Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!

αμαν με τη ζεστη...οντως!! και εγω Μαρια που χω ξεκαθαρισει με τα ρουχα νομιζεις οτι εχω ξεμπερδεψει???

τωρα που γυρισαμε στην Αθηνα πρεπει να την πεισω να κατσει να δουμε τι θα της κανει για το χειμωνα ωστε να τα πλυνω και να τα βαλω στην ακρη.. μην σου πω τι γινεται με τα πραγματα που φεραμε απο το εξοχικο.. ειδικα τα ρουχα ειναι σκορπια..παλι καλα δεν εχω για πλυσιμο.τα εκανα ολα εκει..

ειχα παει ΙΚΑ για εξετασεις αιματος και κατι μικρα ψωνια συν οτι παλι ξενυχτησαμε με τα δρομολογια παιδικο-κρεβατοκαμαρα και τωρα που γυρισα ειμαι κομματια και δεν εχω ορεξη για τιποτε.. θα ρθει αργοτερα η μανα μου δηθεν να απασχολησει τη μικρη και να κανω καμια δουλεια αλλα κουτουλαω απο τη νυστα..

βασικα ειπα στον ανδρα μου να μου φερει ενα dvd απο το videoclub το γνωστο με το Νεμο καθως δεν το χει ξαναδει και θα την αποβλακωσω καμια ωρα μπας και κανω αυτα που θελω..κλασικη συνταγη

Νέμο ε? Αν σου πώ τί μου ζητάει η δικιά μου εδώ και δυο μέρες να βλέπει και αποβλακώνεται......Θέλω το μπιντιτ του μακι ζάσον(beat it):rolleyes: της το βάζω στο connex-tv εκεί που έχει video clips και όταν τελειώνει πατάει το κουμπί και το βάζει απο την αρχή και τραγουδάει ΜΠΙΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤ.:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Σκ ήταν στον πατέρα του και τα μικρά εκεί ήταν άρρωστα....πολλές οι πηγές ασθενειών επομένως.

¨οσον αφορά την φετινή καρνταρόμπα της μικρής την φρόντισα στα περσινά της γενέθλια. όποιος με ρωτούσε για δώρο του έλεγα ρούχα για του χρόνου, απο τα παιχνίδια δεν χωράμε πια. Εντάξει της φέρανε μερικοί και παιχνιδάκια, παιδί είναι , έτσι χαίρεται αλλά και απο ρούχα μάζεψα αρκετά ώστε να μην χρειάζομαι καινούρια. Ακόμα με τα καρτελάκια τα έχω. ¨ενα φρεσκάρισμα και έτοιμα. Και απο πέρισυ θα της χωράνε ορισμένα. Το πολύ πολύ καμιά φόρμα να πάρω για το σχολείο αν χρειαστεί. Αθλητικά της πήρα πούμα με 25 ευρώ στις εκπτώσεις και έχει και ένα ζευγάρι μπότες απο τα γενεθλιά της που της πήρε η θεία της. Μέχρι τα άλλα της γενέθλια που θα της πάρει καινούριες θα της κάνουν.

Άσε και είχα δει στις εκπτώσεις κάτι ωραία, στο Cosmos, αλλά δεν είχαμε μία με τον χάμπι εκείνη την ώρα να τα πάρουμε! Και μετά δεν προλάβαμε να ξαναπάμε έως τώρα.

Εγώ φορμάκια και πιτζάμες θα του πάρω και θα πω αν του πάρει κανείς κάνα δώρο, να του πάρει κανένα τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι με μπλούζα, για ποιο "καλό". Καθημερινά στον παιδικό, ούτως ή άλλως, με φορμάκια είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νέμο ε? Αν σου πώ τί μου ζητάει η δικιά μου εδώ και δυο μέρες να βλέπει και αποβλακώνεται......Θέλω το μπιντιτ του μακι ζάσον(beat it):rolleyes: της το βάζω στο connex-tv εκεί που έχει video clips και όταν τελειώνει πατάει το κουμπί και το βάζει απο την αρχή και τραγουδάει ΜΠΙΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤ.:confused:

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΤΕΛΕΙΑ Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ!! ΧΑΧΑ!!

εγω εχω second hand καμποσα ρουχα και μονο παπουτσια βλεπω για ητν ωρα να αγοραζω..εχει και τα αθλητικα που της κανουν αλλωστε..

προς το παρον οταν παω να ριξω καμια ματια για τον μπεμπη βλεπω και κατι για την κορη μου και ξεμυαλιζομαι και θελωνα ψωνισω επι δυο πραγμα το οποιο σαφως δεν γινεται καθε φορα...αν ηταν το ιδιο φυλο θα ταν καπως αλλιως τα πραγματα αλλα τωρα δεν τη γλιτωνω..

Διαφημίσεις

εν τω μεταξύ μου το ζήτησε πρώτη φορά εμένα προχθές ενώ ο πατέρας της κοιμόταν. Το θυμήθηκε που ένα φεγγάρι τον χειμώνα ο τελός ο μπαμπάς της όπως τον αποκαλεί έβαζε dvd με το μάικλ. Εν τω μεταξύ γυρνάει χθες ο άντρας μου νωρίς το μεσημέρι και αυτή θέλει να το ακούσει αλλά έχει ξεχάσει πώς το λένε και του λέει θέλω αυτο το τραγούδι που εκείνος φοράει άσπρα και ξαπλώνει, εννοείται πως δεν έχει καταλάβει μια ο άνθρωπος. Με πάιρνει τηλ και μου λέει και εμένα το ίδιο η μικρή, εν τω μεταξύ είναι ένα στιγμιότυπο δευτερολέπτων αυτό που περιγράφει που δεν το έχω δώσει σημασία, σκέφτομαι σκέφτομαι, βρε κορίτσι μου το beat it ακούγαμε χθες , δεν ξέρω τί λες τώρα, ναί λε μαμά αυτό σου έλεγα...

ουφ.. τζιφος ο Νεμο.. δεν την ενοιαξε περα απο 5 λεπτα.. εντωμεταξυ εγω σε κατασταση λιποθυμιας και χωρις να χω παρει τα χαπια μου ακομη.. αποκοιμηθηκα μιση ωρα στο κρεβατι ενω ο ανδρας μου δηθεν την απασχολουσε και λιγακι πηρα τα πανω μου..

η αλλαγη κλιματος προφανως μας τσακισε..

ουφ.. τζιφος ο Νεμο.. δεν την ενοιαξε περα απο 5 λεπτα.. εντωμεταξυ εγω σε κατασταση λιποθυμιας και χωρις να χω παρει τα χαπια μου ακομη.. αποκοιμηθηκα μιση ωρα στο κρεβατι ενω ο ανδρας μου δηθεν την απασχολουσε και λιγακι πηρα τα πανω μου..

η αλλαγη κλιματος προφανως μας τσακισε..

Καλέ δοκίμασε michael jackson, ίσως πιάσει.....:tongue:

Σαν να ''χάλασε'' λιγάκι ο σύζυγος....άντε μην τον βάλεις να κάνει και κρέπες τώρα.....

Η μαμά μου όταν πήγε να παρει την μικρή την βρήκε να κάνει τσουλήθρα μαζί με τον γλυκούλη αγκαλιά...Δεν τον αποχωρίστηκε λεπτό...:tongue:

Η δασκάλα λέει πως είναι πολύ καλό παιδί και ρωτάει να μάθει για τα πάντα.

Διαφημίσεις

Ή εναλλακτικά Madonna, σίγουρα πράγματα! :tongue:

Ο δικός μου πάλι μάλλον μεταλλάς θα καταλήξει, με τον πατέρα που έχει! :mrgreen:

Mε όποιον δάσκαλο καθήσεις.....Δεν έχει ακόμα αγαπημένα κομμάτια?

Ή εναλλακτικά Madonna, σίγουρα πράγματα! :tongue:

Ο δικός μου πάλι μάλλον μεταλλάς θα καταλήξει, με τον πατέρα που έχει! :mrgreen:

η κορη μου με την Madonna εχει μουρλα και με οτι ειναι dance ξενο.. (καθαρα δικο μου παιδι σε κατι τετοια..χαχα)

η κορη μου με την Madonna εχει μουρλα και με οτι ειναι dance ξενο.. (καθαρα δικο μου παιδι σε κατι τετοια..χαχα)

Τί νεμο και βλακείες του βάζεις τότε του παιδιού.....Βάλε Μαντόνα.....

Τώρα θυμήθηκα τραγούδια που τραγουδούσα εγώ πιτσιρικάκι....

Το'πε το'πε ο παπαγάλος ότι σ'αγκαλιάζει άλλος...

Να μου το 'πεις το σ'αγαπώ και πάλι, να μου το πείς η αγάπη είναι ζάλη...

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν , πάνε και 25 χρόνια απο τότε:rolleyes:

Τί νεμο και βλακείες του βάζεις τότε του παιδιού.....Βάλε Μαντόνα.....

Τώρα θυμήθηκα τραγούδια που τραγουδούσα εγώ πιτσιρικάκι....

Το'πε το'πε ο παπαγάλος ότι σ'αγκαλιάζει άλλος...

Να μου το 'πεις το σ'αγαπώ και πάλι, να μου το πείς η αγάπη είναι ζάλη...

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν , πάνε και 25 χρόνια απο τότε:rolleyes:

σωστα..χαχα!!!!μετα το σκεφθηκα.. τωρα την βολεψα με τη Χαιντι.. προλαβαινω δεν προλαβαινω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...