Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια...

τώρα σηκώθηκα από καναπέ και κρεβάτι...

έχω τρελό πονοκέφαλο από το πρωί και το στομάχι μου χάλια,τάση για εμετό,ελπίζω να μην με περιτρυγιρίζει καμμιά γαστρεντερίτιδα,σούπα με λεμόνι έφαγα,(νοσοκομείου)

ευτυχώς ήταν ο άντρας μου εδώκαι ανέλαβε την μικρή...

λέγατε για ρούχα ε?κι εγώ θέλω ένα σωρό,τα περσινά δεν ξέρω αν μας κάνουν,παπούτσια σίγουρα...

αλλά μέχρι να φύγουμε δεν θέλω να πάρω πολλά πράγματα,γιατί θέλω να ψωνίσω στη Σουηδία τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για το κλίμα που έχουν.κι εμείς θα χρειαστούμε σίγουρα.

μπράβο η γεωργίτσα!!!!πολύ μπίτ πέφτει!!!

η έλλη ακούει τα πάντα,αλλά στο αυτοκίνητο τρελαίνεται για τέρμα τη μουσική και ειδικά ξένα,έτοιμη για κλαμπ είναι το κορίτσι μου!!!

πάω να ξαπλώσω πάλι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπεραααααααααααα!!!!!!

να πω ενα ομαδικο χρονια πολλα?????πολλα γενεθλια μαζεμενα στο καφε!!!!

ρε βικυ με πεθανες με το beat it!!!! γελαω ακομα που τη σκεφτομαι!!!

η δικια μου μονο hip hop γουσταρει...καταλαβαινετε τι διαμαντι θα μου βγει στην εφηβεια...θα τη μαζευω απο τις πλατειες με τους σκειτμπορνταδες...ωχ μανα μου...

και εμεις με ιωση απο παιδικο... και μολις εγινε καλα η μελινα αρρωστησε ο μικρος (πρωτη φορα ρε γμτ...) ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εδω καλε...τουλαχιστον με τον παιδικο καλα παμε...με επρηξε αυτες τις μερες που δεν την αφηνα να παει!! θελω παω κολειο λεμεεεεεεεε!!!!!!!ααααααααααα!!!!!!!!!!!που ειναι η τσαντα μουυυυ!!!!!!αααααααα!!!!!!!ειδικα σημερα τσουρεκια μου τα εκανε!!! αφου αυριο θα τη στειλω με τη μυξα μπουχτησα!!ασε που δεν τα βγαζω περα με το μικρο αρρωστο..ρε παιδια σημερα πηρα μια λαχταρα...

εκανε 2 βηματακια και επεσε και εκλαιγε τοσο πολυ απο τη λαχταρα του που ξεκινησε να κανει εμετο και δεν σταματουσε...ειχε και λιγο πυρετο..και καποια στιγμη του κοπηκε η ανασα ενω εκανε εμετο και τρελαθηκα...νομιζα οτι μου πεθαινε το παιδι και με επιασε υστερια..πηρα τη γιατρο ουρλιαζοντας και μεχρι να ηρεμησει και αυτος και εγω κοντεψα να παθω ανακοπη...παναγια μου αυτο το παιδι θα με στειλει πριν την ωρα μου...ρε τι κλαψιαρικα αυτα τα αγορια απαπαπαπαπα....προσπ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!!ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!!

χαχα.. αρε Δεσποινα τι τραβας και εσυ..

ειναι μαλλον αυτο που λενε οτι οι γυναικες αντεχουμε ενω οι ανδρες αν αρρωστησουν κανουν σαν μωρα παιδια.. ιδου και το παραδειγμα.. πλακα πλακα οπως τα γραφεις και εγω θα χα χεστει πανω μου κανονικα...

περαστικα σας ομως..δεν ειναι και οι καλυτερες στιγμες!

μου αρεσει ομως που θελουν τα σκαθαρια σας να πηγαινουν σχολειο.. αντε να ζησουμε και εμεις τετοιες ενδοξες στιγμες...

καλημερα σε ολες.. (μη ξεχνιομαστε.. επιστροφη στην Αθηνα και η κορη μου συμπασχει με τα σχολειαροπαιδια..στο ποδι απο τις επτα παρα....)

καλημέρα!

Δέσποινα περαστικά στα ζουζούνια. Θα τα έχουμε τώρα αυτά....

Ρε συ, τί λαχτάρα ήταν αυτή???? Σου εύχομαι να μην ξαναπεράσεις κάτι αντίστοιχο, αλλά παιδιά έχουμε και όλα πιθανά είναι απο εκεί που δεν τα περιμένεις, να προσπαθείς να είσαι ψύχραιμη γιατί η ψυχολογία μεταδίδεται και στο παιδί.

Η δικιά μου χθες όπως έστριβε τσιγάρο ο πατέρας της ούτε κατάλαβα πώς μπήκε στο μάτι της το χαρτί και απο οτι κατάλαβα η γωνία του πακέτου με τον καπνό γιατί άρχισε να κλαίει έντονα και να τρίβει το μάτι της και την παίρνει ο μπαμπάς της αγκαλιά και λέει όχι ρε γμτ αυτό είναι κοφτερό:?:-? Θα μπορούσε να ήταν και δραματική η εξέληξη, Παναγία μου φύλαγε, απο το τίποτα και απο το πουθενά...

Σήμερα πήγαμε σχολείο μια χαρά. Στην αρχή έκανε νούμερα όταν πήγα να τη ντύσω αλλά αφού κατάλαβε οτι δεν έχει άλλη επιλογή παραδόθηκε και πήγαμε με γέλια. Πήραμε και τον γλυκούλη μαζί. Εν τω μεταξύ όταν την ρωτούσα πώς περνούσε , τί έκανε δεν μου έλεγε, τώρα την ρωτάω τί έκανε ο γλυκούλης στο σχολείο και μου λέει χαρτί και καλαμάρι:rolleyes: ¨εκανε τσουλήθρα, κούνια, έπαιξε μουσικές καρέκλες, δεν ζωγράφισε κλπ....

καλημέρα!

Δέσποινα περαστικά στα ζουζούνια. Θα τα έχουμε τώρα αυτά....

Ρε συ, τί λαχτάρα ήταν αυτή???? Σου εύχομαι να μην ξαναπεράσεις κάτι αντίστοιχο, αλλά παιδιά έχουμε και όλα πιθανά είναι απο εκεί που δεν τα περιμένεις, να προσπαθείς να είσαι ψύχραιμη γιατί η ψυχολογία μεταδίδεται και στο παιδί.

Η δικιά μου χθες όπως έστριβε τσιγάρο ο πατέρας της ούτε κατάλαβα πώς μπήκε στο μάτι της το χαρτί και απο οτι κατάλαβα η γωνία του πακέτου με τον καπνό γιατί άρχισε να κλαίει έντονα και να τρίβει το μάτι της και την παίρνει ο μπαμπάς της αγκαλιά και λέει όχι ρε γμτ αυτό είναι κοφτερό:?:-? Θα μπορούσε να ήταν και δραματική η εξέληξη, Παναγία μου φύλαγε, απο το τίποτα και απο το πουθενά...

Σήμερα πήγαμε σχολείο μια χαρά. Στην αρχή έκανε νούμερα όταν πήγα να τη ντύσω αλλά αφού κατάλαβε οτι δεν έχει άλλη επιλογή παραδόθηκε και πήγαμε με γέλια. Πήραμε και τον γλυκούλη μαζί. Εν τω μεταξύ όταν την ρωτούσα πώς περνούσε , τί έκανε δεν μου έλεγε, τώρα την ρωτάω τί έκανε ο γλυκούλης στο σχολείο και μου λέει χαρτί και καλαμάρι:rolleyes: ¨εκανε τσουλήθρα, κούνια, έπαιξε μουσικές καρέκλες, δεν ζωγράφισε κλπ....

καλημερα...στο πόδι απο τις 5 σημερα (για να μην παραπονιεσαι δημητρα...)...

βικυ με τα τσιγαρα προσεχτε γιατι ειναι πολυ επικινδυνο...παλι καλα να λες για το χαρτι...αν καταπιουν καπνο παθαινουν δηλητηριαση (μαλιστα λενε οτι αρκει ο καπνος απο ενα τσιγαρο για τα χειροτερα)..εμεις τα εχουμε στανταρ καπου να μην τα φτανουν τα παιδια και αν ξεχασει κανεις κανενα πακετο σε προσιτο σημειο αλληλοβριζομαστε...(αλλα δεν λεμε να το κοψουμε τα μοσχαρια...) ρε γαμωτο ειναι πολυ ασχημο να καπνιζεις αμα εχεις μικρα παιδια..δεν μου αρεσει καθολου να με βλεπουν...τι σκατα κουβαλαω στο κεφαλι μου και δεν λεω να το κοψω....

κατα τα αλλα εχω να ομολογησω (η μαρια θα σοκαριστει τωρα) πως η ζωη στη θεσσαλονικη εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ...εχεις χρονο βρε παιδι μου να χαρεις πραγματα...και τελικα το να μενεις σε χωριο ειναι αλλη φαση...σκεφτομαι καμια φορα οτι μπορει να γυρισω αθηνα και ξενερωνω!!!και ομως!!!!(δεν εχει μπει ακομα ο χειμωνας για αυτο δεν γκρινιαζω χεχεχε)...

ασχετο τωρα...τι ειναι οι μουσικες καρεκλες;;;;;;

εμενα μου λεει συνεχεια τα γραμματα που μαθανε..το αφα , το δετα , το ωμεγκα!!! για το τι παιζουν ολο πολυ ποκετ λεει!!!!!τιποτε αλλο!!!μα τι κολλημα με την πολυ ρε παιδι μου...

Διαφημίσεις

καλημερα...στο πόδι απο τις 5 σημερα (για να μην παραπονιεσαι δημητρα...)...

βικυ με τα τσιγαρα προσεχτε γιατι ειναι πολυ επικινδυνο...παλι καλα να λες για το χαρτι...αν καταπιουν καπνο παθαινουν δηλητηριαση (μαλιστα λενε οτι αρκει ο καπνος απο ενα τσιγαρο για τα χειροτερα)..εμεις τα εχουμε στανταρ καπου να μην τα φτανουν τα παιδια και αν ξεχασει κανεις κανενα πακετο σε προσιτο σημειο αλληλοβριζομαστε...(αλλα δεν λεμε να το κοψουμε τα μοσχαρια...) ρε γαμωτο ειναι πολυ ασχημο να καπνιζεις αμα εχεις μικρα παιδια..δεν μου αρεσει καθολου να με βλεπουν...τι σκατα κουβαλαω στο κεφαλι μου και δεν λεω να το κοψω....

κατα τα αλλα εχω να ομολογησω (η μαρια θα σοκαριστει τωρα) πως η ζωη στη θεσσαλονικη εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ...εχεις χρονο βρε παιδι μου να χαρεις πραγματα...και τελικα το να μενεις σε χωριο ειναι αλλη φαση...σκεφτομαι καμια φορα οτι μπορει να γυρισω αθηνα και ξενερωνω!!!και ομως!!!!(δεν εχει μπει ακομα ο χειμωνας για αυτο δεν γκρινιαζω χεχεχε)...

ασχετο τωρα...τι ειναι οι μουσικες καρεκλες;;;;;;

εμενα μου λεει συνεχεια τα γραμματα που μαθανε..το αφα , το δετα , το ωμεγκα!!! για το τι παιζουν ολο πολυ ποκετ λεει!!!!!τιποτε αλλο!!!μα τι κολλημα με την πολυ ρε παιδι μου...

τα τσιγάρα τα βάζει ο άντρα μου μέσα σε συρτάρι το οποίο κλείνουμε με ασφάλεια και εννοείται δεν καπνίζει ποτέ μέσα στο σπίτι.

Οι μουσικές καρέκλες είναι το παιχνίδι όπου αν συμετέχουν 10 παιδάκια υπάρχουν 9 καρέκλες στη σειρά, πάιζει μουσική και τα παιδάκια τρέχουν γύρω απο τις καρέκλες σε κύκλο , μόλις σταματήσει η μουσική η μουσική τρέχουν τα παιδάκια να κάτσουν στις καρέκλες αλλά ένα παιδάκι μένει όρθιο και βγαίνει απο το παιχνίδι. αφαιρείται άλλη μια καρέκλα και τώρα πάιζουν 9 παιδάκια με 8 καρέκλες κ.ο.κ...

εγώ της αγόρασα ένα βιβλίο με τη Ντόρα πρώτη μέρα στο σχολέιο. Κάποια στιγμή λέει η Ντόρα τραγούδα μαζί μου την αλφαβήτα και έχει μια σελίδα γεματη γράμματα και με το παιχνίδι λοιπόν έμαθε όλο το τραγουδάκι της αλφαβήτα. Μα πόσο γρήγορα τα πιάνουν.....Και εμείς πήγαμε σχολείο και ξέραμε να γράφουμε το όνομά μας και αυτό φωτογραφικά:rolleyes:

τα τσιγάρα τα βάζει ο άντρα μου μέσα σε συρτάρι το οποίο κλείνουμε με ασφάλεια και εννοείται δεν καπνίζει ποτέ μέσα στο σπίτι.

Οι μουσικές καρέκλες είναι το παιχνίδι όπου αν συμετέχουν 10 παιδάκια υπάρχουν 9 καρέκλες στη σειρά, πάιζει μουσική και τα παιδάκια τρέχουν γύρω απο τις καρέκλες σε κύκλο , μόλις σταματήσει η μουσική η μουσική τρέχουν τα παιδάκια να κάτσουν στις καρέκλες αλλά ένα παιδάκι μένει όρθιο και βγαίνει απο το παιχνίδι. αφαιρείται άλλη μια καρέκλα και τώρα πάιζουν 9 παιδάκια με 8 καρέκλες κ.ο.κ...

εγώ της αγόρασα ένα βιβλίο με τη Ντόρα πρώτη μέρα στο σχολέιο. Κάποια στιγμή λέει η Ντόρα τραγούδα μαζί μου την αλφαβήτα και έχει μια σελίδα γεματη γράμματα και με το παιχνίδι λοιπόν έμαθε όλο το τραγουδάκι της αλφαβήτα. Μα πόσο γρήγορα τα πιάνουν.....Και εμείς πήγαμε σχολείο και ξέραμε να γράφουμε το όνομά μας και αυτό φωτογραφικά:rolleyes:

αστα!!!μεγαλη διαφορα λεμε!!! μερικες φορες χαζευω με αυτα που μου λεει και κανει...καμια σχεση με τα δικα μας χρονια αλλα δεν ειχαμε και τα ιδια ερεθισματα!εγω με μια σιντυ και το σπαιντερμαν την εβγαλα μικρη....και τον παραμυθα στην τηλεοραση....

αστα!!!μεγαλη διαφορα λεμε!!! μερικες φορες χαζευω με αυτα που μου λεει και κανει...καμια σχεση με τα δικα μας χρονια αλλα δεν ειχαμε και τα ιδια ερεθισματα!εγω με μια σιντυ και το σπαιντερμαν την εβγαλα μικρη....και τον παραμυθα στην τηλεοραση....

ακριβώς.....εγώ στρουμφάκια έβλεπα και αυτό που έμαθα ήταν να τραγουδάω λαλαλαλαλαλαλα!

Τώρα τα περισσότερα έχουν εκαπιδευτικό χαρακτήρα. ακόμα και τα λούτρινα τραγουδάνε την αλφαβήτα. Μέσα απο το παιχνίδι μαθαίνουν πολλά . Τις προάλλες έβλεπε ντόρα και λέει η ντορα μέτρα μαζί μου και την ακούω ουάν, του, θι, φολ, φάι, σισ, σέβεν, έι, νάι, τεν:rolleyes:

ακριβώς.....εγώ στρουμφάκια έβλεπα και αυτό που έμαθα ήταν να τραγουδάω λαλαλαλαλαλαλα!

Τώρα τα περισσότερα έχουν εκαπιδευτικό χαρακτήρα. ακόμα και τα λούτρινα τραγουδάνε την αλφαβήτα. Μέσα απο το παιχνίδι μαθαίνουν πολλά . Τις προάλλες έβλεπε ντόρα και λέει η ντορα μέτρα μαζί μου και την ακούω ουάν, του, θι, φολ, φάι, σισ, σέβεν, έι, νάι, τεν:rolleyes:

χχαχαχαχαχχχαχαχαχα!!!εμενα βλεπει πολυ μικρους αινσταιν και εχει φαει κολλημα με τους πλανητες....πριν λιγο καιρο βγαινει στο μπαλκονι και μου λεει....μαμα να το φεγγαρι, ο ηλιος τωρα κανει νανι του....ο κρονος που ειναι;;;;;;; αντε τωρα να της εξηγησεις γιατι δεν φαινεται...ασε που μου ζηταει πυραυλο για να παει στο φεγγαρι.....

κατα τα αλλα εχω να ομολογησω (η μαρια θα σοκαριστει τωρα) πως η ζωη στη θεσσαλονικη εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ...εχεις χρονο βρε παιδι μου να χαρεις πραγματα...και τελικα το να μενεις σε χωριο ειναι αλλη φαση...σκεφτομαι καμια φορα οτι μπορει να γυρισω αθηνα και ξενερωνω!!!και ομως!!!!(δεν εχει μπει ακομα ο χειμωνας για αυτο δεν γκρινιαζω χεχεχε)..

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

(μωρέ ας μπει ο χειμώνας, να ΔΡΟΣΙΣΕΙ επιτέλους, και γκρίνιαξε εσύ! :mrgreen:)

Καλημέρα παίδες!

Εγώ ένα ερείπιο σήμερα. Χθες πήγαμε στην αδελφή μου, γιόρταζε η 4η της κόρη (Σταυρούλα) και γυρίσαμε 10+ πάλι, την κοινωνικότητά μας μέσα. Σήμερα ευτυχώς σπίτι, δεν έχω να παραλάβω τζούνιορ, είναι αδειούχος ο χάμπι, κατέβηκε κέντρο για δουλειές και θα τον φέρει στο γυρισμό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

(μωρέ ας μπει ο χειμώνας, να ΔΡΟΣΙΣΕΙ επιτέλους, και γκρίνιαξε εσύ! :mrgreen:)

Καλημέρα παίδες!

Εγώ ένα ερείπιο σήμερα. Χθες πήγαμε στην αδελφή μου, γιόρταζε η 4η της κόρη (Σταυρούλα) και γυρίσαμε 10+ πάλι, την κοινωνικότητά μας μέσα. Σήμερα ευτυχώς σπίτι, δεν έχω να παραλάβω τζούνιορ, είναι αδειούχος ο χάμπι, κατέβηκε κέντρο για δουλειές και θα τον φέρει στο γυρισμό.

εγώ αύριο έχω γάμο, την Κυριακή βάφτιση στα Γιαννιτσα, σήμερα το απόγευμα κομμώτρια (γιατι αυριο ίσα να ντυθώ προλαβαίνω) και μετά αγορά για δωράκι στο μικρό που βαφτίζεται και ένα αγοράκι που έχει γενέθλια αρχές του άλλου μήνα. Κουράστηκα είδη...

Κουράστηκα είδη...

Κι εγώ!!!

Μπα, τελείωσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μ' αυτά τα ιβέντ. Το δήλωσα και να με καλούσανε κάπου αλλού, ΔΕΝ πήγαινα! :tongue:

Πάω να βάλω στο πλυντήριο τα φορμάκια και τις σαλιάρες και μάλλον θα ξαπλώσω λίγο. Γμτ, κρύωσα απ' τα κρύα νερά και το a/c. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ!!!

Μπα, τελείωσα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μ' αυτά τα ιβέντ. Το δήλωσα και να με καλούσανε κάπου αλλού, ΔΕΝ πήγαινα! :tongue:

Πάω να βάλω στο πλυντήριο τα φορμάκια και τις σαλιάρες και μάλλον θα ξαπλώσω λίγο. Γμτ, κρύωσα απ' τα κρύα νερά και το a/c. :mad:

δηλαδη στα γενεθλια του μητσου δεν θα ερθεις;;;;;

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;

δηλαδη στα γενεθλια του μητσου δεν θα ερθεις;;;;;

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;

Δεν το έπιασες τι υπονοούμενο?:tongue:

ή μάλλον ποιό υπονοούμενο? Μέσα στη μούρη σου το λέει παιδί μου:tongue::tongue::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...