Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk καλως ηρθες ξανα.. σημερα αναρωτιομουν πως και εχες χαθει ετσι απο το τοπικ αφου στο fcb υπαρχεις..

καλη αρχη στα παιδακια..

η κορη μου εχει ξεφυγει εντελως.. κλαιει καθε βραδυ συνεχως.. για οτι να ναι...σα να ναι παλι μωρο..

τραβαμε ζορι χονδρο..ειδικα εγω που δεν κοιμαμαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Χθες η δικιά μου κοιμήθηκε στις 6 το απόγευμα και σηκώθηκε στις 12 το βράδυ. Ζήτησε νερό και χυμό. Μετά ζήτησε απο τον πατέρα της να της φέρει μπισκότα. Της έφερε 3 μιράντα και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει πολλά! Τα πήρε πίσω και έφερε ολόκληρο το πακέτο ΑΛΛΑ.... έκανε το λάθος να δαγκώσει μισό μπισκότο στη διαδρομή. ¨οταν λοιπόν τον είδε να μασουλάει το μπισκότο και το άλλο μισό να το κρατάει άρχισε να χτυπιέται σαν το χταπόδι και να φωνάζει γιατί το δάγκωσε, ενώ μπροστά της είχε ΟΛΟΚΛΗΡΟ πακέτο:rolleyes::rolleyes:. Μιλώντας τη σιγανά μεν με πολύ ήρεμο αλλά ταυτόχρονα και ''επιτακτικό'' τρόπο το ξεπεράσαμε το δάγκωμα του μπισκότου. Δάγκωσε μισό και τα παράτησε. Μετά μου λέει πεινάω και ζητάει παριζάκι. ψιλοδαγκώνει , μου το δίνει πίσω. Τη ρωτάει αν θέλει μακαρόνια. Λέει ναι. Της τα ζεσταίνω τρώει μια πιρουνιά, δεν θέλω άλλο:mad: Θέλω νερό και χυμό.

¨οταν γύρισα χθες στο σπίτι της πήγα δωράκι ένα βιβλίο με τίτλο η πρώτη μέρα στο σχολέιο με πρωταγωνίστρια ποιά άλλη ? Τη Ντόρα. Μου ζήτησε αρκετές φορές να της το διαβάσω, επομένως αφού ήπιε το νερό της και το χυμό της μου λέει τώρα διάβασέ μου το καινούριο μου βιβλίο. Της το διάβασα κλείσαμε τα φώτα και ευτυχώς δεν αρνήθηκε να κοιμηθεί. το πρόβλημα τώρα ήταν ο χάζμπαντ που ξεκίνησε τη χοροδία του με τα ροχαλιτά:mad: Επομένως πήρα το μαξιλαράκι μου και πήγα προς σαλόνι μεριά και τους παράτησα και τους δύο μέσα. Ευτυχώς πολύ άνετος ο καναπές...

Όσο για τη συσκευή την τοποθέτησα στη τσάντα αλλά εκεί που τις έχουν δεν έχει σήμα:o:rolleyes: Πάλι με κλάματα πήγαμε και με άρνηση να ετοιμαστεί το πρωί . Μόλις έφτασα γραφείο πήρα τηλ. Μου είπε πως ηρέμισε αμέσως και μάλιστα έβαλε τα χέρια της στη μέση και είπε τη δασκάλα της: άντε πότε θα παίξουμε μουσικές καρέκλες?

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! maestria.!!! ενας μηνας εμεινε.. υπομονη..

εχεις ετοιμασει τιποτε για το μωρο που θα ρθει?

Άρχισα τώρα να ετοιμάζω, μαζεύω, κλπ. Από βδομάδα που θα πηγαίνει ο μικρός περισσότερες ώρες παιδικό, θ' αρχίσω πλυσίματα, σιδερώματα, ώστε να 'ναι έτοιμα.

Τώρα που το 'πες, πιτζάμες έχω, αλλά χρειάζομαι κι εγώ νυχτικιά για την αρχή, που θα 'χω τα ... "καλώδια"!

μαεστρια,ενας μηνας εμεινε ακομα,ε?με το καλο.θα σου στειλω το e-mail μου ξανα,γτ μπορει να εχεις ακομα το παλιο.

Μάλλον κορίτσι, γιατί σου 'στειλα σίγουρα!

ούτε εγώ έχω μέιλ με τον Γιάννο...

Και σ' εσένα έστειλα ρε συ! Δεν ξέρω τι έγινε. :(

ΜΑεστρια με το καλο κοριτσι μου!!!

Ευχαριστώ. :D

Μια να περνούσε εκείνη η μέρα!!!

Τώρα κάθομαι σπίτι, να πάρω μιαν ανάσα, γιατί πήγα τον μικρό παιδικό, πήγα έκανα δουλειές, ψώνια, κλπ, εδώ στη γειτονιά και πρέπει κατά τις 11 να πάω να τον πάρω.

Είμαι ΠΤΩΜΑ, γιατί χθες πάλι ήταν πολύ γεμάτη η μέρα, αλλά τουλάχιστον έρχεται σ/κ και θα 'ναι κι ο χάμπυ παρεούλα!

Δεν κάνω τπτ στο σπίτι και θέλω, γιατί μου τη δίνει που είναι βρώμικο. Την άλλη βδομάδα θα φέρω καθαρίστρια, να κάνω μια καλή καθαριότητα και να στρώσω ελαφριά χαλιά, να 'μαι "έτοιμη". :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!!

μαέστρο μου με το καλό!!μπήκες στην τελική ευθεία λοιπόν!!

τώρα μιλούσα και με την κουμπάρα,αρχές οκτώβρη μπαίνει στον 9ο,οπότε όλες σιγά σιγά παίρνετε σειρά!!

βίκυ το γκατζετάκι φοβερό,θα το έχω υπόψη μου!!

μας κάνουν γυμνάσια τα μικρά μας,δεν εξηγείται αλλιώς!!

και η δική μου κάνει διάφορα κουφά,πριν τις 23.00 κάθε βράδυ δεν κοιμάται,που είναι που 9.30-10.00 έπεφτε ξερή!!

θέλει να την ανεβάζει για ύπνο μόνο ο μπαμπάς...κι εγώ δεν μπορώ να την πάρω με το ζόρι αγκαλιά λόγω μέσης,και την παίρνω σέρνοντας και κλαίγοντας...

για όλα έχει αντίρρηση!!πολλά πράγματα τα κάνει επίτηδες μόνο και μόνο για να μας νευριάσει!!

πόση υπομονή να κάνω,βαρέθηκα να φωνάζω,με το καλό δεν χαμπαριάζει,με την κουβέντα μπα,με τη φωνή τίποτα!!

ωραία περνάμε!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

τώρα μιλούσα και με την κουμπάρα,αρχές οκτώβρη μπαίνει στον 9ο,οπότε όλες σιγά σιγά παίρνετε σειρά!!

και η δική μου κάνει διάφορα κουφά,πριν τις 23.00 κάθε βράδυ δεν κοιμάται,που είναι που 9.30-10.00 έπεφτε ξερή!!

θέλει να την ανεβάζει για ύπνο μόνο ο μπαμπάς...κι εγώ δεν μπορώ να την πάρω με το ζόρι αγκαλιά λόγω μέσης,και την παίρνω σέρνοντας και κλαίγοντας...

για όλα έχει αντίρρηση!!πολλά πράγματα τα κάνει επίτηδες μόνο και μόνο για να μας νευριάσει!!

πόση υπομονή να κάνω,βαρέθηκα να φωνάζω,με το καλό δεν χαμπαριάζει,με την κουβέντα μπα,με τη φωνή τίποτα!!

ωραία περνάμε!!!

Υπομονή!

Αν τη βάλεις στο κρεβάτι δεν κοιμάται όπως γινόταν παλιά?

Α, ξέχασα να σου απαντήσω τις προάλλες περι συμπτωμάτων. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν τέλεια χωρίς εμετούς μόνο με κάτι πρωινές ναυτίες. Με ενοχλούσε ακόμα και η μυρωδιά του καφέ. Αυτή τη φορά δεν έχω ούτε καν αυτά. Κιλά δεν έχω βάλει, έχασα κι όλας 1, επομένως ΄κάποιος πρέπει να μου υπενθιμίζει οτι είμαι έγκυος:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!!

εμενα η κορη μου οπως σας ειπα με το βραδυνο υπνο εχει γυρισει ενα χρονο πισω.. με εχει καταρρακωσει..εχθες ζητησε να ρθει να κοιμηθει μαζι μας και δεν ξεκολαγε.. στο διωρο ουρλιαζε.. δεν ξερω αν εχει να κανει με το οτι προσπαθει να μη κατουριεται η αν συντρεχει αλλος λογος.. παντως δεν το βρισκουμε..

αν μου συνεχισει ετσι και στην Αθηνα και ειδικα αν γεννησω χ#$% μεσα πολυχρονη..

μολις γυρισα απο τη λεσχη, καθαρισα και εκλεισα οριστικα και περιμενω να μας παει ο ανδρας μου στη παραλια για ενα γρηγορο μπανακι αφου θα την κοπανησει για τη δουλεα απο σημερα..

Δευτερ η Τριτη επιστρεφω στην Αθηνα αλλα οι εργασιες εδωσ το εξοχικο πανε σα τη χελωνα..

στον Νοεμβριο που γραφω με ενημερωσαν οτι το ΙΚΑ εχει απεργια διαρκειας για οσες ενδιαφερεστε για αμεσες επισκεψεις.. αντε να δουμε..

τα λεμε αργοτερα

καλημέρα κοριτσάκια!!

ωραία περνάμε!!!

μεταξυ των δυο θα επελεγα να μου βγαζει την πιστη στο να την κοιμισω απο το να μην κοιμαται καλα τη νυχτα.. με νοιωθεις ετσι???χαχα!

εννοείται πως την βάζω από τις 22.00 στο κρεβάτι,θα σηκωθεί 2-3 φορές και μετά από κάνα μισάωρο,1 ώρα θα κοιμηθεί...δεν την βάζω πουθενά αλλού για ύπνο.

αλλά βαρέθηκα να τσακώνομαι για όλα μαζί της...

κουμανταδόρος παιδάκι μου!!

καλά είσαι φοβερή!άκου κανένα σύμπτωμα!!!

μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στην 2η!!αν και αμφιβάλω!!!

σε λίγο θα στο θυμίζει το μωρό στη κοιλιά που θα κλωτσάει!!χιχι!!

προσπ ίσως τα κάνει αυτά λόγω εξοχικού,στις διακοπές είναι αλλιώς τα πράγματα!!

στην αθήνα,στο σπίτι σας θα μπείτε στους ρυθμούς σας!!

εύχομαι δλδ!!

καλά εννοείται ότι είναι πολύ δύσκολο να μην κοιμάσαι τα βράδυα,εγώ θα σκότωνα άνθρωπο!!

απλά με νευριάζει που λέει όχι για ύπνο,την ανεβάζω και φεύγω...1-2 φορές θα ανεβοκατέβουμε και τέρμα μετά μέχρι το πρωί,αν δεν σηκωθεί το βράδυ στον ύπνο της 1 φορά,που την πάμε πάλι στο δωμάτιο της...

Διαφημίσεις

εννοείται πως την βάζω από τις 22.00 στο κρεβάτι,θα σηκωθεί 2-3 φορές και μετά από κάνα μισάωρο,1 ώρα θα κοιμηθεί...δεν την βάζω πουθενά αλλού για ύπνο.

αλλά βαρέθηκα να τσακώνομαι για όλα μαζί της...

κουμανταδόρος παιδάκι μου!!

καλά είσαι φοβερή!άκου κανένα σύμπτωμα!!!

μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στην 2η!!αν και αμφιβάλω!!!

σε λίγο θα στο θυμίζει το μωρό στη κοιλιά που θα κλωτσάει!!χιχι!!

το μόνο που με ''καθισυχάζει'' σαν σύμπτωμα είναι το πρίξιμο και ο πόνος στο στήθος. για να πονάει ακόμα πάει να πει πως συνεχίζω να είμαι έγκυος....:tongue:

κάθε μήνα έκανα εγώ...μήπως λες την αυχενική?

όχι , τις γενικές λέω. Για τοξόπλασμα κλπ κλπ...Στην πρώτη 3 φορές έδωσα αίμα μιά στον τρίτο και μια στον έκτο νομίζω για γενική και δεν ξέρω τί άλλο και μια μαζί με τον υπέρηχο για το σύνδρομο down.

ναι καλέ και βέβαια είσαι,αν δεν ήσουν ακόμα θα είχες άλλα συμπτώματα...

στην αρχή είναι το τοξόπλασμα νομίζω...για το αυστραλιανό αντιγόνο και κάτι περίεργα δεν νομίζω ότι τα ξανακάνεις.

ο γιατρός σου όμως θα σου πει καλύτερα.

εγώ έκανα κάθε μήνα αναλύσεις πάντως...δεν ξέρω τι περίμενε να βρει ο γιατρός...

ναι καλέ και βέβαια είσαι,αν δεν ήσουν ακόμα θα είχες άλλα συμπτώματα...

στην αρχή είναι το τοξόπλασμα νομίζω...για το αυστραλιανό αντιγόνο και κάτι περίεργα δεν νομίζω ότι τα ξανακάνεις.

ο γιατρός σου όμως θα σου πει καλύτερα.

εγώ έκανα κάθε μήνα αναλύσεις πάντως...δεν ξέρω τι περίμενε να βρει ο γιατρός...

O δικός μου ο γιατρός δεν είναι των τόσο πολλών εξετάσεων, εκτός κι αν συντρέχει λόγος βέβαια. το ίδιο και ο παιδίατρος. ¨οταν τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εξετάσεις μου είπε πως χωρίς λόγο δεν τρυπάει τα παιδάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...