Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όπως και να έχει έγώ αύριο θα βάλω στην τσαντουλα της μια συσκευή που έχω στο σπίτι στην οποία βάζεις κάρτα sim , τηλεφωνάς, ενεργοποιείται αυτόματα και ακούς τί γίνεται στο χώρο. Θα παρακολουθώ εντατικά μέχρι να ηρεμίσω...

Μ' αρέσεις που είσαι χάι τεκ! ;):tongue:

Πάντως να ξέρεις κι ο Γιάννης πέρσι έλεγε συνέχεια θα σε βάλω στη γωνία, νομίζαμε ότι βάζουνε τα παιδάκια τιμωρία στον παιδικό, αλλά τελικά ήταν η γωνία του παραμυθιού, της ζωγραφικής, του τραγουδιού, κλπ γωνίες, κι απλώς το παράφρασε ο μικρός. Έχουν μεγάλη φαντασία!

Καλά κάνεις και το είπες βέβαια, μη μας περνάνε και για πρόβατα!!!

Λοιπόν κοπελιές, ευτυχώς οι γιατροί του Ιπποκρατείου δουλεύανε κανονικά. Κλείσαμε ... 11 Οκτωβρίου!!! Κι ότι βρέξει ας κατεβάσει! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μ' αρέσεις που είσαι χάι τεκ! ;):tongue:

Πάντως να ξέρεις κι ο Γιάννης πέρσι έλεγε συνέχεια θα σε βάλω στη γωνία, νομίζαμε ότι βάζουνε τα παιδάκια τιμωρία στον παιδικό, αλλά τελικά ήταν η γωνία του παραμυθιού, της ζωγραφικής, του τραγουδιού, κλπ γωνίες, κι απλώς το παράφρασε ο μικρός. Έχουν μεγάλη φαντασία!

Καλά κάνεις και το είπες βέβαια, μη μας περνάνε και για πρόβατα!!!

Λοιπόν κοπελιές, ευτυχώς οι γιατροί του Ιπποκρατείου δουλεύανε κανονικά. Κλείσαμε ... 11 Οκτωβρίου!!! Κι ότι βρέξει ας κατεβάσει! :D

Καλό είναι να δίνεις βάση στα λεγόμενα του παιδιού. Μπορεί απλά στο μυαλό της να παραερμήνευσε κατι, χωρίς να ήταν σκόπιμο απο την δασκάλα και να τη δημιούργησε φοβία. Είπα τη δασκάλα που ξέρει καλύτερα τί μπορεί να συμβαίνει να το εντοπίσει και να το λύσει. Προηγουμένως που την πήρα τηλ στην πεθερά την άκουσα πολύ χαρούμενη και μου είπε απο μόνη της πως έπαιξε μουσικές καρέκλες και στη γιαγιά της είπε πως θα πάει και αύριο. Ίσως να της μίλησε η δασκάλα και να της έβγαλε απο το μαυλό αυτό που είχε πλάσει για οποιονδήποτε λόγο γιατί αφορμή σίγουρα υπήρξε. Θα δω πώς θα παέι αύριο και αν δω οτι δεν κλαίει θα τη ρωτήσω αν της μίλησε. Πάντως τη δεύτερη φορά που πήρα τηλ (η σπαστικιά:tongue:) μου είπαν πως ένα άλλο κοριτσάκι έκλαιγε και η δικιά μου πήγε και της είπε: μήν κλαίς γιατί αλλιώς δεν θα βγείς στην αυλή. Πάλι καλά που δεν της είπε μην κλαίς γιατί θα πάς στην αποθήκη και τρομακρατηθεί το παιδάκι:D:tongue:

όχι εγώ, ο χάζμπαντ. Πρέπει να έχω τον νου μου και στην δική μου τσάντα:tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Όντως!

Ο δικός μου (που είναι με τους παππούδες βόλτα τώρα) τους είπε ότι ένα άλλο παιδάκι έκλαιγε κι έκανε πάνω του τσίσα, ενώ ο ίδιος πήγε τουαλέτα με την κυρία.

Αχ, καμάρι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

viki καλα εκανες και τη το χεις πει εφοσον για εσενα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας (μη βλεπεις εμενα που χει φοβηθει το ματι μου με οσα μου χουν συμβει) απλα ρωτησα μηπως μεσα σε ολα και αυτο δεν της εχει περασει απαρατηρητο και προσπαθει ενιοτε να παρουσιαζει τον εαυτο της σα μωρο.. κατι το οποιο κατα διαστηματα κανει η κορη μου οταν της θυμιζουμε οτι στο μωρακι πρεπει να φερομαστε ετσι και αλλιως..και εκεινη βεβαια ως αντιδραση μας τονιζει οτι δεν ειναι κοριτσακι και κανει σα μωρο..οπερ και δεν βγαζει και την πανα παροτι δεν κατουριεται συχνα πλεον τα βραδυα..

οσο περι της αποθηκης.. και εγω πιστευω στη παραφραση συν οτι τη λεξη ισως να την ακουσε απο καποιο αλλο παιδακι!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! maestria.!!! ενας μηνας εμεινε.. υπομονη..

εχεις ετοιμασει τιποτε για το μωρο που θα ρθει?

εμεις θα παμε σημερα να δουμε νυχτικες για το μαιευτηριο και κανα φορμακι για τον μικρο αλλα δεν θα αγορασω σημερα..

Διαφημίσεις

όχι εγώ, ο χάζμπαντ. Πρέπει να έχω τον νου μου και στην δική μου τσάντα:tongue:

καλα.. για τα επομενη δυο ετη μην το χεις και εννοια..θα χεις εργολαβια δυο παιδακια!!χαχα!!! αργοτερα το ξανασυζηταμε..

γεια σας!

μολις κοιμηθηκε η μικρη και μπηκα να σας πω τα νεα μας.

σημερα η αντζελινα δεν ηθελε να παει στο σχολειο κι εκλαιγε,γιατι λεει θα την αφησουμε.την πηγε τελικα ο πατερας της,και στις 11 πηγα εγω και την πηρα κι ηταν μια χαρα.εκλαψε λεει παλι μονο στην αρχη.

μετα πηγαμε παλι στις κουνιες,ηρθαμε και φαγαμε φαγακι,και τωρα επεσε ξερη.

εντωμεταξυ εχθες το απογευμα παλι εβγαλε σπινθουρακια σε ολο της το σωμα,στα καλα καθουμενα.της εδωσα αταραξ και σημερα δεν ειχε τπτ.

το ειχε ξαναπαθει τον προηγουμενο μηνα,και την ειχα παει στο γιατρο και δεν ηταν λεει τπτ.

αλλα για να το παθαινει συχνα σημαινει οτι κατι την πειραζει,και θελω να παω σε αλλεργιολογο να δω τι την ενοχλει.

εχθες ομως μου ειπε ο αδερφος μου οτι οσοι το εχουν κανει το τεστ το μετανιωσαν,γτ τους δωσανε μια λιστα με οσα εχουν αλλεργια,που μπορει να ειναι απο τροφες μεχρι λουλουδια,σκονη κτλ,κι απο τοτε ειναι συνεχεια μες στο αγχος.

εσεις τι λετε?

βικη κι εγω αν ημουν στη θεση σου,θα μου εμπαιναν ψυλλοι στ'αυτια,με τοσα που ακουμε κατα καιρους,οποτε τελεια ιδεα,η συσκευη!;)

λεω να παω να παρω κι εγω μια,γτ ειμαι περιεργη τι κανουν εκει μεσα,αφου η μικρη δεν μου λεει τπτ,κι η δασκαλα αμα δεν ρωτησω,κατι,μονο χαμογελαει.χιχι!

μαεστρια,ενας μηνας εμεινε ακομα,ε?με το καλο.θα σου στειλω το e-mail μου ξανα,γτ μπορει να εχεις ακομα το παλιο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βικη κι εγω αν ημουν στη θεση σου,θα μου εμπαιναν ψυλλοι στ'αυτια,με τοσα που ακουμε κατα καιρους,οποτε τελεια ιδεα,η συσκευη!;)

λεω να παω να παρω κι εγω μια,γτ ειμαι περιεργη τι κανουν εκει μεσα,αφου η μικρη δεν μου λεει τπτ,κι η δασκαλα αμα δεν ρωτησω,κατι,μονο χαμογελαει.χιχι!

Γιατί όχι? και αν έχεις what's up ή κάτι αντίστοιχο θα μπορείς όλη μέρα να είσαι σε ανοιχτή ακρόαση με την Αντζελίνα:tongue:

Μωρέ μέχρι να σιγουρευτώ τουλάχιστον. Ειδικά είμαι περίεργη πώς της φέρονται με το που κλείνω την πόρτα και αυτή ουρλιάζει μαμά!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τί κάνετε; Είπα να έρθω να σας πω ένα γειά η εξαφανισμένη.

Τα νέα μας, από Δευτερα σχολείο για τον μεγάλο κ αγγλικά 3 φορές την εβδομάδα.. δλδ τρέξιμο, πήξιμο κ άγχος... χώρια τα χρήματα που μας έχουν φύγει μέχρι στιγμής...

Η μικρή ζωηρευει απίστευτα, πιπίλα κ μπιμπερό έχει ακόμη... φυσικά πάνα το βράδυ..κ ακόμη της φέυγουν τα κακά της.. θα δείξει ...

Με τα άλλα θέματα μου, στα ίδια... κ στα ίδια.. εγώ στις αποψεις μου κ ο άλλος στην προσπάθεια

Σας καληνυχτώ

ΜΑεστρια με το καλο κοριτσι μου!!!

Βικυ εννοειται να το τσεκαρεις, οπου να ναι θα αφηνεις το παιδι;;; Κατι καλο εκανε και αυτος ο Ευαγγελατος και τον κοψανε!!!

Προσπ ψυχραιμια κοριτσι..

Εγω σημερα πολυ πονοκεφαλο και μου λειπει η μικρη μου..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...