Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μακάρι να μην είναι ψευδαίσθηση. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι δυνατόν ολόκληρη Ευρώπη να γίνει Αφρική...

Ξέρω κι εγώ τι θα γίνει; Η Ελλάδα πάντως θα γίνει Κίνα, τουλάχιστον σ' ότι αφορά το εργατικό δυναμικό. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και όταν μείναμε έγκυες το 2008 όλα ήταν καλά....Τα δεύτερα παιδιά τί τα θέλουμε μου λές???? Αφού ώρες ώρες κοιτάω την μικρή και την λυπάμαι. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο ! Μετέωρο! Μάλλον κατα βάθος πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο....

εγω οταν ημουν εγκυος στη μικρη , στα καλα καθουμενα ξοδεψα 3000 ευρω λογω κτηματολογιου το οποιο επρεπε ντε και καλα να ολοκληρωθει μεσα σε τρεις μηνες..

τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη παλι καπου πληρωνω..

παλι καλα που δεν σκοπευω να κανω και τριτο παιδι!!

Ξέρω κι εγώ τι θα γίνει; Η Ελλάδα πάντως θα γίνει Κίνα, τουλάχιστον σ' ότι αφορά το εργατικό δυναμικό. :rolleyes:

Ακριβώς! Η Κίνα της Ευρώπης και τα παιδιά μας τα κινεζάκια προφανώς....

Και η Βουλγαρία μια χαρά ''Κίνα'' είναι, δεν τους κάνει δηλαδή?

εγω οταν ημουν εγκυος στη μικρη , στα καλα καθουμενα ξοδεψα 3000 ευρω λογω κτηματολογιου το οποιο επρεπε ντε και καλα να ολοκληρωθει μεσα σε τρεις μηνες..

τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη παλι καπου πληρωνω..

παλι καλα που δεν σκοπευω να κανω και τριτο παιδι!!

και να σκόπευες, επειδή άλλοι ''σκοπεύουν'' εσένα, θα σου κοβόταν η φόρα...

Και όταν μείναμε έγκυες το 2008 όλα ήταν καλά....Τα δεύτερα παιδιά τί τα θέλουμε μου λές???? Αφού ώρες ώρες κοιτάω την μικρή και την λυπάμαι. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο ! Μετέωρο! Μάλλον κατα βάθος πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο....

εγω δεν αγχωνομαι για τα μικρα μας οσον αφορα το πως θα ζησουν σαν νεοι, ενηλικες..ειναι πολλα τα χρονια και θα χουν προσαρμοστει στις νεες (για εμας συνθηκες)

λυπαμαι για τους σημερινους νεους και τους επομενους..

και βεβαια για εμας που πρεπει να βρουμε νεους τροπους επιβιωσης..διοτι περι επιβιωσης προκειται..

Διαφημίσεις

Ακριβώς! Η Κίνα της Ευρώπης και τα παιδιά μας τα κινεζάκια προφανώς....

Και η Βουλγαρία μια χαρά ''Κίνα'' είναι, δεν τους κάνει δηλαδή?

εμενα ο πατερας μου ζει εκει 6 χρονια σχεδον.. δεν ζουν καλυτερα αλλα δεν ειναι στα χαλια μας.. και στην νομισματικη δεν προκειται να μπουν..

εγω δεν αγχωνομαι για τα μικρα μας οσον αφορα το πως θα ζησουν σαν νεοι, ενηλικες..ειναι πολλα τα χρονια και θα χουν προσαρμοστει στις νεες (για εμας συνθηκες)

λυπαμαι για τους σημερινους νεους και τους επομενους..

και βεβαια για εμας που πρεπει να βρουμε νεους τροπους επιβιωσης..διοτι περι επιβιωσης προκειται..

Νομίζω πως οι σημερινοί νέοι είναι στο στόχαστρο όσο κανείς. Τελειώνουν τα σχολεία , τα πανεπιστήμια ΚΑΙ ΜΕΤΑ????????

Τουλάχιστον σε 20 και 25 χρόνια που θα βγουν τα δικά μας στην αγορά εργασίας θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Προς το καλύτερο, προς το χειρότερο...όπως και να έχει ίσως έχουμε αλλάξει και εμείς ρότα.

για αυτο λοιπον.. ας το ριξουμε στο σεξ και στη μ#$$%% για να ξεχνιομαστε!!!!!!! αλλιως δεν θα την παλεψουμε..τουλαχιστον να ξελαμπικαρουμε..(να δειτε που ο τζογος, η πορνεια και το κερατο θα πανε συννεφο!!)

εμενα ο πατερας μου ζει εκει 6 χρονια σχεδον.. δεν ζουν καλυτερα αλλα δεν ειναι στα χαλια μας.. και στην νομισματικη δεν προκειται να μπουν..

Αυτοί δεν πεινάνε γιατί αυτα που παίρνουν είναι μεν λίγα αλλά και η ζωή φτηνή. Παράλληλα τα φτηνά εργατικά γεμίζουν κάποιων αλλων τις τσέπες (πχ ελλήνων βιοτεχνών μέχρι πρόσφατα)

Γιατί η ελλάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο, απο τη στιγμή που θα δημιουργηθεί πανευρωπαική κρίση αν συμβεί κάτι τέτοιο?

Νομίζω πως οι σημερινοί νέοι είναι στο στόχαστρο όσο κανείς. Τελειώνουν τα σχολεία , τα πανεπιστήμια ΚΑΙ ΜΕΤΑ????????

Τουλάχιστον σε 20 και 25 χρόνια που θα βγουν τα δικά μας στην αγορά εργασίας θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Προς το καλύτερο, προς το χειρότερο...όπως και να έχει ίσως έχουμε αλλάξει και εμείς ρότα.

αυτο σου λεω και εγω.. θα εχουν ζησει μια δεδομενη κατασταση οπως ηταν και για εμας μια αλλη κατασταση μεχρι πριν λιγα χρονια..

βεβαια ΠΟΤΕ δεν θα ξεχασω εναν καθηγητη μου που ελεγε συχνα οτι 20 χρονια απο τη μεταπολιτευση ειναι πολλα χρονια ησυχιας..

και ειχε δικιο..και ισως επειδη το χα στο μυαλο μου απο τοτε δεν εκπλησσομαι (οχι οτι μου αρεσει σαφως) με το τι συμβαινει..

βεβαια μενω αναυδη απο τον ληθαργο και την απραξια μας..

Διαφημίσεις

Αυτοί δεν πεινάνε γιατί αυτα που παίρνουν είναι μεν λίγα αλλά και η ζωή φτηνή. Παράλληλα τα φτηνά εργατικά γεμίζουν κάποιων αλλων τις τσέπες (πχ ελλήνων βιοτεχνών μέχρι πρόσφατα)

Γιατί η ελλάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο, απο τη στιγμή που θα δημιουργηθεί πανευρωπαική κρίση αν συμβεί κάτι τέτοιο?

δεν ξερω πως το ξερεις οτι ειναι φθηνη, εγω προσωπικα οταν πηγα και εμεινα λιγες μερες ειδα οτι η αναλογια του μισθου ενος βουλγαρου με το κοστος των προιοντων ειναι η μια με την αλλη με εδω.. δεν βγαινουν ουτε για ζητω..

σκεψου οτι πολλοι κανουν 3 ωρες δρομο να πανε στο εργοστασιο και αλλες 3 ωρες δρομο για να γυρισουν αρκει να παρουν τα ελαχιστα λεβα..

ο πατερας μου οταν επρεπε να απολυσει κοσμο το εκανε με πονο ψυχης αλλα η εταιρεια αλλα προσταζει

υπερηφανη μανα..

η κορη μου με ρωτησε τι ειναι το ηφαιστειο.. της εξηγησα και με τρελη χαρα πηγε στη θεια της και μετα σε ενα γειτονα και τους τα ελεγε ταλε κουαλε..

σημερα μπαινω στον ογδοο μηνα, μας ειδε ο γιατρος.. 2 κιλα ο μπεμπης, καναμε doppler ολα καλα και αναμενουμε τελη Οκτωβρη να κοψουμε την περιδεση συνεπως απο τοτε και μετα οι πιθανοτητες να γεννησω συντομα ειναι αυξημενες σημαντικα..

αυτα! αντε maestro παρε σειρα

αυτό είναι σίγουρο!!!

μεγάλη συζήτηση πιάσατε...

αυτά σκεφτόμαστε κάθε μέρα και αποφασίσαμε να πάρουμε τα όρη και τα βουνά!!

εμείς λέμε,αν σε 1-2 χρόνια έχουμε τακτοποιηθεί να κάνουμε ένα σουηδόπουλο!!:D

αλλιώς θα μείνουμε στο ένα και μοναδικό!!

στη σουηδία οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι 1500Ε-1800Ε...

ενοίκια 700-800Ε για 100τμ μονοκατοικία με όλους τους λογαριασμούς μέσα,εκτός τηλ...που σημαίνει η θέρμανση στο φούλ,όχι όπως εδώ...

και σούπερ μάρκετ τιμές...

kelloggs corn flakes 500gr :1.80E

libero πάνες 46 τμχ :11.90E

ζάχαρη 2κιλά :1.60E

χαρτί υγείας 24τμχ :7.00E

barilla spaggeti 1kg : 1.15E

αυτό είναι σίγουρο!!!

μεγάλη συζήτηση πιάσατε...

αυτά σκεφτόμαστε κάθε μέρα και αποφασίσαμε να πάρουμε τα όρη και τα βουνά!!

εμείς λέμε,αν σε 1-2 χρόνια έχουμε τακτοποιηθεί να κάνουμε ένα σουηδόπουλο!!:D

αλλιώς θα μείνουμε στο ένα και μοναδικό!!

στη σουηδία οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι 1500Ε-1800Ε...

ενοίκια 700-800Ε για 100τμ μονοκατοικία με όλους τους λογαριασμούς μέσα,εκτός τηλ...που σημαίνει η θέρμανση στο φούλ,όχι όπως εδώ...

και σούπερ μάρκετ τιμές...

kelloggs corn flakes 500gr :1.80E

libero πάνες 46 τμχ :11.90E

ζάχαρη 2κιλά :1.60E

χαρτί υγείας 24τμχ :7.00E

barilla spaggeti 1kg : 1.15E

ακριβως τα ιδια με την Ελλαδα δηλαδη..:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...