκρεμα εχω καταργησει πανω απο ετος.. φροντιζω μερα παρα μερα να τρωει αυγο εναλλακτικα φρουτο η ψωμι με τυρι σαν δεκατιανο..το μεσημερι τρωει οτι τρωμε και υπαρχει ποικιλια καθε μερα,

δηλαδη και οσπρια και λαδερα και κρεας και κοτοπουλο και ψαρι (αν και σπανια λογω κοστους και ελλειψης καλων μαγαζιων εδω στη περιοχη, παντως εχθες ειχα κανει κακαβια και την εφαγε ολη προς εκπληξη μου)

το απογευμα συνηθως τρωει καμια βλακεια η φρουτο η επιδορπιο γιαουρτιου και το βραδυ παλι γαλα (δυστυχως δεν ειναι δεκτικη σε φαγητο κανονικο αντι γαλακτος και ακομη τουλαχιστον μεχρι να κλεισει τα 3 δεν θα την πιεσω)

παρ αυτα η σκατουλα ακομη ειναι 12 κιλα..

εμείς τρώμε πρωινό ολοκληρωμένο τα σκ...

και τις δίνω σκέτες φρυγανιές για να την ξεγελάσω...

η έλλη επειδή τρώει τα πάντα...δεν έχει στοπ!!οπότε δεν εμφανίζω τίποτα μπροστά της...

ψάρι λόγω του μπαμπά μου τρώει 2 φορές συνήθως την εβδομάδα... όταν φύγουμε θα μας λείψει μάλλον...

και βέβαια τρώει ποσότητα από το ψάρι... τρελαίνεται,σχεδόν κάθε μέρα μου το ζητάει...

την φρουτόκρεμα δεν την κόβω...μάλλον θα κοπεί με τον παιδικό...

ίσως της την δίνω το απόγευμα...

το απόγευμα τρώει γιαούρτι απλό με μέλι ή κουάκερ και το βράδυ γάλα.δεν της δίνω βραδυνό ακόμα εννοείται...

εκτός κι αν είμαστε έξω ή σε κάποιο σπίτι και τρώμε εμείς,τότε της δίνω...

εμείς 16 κιλά!!

Διαφημίσεις

καλα.. δεν της απαγορευω να τρωει διαφορα αν ειμαστε εξω αλλα ποτε ποσοτητα και η καημενη ακουει.. βεβαια αρχιζει να παρακαλαει με τσαχπινια αλλα με ακουει γενικοτερα...σοκολατες δεν της αγοραζω να τρωει η καραμελες και τετοια, μονο αν υπαρχει τουρτα εκει που παμε επιτρεπω μερικες μπουκιες, η κανα πατατακι και η μονη καταχρηση εκτος σπιτιου γινεται στον χυμο..αναψυκτικο εννοειται οτι δεν αφηνω να αγγιζει..

έτσι κι εμείς έξω την αφήνω με μέτρο,ειδικά αν βλέπει άλλα παιδιά που τρώνε βλακείες...

αλλά σπίτι δεν έχω τίποτα από όλα αυτά καραμέλες,πατατάκια κλπ...

κι αν πάρουμε κάτι το κρύβουμε και το τρώμε αφού κοιμηθεί το βράδυ...χιχι

αύριο θα πάμε στο πάρτυ γενεθλίων της μικρής ανηψιάς..θα έχει κανονικό φαγητό,οπότε κάτι θα τσιμπίσει....

αλλά το μεσημέρι θα έχει φάει ψάρι,που όσο κι αν φάει είναι υγειηνό.

λοιπον διαβαζοντας τα γραφομενα σας εχω να δηλωσω οτι εμεις τρωμε....σκατα!!!

το πρωι γαλα (και που και που με κορν φλεικς) και που και που κανα τοστ...

στο σχολειο ευτυχως τρωει μετα και φρουτο (τα σκ ουτε να το φτυσει...)

μεσημερι...μεγαλο θεμα...τρωει μεν παντα ψαρι (σουπα ομως εφαγε πρωτη φορα προχθες, γιατι πολυ απλα πρωτη φορα δεχτηκε να τη δοκιμασει και μετα μου ελεγε "ωραιο ρυυυζιιιι"!!!)

κρεατικα τρωει τα παντα (μεγαλο κολλημα με το κατσικι!τρελαινεται..)

ΑΛΛΑ!!! απο μαγειρεμενα λαχανικα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απο όσπρια μονο φασολαδα...

πατατες μονο τηγανιτες (ουτε βραστες ουτε στο φουρνο ουτε πουρε ρε παιδι μου!!)

γιαουρτια τρωει ενα καρο

και εννοειται μακαρονια ρυζια κτλ..

και ρε παιδια δεν ειναι οτι δεν τα μαγειρευω ή οτι δεν της αρεσουν...ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝ!!! δηλαδη φακες δεν εχει δοκιμασει ποτε! ουτε αρακα ουτε φασολακια...τα κοιταει και σφραγιζει στομα...οποτε φτιαχνω τετοια καταληγει να τρωει ψωμι τυρι και σαλατα (ευτυχως σαλατες τρωει σχεδον τα παντα)..

και το κουλο...τρωει χορτα βραστα μετα μανιας!!!μας δουλευει αυτο το παιδι....φαε καλη μου και κανα κολοκυθι, καμια μελιτζανουλα κανα φασολακι!!φαε πια!!! με εσκασες!!!

το μαγειρεμα μου εχει γινει αγχος πια!!!

καλημερα δεν ειπα...ειπα???καλημεεερααααα

(υ.γ. απο γλυκα εννοειται οτι τρωει σαν γουρουνι οποτε τα βρει...αφου στο σουπερμαρκετ σταματησα να την παιρνω γιατι μου σηκωνε ολες τις kinder και ουρλιαζε αμα δεν τα παιρναμε...)

και απο κιλα...13...παλι καλα...

καλώς την...

είναι στο παιδί παιδάκι μου!!έχει άποψη...μου κάνει εντύπωση με την φακή όμως...μωρό, μηνών θα ήταν και σφράγιζε στόμα?η έλλη τρώει 2 πιατάκια!!

είναι πονηρά...

εντάξει δεν τρώει όλα τα λαχανικά...τρώει όμως σαλάτες και χόρτα...άρα μια χαρά!!

κρέας που είναι σημαντικό τρώει...

το θέμα είναι όμως τι να μαγειρέψεις κάθε μέρα...στον παιδικό τρώει?

πχ εγώ ότι και να φτιάξω θα το χλαπακιάσει...

αποφεύγω όμως τα ζυμαρικά...(όσο μπορώ)το ψωμί το εμφανίζω σπάνια...

πάντως πολλά παιδιά δεν έχουν πρόβλημα με το βάρος,αλλά τρώνε σαβούρες...

και έχουν έλειψη σιδήρου,χοληστερίνη,αβιταμίνωση...γιατί δεν τρώνε φαγητό και τσιμπολογάνε βλακείες...

η έλλη ενώ τρώει καλά και υγειηνά έχει αυτό το βάρος...είναι νταρντανόπαιδο,και σίγουρα έχει βαρύ σκελετό το καημένο μου!!!δεν εξηγείται αλλιώς...

δέσποινα μια χαρά τρώει το παιδί...θέλει συγκεκριμένα πράγματα,δεν τρώει ανθυγειηνά...

εμενα ξερετε τι κανει απο μωρο????

δοκιμαζει στην αρχη οτι της δωσουμε γλειφοντας ελαφρως με την ακρη της γλωσσας..!!!!:shock: :shock::rolleyes::tongue:

λες και φοβαται οτι θα την δηλητηριασουμε!! χαχα!!

κρεας σπανια τρωει με ευχαριστηση συνηθως το κοβω ψιλα κομματια και το εχω ανακατεμενο με το συνοδευτικο για να φαει..αλλιως ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..

ουτε καν σουβλακια η πιτσες δεν θελει να τρωει.. αναποδο παιδακι χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...