Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα μπαινω στον ογδοο μηνα, μας ειδε ο γιατρος.. 2 κιλα ο μπεμπης, καναμε doppler ολα καλα και αναμενουμε τελη Οκτωβρη να κοψουμε την περιδεση συνεπως απο τοτε και μετα οι πιθανοτητες να γεννησω συντομα ειναι αυξημενες σημαντικα..

Πολύ όμορφα νεα.. με το καλό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως τα ιδια με την Ελλαδα δηλαδη..:tongue: :tongue:

άστα!εδώ μας κοριδεύουν...:rolleyes::rolleyes:

σημερα μπαινω στον ογδοο μηνα, μας ειδε ο γιατρος.. 2 κιλα ο μπεμπης, καναμε doppler ολα καλα και αναμενουμε τελη Οκτωβρη να κοψουμε την περιδεση συνεπως απο τοτε και μετα οι πιθανοτητες να γεννησω συντομα ειναι αυξημενες σημαντικα..

αυτα! αντε maestro παρε σειρα

ξέχασα η γαιδούρα να σου ευχηθώ κι εγώ...με το καλό!κοντεύεις ...σε λίγο το καφέ μας θα έχει γεννητούρια!!!:D:D

θα μυρίζει μπεμπουδίλα!!:D

merci κοριτσακια!!

ναι, θα μυριζει γαλατιλα, κατρουλιλα, μια απο το χονδρο και λιγο προδερμ..:tongue:

καλα θα ειναι αρκει η κορη μου να κοψει τα πεισματα με τον υπνο που δεν το βλεπω.. χθες ηρθε στο κρεβατι μου και ζητησε να κοιμηθει μαζι μας, ειπα ναι με τη προυποθεση πως οταν κοιμηθει θα την γυρισω στο κρεβατι της και ενω δεχθηκε αρχισε να γκρινιαζει και να μας διωχνει απο το κρεβατι μας για να κοιμηθει εκεινη οπου ηθελε.. πηρα στροφες (πριν παρει ο πατερας της και αρχισει να γκαριζει) και την γυρισα στο κρεβατι της αφου εκλαιγε πεισματικα και μας ακουγε ολη η γειτονια.. μεχρι να βαλει πανα μου ζητησε..τελικα με μπιρι μπιρι την εκανα και πηγε τουαλετα, ηπιε νερο και αφου της ειπα ενα παραμυθι κοιμηθηκε στο δικο της (4 το πρωι τωρα..), το πρωι ηρθε στο δωματιο μου χαρουμενη και τελικα διαπιστωσα οτι ειχε κατουρηθει επανω της μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα σχεδον..

ομολογω οτι ειναι ενα αντιδραστικο παιδακι..

παω να σιδερωσω γιατι το μεσημερι νωρις εχουμε γαμο (πολιτικο) στον Ωροπο της νονας της και πρεπει να ειμαστε εκει..

καλημέρα κοριτσάκια!!

που είστε σήμερα?τι κάνατε το σκ?

εμείς μπανάκια,σε μια γιορτή και παιδική χαρά...είμασταν απασχολημένοι.

κατά τα άλλα τα ίδια...

έχει αρχίσει το ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο κι ελπίζω σύντομα να πουληθεί...

το καλό είναι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση,με λίγα χιλιόμετρα...

με το που πουληθεί,σε 2-3 εβδομάδες από τότε θα φύγουμε...

εχει βρει ο άντρας μου ένα σωρό αγγελίες και δεν μπορεί να στείλει βιογραφικά ακόμα γιατί θέλουμε να ξέρουμε πότε θα είμαστε εκεί...

κι όλα αυτά γιατί δεν έχουμε λεφτά ούτε για τα εισιτήρια μας...

Καλημέρα παίδες!

Εγω πέρασα το σαβ/ριακο τάβλα, καθότι η αμυγδαλίτιδα - η οποία τώρα έγινε φαρυγγίτιδα και μιλάω με βαθιά σέξυ φωνή - με τσάκισε!

Την τύχη μου μέσα!

Τουλάχιστον θα δροσίσει λένε, έτσι;

Μιαμάμα πως θα τη βγάλετε όταν θα πάτε εκεί; Δε χρειάζεται ένα μικρό κεφάλαιο; Με τα λεφτά απ' το αυτοκίνητο λέτε; Άντε βρε, με το καλό να πάτε και να μπείτε σε μια σειρά, φαντάζομαι είσαι αγχωμένη, αλλά κι αυτό θα περάσει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω ετσι οπως το διαβαζα στο fcb νομιζα οτι εχεις παλα συναχι maestro.. περαστικα βρε.. ζορι η φαρυγγιτιδα..

εμενα η μικρη εχει λιγο βηχαλακι παροδικα αλλα πως να μην κρυωσει (το περιμενω απο μερα σε μερα) αφου αρνειται να φοραει παντοφλες και ζει μεσα στον κλιματισμο

εμεις τα γνωστα..Σαββατο μεσημερι πηγαμε Ωρωπο στο πολιτικο γαμο της κουμπαρας μου και στο τραπεζι η μικρη εδωσε ρεστα αφου χορεψε οτι ακουγε και εκλεβε τη παρασταση (χορεψα και εγω κατι νησιωτικα για το καλο αφου η καημενη η κουμπαρα μου στο δικο μου γαμο ειχε ξεπατωθει στο χορο προκειμενου να κραταμε τη πιστα ζωντανη), εχθες μονη μαζι με τη μικρη παραλληλα με δουλειες και ΚΛΑΣΙΚΑ η βραδυνη γκρινια, μουρμουρα, πεισμα και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε κρατει καλα και σταθερα.. εχθες την πεταγα δεν την πεταγα απο το παραθυρο.. (μανα σκυλα)

κατα τ αλλα η δυσκοιλιοτητα παει συννεφο και υποφερω..

εγω την miamama δεν τη φοβαμαι με το θεμα της μετοικησης αφου εχει ζησει εξω με τον ανδρα της και εχουν παριε γευση της..μεταναστευσης (ασχετου λογου)...ελπιζω μονο και ευχομαι ολα να ερθουν βολικα..ευκολα δεν ξερω..

μαέστρο μου με τα λεφτά του αυτοκινήτου ναι...με μεγάλη οικονομία...αν και δεν νομίζω να αργήσουμε να βρούμε δουλειά...κάνουμε τα πάντα και συμφέρουμε!!!

από σήμερα δροσίζει...για να δούμε...

προσπ τα ξενύχτια συνεχίζονται δλδ...

εμείς κάθε βράδυ θέλει μία ώρα περίπου για να την πάρει ο ύπνος.δεν μας ενοχλεί βέβαια,κάθεται στο κρεβάτι ή βγάζει τα ρούχα τα σιδερωμένα από τη συρταριέρα...(εκεί τα παίρνω,ούτε πιο μικρή δεν το έκανε)

χθες την έβαλα 9.20 για ύπνο,22.30 κοιμήθηκε.

υπομονή κάνουμε,θα περάσει(φαντάζομαι)

θα προσαρμοστούμε,δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα σε αυτό,τα καινούρια μέρη δεν μας φοβίζουν...όταν πήγαμε αγγλία,είμασταν μόνοι μας...

την πρώτη μέρα πήγα πανεπιστήμιο και χάθηκα στην επιστροφή για το σπίτι...!!!!!

αλλά και πάλι κάθε αρχή και δύσκολη!!σίγουρα δεν θα είναι εύκολα!!

αλλά σάμπως εδώ τα τελευταία χρόνια μας έχει έρθει τίποτα βολικά!!όλα ανάποδα!!

τα ξενυχτια συνεχιζονται χωρις διακοπη η καλυτερευση..

εχθες ξυπνησε 4 φορες και ουρλιαζε και γκρινιαζε και μου ελεγε ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ προκειμενου να μεινω μαζι της προφανως.. ποτε οτι δεν θελει να πινει το νερο στο παγουρι της αλλα σε κανονικο ποτηρι, ποτε να την παρω στο δικο μου κρεβατι οπου πλεον εγκαταλειπω τη προσπαθεια οπως κανει η jesgk να μην αρνουμαι παντα ωστε να μη νοιωθει ανεπιθυμητη και απο εδω και στο εξης της λεω οτι ο καθε ενας μας στο σπιτι αυτο εχει το δικο του δωματιο και το δικο του κρεβατι..(δεν μου αρεσει αλλα διαφορετικα δεν την κανω να σταματαει να το ζηταει)

ποτε οτι θελει τσισα ενω ηδη εχει κανει 5 λεπτα πριν

ποτε λεει ασυναρτησιες που δεν οδηγουν πουθενα και αναγκαζομαι να την αφηνω να κλαιει μετα απο παρατηρησεις επι των εξηγησεων για δυο -τρια λεπτα και μετα ξαναπαλι εκει να προσπαθω να της εξηγησω..

μιλαμε για τεστ αντοχης τρελλο..

οσο για το ταξιδι χαιρομαι που ειστε αισιοδοξοι και δυνατοι..ετσι πρεπει και σας θαυμαζω

Διαφημίσεις

χαράς στο κουράγιο σου...

θα είχα φρικάρει...

πάντως αργότερα που θα ξυπνάς για το μωρό θα σου κρατάει παρέα το κορίτσι σου!!χεχε

εχω να το λεω.. με κραταει σε φορμα.. η αληθεια να λεγεται..

εχω βεβαια αγχος για το πως θα συνυπαρξουν ειτε μοιαζουν στις συνηθειες ειτε οχι και βεβαια ποσο θα αντεχω..αλλα μαλλον ειμαι φυση αναισθητη συνεπως κακο σκυλι ψοφο δεν εχει που λενε..

γειά σας κορίτσια.

Εμένα τα γαμοβαφτίσια με άφησαν πίσω και απο δουλειές και απο ξεκούραση. Παρασκευή ίσα που πρόλαβα και ντύθηκα και φύγαμε. Ενώ κάθε βδομάδα φρόντιζα Παρασκευή να τελειώνω με δουλειές ώστε να ελεφρύνω λίγο το σκ. Το βράδυ γυρίσαμε κατα τις 2μιση και στις 7 με ξύπνησε η μικρή. ¨ημουν ΚΟΜΜΑΤΙΑ. Σαφώς και δεν έχω τις ίδιες αντοχές πλέον. Βγήκαμε να πάρουμε δωράκι για τη βάφτιση της Κυριακής, γυρίσαμε τηγάνισα πατάτες και κοτομπουκίτσες και τα παράτησα όλα μες στη μέση και πήγα για ύπνο. δεν άντεχα. Πριν κοιμηθώ με πήρε μια φίλη η οποία μένει Καβάλα πλέον να με ενημερώσει πως ήταν Θεσ/νικη επομένως μόλις ξύπνησα πήγαμε για καφεδακι κατα τις 6 οικογενειακώς και γυρίσαμε 9. Πάλι δεν έκανα τίποτα απο δουλειές δηλαδή. Κυριακή με το που ξύπνησα έβαλα γεμιστά στο φούρνο, έπιασα δουλειές και σίδερο, έφαγα , τάισα την μικρή και 3μιση άρχισα να ετοιμάζομαι για τη βάφτιση. Μία ώρα να πάμε μία να γυρίσουμε συν μέχρι να αρχίσει και να τελειώσει το μυστηριο, στις 8μιση φτάσαμε σπίτι. ράκος πάλι. Ευτυχώς έκανα αρκετα γεμιστά ώστε να μείνουν και για σήμερα.

χριστινα, με το πτυχίο που διαθέτεις μπορείς να ''χτυπήσεις'' την πόρτα του ικεα στη Σουηδία. Ο κολλητός του άντρα μου και μελλοντικός μας κουμπάρος δουλεύει στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και του είχε προταθεί να ανεβεί Σουηδία αλλά ''κόλωσε''.

viki join the club των εγκυων επισημως..

παντως και εγω τη Κυριακη γεμιστα εκανα και αποφασισα οτι οσο διαδικαστικα και να το ξερω το φαγητο καλα δεν παυει να ειναι χρονοβορο..επεμεινα μονο και μονο να το κανω ωστε να μεινει φαγητο και για την επομενη μιας και δεν θελουν ζεσταμα για τους περισσοτερους..

αυριο φακες..

viki join the club των εγκυων επισημως..

παντως και εγω τη Κυριακη γεμιστα εκανα και αποφασισα οτι οσο διαδικαστικα και να το ξερω το φαγητο καλα δεν παυει να ειναι χρονοβορο..επεμεινα μονο και μονο να το κανω ωστε να μεινει φαγητο και για την επομενη μιας και δεν θελουν ζεσταμα για τους περισσοτερους..

αυριο φακες..

Εγω αύριο σπανακόρυζο και μεθεύριο φακές. Μέτρα λιτότητας και στην κουζίνα, άλλα πλούσια για τον αργανισμό;)

Το απόγευμα θα πάω γιατρό. Για να δούμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...