Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουράγιο κι εσύ προσπ!!

εγώ εδώ τα συνιθισμένα!!!

επιτέλους κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου,τις τελευταίες μέρες πολύ γκρίνια στο μαγαζί...

περνάμε τέλεια!!

αυτά από το δικό μας μέτωπο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε miamama μεσα σε ολα τα καλα του να χεις δικη σου επιχειρηση ειναι οτι δεν εχεις να κανεις με ηλιθιες συναδελφους η αφεντικα..κατα τ αλλα τη σημερον ημερα ειναι ολιγον δραμα η ατομικες επιχειρησεις..βλεπω και απο τον ανδρα μου..

τι επιχείρηση έχει?

άστα από την μία δεν έχω κανέναν άνω από το κεφάλι μου!!

αλλά τι να το κάνω που έχω χρεωθεί???

αν το ήξερα δεν θα το ανοιγα και δεν θα με κυνηγούσαν τα χρέη!!

Kαλημέρα κορίτσια. miamamma τι εκανες με την στολή την πήρες? εχει και εδω γαιτανάκι μαγαζί στην Ακαδημίας δεν ξέρω αν ειναι τα ίδια παντως εχει πολυ ωραίες στολές.

Τι κάνετε? ολα καλά τα παιδάκια σας? πως τα πάτε με το κρύο?

ωχ ξύπνησε ο μπεμπάκος μου,φιλιά σε ολες

annina ελπιζω οτι ο μικρος παει καλυτερα..

miamama ασχολειται με εμποριο και αυτος.

εμενα μου αρεσει το κρυο αλλα τωρα με τη μικρη απλα μου κανει τη ζωη δυσκολη γιατι πολυ απλα δεν μπορω να τη βγαζω βολτα..

αχ τι να πουν και τα κοριτσια της Βορειας Ελλαδος (και δυτικης miamama) που τους τρωει το κρυο και η υγρασια τον περισσοτερο καιρο...

Διαφημίσεις

σημερα μισω τη ζωη μου (που λεει και ο λαος..)..με εχει χαλασει το κλιμα εδω μεσα..ειναι απο τις μερες που δεν την παλευω...μαλλον φταιει οτι περιμενω να αδιαθετησω

κοριτσακια θα μαι ανοιχτη απεναντι σας και θα σας το πω..

σκοπευω το ερχομενο Σαββατο να κανω ενα Αποκριατικο Meeting για τα κοριτσακια του τοπικ συνεπως ολες σας ειστε καλεσμενες εντος και εκτος Αθηνων αλλα και οσες δεν μπορειτε λογω αποστασεως η για λογους υγειας επιφυλλασομαι για αργοτερα διοτι..πισω εχει η αχλαδα την ουρα και μια μερα ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!! θα σας συναντησω..

Διαφημίσεις

θα φροντισω να βγαλουμε φωτο ολες μαζι και να σας τις κοινοποιησουμε στο facebook να τις δειτε..

ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω miamama..

που ξερεις!!μπορει την αλλη βδομαδα να στε Αθηνα!! Λες!!!!!

κοριτσακια θα μαι ανοιχτη απεναντι σας και θα σας το πω..

σκοπευω το ερχομενο Σαββατο να κανω ενα Αποκριατικο Meeting για τα κοριτσακια του τοπικ συνεπως ολες σας ειστε καλεσμενες εντος και εκτος Αθηνων αλλα και οσες δεν μπορειτε λογω αποστασεως η για λογους υγειας επιφυλλασομαι για αργοτερα διοτι..πισω εχει η αχλαδα την ουρα και μια μερα ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!! θα σας συναντησω..

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΤΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...