Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσένα είναι ειδική περίπτωση προσπ!!πάντως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω...το αγόρι των κουμπάρων στην αθήνα ετών 5 1/2,από μωρό δεν κοιμόταν καλά...και συνεχίζει...ανήσυχο ύπνο και ξυπνάει συνέχεια...

κάποια στιγμή λέει ο γιατρός θα το κόψει μόνος του...αυτή τη στιγμή περιμένουν ακόμα!!

αν μου κατσει και ο γιος ετσι..θα με κλαιτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα, κορίτσι γιατί ακόμα προσαρμογή κάνουν, δεν ξεκίνησαν όλα τα παιδιά ακόμα.

Να δούμε πότε θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός τους και θα μπούνε σε μια σειρά. Κατά τέλη του μήνα το κόβω. Νομίζω ένας λόγος που δεν πολυγουστάρει κι ο Γιάννης είναι κι αυτός, βαριέται λίγο.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί όποτε πάνε να την πάρουνε τα βρίσκουν αμολυμένα στην αυλή να παίζουν και οι δασκάλες αραδιασμένες στα παγκάκια. Μόνο όταν έβρεξε 2 μέρες πάιξαν μουσικές καρέκλες. Ούτε ζωγραφική ούτε τίποτα. Ρώτησα σήμερα την υπεύθυνη και μου είπε δεν ξεκίνησαν γιατί ακόμα μαζεύονται. Προφανώς να περιμένουν και άλλα παιδάκια. Όσο για τον ύπνο προσπ νομίζω πως ακόμα και η δικιά σου θα έπεφτε σαν τούβλο. Κουράζονται πολύ. Καμία σχέση με το σπίτι. Η δικιά μου στο σπίτι γυρνάει σαν την άδικη κατάρα και γκρινιάζει γιατί βαριέται και όλα της φταίνε. Χτες είχε τρία μπαλόνια φουσκωμένα, ένα κίτρινο, ένα ροζ και ένα πράσινο και έπρηζε τη μαμά μου γιατί ήθελε ένα άσπρο και ένα μωβ μπαλόνι. Ντε και καλά να πάνε να αγοράσουν:rolleyes:Αφορμή για γκρίνια ζητούσε... Χτες με το που μπήκε στο σπίτι το βράδυ με τον πατέρα της ύστερα απο τη βόλτα τη βάζω μπιτζάμες, ξαπλώνει στην πολυθρόνα και μου λέει πεινάω. Μέχρι να της κάνω ένα τοστ είχε ξεραθεί!

Κι ο δικός μου άρχισε να στρώνει στον ύπνο, γιατί στις "διακοπές" είχαμε ξεφύγει! Κι εμείς δηλαδή τον αφήναμε χαλαρό, γιατί ήξερα ότι μόλις αρχίσει παιδικό θα στρώσει πιο εύκολα.

Τα μαστόρια μ' αφήσανε ένα σπίτι ... μη πω! Τώρα κάνω δουλειές, αλλά τουλάχιστον έχω δροσιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι ο δικός μου άρχισε να στρώνει στον ύπνο, γιατί στις "διακοπές" είχαμε ξεφύγει! Κι εμείς δηλαδή τον αφήναμε χαλαρό, γιατί ήξερα ότι μόλις αρχίσει παιδικό θα στρώσει πιο εύκολα.

Τα μαστόρια μ' αφήσανε ένα σπίτι ... μη πω! Τώρα κάνω δουλειές, αλλά τουλάχιστον έχω δροσιά!

τις προάλες κοιμήθηκε 3 ώρες το μεσημέρι και το βράδυ 10 παρά. Αυτό δεν είναι το παιδί μου...Το μεσημέρι δεν κοιμοταν σχεδόν ποτέ και το βράδυ ποτέ νωρίτερα απο τις 11 και αυτό με το ζόρυ..

κλιματιστικό στο παιδικό έβαλες που έλεγες?

Τα μισώ τα μαστόρια:twisted: πέρα απο τη βρωμιά που αφήνουν γυρίζουν και όλο το σπίτι με τα βρωμοπάπουτσά τους:mad:

τις προάλες κοιμήθηκε 3 ώρες το μεσημέρι και το βράδυ 10 παρά. Αυτό δεν είναι το παιδί μου...Το μεσημέρι δεν κοιμοταν σχεδόν ποτέ και το βράδυ ποτέ νωρίτερα απο τις 11 και αυτό με το ζόρυ..

κλιματιστικό στο παιδικό έβαλες που έλεγες?

Τα μισώ τα μαστόρια:twisted: πέρα απο τη βρωμιά που αφήνουν γυρίζουν και όλο το σπίτι με τα βρωμοπάπουτσά τους:mad:

Ναι το δεύτερο κλιματιστικό έβαλα. Μια χαρά, μη μου κρυώσουν τα παιδιά το χειμώνα, γιατί σίγουρα θα ξανακοπεί το αέριο.

Καλά κάνω όλο το σπίτι σκούπα, σφουγγάρισμα. Ευκαιρία να τα τελιεώνω σήμερα, αν κι έλιωσα μ' αυτή τη ζέστη, ας έχω και τα κλιματιστικά που δουλεύουνε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

περαίωση σας ήρθε? εμάς 545 ευρώ και φορολογούν μόνο του άντρα μου επι 2%. Πάλι καλά γιατί αν τα κάναν πρόσθεση θα έβγαινε γύρω στα 900 ευρώ ενώ έτσι τα δικά μου είναι αφορολόγητα και το αστείο είναι οτι τα θέλουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και εγώ διερωτόμαι τώρα ..... ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ? να τα γεννήσω????? Μας βλέπω να μην τα πληρώνουμε. Μετά θα έρθει και το 300άρι με τη ΔΕΗ και αν δεν έχεις να πληρώσεις σου κόβουν το ρεύμα. Λες και όλος ο κόσμος έχει στην άκρη και για να μην έχει στην άκρη πάει να πει δεν τους περισσεύουν επομένως τώρα πού να τα βρούνε? Ζητιάνους θα μας καταντήσουν...Και το ότι όλη η Ευρώπη ξαφνικά είναι υπο κρίση και πάιρνουν όλοι μέτρα λιτότητας ενώ τα ταμεία ήταν ξεχωριστά τυχαίο? Δεν νομίζω....Κάπου αποσκοπεί αυτό το παιχνίδι αλλά που???

Κάπου αποσκοπεί αυτό το παιχνίδι αλλά που???

Για την Ελλάδα στο να πέσουν οι μισθοί προφανώς.

Η πίτα πλέον μοιράζεται σε μικρότερη "ομάδα". :rolleyes:

Εμάς δεν ήρθε χαρτί, αλλά ρώτησε στην εφορία ο πεθερός και είναι 180? για τον χάζμπαντ, γιατί δεν έχει υψηλό μισθό, αφού 1,5 χρόνο κόβουνε συνέχεια. Εγώ, σαν άνεργη, δεν πληρώνω.

Να και κάτι καλό, ε; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για την Ελλάδα στο να πέσουν οι μισθοί προφανώς.

μα αυτό το κάναν χωρίς ''τεχνάσματα'' ούτως ή άλλως. Νέο μέτρο : περικοπή μισθών, έτσι απλά. Και αν κόψουν και άλλο τους μισθούς πώς θα εισπράττουν όσα ζητάνε. Είναι δυνατόν να πληρώνουν με αέρα και να μας ζητάν χρήματα??

μα αυτό το κάναν χωρίς ''τεχνάσματα'' ούτως ή άλλως. Νέο μέτρο : περικοπή μισθών, έτσι απλά. Και αν κόψουν και άλλο τους μισθούς πώς θα εισπράττουν όσα ζητάνε. Είναι δυνατόν να πληρώνουν με αέρα και να μας ζητάν χρήματα??

Άσε Βίκη, η πίτα μοιράζεται διαφορετικά, γίνονται απίστευτα παιχνίδια κι εμείς είμαστε στη μέση στο κρυφτούλι μεταξύ κυβέρνησης και παρέας της και τρόικας. (γιατί τους δουλεύουνε κι αυτούς)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

περαίωση σας ήρθε? εμάς 545 ευρώ και φορολογούν μόνο του άντρα μου επι 2%. Πάλι καλά γιατί αν τα κάναν πρόσθεση θα έβγαινε γύρω στα 900 ευρώ ενώ έτσι τα δικά μου είναι αφορολόγητα και το αστείο είναι οτι τα θέλουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και εγώ διερωτόμαι τώρα ..... ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ? να τα γεννήσω????? Μας βλέπω να μην τα πληρώνουμε. Μετά θα έρθει και το 300άρι με τη ΔΕΗ και αν δεν έχεις να πληρώσεις σου κόβουν το ρεύμα. Λες και όλος ο κόσμος έχει στην άκρη και για να μην έχει στην άκρη πάει να πει δεν τους περισσεύουν επομένως τώρα πού να τα βρούνε? Ζητιάνους θα μας καταντήσουν...Και το ότι όλη η Ευρώπη ξαφνικά είναι υπο κρίση και πάιρνουν όλοι μέτρα λιτότητας ενώ τα ταμεία ήταν ξεχωριστά τυχαίο? Δεν νομίζω....Κάπου αποσκοπεί αυτό το παιχνίδι αλλά που???

περαιωση συζυγου 300 ευρω

εκτακτη δικη μου 126 ευρω

θα πληρωσουμε για 4 ακινητα το τελος της ΔΕΗ υπολογιζω ολα μαζι 1700 ευρω (μην αναφερθω στο ρευμα..)

περιμενουμε ΕΤΑΚ 2009-2010 του συζυγου

και ακομη εχω σε εκκρεμοτητα τα αυθαιρετα που μας αφορα..

και η γεννα μπροστα και οι επισκευες στο σπιτι ακομη κανα χιλιαρικο..

Διαφημίσεις

με το καλησπερα σημερα ξερετε τι θα πω στο γιατρο ετσι???

"Φιλε.. κοιτα να γεννησω, να τα εισπραξετε εσυ και το μαιευτηριο και μετα απο λιγους μηνες να μαθω οτι αποφασισες να ξεγεννας και σε δημοσιο μαιευτηριο.."

πανηγυρι θα γινει!!!

Και όταν μείναμε έγκυες το 2008 όλα ήταν καλά....Τα δεύτερα παιδιά τί τα θέλουμε μου λές???? Αφού ώρες ώρες κοιτάω την μικρή και την λυπάμαι. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο ! Μετέωρο! Μάλλον κατα βάθος πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο....

περαιωση συζυγου 300 ευρω

εκτακτη δικη μου 126 ευρω

θα πληρωσουμε για 4 ακινητα το τελος της ΔΕΗ υπολογιζω ολα μαζι 1700 ευρω (μην αναφερθω στο ρευμα..)

περιμενουμε ΕΤΑΚ 2009-2010 του συζυγου

και ακομη εχω σε εκκρεμοτητα τα αυθαιρετα που μας αφορα..

και η γεννα μπροστα και οι επισκευες στο σπιτι ακομη κανα χιλιαρικο..

Mε τις υγείες σας! :rolleyes:

Και της αδελφής μου, μισθωτοί και οι δύο αλλά ο άντρας της παίρνει καλό μισθό, ξεπερνά το 20χίλιαρο δηλαδή, τους ήρθε κάνα χιλιάρικο.

Ο κουμπάρος μου δε, 890! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και όταν μείναμε έγκυες το 2008 όλα ήταν καλά....Τα δεύτερα παιδιά τί τα θέλουμε μου λές???? Αφού ώρες ώρες κοιτάω την μικρή και την λυπάμαι. Το μέλλον τους είναι αβέβαιο ! Μετέωρο! Μάλλον κατα βάθος πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο....

Κι εγώ όλο αυτό σκέφτομαι Βίκη, μήπως κάνω χοντρή μ..κία;

Αλλά έτσι είναι η φύση του ανθρώπου ρε συ; Θέλει να προχωράει και να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ όλο αυτό σκέφτομαι Βίκη, μήπως κάνω χοντρή μ..κία;

Αλλά έτσι είναι η φύση του ανθρώπου ρε συ; Θέλει να προχωράει και να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά! :rolleyes:

και μακάρι να μην είναι ψευδαίσθηση. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι δυνατόν ολόκληρη Ευρώπη να γίνει Αφρική...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...