Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έτσι είναι στο εξωτερικό...οπότε στο 2ο δεν θα κάνω και πολλά μάλλον.

εμένα πρέπει να μου έκανε λόγο σιδήρου,αιματοκρίτη,τοξόπλασμα...έχω και ένα άλφα βάρος!!!

και στην έλλη έχουμε κάνει 2 φορές για σίδηρο,χοληστερίνη(λόγω ιστορικού) και θηροειδή λόγω βάρους.

επίσης είχαμε κάνει και για το ένζυμο 6 μηνών που ήταν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έτσι είναι στο εξωτερικό...οπότε στο 2ο δεν θα κάνω και πολλά μάλλον.

εμένα πρέπει να μου έκανε λόγο σιδήρου,αιματοκρίτη,τοξόπλασμα...έχω και ένα άλφα βάρος!!!

και στην έλλη έχουμε κάνει 2 φορές για σίδηρο,χοληστερίνη(λόγω ιστορικού) και θηροειδή λόγω βάρους.

επίσης είχαμε κάνει και για το ένζυμο 6 μηνών που ήταν.

ο σίδηρος είναι ένας λόγος για τακτικούς ελέγχους του αιματοκρίτη εφόσον υπάρχει ιστορικό. Μια φίλη που ανέκαθεν είχε χαμηλό αιματοκρίτη έπαιρνε τις διπλάσιες ποσότητες σιδήρου εφόσον στις αναλύσεις ήταν κατεβασμένος.

εγώ μόνο τις αιματολογικές εξετάσεις θα κάνω μέσω ΙΚΑ (ότι γλιτώσουμε κέρδος είναι). Πότε γίνονται αυτές? Στον τρίτο μήνα ή τώρα? Δεν θυμάμαι καθόλου...

Ε, μέχρι τη 12η θα τα κάνεις, αλλά με τους ρυθμους του ΙΚΑ, πήγαινε τώρα σε Σταθμό Μάνας παιδιού να στα γράψουνε και να κλείσεις ραντεβού, κλπ, κλπ, ίσα ίσα θα προλάβεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παιδιά είμαι ένα ΕΡΕΙΠΙΟ, πωωωωωωω, πω κουραστική μέρα σήμερα και γενικώς βδομάδα και μάλλον θα 'μαι μόνη με τον μικρό το απόγευμα, προέκυψε κάτι του χάζμπαντ.

Αν δεν κοιμηθούμε το μεσημέρι την έκατσα, θα τον αναγκάσω να τον πάρει μαζί του τον Γιάννη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, μέχρι τη 12η θα τα κάνεις, αλλά με τους ρυθμους του ΙΚΑ, πήγαινε τώρα σε Σταθμό Μάνας παιδιού να στα γράψουνε και να κλείσεις ραντεβού, κλπ, κλπ, ίσα ίσα θα προλάβεις. :tongue:

ο γιατρός μου τα πρωινά είναι στο ΙΚΑ , επομένως μου τα γράφει αυτός;)

Διαφημίσεις

ο γιατρός μου τα πρωινά είναι στο ΙΚΑ , επομένως μου τα γράφει αυτός;)

Aχ, όλοι με τα μέσα! :twisted:

Και πάλι προγραμμάτισέ τα, γιατί αργούν ΚΑΙ τα μικροβιολογικά (φυσικά).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν σου γράψουν ένα επείγον πάνω στο παραπεμπτικό μπουκάρεις χωρίς ραντεβού;)

Πριν χρόνια που ήμουν με βρογχίτιδα έγραψε ο γιατρός επείγον και έκανα και ακτίνες και αιματολικές κατα προτεραιότητα με τα αποτελέσματα έτοιμα το ίδιο μεσημέρι.

viki τωρα ο γιατρος σου πρεπει να σου δωσει λογικα μια σειρα τυπικων εξετασεων που δεν θα περιλαμβανουν hiv και ηπατιτιδες, ερυθρα και κατι αλλα ψηλα καθως γιονται μια φορα αν ειναι κοντα οι εγκυμοσυνες..

και στην 12η θα κανεις αυχενικη..

πηγατε και κανατε υπερηχο για να ακουσετε καρδια??

εδω παλι στο κεντρικο των Αθηνων κατι μαγικο εχει συμβει και εχω παρει τις εξετασεις ...την επομενη μερα:shock::eek:.. που αλλες φορες εκαναν και 15 μερες..

κουραγιο maestro για σημερα σε νοιωθω απολυτα.. ειδικα εδω στο εξοχικο εχω φαει κατι τετοια αγγουρια κουρασης, αυπνιας και ολοι ν λειπουν και η μικρη να μην βαζει κ##$ κατω..

viki τωρα ο γιατρος σου πρεπει να σου δωσει λογικα μια σειρα τυπικων εξετασεων που δεν θα περιλαμβανουν hiv και ηπατιτιδες, ερυθρα και κατι αλλα ψηλα καθως γιονται μια φορα αν ειναι κοντα οι εγκυμοσυνες..

και στην 12η θα κανεις αυχενικη..

πηγατε και κανατε υπερηχο για να ακουσετε καρδια??

όχι μόνο σάκο είδαμε. Κατα τις 15-20 του μήνα θα τον πάρω τηλ για ραντεβού.

Σας χαιρετώ . καλό σκ!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!

Νυστάζω αφόρητα, είμαι με 4-5 ώρες ύπνο. Το καλό είναι ότι μπορώ να ξαπλώσω λίγο, καθότι ο μικρός στον παιδικό μέχρι τις 12-1. Το κακό είναι ότι αρχίσαν οι ιώσεις κι αγχώνομαιιιιιιιιιιι!!!

Επίσης ... κάνει ζέστη κι απ' οτι φαίνεται θα κάνει όλη τη βδομάδα! ^*^%&$^%&%

Καλή εβδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα και καλη αρχη στα σχολιαροπαιδα..

εγω maestro επισημα δεν εχω σταυρωσει νυχτα 3 εβδομαδες τωρα..

η κορη μου εχει ξεφυγει εντελως.. κλαιει, χτυπιεται σα το δαιμονισμενο ολη νυχτα απο μια εως εκατον μια φορες.. εχει μεταφερει ολο το πεισμα της ημερας μεσα στη νυχτα και δεν μπορω πια να την καλνω καλα ειτε με το καλο ειτε με τον αυστηρο τροπο..

απο την αλλη εχω και τον ανδρα μου που εκνευριζεται μαζι της και οξυνει την κατασταση και ειναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ η πρωτη φορα που δεν εχω μια εναλλακτικη διαχειρησης της..δεν ξερω τι θα κανω..ειμαι ρακος, αυπνη, στενοχωρεμενη, εχθες εκλαιγα ποση ωρα δεν ξερω..

μας εχει γ##$$%% κανονικα..

αν γυρισω αυριο στην Αθηνα και συνεχιζει το ιδιο βιολι αναγκαστικα θα δοκιμασω να την αφησω να κωλοχτυπιεται μονη της.. με ποναει, με ενοχλει αλλα δεν παει αλλο..

αγωνιστικά χαιρετίσματα στις ξενυχτημένες μάνες!!!!

βλέπω έχουμε τα θεματάκια μας σε αυτή την ηλικία...της δίνω περιθώριο μέχρι τα 3!!μετά ελπίζω να ηρεμήσουμε!!

μεσημέρι βράδυ για να κοιμηθεί χτυπιέται,δεν θέλε να κοιμηθεί,την ενοχλεί το σεντόνι,το ένα το άλλο...επειδή τυχαίνει και γυρνάμε αργά από βόλτα ή επίσκεψη μερικά βράδυα κοιμάται αργά 12-12.30...

χθες την βάλαμε για ύπνο από τις 22.00 και κοιμήθηκε μετά τις 23.00...

καθόταν στο κρεβάτι κι έπαιζε με ένα αυτοκινητάκι μικρό που θέλει να κοιμάται με αυτό πλέον...μετά έπαιζε με το κινητό της...

ή γκρίνιαζε...εμείς κάτω και ανεβοκατεβαίναμε!!!

και σήμερα 7.15 ήρθε στο δωμάτιο μας,την ξαναπάμε μέσα και από τις 07.45 είναι ξύπνια...

ούτε παιδικό να πηγαίναμε...και το μεσημέρι είχε κοιμηθεί μόνο μία ώρα,και είχε ξυπνήσει με κλάματα που δεν το συνυθίζει!!

πρέπει να μπουμε στους ρυθμούς μας πλέον,κάθε βράδυ την ίδια ώρα για ύπνο και να επιμένουμε.

αυτά τα νέα μας πέρι ύπνου...

το σκ πήγαμε τα μπανάκια μας πάλι...η θάλασσα τέλεια και η παραλία με λίγα άτομα...

ωραία ήταν,αλλά τώρα θέλω δροσιά,έχει ζέστη αρκετή και υγρασία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...