Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε με το καλο!! να μπεις να μας γραψεις νεα!!!

μιλαμε οτι ζω ενα απιστευτο πραγμα με τη μικρη.. μεσα στη γκρινια και στη μουρμουρα..δεν θελει να συνεργαστει σε τιποτε. τωρα την εχω στο κρεβατι της για να κοιμηθει αφου της εδωσα πολλες φορες την επιλογη η ελα να ντυθεις να παμε βολτα στη γιαγια η θα πεσεις για υπνο..και εκεινη βεβαια και στις δυο περιπτωσεις με επαιζε και με κοροιδευε.. εννοειται οτι εμεινα στο πεσει για υπνο.. τωρα μουρμουραει και μυξοκλαιει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκη τι έγινε με το γιατρό, όλα καλά;

Εμείς είμαστε ερείπιο οικογενειακώς! Ένας κοιμάται στον καναπέ, ο χάζμπαντ στην πολυθρόνα, εγώ αυπνίες, κλασσικά.

Θα κρατήσω τον μικρό μια δυο μέρες σπίτι, γιατί είναι κι αυτός χάλια με τις αμυγδαλές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκη τι έγινε με το γιατρό, όλα καλά;

Εμείς είμαστε ερείπιο οικογενειακώς! Ένας κοιμάται στον καναπέ, ο χάζμπαντ στην πολυθρόνα, εγώ αυπνίες, κλασσικά.

Θα κρατήσω τον μικρό μια δυο μέρες σπίτι, γιατί είναι κι αυτός χάλια με τις αμυγδαλές!

περαστικα σας βρε.. και καλα κουραγια.. εγω δυο μερες την εχω εδω μονη μου και με εχει τσακισει αφου και δυο νυχτες με παει τρενακι..

επισης να σας δηλωσω οτι εχω ΠΟΛΛΑ νευρα με την κουνιαδα μου.. συμπεριφορα απιθανη..την εχω στημενη στη γωνια..

όλα καλά. Το είδα να κουνιέται και να πάλλεται η καρδιά αλλά θα την ακούσουμε την άλλη φορά.Το καμάρι μου κοιμάται απο τις εννιά παρά . Πτώμα! Καλέ τί τυχεροί αυτοί που τα μωρά τους κοιμούνται τόσο νωρίς. Σιγά σιγά μπάινουμε κι εμείς στο κλαμπ αφού ξεθεώνεται στο σχολείο:D

αχ και εμενα κοιμοταν νωρις και τωρα προσπαθω να το ξαναγυρισω αλλα ο καημος μου ειναι να κοιμαται την νυχτα ολη αν ειναι δυνατον...

μπραβο που ολα ειναι καλα Βικυ.. με το καλο να ξαναπατε και να το δειτε ακομη πιο μεγαλο..

Διαφημίσεις

ευχαριστώ:D

Εν τω μεταξύ έχασα ένα κιλο και ο γιατρός μου είπε να ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα και να προσπαθώ να διατηρώ το +1 ανα μήνα.

αν της έδινες κάτι αγαπημένο να κοιμάται μαζί του? η δικιά μου όποτε και να την δεις κρατάει αγκάλια το γουρουνάκι της και αν ξυπνήσει καμιά φορά για νερό πριν ξαπλώσει πάλι ψάχνει τον γλυκούλη και τον αγκαλιάζει. Τυχαίνει φορες που ζητάει να έρθει στο κρεβάτι μας. την παίρνω , κοιμάται και την ξαναεπιστρέφω.

καλημέρα!

Εγώ το έκλεισα εγώ το ανοίγω το μαγαζί:tongue:

Μαέστρο με γκαντέμιασες και ο γιατρός μου δεν είναι στο ίκα πλέον:mad:

Το ευχάριστο είναι οτι μου είπε θα κάνω μόνο μια απλή γενική αίματος και μια ούρων γιατί τις ειδικές τις κάναμε την προηγούμενη φορά επομένως δεν χρειάζεται . τον ρώτησα για τη καμπύλη σακχάρου και μου λέει με 80 σάκχαρο τί καμπύλη θέλεις να κάνεις? Πλεον και στην ιατρική κυκλοφορούν ''μόδες'' και οι μόδες είναι για να τις πληρώνουμε. Χωρίς λόγο δεν θα κάνουμε τίποτα παραπάνω. Εμένα βέβαια μου καλάρεσε γιατί ούτε μου περισσεύουν να τα δίνω κάθε τρις και λίγο αλλά ούτε γουστάρω τις βελόνες.

καλημέρα κορίτσια...

να΄μαι κι εγώ...έχω κάτι δουλίτσες σήμερα,κάνω διαλειμα τώρα...

επιτέλους δρόσισε,τι ωραία!!!

φθινόπωρο θυμίζει!!

σήμερα γιορτάζει ο καλός μου,αλλά δεν είμαστε για γιορτές...δεν θα κάνω τίποτα.το απόγευμα θα κατέβουμε για δουλίτσες...θα βγάλουμε φώτο και του παιδιού για διαβατήριο,θα πάρω και το καρότσι το πρώτο μας στο ΗΡΑ γιατί έχει ένα προβληματάκι να το στείλουν στην εταίρια,τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλει κατάστημα σε αυτούς κι ας μην το έχω αγοράσει από εκεί.

βικάκι μου πήγες γιατρό ε...μπράβο!!!μπαίνεις στο κλίμα της εγκύου δλδ...κουράζεσαι εύκολα...να ξεκουράζεσαι τώρα...άσε τις ταρζανιές που έκανες...

χαλαρά!!

χάνεις και βάρος ε?κι εγώ με τους εμετούς έχασα 5 κιλά τους πρώτους 2 μήνες...αλλά είχα απόθεμα!!!χαχα

θέλω να φτιάξω και μια τυρόπιτα σήμερα,θα ετοιμάσω γέμιση και ζύμη,και φύλλο θα ανοίξει ο άντρας μου το μεσημέρι που θα έρθει...γιατί εγώ θα κάνω 2 ώρες...

χθες πήγαμε στην αδερφή μου μετά από μήνες...όλοκληρο καλοκαίρι 2 φορές βρεθήκαμε στη θάλασσα...αυτό μόνο...

ε τώρα θα φύγουμε και δεν θα βλεπόμαστε καθόλου...

δεν "προλαβαίνουν"!!!!έχουν δουλειές!!!

Διαφημίσεις

Μαέστρο με γκαντέμιασες και ο γιατρός μου δεν είναι στο ίκα πλέον:mad:

:tongue::lol:

Xριστίνα να τον χαίρεσαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! :D

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ πήγα Ιπποκράτειο, ήρθα, ξεράθηκα (κουράζομαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πλέον), και τώρα έφυγε ο πεθερός που 'χε έρθει για τον Γιάννη και καθόμαστε τα δυο μας.

Σήμερα έχει ξεκούραση, μπας και αναρρώσουμε. Θα τον κρατήσω κι αύριο σπίτι και Πέμπτη, αν ειναι καλά, θα τον πάω παιδικό, γιατί θα 'ρθει γυναίκα να κάνουμε ένα καλό καθάρισμα και να στρώσει και τα χαλιά. Άντε, να τελειώνουν οι δουλειές!

Βικάκι τι καλά που είδες σπόρι!!! Άντε, με το καλό και playmobile! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:tongue::lol:

Xριστίνα να τον χαίρεσαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! :D

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ πήγα Ιπποκράτειο, ήρθα, ξεράθηκα (κουράζομαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πλέον), και τώρα έφυγε ο πεθερός που 'χε έρθει για τον Γιάννη και καθόμαστε τα δυο μας.

Σήμερα έχει ξεκούραση, μπας και αναρρώσουμε. Θα τον κρατήσω κι αύριο σπίτι και Πέμπτη, αν ειναι καλά, θα τον πάω παιδικό, γιατί θα 'ρθει γυναίκα να κάνουμε ένα καλό καθάρισμα και να στρώσει και τα χαλιά. Άντε, να τελειώνουν οι δουλειές!

Βικάκι τι καλά που είδες σπόρι!!! Άντε, με το καλό και playmobile! :tongue:

σπόρι φασολιού γίγαντα παρακαλώ:tongue:

Έχει και πυρετό ο μικρός? Εφόσον είναι σπίτι ας ξεκουραστεί να αναρώσει γρηγορότερα. Πώς τα πάτε με το σχολείο? εμείς καλά πλέον. Κάθε μέρα πάμε αγκαλιά με το γλυκούλη, με φιλάει και με χαιρετάει μέχρι να απομακρυνθώ και πλέον μου λέει και πώς πέρασε. χθες μου είπε οτι έφαγαν κέικ, μετά ζωγράφισαν και μετά βγήκαν έξω και έκανε τσουλήθρα και κούνια. Σήμερα που έχει ψύχρα φαντάζομαι θα τα κρατήσουν πιο πολύ μέσα και θα κάνουν κάτι παραπάνω απο το να τα αμωλάνε στην αυλή.

Έχει και πυρετό ο μικρός? Εφόσον είναι σπίτι ας ξεκουραστεί να αναρώσει γρηγορότερα.

Προς το παρόν όχι (φτου φτου). Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ας τον ξεκουράσω, δνε υπάρχει λόγος να κουραστεί, αφού δεν έχω κάτι αυτές τις δυο μέρες.

Πώς τα πάτε με το σχολείο?

Πάλι με το ζόρι μπήκε στην τάξη. Δεν τρελαίνεται μάλλον. Ξέρω κι εγώ; Ίσως δεν το 'χει πάρει ακόμα με καλό μάτι αυτόν τον παιδικό. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προς το παρόν όχι (φτου φτου). Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ας τον ξεκουράσω, δνε υπάρχει λόγος να κουραστεί, αφού δεν έχω κάτι αυτές τις δυο μέρες.

Πάλι με το ζόρι μπήκε στην τάξη. Δεν τρελαίνεται μάλλον. Ξέρω κι εγώ; Ίσως δεν το 'χει πάρει ακόμα με καλό μάτι αυτόν τον παιδικό. :rolleyes:

Είδες δουλειά που κάναν τα περσινά αντισώματα? Το περνάει μεν αλλά ελαφρυά...

Μπορεί να πήρε κάτι με στραβό μάτι, ή κανένα παιδάκι ή καμιά δασκάλα...Τις πρώτες μέρες ''κόβουν'' καλά καλά τα πάντα και ψάχνουν για ψεγάδια τα πονηρά:tongue:

Είδες δουλειά που κάναν τα περσινά αντισώματα? Το περνάει μεν αλλά ελαφρυά...

Eνώ εγώ, που δεν έκανα μάλλον ποτέ αντισώματα της προκοπής, είμαι ένα μάτσο χάλια. :tongue:

Βίκυ το συνηδειτοποιείς ότι πλέον θα λέμε "τα παιδιά, για τα παιδιά, των παιδιών" κι όχι "του Γιάννη" ή "της Γεωργίας";

Περίεργο δεν είναι; Καλά εσύ έχεις ακόμα χρόνο να το επεξεργαστείς. :D

Αυχενική που θα κάνεις; Αθανασιάδη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...