Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα φροντισω να βγαλουμε φωτο ολες μαζι και να σας τις κοινοποιησουμε στο facebook να τις δειτε..

ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω miamama..

που ξερεις!!μπορει την αλλη βδομαδα να στε Αθηνα!! Λες!!!!!

προσπ,τρομερη ιδεα και δεν συζητω πως θα ερχομασταν τρεχοντας....ευχομαι να περασετε τελεια και περιμενω με ανυπομονησια να δω φωτο!!!!!εγω θα γραψω αργοτερα ,γιατι μολις ξυπνησε και τρεχει πανω κατω.............;)duracel ομανολος !!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπ,τρομερη ιδεα και δεν συζητω πως θα ερχομασταν τρεχοντας....ευχομαι να περασετε τελεια και περιμενω με ανυπομονησια να δω φωτο!!!!!εγω θα γραψω αργοτερα ,γιατι μολις ξυπνησε και τρεχει πανω κατω.............;)duracel ομανολος !!!

καλως το cristinaki μας!!!

να σε ρωτηξω...τωρα που σου περπαταει πολυ κοιμαται και πιο βαθυα τις νυχτες?

τσαμπα θεαμα σου λεω!!!!

αντε με το καλοοο!!

Να φερω και σερπατινες-χαρτοπολεμο-αφρους-ροπαλα-καραμουζες?????????

χαχαχαχα μην τρομαζεις,μονο σερπατινες ισως φερω γιατι ειδα οτι εχετε κι εσεις.....

Αχ και ελεγα οτι δεν ειχαμε να παμε πουθενα ωστε να ντυθουμε αποκριατικα.Να εισαι καλα ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τελευταια εμενα που χει ξεκινησει και κανει αγωνες δρομου μεσα στο σπιτι τις νυχτες ναι μεν θηλαζει non stop η μετρια αλλα βλεπω οτι κοιμαται βαθια...

ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! ΤΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ??????

Να φερω και σερπατινες-χαρτοπολεμο-αφρους-ροπαλα-καραμουζες????????

χαχαχα ο χαρτοπόλεμος νομίζω ότι θα τις αρέσει πολύ της prosp:lol: Ευα:tongue::tongue::tongue::tongue: ασε που θα ξετρελαθούν και τα παιδιά.

Να περάσετε παρα παρα πολύ ομορφα και του χρόνου θα εχετε και εναν αντρα στην παρέα σας κοριτσομάνες!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

χαχαχα ο χαρτοπόλεμος νομίζω ότι θα τις αρέσει πολύ της prosp:lol: Ευα:tongue::tongue::tongue::tongue: ασε που θα ξετρελαθούν και τα παιδιά.

Να περάσετε παρα παρα πολύ ομορφα και του χρόνου θα εχετε και εναν αντρα στην παρέα σας κοριτσομάνες!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Αντε με το καλο να μαζευτουμε ολες Annina μου!!!

Πως ειναι ο μικρος????Γραψε μας τα νεα του!!!Κανει καμια ζουζουνια???

Αμην annina μου..να ειμαστε ολοι γεροι και δυνατοι και προπαντων ο Παναγιωτης σου και ο Θεος να δωσει να βρεθουμε ολες μαζι, να σας γνωρισουμε απο κοντα και να γιορτασουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μαζι με τον μικρο σου..

Φιλια στο παληκαρακι σου..

Σας πληροφορω οτι εχω ηδη 6 σακουλια χαρτοπολεμο αλλα τα φυλαω για την επομενη που θα την παω στο καρναβαλι...εκει να δεις χαρα...

μεταξυ μας.. ο χαρτοπολεμος μου αρεσει περισσοτερο αλλα ο ατιμος δεν μαζευεται μεσα στο σπιτι...

και απο σερπαντινες εχω ντουζινα...η μικρη ξετρελενεται..(εμενα δνε την βαζει στο στομα..τουλαχιστον οχι ακομη)..

χαχα...ακους εκει! ροπαλα και αφρους!!!..πλακα εχεις Ευακι..χαχα!!

Ντυσε το παιδι σου και φερτο να δει αλλα παιδακια να ξεσαλωσουν...

Διαφημίσεις

Σας πληροφορω οτι εχω ηδη 6 σακουλια χαρτοπολεμο αλλα τα φυλαω για την επομενη που θα την παω στο καρναβαλι...εκει να δεις χαρα...

μεταξυ μας.. ο χαρτοπολεμος μου αρεσει περισσοτερο αλλα ο ατιμος δεν μαζευεται μεσα στο σπιτι...

και απο σερπαντινες εχω ντουζινα...η μικρη ξετρελενεται..(εμενα δνε την βαζει στο στομα..τουλαχιστον οχι ακομη)..

χαχα...ακους εκει! ροπαλα και αφρους!!!..πλακα εχεις Ευακι..χαχα!!

Ντυσε το παιδι σου και φερτο να δει αλλα παιδακια να ξεσαλωσουν...

Μονο το παιδι νομιζεις θα ντυσω????Μολις γυρισα απο τα τζαμπο!τελειοποιησα και την δικη μου στολη.....

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.....

Παντως κοριτσια αν δεν ηταν παιδικη η συναντηση θα ντυνομουν λαγουδακι του playboy. c020.gif

a122.gif

καλε!!! τα δες???? ειδες στολες που χει για τους μεγαλους??? πολυ σεξι και οποιος αντεξει..

αντε του χρονου να ντυθει η μικρη κοκκινοσκουφιτσα και εγω ξεκωλοσκουφιτσα..απαπαπαπααπαπααααααα..παλιμπαιδισμος στα γεραματα η μαναααααα...

με το καλο, με το καλο!!!

α ναι!! σημερα κερδισα το φλουρι στη δουλεια...χαχα!

αν και επεσε μισο μισο με εναν απο τους στενους μας συνεργατες αλλα μου παραχωρησε το ποσοστο του..και καλα εχω κερδισει να με στειλουν σε spa για μασαζ και δυο μερες αδεια οποτε θελω αλλα επειδη ξερω οτι δεν προκειται ποτε να το κανουν θα εκμεταλλευτω τις αδειες...εστω την μια μερα!!! Ε! μην ειμαι και αχαριστη!!

Να δειτε μουτρα που ξυνησαν..αλλα τα αφεντικα το ευχαριστηθηκαν γιατι δεν τα χουν καλα με τους αλλους..ιστορια μου αμαρτια μου

α ναι!! σημερα κερδισα το φλουρι στη δουλεια...χαχα!

αν και επεσε μισο μισο με εναν απο τους στενους μας συνεργατες αλλα μου παραχωρησε το ποσοστο του..και καλα εχω κερδισει να με στειλουν σε spa για μασαζ και δυο μερες αδεια οποτε θελω αλλα επειδη ξερω οτι δεν προκειται ποτε να το κανουν θα εκμεταλλευτω τις αδειες...εστω την μια μερα!!! Ε! μην ειμαι και αχαριστη!!

Να δειτε μουτρα που ξυνησαν..αλλα τα αφεντικα το ευχαριστηθηκαν γιατι δεν τα χουν καλα με τους αλλους..ιστορια μου αμαρτια μου

Μπραβο και του χρονου να εισαι καλα να μου κανεις εμενα δωρο το spa...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...