Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια με τα όμορφα μπουμπουκάκια σας!!!

εμείς εγερτήριο 8.00!!έτοιμες για παιδικό είμαστε!!

πήγαμε να βγάλω ταυτότητα σήμερα,αργήσαμε 1 ώρα και η έλλη βαρέθηκε μέσα στην ασφάλεια,πέρασε από όλα τα γραφεία!!τώρα μας μένουν τα διαβατήρια 240Ε!!:shock:

καλέ δέσποινα η θεσσαλονίκη χωριό???????:shock::shock:

τότε εμείς εδώ τι είμαστε?

:tongue::tongue:

να κι ένα καλό της επαρχίας...για μας υπάρχει μεσημέρι, ξαπλώνουμε, ξεκουραζόμαστε...κατά τα άλλα όμως...χάλια!!

όσοι μαθαίνουν που φεύγουμε μας λένε "καλά κάνετε"

βρε κορίτσια πότε θα έρθει το φθινόπωρο και ο χειμώνας?

ευτυχώς στη σουηδία έχει φθινόπωρο,χειμώνα,άνοιξη,καλοκαίρι δεν έχει,αλλά δεν με χαλάει...25 βαθμούς έχει το καλοκαίρι μάξιμουμ, και τον χειμώνα στη πόλη που θα πάμε μέχρι -15...σιγά το πράγμα!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια η ζωη στο χωριο ε Δεσποινα?? εγω τωρα που γυρισα Αθηνα και πηγα με τη μικρη σε καποιες υποχρεωσεις ενοιωσα να μου λειπει ο καθαρος αερας και η ΗΣΥΧΙΑ του εξοχικου.. μαλιστα τωρα μιλουσα με τον ανδρα μου και ζηλευα που τον ακουγα να μου λεει οτι μονο τα πουλακια εκει κελαηδουν..βεβαια ψηνεται στη στεγη που φτιαχνουν αλλα τεσπα..

Η Δέσποινα μένει λίγο έξω απο την Θεσσαλονίκη. ϊσως γι'αυτό να της κακοφάνηκε αρχικά αλλά τελικά μου φαίνεται την καλλύτερη δουλειά έκανε...

Και φυσικά καλά θα κάνετε αφού εδώ δεν έχετε προοπτικές.... Προς το παρών εμείς λέμε ήμαστε καλά γιατι ο άντρας μου έχει ακόμα σίγουρη δουλειά. Αν χάσω αύριο μεθάυριο εγώ τη δουλειά μου, την χάσει και ο άντρτας μου, το ποσοστό ανεργείας να ανεβαίνει....τί θα κάνουμε. Μόνο έξω είναι η λύση. Έχετε ψάξει δουλειά στη Σουηδία? νομίζω και μέσω ΟΑΕΔ έχει εργασία στο εξωτερικό.Πιστεύω να βάλεις internet άμεσα ε? Στην αδερφή σου το είπες?

η επιστροφή είναι βάρβαρη προσπ από εκεί που ήσουν...

τουλάχιστον είναι κοντά,και τον χειμώνα με τα παιδιά και αφού δεν θα δουλεύεις...να πηγαίνεις λίγες μερούλες...

βίκυ δεν είναι όλοι σε απελπιστικοί κατάσταση,κι εμείς αν είχαμε 2 μισθούς και δεν είχαμε δάνεια,θα λέγαμε αυτά μπαίνουν στο σπίτι μας,με αυτά θα ζήσουμε...

εμείς τώρα πάμε εκεί με την προοπτική να βρούμε και οι 2 δουλειά και να στέλνουμε πίσω τον μήνα 1000Ε για τα δάνεια...

βέβαια όταν φτιάξουν τα πράγματα θα κοιτάξουμε να πάρουμε στη σουηδία δάνειο και να ξεχρεώσουμε αυτό εδώ...γιατί για 60000Ε, δόση 10000Ε είναι πολλά τα λεφτά,εδώ το επιτόκειο είναι 14% ενώ εκεί 3%!!!!

ο σουηδικός οαεδ είναι πολύ οργανωμένος κι έχει πάρα πολλές δουλειές...αλλά από εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά,αν μας καλέσουν για συνέντευξη δεν μπορούμε να πεταχτούμε...

τα περισσότερα σπίτια έχουν ήδη ίντερνετ,αλλά και πάλι θα είναι το πρώτο που θα κάνω,χωρίς αυτό δεν ζω πλέον!!χαχα

το είπα στους δικούς μου,στην αρχή η μαμά μου στεναχωρήθηκε αλλά κατάλαβε ότι είναι η μόνη λύση...η αδερφή μου εννοείται δεν συμφωνεί,δεν έχει φύγει ποτέ από την κέρκυρα να μείνει αλλού,ούτε για σπουδές!!αυτή είναι σε άλλη φάση οικονομικά...και δεν έχει καμμία επαφή με το χρήμα...της λέω μια φορά "όλο τραπέζια κάνεις...ένα σωρό στοιχίζουν..."και μου λέει "όχι δεν μου στοιχίζει τίποτα,τα έχω τα πράγματα όλα αυτά σπίτι μου για να φτιάξω ένα φαγητό" δλδ τσάμπα τα πήρε?δεν τα πλήρωσε?

για μας ευτυχώς δεν θα είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε ζήσει εξωτερικό και ξέρουμε να τα βγάζουμε πέρα σε πολύ δύσκολες συνθήκες...

θυμάμαι μια φορά την πρώτη χρονιά που ήμουν αγγλία,με κλείδωσαν οι συγκάτοικες οι γαλλίδες έξω από το σπίτι,έίχαμε τσακωθεί και φώναξα την αστυνομία...

δεν είχα που να κοιμηθώ ένα βράδυ,αλλά ευτυχώς πήγα σε συμφοιτητές μου...

θα σας λέω τα νέα μου από εκεί,δεν θα χαθώ εννοείται...το ίντερνετ ενώνει κόσμο!!!χεχε

Σε εμάς δε θα φανεί η απουσία σου αν μπαίνεις.

Το θέμα είναι εσείς να πρασαρμοστείτε και να μην ''στιχίσει'' στην ψυχολογία σας. Απο την άλλη η ψυχολογία μας εδώ καλύτερη είναι όταν κάθε μέρα ακούμε για απολύσεις , αύξηση της ανεργείας , αύξηση του ελλέιματος με τόσα μέτρα, νέα μέτρα.....

Διαφημίσεις

το έχουμε σκεφτεί,σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή,αλλά θέλω να ξέρω ότι κάθε τέλος του μήνα θα μπάινουν το λιγότερο 3000Ε στο σπίτι και θα μπορώ να τα βγάζω πέρα,το παιδί θα είναι χαρούμενο σε σχολεία που εδώ δεν τα έχουμε δεί ούτε στα όνειρα μας...τα σκ θα ανακαλύπτουμε την πόλη που μένουμε,θα πάρουμε ποδήλατα να κυκλοφορούμε...

ε όσο δύσκολα και να είναι στη δουλειά υπάρχει ένα στόχος...καλύτερη ποιότητα ζωής...

το καλοκαίρι θα έχουμε 5 εβδομάδες άδεια... και τον φεβρουάριο θα έχουμε "winter sports week"!!!!

Συγκρίνονται όλα αυτά με αυτό που ζούμε εδώ...που δεν μπορώ να βγω από το σπίτι γιατί δεν έχω στο πορτοφόλι μου ούτε 10Ε?

το έχουμε σκεφτεί,σίγουρα δεν θα είναι εύκολο στην αρχή,αλλά θέλω να ξέρω ότι κάθε τέλος του μήνα θα μπάινουν το λιγότερο 3000Ε στο σπίτι και θα μπορώ να τα βγάζω πέρα,το παιδί θα είναι χαρούμενο σε σχολεία που εδώ δεν τα έχουμε δεί ούτε στα όνειρα μας...τα σκ θα ανακαλύπτουμε την πόλη που μένουμε,θα πάρουμε ποδήλατα να κυκλοφορούμε...

ε όσο δύσκολα και να είναι στη δουλειά υπάρχει ένα στόχος...καλύτερη ποιότητα ζωής...

το καλοκαίρι θα έχουμε 5 εβδομάδες άδεια... και τον φεβρουάριο θα έχουμε "winter sports week"!!!!

Συγκρίνονται όλα αυτά με αυτό που ζούμε εδώ...που δεν μπορώ να βγω από το σπίτι γιατί δεν έχω στο πορτοφόλι μου ούτε 10Ε?

και μετα το ποδήλατο θα πάρετε και ένα volvo να γνωρίσετε και την υπόλοιπη σουηδία;)

και μετα το ποδήλατο θα πάρετε και ένα volvo να γνωρίσετε και την υπόλοιπη σουηδία;)

ΟΝΤΩΣ! Την καλύτερη δουλειά θα κάνετε Χριστίνα, εγώ ζηλεύω και λίγο, βαρέθηκα στην Ελλάδα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΟΝΤΩΣ! Την καλύτερη δουλειά θα κάνετε Χριστίνα, εγώ ζηλεύω και λίγο, βαρέθηκα στην Ελλάδα! :tongue:

Μωρέ η Ελλάδα μια χαρά είναι, οι Έλληνες είναι το πρόβλημα:rolleyes:

Εγώ θα έλεγα αγανάκτησα. όποτε ανοίγω τηλεόραση με πιάνει ψυχοπλάκωμα..

Μωρέ η Ελλάδα μια χαρά είναι, οι Έλληνες είναι το πρόβλημα:rolleyes:

Εγώ θα έλεγα αγανάκτησα. όποτε ανοίγω τηλεόραση με πιάνει ψυχοπλάκωμα..

Καλά κάνω εγώ και βλέπω μόνο αθλητικά και παιδικά στην τηλεόραση. :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

:D:D:Dακριβώς αυτό σκεφτόμαστε!!!αλλά στο μακρινό μέλλον!!μακάρι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε!!!

ελάτε κι εσείς να έχουμε παρέα!!!:D:D

η σουηδία έχει πολύ χώρο για όλους!!

ένα πράγμα που λένει όλοι όταν πάμε εκεί είναι να μην κάνουμε παρέα με έλληνες...η κακή νοοτροπία δεν φεύγει από το dna του έλληνα!!

ένα πράγμα που λένει όλοι όταν πάμε εκεί είναι να μην κάνουμε παρέα με έλληνες...η κακή νοοτροπία δεν φεύγει από το dna του έλληνα!!

Σίγουρα δε φεύγει. Άσε που όσοι είναι μετανάστες είναι και πιο "κάγκουρες", έχουνε κρατήσει τη νοοτροπία του '60 - '70!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kaλησπέρα κορίτσια, σας γραφω από το γραφείο.. περιμένω να περάσει η ώρα να παω σπιτι στις 4 ..από τις λίγες φορες που θα έχω ακόμη τη δυνατότητα να το κάνω αυτό.. δεν θυμάμαι αν σας το είπα αλλα από 1η Οκτωβρη θα ειμαι πάλι μονη με όλο το τμήμα στις πλάτες μου, φευγει ο συνάδελφος για πτυχίο κ θα λείψει ένα χρονο τουλάχιστον..μετά το σπιτι απλά δεν θα με βλέπει

Χριστινάκι όλα καλά θα πάνε, με την Avοn να κανονίσεις μονο τα διαδικαστικά πρίν φύγεις.. θα μιλήσω κι εγώ μαζί τους... θα την κινήσεις καθόλου αυτή την καμπάνια; Πότε να σε υπολογίζω για να τους μιλήσω κι εγώ;

Γειά σας κορίτσια!

Βλέπω πολλες εγκυμοσύνες!Με το καλό εύχομαι!

Γρώφω εδώ πρόσπερους αφού αν σου απαντουσα στον Αυγουστο του 2011 το πιθανότερο είναι να χανόσουν για να τη βρεις..

Καταρχάς να σου πω πως χαίρομαι πολύ με την εγκυμοσύνη σου και ευχομαι ΄να γεννησεις ένα ζουμπουρλουδικο, γερό κ ΗΣΥΧΟ μπεμπάκο!!

Ευχαριστώ για τις ευχές για τη μικρούλα μου!!! Δεν με είχες εντοπίσει ε??

Η αλήθεια είναι πως αργησα να βάλω τικεράκι..

Όλα πήγαν καλά κ η μπουμπου είναι ζάχαρη!! (εκτός από τα βραδυα που με ξυπνάει:tongue:)

Πολλά φιλιά κ καλή συνέχεια σε όλες μας!!

ΥΓ:Ωρε Δεσποινιώ κ εσύ εδώ?? Ωραία γιατί είδα κ τα νεα σας τα τελευταια (που δεν ήταν κ πολύ ωραια αλλά ενταξει ρε παιδί μου, θα περάσουν..)

Κ για πες μου πλιζ.. Ενταξει τώρα που η μπουμπού είναι μικρή την παλευω καλά την κατασταση κ με τα δύο.. Πότε θα φάω τη σφαλιάρα κ θα είναι πιο δυσκολα τα πράγματα???

Εντιτ:

Ρε Χριστινάκι τι φοβερά νεα είναι αυτά?? Καλά κανετε κορίτσι μου... Κ εγώ λέω στο στεφάνι να το δούμε αφού με την ειδικότητά του θα μπορούσε να βρει καλή δουλειά αλλά δεν ακούει κουβέντα....Δυστυχώς.. Εδώ δεν βλέπω μέλλον ούτε για εμας ουτε για τα παιδιά μας...Αντε πηγαιντε να έχουμε κ κονέ όταν θα χρειαστει να ξενιτευτούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...