Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:D:D:D

καλά έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!

χαχαχα

καλέ τι ύπνους ρίχνουν τα παιδάκια σας με τον παιδικό...

ααααααααααααχχχ.. υπνους διαβαζω, χαρες και τραγουδια και προοδους οταν επιστρεφουν και λυσσαω που δεν την εστειλα φετος...εχε χαρη η υγεια του βρεφους πανω απο ολα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτά τα μαγειρέματα,χθες έκανα τυρόπιτα,θα φάμε και σήμερα και αύριο θα φτιάξω μια συνταγή σαν μουσακά κάτι...με μελιτζάνες,σάλτσα ντομάτας και από πάνω αυγά,τυριά και γάλα...την βρήκα στον γαστρονόμο...

ελπίζω να βγει καλό!!

μπράβο μαέστρο,γυμνοί χορέψατε??

ευχαριστώ βικάκι μου!!μακάρι να πιάσουν οι ευχές σας,χρειάζομαι θετική ενέργεια!!χιχι

εννοείται πως θα στείλω..έχουμε σκοπό να τα κάνουμε τα βιογραφικά φέι βολάν!!

δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις πως η μικρη σου τρωει μουσακα??????ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!!!Εμενα ουτε αρακα δεν τρωει!

δηλαδη τωρα θελεις να μου πεις πως η μικρη σου τρωει μουσακα??????ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!!!Εμενα ουτε αρακα δεν τρωει!

ρε συ Δέσποινα τί σχέση έχει ο μουσακάς με τον αρακά?

Εγώ σκέφτομαι να κάνω κρέπες , να τις τυλίξω με κυμά (όπως κάνουμε για το παστιτσιο) και απο πάνω να βάλω μπεσαμέλ.

ρε συ Δέσποινα τί σχέση έχει ο μουσακάς με τον αρακά?

Εγώ σκέφτομαι να κάνω κρέπες , να τις τυλίξω με κυμά (όπως κάνουμε για το παστιτσιο) και απο πάνω να βάλω μπεσαμέλ.

εννοω πως οτιδηποτε περιεχει λαχανικο μεσα (π.χ. μελιτζανες, κολοκυθια. φασολακια αρακα κτλ) καταληγει στα σκουπιδια!!!!τιποτα δεν τρωει το σκατο...

οσο για τις κρεπες!!!ΜΙΑΜ!!!!ΜΙΑΜ!!!!

Διαφημίσεις

εννοω πως οτιδηποτε περιεχει λαχανικο μεσα (π.χ. μελιτζανες, κολοκυθια. φασολακια αρακα κτλ) καταληγει στα σκουπιδια!!!!τιποτα δεν τρωει το σκατο...

οσο για τις κρεπες!!!ΜΙΑΜ!!!!ΜΙΑΜ!!!!

ααα για αυτο... εμενα τρωει τα παντα εκτος απο κρεας και οτιδηποτε θελει πολυ μασημα.. τεμπελοσκυλο του κερατα..

φακες, σπανακορυζο, φασολακια, μουσακα, μπριαμ και οτι εχει κοτοπουλο και χυλοπιτες τα κανει ΝΑ..αλλα ακομη 12 κιλα παιδια.. γραμμαριο παραπανω..

Ωραία ιδέα γενικώς, όχι μόνο για τα παιδιά. :D

Ο δικός μου με τα φεγγάρια του είναι, άλλοτε τρώει, άλλοτε όχι. Γενικώς τρώει τα πάντα, ενώ κάποιε ςπεριόδους δεν τρώει τίποτα, εκτός απο πατάτες και μακαρόνια φυσικά! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεσποινα μπορείς να κάνεις μουσακά με πατάτα μόνο για να τρώει και η μικρή. Βρε πού τα πάιρνει χαμπάρι τα λαχανικά, σχεδόν λιώνουν. Ο κυμάς και η μπεσαμέλ υπερισχύουν σε γεύση. Και η δικιά μου τρώει σχεδόν τα πάντα και απο φαγητό και απο σαλάτες. Τον χειμώνα τρελαίνεται για κουνουπούδι, μπρόκολο και λάχανο με καρότο.

τρώει τα πάντα!!!!και πέτρες!!!:tongue::tongue: γιαυτό και είναι 16 κιλά και ανεβαίνουμε...το αγαπημένο της όμως είναι το ψάρι...τρώει 2 πιάτα!!δεν έχει δείξει μια φορά ότι κάτι δεν της αρέσει...η πιπεριά της δεν της πολυαρέσει μαγειρεμένη,ωμή στη σαλάτα την τρώει...

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;

Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να με δει γυμνή 9 μηνών έγγυα; :tongue::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

MIAM MIAM.. Μολις μου ρθε δεμα απο Αυστρια.. ειχε μεσα μαζι με κατι παιχνιδια της μικρης και κατι αλλα για τον ανδρα μου δυο μεγαλες πιτες (κεικ) απο δυο μεγαλα ζαχαροπλαστεια ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

MIAM MIAM.. Μολις μου ρθε δεμα απο Αυστρια.. ειχε μεσα μαζι με κατι παιχνιδια της μικρης και κατι αλλα για τον ανδρα μου δυο μεγαλες πιτες (κεικ) απο δυο μεγαλα ζαχαροπλαστεια ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

φτου σου!!!!

Kαλημέρααααααααααααα!

Σήμερα ο μικρός μου πήγε παιδικό και η καθαρίστρια μόλις άρχισε να μας ξεβρωμίζει!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Χθες πήγαμε του πήραμε παπούτσια, κάτι πολύ ωραία, μαύρα με άσπρο, κόκκινο, να ταιριάζουν με όλα, asics, στα 35?, μια χαρά, για να του πάρουμε κανένα ακόμα άνετα. Ελπίζω να βγουν καλά.

Ήθελα να του πάρω και αδιάβροχο, αλλά δε βρήκα! Έλεος, τόσα μαγαζιά με παιδικά στο εμπορικό, δεν βρήκα αδιάβροχο!

Τέσπα, αυτά.

Καλή συνέχεια. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!!να΄μαι κι εγώ...

το κορίτσι μου ζωγραφίζει κι εγώ μπήκα λίγο,έχω μαγείρεμα μετά...

μεγιές μαέστρο...καινούρια γκαρνταρόμπα θέλουν πάλι...

χθες τις δοκίμασα 2 μπουφάν που έχουμε,το ένα περσυνό και το άλλο το έχουμε από 7 μηνών:shock::shock:(και ναι μας είναι μια χαρά σε μέγεθος)...οπότε με αυτά για αρχή θα είμαστε και θα δω αργότερα τι θα χρειαστούμε.

τώρα ξεκίνησαν οι βροχές...σιγά σιγά θα φέρουν και τα αδιάβροχα...

κι εμένα μου αρέσουν ασορτί γαλότσες με αδιάβροχο!!αργότερα όμως...:D

κι αυτά...

χθες τη νύχτα 3.00 είχε κατουρήσει το κρεβάτι,στο πάτωμα λίμνη και τα ρούχα της στεγνά...τι κάνει ακριβώς με την πάνα το βράδυ δεν καταλαβαίνω...μου το έχει ξανακάνει...την πάνα δεν μπορεί να την βγάλει γιατί της βάζω εσώρουχο ολώσωμο στον ύπνο ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...