Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια,καλύτερα τα μπουμπουκάκια σας βλέπω...

εμείς εδώ ήσυχα σπίτι,ζεσταινόμαστε,χθες πήγαμε στη μαμά μου να πλύνουμε μερικά χαλιά,δεν τα έπλυνα όλα...

ήταν η μέση μου χάλια,ήρθε κι έδεσε τώρα.

είπα και στους δικούς μου για τη Σουηδία,κουφάθηκαν βέβαια...

αλλά ξέρουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση...

ταίζουν άλλους...τεσπά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι...

πλέον το μόνο που θέλω είναι να φύγουμε και να μπούμε σε μια σειρά...

μην στεναχωριέσται για τα μπουμπουκάκια σας,μια χαρά θα πάνε στο "κολείο" τους!!!

κι εγώ ήδη το σκέφτομαι πως θα πάει στον παιδικό η έλλη στη σουηδία που δν ξέρει καν τη γλώσσα!!

θα της φανεί πολύ παράξενο στην αρχή σίγουρα.

ελεναδίτσα πότε τελειώνεις από την δουλειά?την οκτώβριο?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές.

χθες το μεσημέρι που την κατέβασε λίγο κάτω η μαμά μου πήγε να στρίψει δεξιά όπου βγάζει ο δρόμος στο σχολείο και η μαϊμού άρχισε να χτυπιέται και την ανάγκασε να πάνε απο την άλλη μεριά. Σήμερα το πρωί αφού μου είπε οτι αγαπάει το σχολείο πηγαίνοντας στη λαική με τη μαμά μου χαιρέτησε τη δασκάλα και μιλήσανε με τη μαμά μου χωρίς ''νάζια''. Για να δούμε αύριο..

μας περιπαίζουν μου φαίνεται τα σκαθάρια μας...

εμείς ενώ με τα τσίσα δεν έχουμε κανένα ατύχημα πλέον...έχουμε με τα κακά,δεν θέλει να πάει τουαλέτα...

και τα κάνει στο βρακάκι,όχι πάντα...αλλά μέχρι πότε?

ακόμα η μέση μαέστρο,γιαυτό δεν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή,δεν μπορώ στη καρέκλα πολύ ώρα...κάθομαι λίγο όρθια,πονάω,κάθομαι καθιστή,πονάω...

από 18 αυγούστου είμαι έτσι...

θέλει γυμναστική και χάσιμο βάρους,να δω πότε?

Να χαίρεσαι Τζέσσικα το παληκάρι σου!

Και εγώ έχω γεννέθλια!

Το Σάββατο είχε και η Πρόσπ...:rolleyes: Χρόνια πολλά βρε κούκλα, κατόπιν εορτής μεν αλλά μας πήραν τα χρόνια φαίνεται και ξεχνάμε:mrgreen:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ που με θυμηθηκες και εσυ και τα αλλα κοριτσια..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

ΤΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!

ΒΙΚΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!

ΠΡΟΣΠ χιλια συγνωμη κοριτσακι!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!! Με το καλο ο μπεμπουκος!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααα!

Σήμερα είμαι ένα ερείπιο, χθες από τις 3 μέχρι τις 9.30 τρέχαμε σε δουλειές και ψώνια. Τουλάχιστον κλείσαμε κλιματιστικό για το παιδικό, θα το φέρουνε μέχρι τέλη εβδομάδας, ώστε να 'χουμε σίγουρα θέρμανση το χειμώνα, με τους τρελούς συνένοικους που 'χουμε μπλέξει!

Πήρα και κάνα δυο φόρμες, μπλουζάκια και πιτζάμες για τον Γιάννη. Περισσότερα όταν δω και τι του χωράει απ' τα περσινά. Παπούτσια δεν πήρα, είδα κάτι geox, αλλά μου φάνηκαν ακριβά για τόσο απλό παπούτσι που ήταν. Τα παπουτσάκια του ZARA, ότι πρέπει για μία σεζόν, δεν κρατάνε παραπάνω, δεν άρεσαν στο Γιάννη, είχε κουραστεί κιόλας μέχρι εκείνη την ώρα. Θα πρέπει να ξαναδούμε άμεσα για παπούτσια, γιατί απ' αυτά δεν έχουμε καθόλου, ρούχα νομίζω θα του κάνουν κι αρκετά από πέρσι.

Όλο θέλω να τα ξεδιαλέξω, να τελειώνω και μ' αυτό κι όλο λέω "αφού ακόμα έχει τόση ζέστη".

Επίσης, πήρα και μερικά φανελάκια-εσώρουχα για τη μπουμπου! Χε Χε! Παραπάνω δεν παίρνω, φορμάκια έχω. Ας έρθει με το καλό και θα την προμηθεύσουμε κι αυτή.

Τώρα σπίτι, αφού ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ τον πήγα σχολείο, μπας και ξεκουραστώ λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα. Με τα χίλια ζόρια ε?:rolleyes:

Εμένα δεν ήθελε να σηκωθεί απο το κρεβάτι ούτε με άφηνε να τη ντύσω, αφού το πήρα απόφαση οτι θα την πάω με το βρακί και ας την ντύσουν εκεί. Τέλος πάντων μετα κόπων και βασάνων την έντυσα ενώ χτυπιόταν σαν το χταπόδι. Μετά πήγαμε να κατουρήσει, άλλα κόλπα και στην τουαλτέτα μέχρι που έριξε το γιογιό με τα κατουρλιά της κάτω στο χαλάκι και στα πόδια μου, ε εκεί άκουσε τον εξάψαλμο. Της λέω δεν φτάνει που οι γιαγιάδες σου αφήνουν τις δουλειές τους και έρχονται και σε πάιρνουν νωρίς κάνεις και νούμερα απο πάνω. Ε, λοιπόν σήμερα όχι μόνο θα πας αλλά θα φύγεις και τελευταία απο εκεί. Θα πω την γιαγιά σου να μην έρθει να σε πάρει. Ηρέμισε αλλά δεν με άφησε να τη χτενίσω. Αφησα ένα λαστιχάκι στη δασκάλα της να της τα μαζέψει μετα τα μαλλιά. την πήρα αγκαλιά και πήγαμε ειδάλως δεν έβγαινε απο το σπίτι (αν είναι να επιβιώσει το κύημα θα επιβιώσει:confused: που θα επιβιώσει θέλει δε θέλει:tongue:) και πήρε μαζί της και το αγαπημένο της λούτρινο γουρουνάκι που της πήρε ο πατέρας της και τον ονόμασε γλυκούλη:tongue: Αγκαλίτσα κοιμούνται πλέον...Στον δρόμο δεν έκλαψε άλλο, το πήρε απόφαση και μου λέει θα σου δώσω και φιλάκι. Της λέω δώσε μου. ¨οχι τώρα λέει, όταν είναι να φύγεις. Με φίλησε και έτρεμε το χειλάκι της αλλά λέγοντας τη δασκάλα να προσέχει τον γλυκούλη γιατί αν πάθει κάτι καήκαμε ξεχάστηκε. Αν συνεχιστεί για πολύ αυτό θα καταρεύσω....Για πόσην ώρα μετά είμε μέσα στην υπερένταση.

Εν τω μεταξύ ο ανηψιός είναι με γαστρεντερίτιδα. Είπα την μαμά μου να παίρνει την μικρή ως τη Παρασκευή απο το σχολείο και να μην τον πλησιάσει ούτε στα δύο μέτρα και εννοείται να μην τον βάλει μέσα στο σπίτι (είναι ικανός να έρθει) Αν αρρωστήσει η μικρή και κολλήσω και εγώ ζήτω που καήκαμε. Θα μου πείς στο σχολείο δεν μπορεί να το πάθει? Αλλά άλλο το μπορεί και άλλο να ξέρεις οτι ο πυρετός , ο εμετός και η δοιαρια σου χτυπάνε την πόρτα:tongue:

καλημερα!!

αμαν με τη ζεστη...οντως!! και εγω Μαρια που χω ξεκαθαρισει με τα ρουχα νομιζεις οτι εχω ξεμπερδεψει???

τωρα που γυρισαμε στην Αθηνα πρεπει να την πεισω να κατσει να δουμε τι θα της κανει για το χειμωνα ωστε να τα πλυνω και να τα βαλω στην ακρη.. μην σου πω τι γινεται με τα πραγματα που φεραμε απο το εξοχικο.. ειδικα τα ρουχα ειναι σκορπια..παλι καλα δεν εχω για πλυσιμο.τα εκανα ολα εκει..

ειχα παει ΙΚΑ για εξετασεις αιματος και κατι μικρα ψωνια συν οτι παλι ξενυχτησαμε με τα δρομολογια παιδικο-κρεβατοκαμαρα και τωρα που γυρισα ειμαι κομματια και δεν εχω ορεξη για τιποτε.. θα ρθει αργοτερα η μανα μου δηθεν να απασχολησει τη μικρη και να κανω καμια δουλεια αλλα κουτουλαω απο τη νυστα..

βασικα ειπα στον ανδρα μου να μου φερει ενα dvd απο το videoclub το γνωστο με το Νεμο καθως δεν το χει ξαναδει και θα την αποβλακωσω καμια ωρα μπας και κανω αυτα που θελω..κλασικη συνταγη

Αν συνεχιστεί για πολύ αυτό θα καταρεύσω....Για πόσην ώρα μετά είμε μέσα στην υπερένταση.

Εν τω μεταξύ ο ανηψιός είναι με γαστρεντερίτιδα. Είπα την μαμά μου να παίρνει την μικρή ως τη Παρασκευή απο το σχολείο και να μην τον πλησιάσει ούτε στα δύο μέτρα και εννοείται να μην τον βάλει μέσα στο σπίτι (είναι ικανός να έρθει) Αν αρρωστήσει η μικρή και κολλήσω και εγώ ζήτω που καήκαμε. Θα μου πείς στο σχολείο δεν μπορεί να το πάθει? Αλλά άλλο το μπορεί και άλλο να ξέρεις οτι ο πυρετός , ο εμετός και η δοιαρια σου χτυπάνε την πόρτα:tongue:

Bίκη στο είπα, θέλει σταθερότητα, να ξέρει ότι αυτή είναι η καθημερινή της "δουλειά". Θα το γουστάρει και θα της λείπει στο τέλος, θα δεις!

Ο δικός μου ζορίζεται, μάλλον γιατί είναι όλα καινούρια, οι δασκάλες, τα παιδάκια, κλπ.

Σήμερα ρώτησα αν έγινε τπτ μέσα στην τάξη, κλπ, και δε θέλει να μπει, μου είπανε όχι κορίτσι μου, κάνει και παρέα με τα μεγαλύτερα παιδάκια (γιατί κι αυτός απ' τους μεγαλύτερους είναι, όλα του '09 είναι στην τάξη). Απλά ΔΕΝ ξέρει το περιβάλλον.

Αχ, μακάρι να μην είχαμε αλλάξει, θα το γλίτωνα αυτό το φετινό.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αποφεύγεις το Μάριο, κι αυτό το καημένο πάλι κολλάει; Πότε προλάβανε γμτ; Τώρα άρχισαν τα σχολεία!

βασικα ειπα στον ανδρα μου να μου φερει ενα dvd απο το videoclub το γνωστο με το Νεμο καθως δεν το χει ξαναδει και θα την αποβλακωσω καμια ωρα μπας και κανω αυτα που θελω..κλασικη συνταγη

Δεν αφήνεις τις δουλειές να κοιμηθείς λέω εγώ; Άντε, γιατί το παρακάνεις. Εγώ σήμερα ένα φαί θα κάνω μόνο και τπτ άλλο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...