Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ μου υπομονη, εχεις δικιο αλλα ειναι ακομα μικρα πιστευω. Κι εμενα μια μου λεει οτι ειναι μεγαλη και μια οτι ειναι μωρακι..Και ειναι δυσκολο να συνηθησει το καθημερινο. Οσο για το γαμο πολυ καλα το σκεφτηκατε, δεν ειναι εποχες τωρα για χαζα εξοδα.

!

καλέ, έρχεται ξαπλώνει στην αγκαλιά μου, γυρνάει τις γροθιές της πάνω απο τα μάτια της και λέει ουα ! ουά ! Είμαι μωράκι:?

και το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές με ένα ζευγάρι όπου το κοριτσάκι τους λέει μόνο μαμά και μπαμπά και το μπαμπά το λέει μπεμπέ. Απο τότε όποτε θυμάται η δικιά μου λέει μπεμπεεεεέ. Κακιές παρέες:tongue: Φαντάσου να γεννήσω κι όλας. πολύ φοβάμαι θα γυρίσουμε χρόνια πίσω:?:???:.

ενώ όταν κάνει παρέα με μαγάλα παιδιά υιοθετεί άλλα πράγματα. Πέρα απο το γαμώτο και τοάντε μη σε χέσω που τα έχει κάνει καραμέλα τραγουδάει και τον ύμνο του ΠΑΟΚ σαν κανένας νταλικέρης ( με πατέρα αριανό, πώς δεν της έκοψε τη γλώσσα?:tongue:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέσποινα πολύ οικίες οι καταστάσεις που περιγράφεις. Ακριβώς τα ίδια περνάω. Πάω να τη ντύσω, όχι ο μπαμπάς, της φοράει το παντελόνι πάει να της βάλει και τη μπλούζα, όχι η μαμά, σηκώνω το θυροτηλέφωνο όπου έχει χτυπήσει η πεθερά θέλει να μιλήσει και αυτή αλλά δε θέλει να είναι η πεθερά μου θέλει να είναι η μαμά μου. Της λέω έλα να την πάρουμε τηλέφωνο, όχι απο εδώ θέλω να της μιλήσω και δώστου κλάμα και ουρλιαχτό:rolleyes: και τί μας περιμένει ακόμα...

μολις γυρισαμε!

η μικρη ηρεμησε κι εμενα αμεσως μολις εφυγε ο αντρας μου και την πηρα χαμογελαστη.βγηκαμε εξω να κανει κουνια,και δεν μας αφησαν γιατι ειχε βγει μια ταξη με παιδακια και τα ξεσηκωναμε λεει...

κι ευτυχως ειχε κι αλλο παρκο πιο κατω και την πηγα εκει μαζι με μια συμμαθητρια της,την μαμα της και την μπεμπα αδερφουλα της.

ειχε μια τεραστια ψηλη τσουληθρα εκει,κι ανεβηκαν πανω απο 5 φορες.

μετα πηγαμε στην τραπεζα,μετα πηγαμε και βγαλαμε φωτο της μικρης για το βιβλιαριο της,και μετα πηγαμε και πηραμε παπουτσακια κλειστα για το σχολειο.

τωρα εφαγε και βλεπει ντορα.

βικη,κι εγω την ρωταω τι κανατε με την δασκαλα και δεν λεει τπτ.καλα περασες της λεω?καλα μου λεει.

ειπατε τραγουδακια?ναι μου λεει.ποιοο τραγουδακι?δεν ξερω,μου απανταει..

φαγατε τπτ?οχι μου λεει.κι ειχαν φαει μπισκοτα λεει.

μπισκοτακια μιραντα..

ωραιοο πρωινο.δημητριακα με γαλα εχουν λεει,αλλα εμενα δεν τα τρωει.τεσπα,θα δειξει,αρχη ειναι ακομα,και δεν μας λενε πολλες λεπτομερειες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μα, τι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ καιρός είναι αυτός σήμερα;!!!

κι εδω εχει δροσισει πολυ,το πρωι κρυωνα.φυσαει κιολας,αλλα για βροχη θα αργησουμε κι εδω να δουμε.ελπιζω.

Aχ, κορίτσια κάποια στιγμή θα 'πεφτα πάνω σε απεργία. Αύριο, που θα πάω Ιπποκράτειο να μου κλείσουν ημερομηνία για καισαρική, έχουν γενική απεργία οι γιατροίιιιιιιι!

Τέσπα, μίλησα με μια μαία στο τηλ, μου 'πε ελάτε, ίσως έρθουν κάποιοι γιατροί. Θα πάω τον μικρό παιδικό και θα περάσω (κοντά είναι), έστω να ξέρει κάποιος ότι εκκρεμώ, για να ξαναπάω την Τρίτη χωρίς ραντεβού, καθότι θα επείγομαι.

Αυτά τα έμορφα.

Φάγαμε εμείς και σε λίγο - μόλις τελειώσει μια συγκεκριμένη σειρά - πάμε για ξάπλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα...

ρε παιδια εγω εχω παθει το αλλο με τον παιδικο..

καθε μερα ειναι μεσα στην τρελη χαρα

παει και ερχεται με το σχολικο χαρουμενη (μαλιστα οταν γυριζει παραπονιεται γιατι θελει και αλλο..)

ΑΛΛΑ! ολη την υπολοιπη μερα ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!! ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

επισης εβγαλε τρελη ζηλεια προς το μπεμπη..τον εχει ταραξει στις φαπες! και σημερα το πρωι μου εχωσε και μια δαγκωνια!!!

οσο για τις υστεριες που περιγραφετε και εμεις μια απο τα ιδια...

προχθες εκλαιγε με λυγμους γιατι της εφτιαξε τοστ ο πατερας της και οχι εγω...πηγε και το πεταξε στα σκουπιδια και ουρλιαζε ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!

Χθες παλι εκλαιγε μιση ωρα το βραδυ γιατι της επλυνα την πιπιλα στη βρυση του μπανιου του επανω οροφου και αυτη ηθελε να την πλυνω στο μπανιο του κατω οροφου..μιλαμε χτυπιόταν στο πατωμα σαν το χταποδι!!!!..θα με μουρλανει!!!! τα νευρα μου κροσιαααααα!!!!!

κι εμενα τα κανει αυτα!

λετε να ειναι η αλλαγη που εχουν βιωσει τωρα με τον παιδικο?μπα,απο πριν τα εκανε αυτα εμενα...

το μονο καλο που εχω παρατηρησει,απο τοτε που αρχισε παιδικο,ειναι οτι κοιμαται νωρις,γτ την ξυπναμε πιο νωρις τωρα για να παει παιδικο.αλλα μολις ακουσει για σχολειο ξυπναει αμεσως!

το μεσημερι βεβαια δεν κοιμαται,κλασικα.

εσενα δεσποινακι κοιμαται ολη μερα?μηπως η γκρινια ειναι απο την κουραση,επειδη νυσταζει?

καλέ, έρχεται ξαπλώνει στην αγκαλιά μου, γυρνάει τις γροθιές της πάνω απο τα μάτια της και λέει ουα ! ουά ! Είμαι μωράκι:?

και το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές με ένα ζευγάρι όπου το κοριτσάκι τους λέει μόνο μαμά και μπαμπά και το μπαμπά το λέει μπεμπέ. Απο τότε όποτε θυμάται η δικιά μου λέει μπεμπεεεεέ. Κακιές παρέες:tongue: Φαντάσου να γεννήσω κι όλας. πολύ φοβάμαι θα γυρίσουμε χρόνια πίσω:?:???:.

ενώ όταν κάνει παρέα με μαγάλα παιδιά υιοθετεί άλλα πράγματα. Πέρα απο το γαμώτο και τοάντε μη σε χέσω που τα έχει κάνει καραμέλα τραγουδάει και τον ύμνο του ΠΑΟΚ σαν κανένας νταλικέρης ( με πατέρα αριανό, πώς δεν της έκοψε τη γλώσσα?:tongue:)

Κι εμενα τα ιδια..Οταν ειναι στη φαση του μωρου μ ιλαει και διαφορετικα. λεξεις που τις λεει πεντακαθαρα κανονικα της λεει μπεμπεκιστικα και οταν της λεω πες τα καλα τα λεει κανονικα..

Επισης οταν της λεω να κανει η μαμα κι αλλο μωρακι, μου απανταει ΟΧΙ εγω ειμαι μωρακι!!!!! Τελος!!! Ευτυχως δεν αγχωνομαι, αρα μαλλον και η δικια σου ενα θεμα θα το χει αλλα μεχρι να γεννησεις θα εχουν περασει τα 3 οποτε ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!!:tongue:

yRf6p1.png

μολις γυρισαμε!

η μικρη ηρεμησε κι εμενα αμεσως μολις εφυγε ο αντρας μου και την πηρα χαμογελαστη.βγηκαμε εξω να κανει κουνια,και δεν μας αφησαν γιατι ειχε βγει μια ταξη με παιδακια και τα ξεσηκωναμε λεει...

κι ευτυχως ειχε κι αλλο παρκο πιο κατω και την πηγα εκει μαζι με μια συμμαθητρια της,την μαμα της και την μπεμπα αδερφουλα της.

ειχε μια τεραστια ψηλη τσουληθρα εκει,κι ανεβηκαν πανω απο 5 φορες.

μετα πηγαμε στην τραπεζα,μετα πηγαμε και βγαλαμε φωτο της μικρης για το βιβλιαριο της,και μετα πηγαμε και πηραμε παπουτσακια κλειστα για το σχολειο.

τωρα εφαγε και βλεπει ντορα.

βικη,κι εγω την ρωταω τι κανατε με την δασκαλα και δεν λεει τπτ.καλα περασες της λεω?καλα μου λεει.

ειπατε τραγουδακια?ναι μου λεει.ποιοο τραγουδακι?δεν ξερω,μου απανταει..

φαγατε τπτ?οχι μου λεει.κι ειχαν φαει μπισκοτα λεει.

μπισκοτακια μιραντα..

ωραιοο πρωινο.δημητριακα με γαλα εχουν λεει,αλλα εμενα δεν τα τρωει.τεσπα,θα δειξει,αρχη ειναι ακομα,και δεν μας λενε πολλες λεπτομερειες.

Μπραβο σας κοριτσακια!! Καλοφορετα τα παπα. Το θεμα του φαγητου να το προσεξεις, η ξαδερφη μου ειναι σε παιδικο σταθμο και εχει δει παιδακια να γινονται τριπλασια μεσα σε 2 μηνες!!!!!!!!!!!

yRf6p1.png

το σπιτι του μεσα $%^&&*()((@@##@!!

αν κανει οτι βρεχει τωρα που στρωνω τσιμεντοκονια στη ταρατσα θα παω να πηδηχτω απο το παραθυρο μια και καλη.....τα ιδια επαθα στην ανακαινιση του σπιτιου αλλα τοτε ηταν και δικαιολογημενο..ηταν Γεναρης και ηταν ο τελευταιος βαρυς χειμωνας που περασε.. τωρα τοσο καιρο βραζουμε και παει να βρεξει τωρα που θελω εγω να κανω δουλεια..

ωραια περνατε οι μαμαδες με τους παιδικους σταθμους και τις προσαρμογες.. αντε και στα δικα μας..

viki εχεις πει στη μικρη οτι εισαι εγκυος??? μηπως μαζι με την αλλαγη του παιδικου ηρθε και αυτο καπακι και εχει μπερδευτει και αντιδρα ετσι..

ενταξει η Δεσποινα εχει και τον μικρο που αναγκαστικα η Μελινα εχει μπει σε αυτη τη "δοκιμη" συμβιωσης με αδελφο..συν τον παιδικο ειναι ενα..βουνο και για εκεινη..

αυτα.. ειμα απλα ΨΟΦΙΑ με τις εργατοδουλειες, τα περα δωθε ΚΑΙ τι επισκεψεις..μια ομορφια....!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Προσπ και εγώ γενέθλια στις 13 έχω.

Για την εγκυμοσύνη της το είπα απο την αρχή. Θέλω να ξέρει γιατί δεν μπορώ να τη σηκωνω αγκαλιά και το κατανοεί και δεν ζητάει. Και αν ζητήσει καμιά φορά μετά μου λέει Α, έχεις το μωράκι ξέχασα. Και στο γιατρό μαζί μας έρχεται. Η στραβή δεν είναι ανάγκη να συμβεί στο πρώτο τρίμηνο. Μπορεί και στον τέταρτο και στον έκτο ακόμα και στον όγδοο. εγώ έχω δεδομένο ότι όλα καλά θα πάνε και κρατάω ένα μικρό ποσοστό για ''ανωμαλίες''.

Λοιπόν όσον αφορά τον παιδικό : χθες ήρθε η μικρή και μου λέει: μαμά στο σχολείο τα κακά παιδάκια τα βάζουν στην αποθήκη:shock::shock: είδες κανένα παιδάκι στην αποθήκη της λέω? Να σου εξηγήσω μου λέει. Είπε η κυρία σε ένα παιδάκι που έκλαιγε αν δεν ηρεμίσεις θα σε πάω στην αποθήκη. Και το πήγε? ¨οχι γιατί ηρέμησε τελικά:rolleyes: Και εμένα μου κάνει εντύπωση τώρα που χρησιμοποιεί τη λέξη αποθήκη γιατί εμείς στο σπίτι δεν έχουμε αποθήκη και την ρωτάω: ξέρεις κορίτσι μου τί είναι η αποθήκη? Είναι ενα δωμάτιο μου λέει που βάζουν μέσα τα παιδάκια και μετά κλείνουν και την πόρτα:shock::shock:.

Επειδή σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να μιλήσω μπροστά στο παιδί, χώρια που έπρεπε να φύγω βιαστικά γιατί ούρλιαζε πάλι, μόλις έφτασα στο γραφείο την πήρα τηλ και της είπα τί μου είπε το παιδί. Εγώ μου λέει προχθές που είχε καλό καιρό και ήμασταν στην αυλή είπα σε κάποια παιδάκια πως αν δεν ηρεμίσουν θα πάνε μέσα στην αίθουσα και δεν θα πάιξουν άλλο έξω. Της είπα πως μου έκανε εντύπωση η λέξη αποθήκη γιατί δεν έχουμε αποθήκη στο σπίτι , ούτε τη χρησιμοποιούμε σαν λέξη επομένως. για να μην φανώ κιατηγορηματική άφησα ανοιχτό το ενδεχόμενο μήπως το άκουσε απο κάποιο παιδάκι και την παρακάλεσα να εντωπίσει το πρόβλημα είτε είναι απο μεριά της είτε απο τα παιδιά γιατί το παιδί μου δε θέλω να έχει φοβίες.

όπως και να έχει έγώ αύριο θα βάλω στην τσαντουλα της μια συσκευή που έχω στο σπίτι στην οποία βάζεις κάρτα sim , τηλεφωνάς, ενεργοποιείται αυτόματα και ακούς τί γίνεται στο χώρο. Θα παρακολουθώ εντατικά μέχρι να ηρεμίσω...

καλημέρα κοριτσάκια...

σπίτι πάλι ήσυχα...

βαριέμαι τρελά για δουλειές και η μέση δεν λέει να περάσει.

βίκυ μου πάντα θετική,μπράβο!!έχεις καθόλου συμπτώματα?εγώ ήδη έκανα εμετούς σε αυτή τη φάση...απαπα!!

ωραία συσκευή αυτή!!!καλά έκανες,για να δούμε τι θα ακούσεις...μπορεί να το άκουσε από κάποιο παιδάκι βέβαια,να το λένε οι γονείς του στο σπίτι...ποιος ξέρει,έχε το νου σου πάντως!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...