Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

YIOUPI χιλια ευχαριστω και για τις ευχες και για την απαντηση!!!

Να τα χαιρεσαι τα μπουμπουκια σου..

miamama.. ολα με το καλο να γινουν..θα ναι δοκιμασια στην αρχη αλλα εσεις που εχετε ηδη ζησει εστω και φοιτητικα στο εξωτερικο εχετε αλλη αποψη για την επιβιωση εκτος συνορων εν αντιθεση με εμενα πχ που μονο ως τουριστας εχω παει.. για την ωρα βεβαια εχουμε και εμεις ακρη στην Αυστρια αν θελαμε να παμε αλλα και να το καναμε εγω ειδικα μονο ως καθαριστρια θα μπορουσα να εργαζομαι..ουτε τη γλωσσα ξερω, ουτε εχω καποιο αναγνωρισμενο διεθνες πτυχιο σε αυτο που κανω εδω..

ωστοσο και εμεις εχουμε ενα δανειο απο καρτες 20000 ευρω και το συντηρουμε απλα πληρωνοντας την ελαχιστη καταβολη.. απλα δεν ειμαστε ποτε εκτος των πληρωμων αλλα με τους τοκους αυξανεται το χρεος..παρ αυτα το ρευστο για την ωρα αλλες καταστασεις μας απαιτει να το δινουμε αλλου και οχι στις καρτες..

σημερα στη γειτονια μας ελαβαν οι περισσοτεροι την εκτακτη εισφορα και παραμιλανε.. που να μπει και το χαρατσι της ΔΕΗ.. εμεις περιμενουμε ΚΑΙ ΕΤΑΚ 2009-2010 και παει λεγοντας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω πολλες εγκυμοσύνες!Με το καλό εύχομαι!

Γρώφω εδώ πρόσπερους αφού αν σου απαντουσα στον Αυγουστο του 2011 το πιθανότερο είναι να χανόσουν για να τη βρεις..

Καταρχάς να σου πω πως χαίρομαι πολύ με την εγκυμοσύνη σου και ευχομαι ΄να γεννησεις ένα ζουμπουρλουδικο, γερό κ ΗΣΥΧΟ μπεμπάκο!!

Ευχαριστώ για τις ευχές για τη μικρούλα μου!!! Δεν με είχες εντοπίσει ε??

Η αλήθεια είναι πως αργησα να βάλω τικεράκι..

Όλα πήγαν καλά κ η μπουμπου είναι ζάχαρη!! (εκτός από τα βραδυα που με ξυπνάει:tongue:)

Πολλά φιλιά κ καλή συνέχεια σε όλες μας!!

ΥΓ:Ωρε Δεσποινιώ κ εσύ εδώ?? Ωραία γιατί είδα κ τα νεα σας τα τελευταια (που δεν ήταν κ πολύ ωραια αλλά ενταξει ρε παιδί μου, θα περάσουν..)

Κ για πες μου πλιζ.. Ενταξει τώρα που η μπουμπού είναι μικρή την παλευω καλά την κατασταση κ με τα δύο.. Πότε θα φάω τη σφαλιάρα κ θα είναι πιο δυσκολα τα πράγματα???

Εντιτ:

Ρε Χριστινάκι τι φοβερά νεα είναι αυτά?? Καλά κανετε κορίτσι μου... Κ εγώ λέω στο στεφάνι να το δούμε αφού με την ειδικότητά του θα μπορούσε να βρει καλή δουλειά αλλά δεν ακούει κουβέντα....Δυστυχώς.. Εδώ δεν βλέπω μέλλον ούτε για εμας ουτε για τα παιδιά μας...Αντε πηγαιντε να έχουμε κ κονέ όταν θα χρειαστει να ξενιτευτούμε!

που σαι μαρηηηηηη!!!!!!!! παω να παρω μαρκαδοροχαρτονοπλαστελινοντοσιε για τον παιδικο της μελινας και ερχομαι να σχολιασωωωωω!!!!!να πηξεις μαρη!!!!χχεχεχχεχεχε!!!

Διαφημίσεις

Δε θα πάω να βγάλω φράγκα καλέ, μία η άλλη, να δροσιστώ θέλωωωωωω!

ενταξει τοτε. για λιγες μερες καλα θα ναι.. αρκει να μην πεσεις σε εκρηξεις ηφαιστειακες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τί κένετε κορίτσια? Εμείς τα ίδια. Σήμερα πήγαμε μια χαρά στο σχολείο, απλά ήθελε να την πάω αγκαλιά. Το απόγευμα έχω γάμο. Είπα τη μαμά μου να την κάνει μπάνιο και να προσπαθήσει να την κοιμήσει γιατί αλλιώς δεν θα αντέξει. και χθες 9μιση κοιμήθηκε και αυτό γιατί μεχρι εκείνη την ώρα ήταν στην αγορα με τη μαμά μου και τον μπαμπά της για να πάρουν τηλεόραση.

Μαεστρία στον παιδικό ξεκίνησαν δραστηριότητες περα απο παιχνίδι?

Γειά σας κορίτσια...Maestria εκνευριστική κουφόβραση ακομη κ για 'μενα που δεν ειμαι έγκυος

Ναι ρε παιδιά, πείτε τα, γιατί έχω βαρεθεί τον εαυτό μου που γκρινιάζει!

Δίκιο έχω όμωωωωωωωωωωωωωωωωως! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρία στον παιδικό ξεκίνησαν δραστηριότητες περα απο παιχνίδι?

Μπα, κορίτσι γιατί ακόμα προσαρμογή κάνουν, δεν ξεκίνησαν όλα τα παιδιά ακόμα.

Να δούμε πότε θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός τους και θα μπούνε σε μια σειρά. Κατά τέλη του μήνα το κόβω. Νομίζω ένας λόγος που δεν πολυγουστάρει κι ο Γιάννης είναι κι αυτός, βαριέται λίγο.

Κι εγώ θέλω να πάω τ' απόγευμα στον κουμπάρο μου, είχε γενέθλια χθες, αλλά τώρα έχω να καθαρίσω που θα φύγουν τα μαστόρια, να συνέλθω λίγο γιατί μ' έχει σκίσει η αμυγδαλίτιδα απο χθες και να καταφέρω να κοιμήσω λίγο και τον γιόκα μου (που δεν το βλέπω).

Είδες πόσο καλά στρώνει ο ύπνος όταν πάνε παιδικό; Είναι επειδή κάνουν πραγματάκι και κουράζονται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

μαέστρο ο άντρας μου θέλει να πάμε στο ice hotel!!σε προσκαλώ!!

δεν παλεύεται άλλο,αυτό δεν είναι σεπτέμβρης...από τρίτη θα δροσίσει λέει ο αρναούτογλου στην ετ3!!

τζεσικάκι θα βάλω παραγγελία σε αυτή τη καμπάνια,δεν ξέρω για την επόμενη,εκτός απροόπτου...

πρότεινα στην αδερφή μου αν θέλει να γραφτεί και να παίρνει τις παραγγελίες κι από τους δικούς μου πελάτες...

θα σε ενημερώσω έγκαιρα όμως για όλα αυτά...

μαέστρο έχεις δίκιο οι μετανάστε αυτοί έχουν μείνει ότι η ελλαδίτσα είναι παράδεισος...χαλαρά όλα!!για να έρθουν μόνιμα να φάνε φρίκη...

yioupaki μου τι κάνεις?εντάξει όλα?...μπαίνετε στους ρυθμούς σας βλέπω...

φιλάκια στα κουκλάκια σου!!

τα νέα μας τα έμαθες...τι άλλο να κάνουμε κι εμείς...

εσένα είναι ειδική περίπτωση προσπ!!πάντως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω...το αγόρι των κουμπάρων στην αθήνα ετών 5 1/2,από μωρό δεν κοιμόταν καλά...και συνεχίζει...ανήσυχο ύπνο και ξυπνάει συνέχεια...

κάποια στιγμή λέει ο γιατρός θα το κόψει μόνος του...αυτή τη στιγμή περιμένουν ακόμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...