Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααχ.. δεν ξερω γιατι.. ξερω οτι σην Αθηνα εχω πολυυυυυ δουλεια μαζι της και δυσκολη μαλιστα μεχρι να ξανα ηρεμησει..

μια φλη που τα χει περασει μου ελεγε οτι με βοηθεια ειδικου καταφερε να στρωσει την κορη της και οτι σε αυτη την ηλικια ειναι συνηθες φαινομενο και ειναι ουσιαστικα εν μεσω πολλων και μια δοκιμη οριων..εν μρει συμφωνω.. απο την αλλη δεν παραβλεπω και τις συνθηκες..

περαστικα παιδακια..οι ιωσεις παντα στην ωρα τους..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρία ιώσεις είπες? Είμαστε ήδη με 38 απο χθες. Ευτυχώς προς στιγμήν στο τέταρτο έχει υποχωρήσει με ντεπόν.

Ναι βρε κορίτσι, περαστικά σας.

Αλλά εγώ που τα πέρασα και πέρσι, καραμπινάτα, κρίμα δεν είμαι ν' αρχίσω από τώρα;;; :tongue:

Αν έχει Βίκη μου πάλι τόσες ιώσεις όσες είχε πέρσι (μ' αυτό το ρημάδι ανώμαλο καιρό που μπλέξαμε) την κάτσαμε!

Ουφ, κοιμήθηκα καμιά ώρα και συνήλθα λίγο. Δεν ήμουν άϋπνη λόγω του Γιάννου ρε παιδιά, εγώ από μόνη μου, λόγω του βάρους πλέον και της ζέστης, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το παιδάκι μου από τις 10 κοιμότανε, κι ας ήταν και λίγο μπουκωμένη η μύτη του του καψερού.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι βρε κορίτσι, περαστικά σας.

Αλλά εγώ που τα πέρασα και πέρσι, καραμπινάτα, κρίμα δεν είμαι ν' αρχίσω από τώρα;;; :tongue:

Αν έχει Βίκη μου πάλι τόσες ιώσεις όσες είχε πέρσι (μ' αυτό το ρημάδι ανώμαλο καιρό που μπλέξαμε) την κάτσαμε!

Ουφ, κοιμήθηκα καμιά ώρα και συνήλθα λίγο. Δεν ήμουν άϋπνη λόγω του Γιάννου ρε παιδιά, εγώ από μόνη μου, λόγω του βάρους πλέον και της ζέστης, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το παιδάκι μου από τις 10 κοιμότανε, κι ας ήταν και λίγο μπουκωμένη η μύτη του του καψερού.

θες να αλλαξουμε?? να μην μπορω να κοιμηθω λογω ζεστης και βαρους και οχι γκρινιας, κλαμματος και σαματα ανευ λογου και αιτιας??? pleassssseeeeee!!!!!

γεια σας!

βικη περαστικα στην γεωργιτσα.

κι εμενα αρρωστη ειναι.την παρασκευη εκατσε στον παιδικο απο τις 8 μεχρι τις 1 γτ η πεθερα μου λεει καταλαβε τετοια ωρα...:rolleyes:

καλα ηταν παντως.το μεσημερι ομως εκανε εμετο,και απο το σαββατο ειναι με πυρετο και εμετους..

σημερα ειναι καλυτερα,δεν εχει κανει πυρετο.

μιαμαμα,τι εχει παθει η ελλη η φρονιμη?στη ματιασαμε?

υπομονη..

εμενα και καλα να ειναι,και αρρωστη,η γκρινια παραμενει..

αλλα ευτυχως,το μονο καλο του παιδικου ειναι οτι κουραζεται και πεφτει ξερη το βραδυ απο νωρις.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μαεστρία λένε ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος στο σχολείο όσον αφορά τις ιώσεις. Εμείς τα περάσαμε με τον Μάριο όταν πρωτοπήγε σχολείο, ήταν σαν να πηγαίναμε κι εμείς αλλά απ'ότι βλέπω καλή αρχή κάναμε:rolleyes:

Δεν σε προβληματίζει μην κολλήσει το βρέφος? Εγώ βέβαια και να μην την έστελνα θα κολλούσε ούτως ή άλλως απο τον άλλον:rolleyes: Με παρηγορεί λίγο το γεγονός ότι γεννάω μέσα Απρίλη. Όχι οτι τότε δεν έχει ιώσεις αλλά όσο να'ναι δεν θα έχουν κοπάσει?

Αυτό που με στεναχωρεί και με αγχώνει πολύ είναι ότι δεν θέλει να ακούει καν για το σχολείο. Φοβάμαι μήπως καταπιέζεται ή μήπως δεν τα φέρονται καλά και έχει φόβο μέσα της:confused:

Μαρία είχε και ο Γιάννης τις ''στραβές'' του πέρυσι , ε? Φέτος πώς τα πάτε?

Διαφημίσεις

μαεστρία λένε ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος στο σχολείο όσον αφορά τις ιώσεις. Εμείς τα περάσαμε με τον Μάριο όταν πρωτοπήγε σχολείο, ήταν σαν να πηγαίναμε κι εμείς αλλά απ'ότι βλέπω καλή αρχή κάναμε:rolleyes:

Δεν σε προβληματίζει μην κολλήσει το βρέφος? Εγώ βέβαια και να μην την έστελνα θα κολλούσε ούτως ή άλλως απο τον άλλον:rolleyes: Με παρηγορεί λίγο το γεγονός ότι γεννάω μέσα Απρίλη. Όχι οτι τότε δεν έχει ιώσεις αλλά όσο να'ναι δεν θα έχουν κοπάσει?

Αυτό που με στεναχωρεί και με αγχώνει πολύ είναι ότι δεν θέλει να ακούει καν για το σχολείο. Φοβάμαι μήπως καταπιέζεται ή μήπως δεν τα φέρονται καλά και έχει φόβο μέσα της:confused:

χμμμ.. αυτο το στραβωμα φοβαμαι και εγω με το σχολειο.. οχι οτι ντε και καλα θα φταιει το σχολειο βεβαια..ειδικα οταν ειναι στο σπιτι το κεντρο του κοσμου αναμενομενο ειναι στο σχολειο να φαει και καμια ηττα που δεν θα γουσταρει..

elenada σε μισω.. ακους εκει πεφτη ξερη.. τα λενε αυτα καλε????!!!!!!:tongue:

μαεστρία λένε ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος στο σχολείο όσον αφορά τις ιώσεις

Ξέρω κι εγώ ρε συ Βίκη; Έχει πλέον τόσες ιώσεις και συνέχεια που φοβάμαι μήπως είναι και φέτος χάλια μαύρα.

Για το βρέφος έχω ένα άγχος, αλλά λέω ότι θα τον προσέχω, να πλένει χέρια καλά, να μην πολυαγγίζει, κλπ. Θα ρωτήσω και παιδίατρο, ίσως τις πρώτες εβδομάδες τον κρατήσω σπίτι, αν και το θεωρώ λίγο πισωγύρισμα, δεν ξέρω. :rolleyes:

Για το σχολείο λες;

Ναι, κάνει πισωγυρίσματα μέσα στη χρονιά. Ένα διάστημα να φανταστείς, Μάιο πια, που πήγαινε απ' τον Σεπτέμβρη, δεν μ' άφηνε να φύγω τα πρωινά που τον πήγαινα σχολείο κι έκλαιγε.

Μου λέγανε όμως ότι αμέσως τον απασχολούσανε και ξεχνιόταν, κι όντως χαμογελαστός ερχότανε μετά.

Κοίτα, στην αρχή είναι ο ενθουσιασμός τους, μετά κουράζονται, προτιμούν τα χαϊδέματα του σπιτιού, κλπ. Αν θέλεις να πηγαίνει, πρέπει να δείξεις σταθερότητα, ώστε να συνηθίσει και να μάθει ότι το σχολείο, εκτός απο διασκέδαση, είναι και η καθημερινή "δουλειά" της.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Μαεστρία και η δικιά μου χαρούμενη γυρνάει. Βέβαια δεν θέλει να συζητάει για το σχολείο αλλά δεν βλέπω κάτι ανησυχιτικό στην ψυχολογία της. Ούτε την όρεξη για φαγητό έχασε ούτε τον ύπνο της ούτε το χαμογέλο της. Απο την μια σκέφτομαι το εξής: απο τα 2 τους χρόνια στο πρόγραμμα, σαν να εργάζονται πραγματικά...Αλλά απο την άλλη όλο το χειμώνα σ'ένα δωμάτιο με μια γιαγιά και έναν παππού και τις γειτόνισσες που πηγαινοέρχονται και καπνίζουν σαν φουγάρα τί να κάνει το παιδί? Εκεί γεμίζει τη μέρα της με δραστηριότητες και εμπλουτίζει τον εγκέφαλό της με πολλά δεδομένα. Μου είπε η δασκάλα πως κάνουν συζήτηση ακόμα για το δελτιο καιρού.

Χθες μου έλεγε πως θέλει ένα αλογάκι για να κουνιέται. Της είπα πως θα το ζητήσουμε απο τον Άγιο Βασίλη να της το φέρει αλλά ο Άγιος Βασίλης στεναχωριέται οταν βλέπει παιδάκια που δεν αγαπάνε το σχολείο και παίρνει τηλ στις δασκάλες και τις ρωτάει πόσο καλά ήταν τα παιδάκια. Της είπα πως αυριο που θα πάμε στο σχολείο θα πούμε τη δασκάλα αν την πάρει τηλ ο Άγιος Βασίλης να του πεί πόσο καλό παιδί είναι και αν κλαίει καμιά φορά δεν πειράζει γιατί είναι μικρούλα ακόμα και γι'αυτό τον παρακαλεί να της φέρει ένα αλογάκι για να ξεκουράζεται εκεί όταν γυρνάει απο το σχολείο. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε στις έξι και με φώναξε να μου πει οτι το αγαπάει το σχολείο. Σήμερα αν και απύρετη απο χθες το απόγευμα δεν την έστειλα. Ας αναρρώσει πλήρως μην κολλήσει και κανένα άλλο παιδάκι. Της είπα πως σήμερα θα μείνει σπίτι με τη γιαγιά κια αύριο θα πάει σχολείο. Δεν έφερε αντίρρηση:rolleyes:

Μαεστρία καλύτερα να μην τον σταμάτησεις. Θα μπερδευτεί έτσι το παιδί. Εγώ την άνοιξη που την πήγα για εμβόλιο ρώτησα τον παιδίατρο και ήταν υπέρ μετά τα 2,5 να πάνε. Τον ρώτησα για το ενδεχόμενο αν θα κάνω δεύτερο παιδί και τις ιώσεις και μου είπε καλύτερα να πάει πριν έρθει μωρό στο σπίτι γιατί αλλιώς θα αισθάνεται πως τη διώχνουμε λόγω του μωρού. Επιπλέον λέει τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ''γυάλινο'' περιβάλλον θα τις περάσουν όλες τις ασθένειες και θα είναι πιο ευάλωτα στο δημοτικό λόγω του ότι δεν θα έχουν αντισώματα και αυτό σημαίνει πως τότε θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί χάνουν διαρκώς μαθήματα.

Μαεστρία καλύτερα να μην τον σταμάτησεις. Θα μπερδευτεί έτσι το παιδί. Εγώ την άνοιξη που την πήγα για εμβόλιο ρώτησα τον παιδίατρο και ήταν υπέρ μετά τα 2,5 να πάνε. Τον ρώτησα για το ενδεχόμενο αν θα κάνω δεύτερο παιδί και τις ιώσεις και μου είπε καλύτερα να πάει πριν έρθει μωρό στο σπίτι γιατί αλλιώς θα αισθάνεται πως τη διώχνουμε λόγω του μωρού. Επιπλέον λέει τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ''γυάλινο'' περιβάλλον θα τις περάσουν όλες τις ασθένειες και θα είναι πιο ευάλωτα στο δημοτικό λόγω του ότι δεν θα έχουν αντισώματα και αυτό σημαίνει πως τότε θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί χάνουν διαρκώς μαθήματα.

Κι εγώ γι' αυτό ακριβώς βιαζόμουν να ξεκινήσει Βίκη φέτος, για να προλάβει να προσαρμοστεί ΠΡΙΝ έρθει το μωρό!

Θέλω να πιστεύω ότι με καλό πλύσιμο τα χεράκια του, αλλαγή ρούχων, κλπ μόλις έρχεται απ' το σχολείο, θα τις αποφεύγουμε τις ιώσεις. Θα δούμε, ελπίζω να μην είμαι πολύ αισιόδοξη. :rolleyes:

Σήμερα πάμε το πρωί, μέσα στην καλή χαρά, λαλίστατος στο δρόμο, "θα πω τις κυρίες αυτό, εκείνο, κλπ". Μόλις είναι να μπει στην αίθουσα, ν' αποχωριστεί δηλαδή τη μαμά, "ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ".

Με κλάματα τον πήρε η κυρία μέσα. :( Ακόμα δεν προσαρμόστηκε κι όσο κι αν θέλω να τον βλέπω μεγάλο και άνετο, είναι μωράκι μωρέ το αγοράκι μου.

ΟΥΦ! Έφυγα με μια στενοχώρια, αν και είμαι σίγουρη ότι τώρα θα χοροπηδάει μες την τάξη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό ακριβώς που λές μωρέ. Μέχρι να φτάσω στη δουλειά έχει ξεχαστεί είδη. Σήμερα που πήρα τη δασκάλα για να της πω πως θα την κρατήσω άλλη μια μέρα στο σπίτι τη ζήτησα να τη ''ταιριάξει'' με κανένα κοριτσάκι στα κυβικά της, που να μπορούν να κάνουν παρέα γιατί ίσως την ελέυθερη ώρα που τους έχουν στην αυλή αισθάνεται μόνη της. στο χωριό που έχει τον Μάριο, τον ακολουθεί και χώνεται και αυτή στην παρέα , μέχρι και τερματοφύλακας κάθεται μαζί του όταν πάιζουν ποδόσφαιρο, εκεί χρειάζεται βοήθεια για να κάνει ΄φίλος'. Συμφώνησε και μου είπε πώς το είχε και αυτή στο πρόγραμμα..

Διαφημίσεις

Αυτά ξεχνιούνται, εμάς μαυρίζουν τα σκασμένα!

Έχει γενέθλια ο Θοδωρής σήμερα μου φαίνεται. Κάτσε να του βάλω μια ωραία κάρτα κι εδώ!

Τζές να τον χαίρεσαι!!!

birthday-cake.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να χαίρεσαι Τζέσσικα το παληκάρι σου!

Και εγώ έχω γεννέθλια!

Το Σάββατο είχε και η Πρόσπ...:rolleyes: Χρόνια πολλά βρε κούκλα, κατόπιν εορτής μεν αλλά μας πήραν τα χρόνια φαίνεται και ξεχνάμε:mrgreen:

χρονια πολλα!!!

στον θοδωρη που εχει γενεθλια!να τον χαιρεσαι τζεσικακι!να εχει παντα υγεια κι ευτυχια!καλη αρχη και στο σχολειο!

βικη χρονια πολλα και σ'εσενα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου,και με το καλο να ερθει και το μπεμπε!

καλημερα κοριτσια!η μικρη μου ειναι καλυτερα,

αλλα δεν την εστειλα κι εγω ουτε σημερα παιδικο.βικη ωραιο το κολπο με τον αι βασιλη.μπραβο.περαστικουλια σας.

παω να ετοιμαστω για δουλεια!

πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαλά κάνατε και δεν τα στείλατε. Το καλύτερο είναι, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το ποιος θα τα προσέχει, να συνέρχονται εντελώς τα παιδιά, γιατί στον παιδικό θα κουραστούνε και μπορεί να ξανακυλίσουν.

Καλημέρα Ελενάκι! Καλή δουλειά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...