Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eνώ εγώ, που δεν έκανα μάλλον ποτέ αντισώματα της προκοπής, είμαι ένα μάτσο χάλια. :tongue:

Βίκυ το συνηδειτοποιείς ότι πλέον θα λέμε "τα παιδιά, για τα παιδιά, των παιδιών" κι όχι "του Γιάννη" ή "της Γεωργίας";

Περίεργο δεν είναι; Καλά εσύ έχεις ακόμα χρόνο να το επεξεργαστείς. :D

Αυχενική που θα κάνεις; Αθανασιάδη;

και πόσα θα αλλάξουν ακόμα...

Λοιπόν με αυτή την αυχενική έχω μπερδευτεί. Άλλο αυχενική άλλο β επιπέδου? Εγώ έναν υπέρηχο έκανα εκτός ιατρείου στον τεταρτο μήνα μαζί με αιμοληψία για σύνδρομο down. Τον μεγάλο υπέρηχο που λένε , δεν ξέρω ποιός είναι και το είχα κάνει στον Ασκληπιό στην Αγ. Σοφίας με Μητροπόλεως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και πόσα θα αλλάξουν ακόμα...

Λοιπόν με αυτή την αυχενική έχω μπερδευτεί. Άλλο αυχενική άλλο β επιπέδου? Εγώ έναν υπέρηχο έκανα εκτός ιατρείου στον τεταρτο μήνα μαζί με αιμοληψία για σύνδρομο down. Τον μεγάλο υπέρηχο που λένε , δεν ξέρω ποιός είναι και το είχα κάνει στον Ασκληπιό στην Αγ. Σοφίας με Μητροπόλεως.

Αν τον έκανες την 12η, και μάλλον γιατί λες και αιμοληψία μαζί, τότε ήταν αυχενική.

Ίσως έχει καλό υπέρηχο ο γιατρός σου και θεωρεί ότι αυτούς που σου κάνει στο ιατρείο του αρκούν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φτου σου Βικακυ...

σαν Παρθενος δεν θα επρεπε να χεις τετοιες αποριες..χαχα!!

Αυχενικη γινεται την 12η εβδομαδα οπως σου λεει η maestria..

οσο για την αλλαγη εκφρασης περι πληθυντικου.. εγω το διαπιστωνω στις αγορες.. πλεον δεν κοιταω για το παιδι, αλλα για ΤΑ παιδια.. και απο τη μια μου αρεσει, απο την αλλη μεγαλωνουν τα εξοδα η πρεπει να πειθαρχησω τον εαυτο μου με περικοπες..

Αν τον έκανες την 12η, και μάλλον γιατί λες και αιμοληψία μαζί, τότε ήταν αυχενική.

Ίσως έχει καλό υπέρηχο ο γιατρός σου και θεωρεί ότι αυτούς που σου κάνει στο ιατρείο του αρκούν.

απ'ότι κατάλαβες δεν τα πάω καλά με τους όρους . Το έκανα τον Αυγουστο άρα στη 12η κοντά ήμουνα και με την αιμοληψία κράτησαν και κάποιο ιστορικό μου (ηλικία, κληρονομικά νοσήματα κλπ) και βγάλαν πιθανότητα για σύνδρομο down 1:22000. Όταν τον ρώτησα αν κάνουμε άλλο υπέρηχο έξω μου είπε όχι χωρίς λόγο. Εφόσον οι μετρήσεις του ήταν καλές προφανώς δεν θεώρησε αναγκαίο άλλο υπέρηχο....

οσο για τη κορη μου.. το αγαπημενο της κουκλακι ειμαι εγω.. και ας ειπε εχθες.. η μαμα μου ειναι κακια γιατι με βαζει τιμωρια..

(και βεβαια εχουμε αρχισει να βλεπουμε το φαινομενο "που ειναι η θεια μου" για να κλαφτω..που δεν με ενοχλει καθολου αυτο, αλλα με ενοχλει που η θεια οτνα βρισκει την ευκαιρια "συνομωτει" μαζι της για να της καλυπτει τις αταξιες και να μην την μαλωνω εγω και ο πατερας της..ελεος..)

Διαφημίσεις

η δικιά μου όταν τα βρίσκει σκούρα κλαίει και φωνάζει γιαγιά.

η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν μου δημιουργεί προβλήματα.

Πριν κανένα μήνα είχα μεγάλο θέμα. συνέχεια προβλήματα. ¨ολα την ενοχλούσαν , όλα της έφταιγαν και ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλους μας. Πού τα είδε αυτά???? ευτυχώς το ξεπεράσαμε.

Τις προάλες που πήγαμε στο γάμο είχε πάρει την τσαντούλα μου και έβγαλε απο τη μια μερά την αλυσίδα που την κρεμάς στον ώμο. Εγώ στο μπάνιο βαφόμουν και την ακούω να λέει στον πατέρα της φτιάξτο γρήγορα μην το δει η μαμά:tongue: Φωνάζω εγώ απο το μπάνιο ποιοοοοοοος έκανε ζημιά? και πετάγεται και λέει εγώ. γενικώς δεν έχει την πονηριά ακόμα να κρυφτεί. Στο χωριό έπαιζε με ένα παιχνίδι του Μάριου και κάτι το έκανε. Βγαίνει έξω , τον φωνάζει και λέει Μάλιε χάλασα το παιχνίδι σου , έλα να δεις:D

βρε συ miamama

χρονια πολλα για τον ανδρα σου.. ηθελα και εχθες να στο γραψω και τελικα το ξεχασα.. εχω και τον ξαδελφο μου συνεπως σας θυμομουν ουτως η αλλως.. καλλιο αργα παρα ποτε..

καλημερα σε ολες!

Kαλημερα και απο εμενα...

χριστινακι να χαιρεσαι το στεφανι σου!

βρεχει στη σαλονικα απο χθες το βραδυ και εχει μια τρελη υγρασια που μου εχει κανει τα νευρα κρόσια...δεν την μπορω αυτη την υγρασια ρε παιδι μου..

μαεστρο ακομα παραπονιεσαι????οριστε ηρθε ο χειμωνας σου!!!!!

βικυ μπραβο για το φασολι!!αληθεια γιατι δεν σας εβαλε να την ακουσετε την καρδια αφου την ειδατε να παλλεται???ειναι ωραιο αυτο το πρωτο ντουπου ντουπου!!!

εμεις αναρρωνουμε ακομα απο αυτη τη σκατοιωση που κυκλοφορει...τα ταραξε τα μικρα..

για το προγραμμα των παιδικων που λεγατε εμας εχουν ξεκινησει εδω και αρκετες μερες κανονικα..η μικρη ερχεται καθε μερα και μου αραδιαζει ενα σωρο ιστοριες του τι εκαναν..

ειμαι φοβερα ευχαριστημενη απο αυτο το σχολειο..ειχαμε και την πρωτη συναντηση με την παιδοψυχολογο του σταθμου (εκανε μια φοβερη συζητηση για την προσαρμογη, το αγχος αποχωρισμου και ολα οσα πρεπει ή οχι να θεωρουμε φυσιολογικα αυτην την περιοδο) και μιλησαμε μετα και με τις παιδαγωγους για το προγραμμα του σχολειου και το πως τα πανε τα πιτσιρικια μας.. ακουσα πολυ καλα λογια για το μελινακι και πολυ χαρηκα που συμμετεχει και της αρεσει τοσο πολυ.μου εφυγε μεγαλο αγχος..(το μονο στραβο λεει ειναι οτι τσιριζει!!! αμα της παρουν την καρεκλα!!!χαχαχχαχαχα!!!πανικος τα πιανει λεει τα υπολοιπα με την τσιριδα της και καθονται σουζα!!!ειναι και ενα αγορακι που ολο βαζει τα κλαματα οταν του τσιριζει!!!! την παλιομαιμου!!!!αφεντικο το παιζει και εκει!!!)

επισης τρομερο γελιο ριχνουμε στο σπιτι με το χοκι ποκι! (καθε μερα μου ελεγε το κακομοιρο μαμα ελα να χορεψουμε ποκι ποκι και την κοιτουσα σαν ηλιθια μεχρι που ρωτησα κουνιαδα παιδαγωγο και μου ειπε τι ειναι, της το εβαλα στο youtube και εγινε το ελα να δεις εδω μεσα..να δειτε κουνημα στον κωλο το στεφανι οταν χορευε με την κορη!χεχχεχεχεχε!!!!

αυταααα και απο εμααααςςςς!!!!! (σας ειπα οτι μου εχει βγει ο πατος να κυνηγαω το μικρο τωρα που περπατησε???χριστε μου ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!πω πω ταλαιπωρια....)

αντε ρε κοπελες επιτελους ξεκινατε τις γεννες να μην γκρινιαζω μονο εγω!!!!!!

yioupaki ακομα σου απανταω εε....χμ...αστο θα παρω τηλεφωνο...ολοκληρη εκθεση εγραψα κουραστηκα!!!!

desp καλημερα...

μπραβο στη Μελινα.. και εγω στη θεση σου μια χαρα θα ενοιωθα αν μου λεγαν οτι συμμετεχει και τα παει καλα.. τωρα για τις τσιριδες.. λεπτομερειες.. καλυτερα αρχηγος παρα στρατιωτης..(το πα και εριξε κωλοτουμπα ο μπεμπης..)

με τον μικρο θα κρατιεσαι και σε φορμα βρε..(αχ λεγε μου τετοια να φτιαχνομαι!)

τι να την κανω τη βροχη αν εχει παλι τετοια κωλοζεστη?? κολλαω ολοκληρη και εχω ενα βουνο ρουχα για σιδερο και εργασια για το σπιτι απο τη δουλεια μου.. και κλασικα παλι ειμαι μονη στο σπιτι με τη μικρη.. σιγα μη κανω τιποτε..

desp καλημερα...

μπραβο στη Μελινα.. και εγω στη θεση σου μια χαρα θα ενοιωθα αν μου λεγαν οτι συμμετεχει και τα παει καλα.. τωρα για τις τσιριδες.. λεπτομερειες.. καλυτερα αρχηγος παρα στρατιωτης..(το πα και εριξε κωλοτουμπα ο μπεμπης..)

με τον μικρο θα κρατιεσαι και σε φορμα βρε..(αχ λεγε μου τετοια να φτιαχνομαι!)

τι να την κανω τη βροχη αν εχει παλι τετοια κωλοζεστη?? κολλαω ολοκληρη και εχω ενα βουνο ρουχα για σιδερο και εργασια για το σπιτι απο τη δουλεια μου.. και κλασικα παλι ειμαι μονη στο σπιτι με τη μικρη.. σιγα μη κανω τιποτε..

Εγω το παιζω λεχωνα σημερα και δεν σηκωνομαι απο τον καναπε....ασε που ως δια μαγειας κοιμηθηκε μερα ο μικρος και ειναι σπανια ευκαιρια να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!

οσο για το να κρατιεμαι σε φορμα....αστα να πανε στο δι@$#@$λο....εδω η καλη φακλανα....

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

χθες δώρο για την γιορτή του ήταν ότι πουλήσε ένα κτηματάκι που είχε!!!!!!

και ναι τώρα έχουμε λέφτα να φύγουμε επισήμως!!!!

δεν το ξέρει κανείς,μόνο εσείς,δεν το είπαμε για να πουληθεί,γιατί πέφτει πολύ γκαντεμιά...

από τότε που είπαμε ότι θα φύγουμε...το κουβεντιάζουν πίσω από την πλάτη μας με τρίτους...και μετά μας λένε ο "μπαντζανάκης του τάδε" είναι σουηδία και είναι πολύ χάλια...όλοι αναρωτιούντε αν έχουμε γνωστούς,αν ξέρουμε την γλώσσα και ότι είναι δύσκολα...

καταλαβαίνετε τι βλακείες...

τώρα θα πουληθεί και το αυτοκίνητο και άντε γεια!!

βικάκι ξέχασα να σου απαντήσω...να δουλέψω στα ΙΚΕΑ θα ήταν μια χαρά...αλλά λόγω γλώσσας,δεν μπορώ να ελπίζω σε δουλειά με το πτυχίο,εκτός κι αν είμαι πολύ τυχερή!!

αλλά με το που αρχίσω τα μαθήματα θα ψάξω εννοείται!!

μια χαρά δρόσισε!!έχουμε τώρα μέσα στο σπίτι 23-24 βαθμούς.

δεσποινάκι περαστικά και σε σας!!

μπράβο το Μελινάκι!!προσαρμόζονται σιγά σιγά τα παιδάκια σας!!

πάλι στα ίδια με τον μικρό δεσποινάκι!!θα μεγαλώσει κι αυτό και θα ανεξαρτητοποιηθεί!!

χθες τελικά πήρα το καρότσι στην ξινομούρα στα ΗΡΑ!!

βρήκα και τύπου all star που ήθελα για την έλλη μποτάκια,μέχρι να φύγουμε,δεν έχουμε παπούτσια πάλι...

παρόμοια με τα περσινά από τα m+s και πέρσυ τα πήρα 17Ε,φέτος 30Ε...μας κοροιδεύουν...ευτηχώς είναι πολύ καλή ποιότητα και πέρσυ βγάλαμε ολόκληρη χρονιά...

πιο καλά κι από τα all star.

βίκυ να ελπίζω ότι θα ηρεμήσει και η δική μου?

γιατί έχει γίνει άλλο παιδί,όχι συνέχεια αλλά αν τη πιάσει...

δεν ακούει τίποτα,τι κι αν τη βάζω τιμωρία,έχει πείσμα...

πάω να της εξηγήσω και ουρλιάζει...

συνέχεια θέλει να μας πηγαίνει κόντρα,επίτηδες!!

μεγάλο σκαθάρι!!

χριστινα μπραβο!!! με το καλο να σας ερθουν ολα οπως τα θελετε!!! και μην ακους κανεναν παιδι μου...ναι ειναι ρισκο αλλα τι ειχατε τι χασατε!

τα σταρακια τελεια!!!

οσο για τη γκρινια της μικρης υπομονη...τι αλλο να κανουμε??

αυτη η παιδοψυχολογος που εγραφα ανεφερε την ηλικια των 2,5 με 3.5 ως πρωτη εφηβεια...καταλαβες δηλαδη...γκρινιααααααααααα

καλέ από το πρωί τα θυμήθηκε τα παπούτσια,από τις 8 και που ξύπνησε...και τώρα τα φοράει μέσα στο σπίτι...έχει κόλλημα με τα παπούτσια της,τρελαίνεται!!αχ τι μας περιμένει!!ψώνιο θα γίνει

προχθές της έβαλα κάτι ρούχα που τα φοράμε μέσα στο σπίτι μόνο για να πάει με το καρότσι μέχρι το σούπερ μάρκετ,δεν ήθελε αυτά τα ρούχα...να λέει "όχι λούχα,άλλα λούχα,πάμε πάπα(βόλτα)"

ε βέβαια που να πάει με τα προχειρόρουχα το ψώνιο!!

προσπ ευχαριστώ!!είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πρώτα είμασταν αβέβαιοι με το οικονομικό θέμα...χρειαζόμαστε χρήματα για τα εισητήρια,για την μεταφορική,να πληρώσουμε εκεί 3 ενοίκια κ.α...να ζήσουμε κιόλας μέχρι να βρούμε δουλειά...

σίγουρα θα χρειαστούμε ρούχα για πραγματικό χειμώνα!!μαζεύονται έξοδα...

για το εμπόρευμα του μαγαζιού,συζητάει ο άντρας μου με ένα κατάστημα μπας και πάρει τίποτα...θα δείξει!

σιγά μην σας ξεχάσω!!η παρηγοριά μου είναι το ίντερνετ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...