Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Σήμερα χάλασαν τα πράγματα...το μάτιασα το κορίτσι μου. Μέχρι που έφτασα έξω απο το σπίτι να πάρω το αυτοκίνητο ακουγόταν η φωνή της....καταλάβατε! Πόνεσε η καρδιά μου γμτ:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

κι εμενα σημερα,την πηγε ο αντρας μου στον παιδικο,κι ενω με χαιρετισε χαρουμενη για να παει σχολειο,οταν φτασανε , δεν ηθελε λεει να μπει μεσα,ηθελε να παιξει με τις κουνιες.και μετα εκλαιγε και δεν ηθελε να φυγει ο πατερας της.τελικα την πηρε η δασκαλα αγκαλια κι εφυγε ο αντρας μου.

του ειπαν να παμε στις 11 να την παρουμε.ευτυχως ξεχνιεται ευκολα,και πιστευω θα της περασει,αν την απασχολησουν με κατι.

κι εσενα βικακι θα της περασει,μη στεναχωριεσαι.δεν ηθελε καθολου να μπει μεσα,ηθελε να κατσεις μαζι της,τι σου ελεγε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

κι εμενα σημερα,την πηγε ο αντρας μου στον παιδικο,κι ενω με χαιρετισε χαρουμενη για να παει σχολειο,οταν φτασανε , δεν ηθελε λεει να μπει μεσα,ηθελε να παιξει με τις κουνιες.και μετα εκλαιγε και δεν ηθελε να φυγει ο πατερας της.τελικα την πηρε η δασκαλα αγκαλια κι εφυγε ο αντρας μου.

του ειπαν να παμε στις 11 να την παρουμε.ευτυχως ξεχνιεται ευκολα,και πιστευω θα της περασει,αν την απασχολησουν με κατι.

κι εσενα βικακι θα της περασει,μη στεναχωριεσαι.δεν ηθελε καθολου να μπει μεσα,ηθελε να κατσεις μαζι της,τι σου ελεγε?

Βασικά αρχικά με το ζόρυ τη σήκωσα απο το κρεβάτι. Μου έλεγε πως νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί. Όταν τη πήγα στο σαλόνι να τη ντύσω μου έλεγε οτι θέλει να ξαπλώσει. την έβαλα ντόρα για να την αποσπάσω την προσοχή απο τη νύστα της. ¨οταν ΄πήρα και την τσάντα της ανα χείρας με παρακαλούσε να μην πάω στη δουλειά και έλεγε πως δεν ΄θέλει να πάει σχολείο. Της είπα πως πρέπει να πάμε να ενημερώσουμε τη δασκάλα. Δέχτηκε και μου λέει πάμε να την χαιρετήσουμε. Μόλις την πήρε αγκαλιά η δασκάλα άρχισε να κλωτσάει, να τεντώνει τα χέρια της προς τα εμένα και να φωνάζει άσε με κάτω. Εκεί έφυγα κι όλας. Επιπλέον χθες κατουριόταν συνέχεια πάνω της και σήμερα που την είπα να λέει τη δασκάλα της να πηγαίνει στην τουαλέτα μου είπε όχι , εσύ θα με πηγαίνεις. της έβαλα πάνα βρακάκι και είπα τον άντρα μου να πει τη πεθερά να την πάρει νωρίτερα σήμερα.

Βασικά αρχικά με το ζόρυ τη σήκωσα απο το κρεβάτι. Μου έλεγε πως νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί. Όταν τη πήγα στο σαλόνι να τη ντύσω μου έλεγε οτι θέλει να ξαπλώσει. την έβαλα ντόρα για να την αποσπάσω την προσοχή απο τη νύστα της. ¨οταν ΄πήρα και την τσάντα της ανα χείρας με παρακαλούσε να μην πάω στη δουλειά και έλεγε πως δεν ΄θέλει να πάει σχολείο. Της είπα πως πρέπει να πάμε να ενημερώσουμε τη δασκάλα. Δέχτηκε και μου λέει πάμε να την χαιρετήσουμε. Μόλις την πήρε αγκαλιά η δασκάλα άρχισε να κλωτσάει, να τεντώνει τα χέρια της προς τα εμένα και να φωνάζει άσε με κάτω. Εκεί έφυγα κι όλας. Επιπλέον χθες κατουριόταν συνέχεια πάνω της και σήμερα που την είπα να λέει τη δασκάλα της να πηγαίνει στην τουαλέτα μου είπε όχι , εσύ θα με πηγαίνεις. της έβαλα πάνα βρακάκι και είπα τον άντρα μου να πει τη πεθερά να την πάρει νωρίτερα σήμερα.

αα,καταλαβα..δεν ξυπνησε καλα η γεωργιτσα σημερα..παιρνανε λεει τετοιες φασεις,την μια θελουν την αλλη,δεν θελουν να πανε σχολειο..:rolleyes:

και το άλλο το κουλό....χθες όταν γύρισα απο τη δουλειά η μικρή κοιμόταν. Ξύπνησε με γκρίνια. Την πήρα αγκαλιά και ξαπλώσαμε μαζί στον καναπέ μέχρι να καλοξυπνήσει. Κάποια στιγμή μου λέει κατουριέμαι. Της λέω πάω να σου φέρω το γιογιο σου. ¨οχι μου λέει γκρινιάρικα , εγώ θα το φέρω. Πάει στο μπάνιο παίρνει το γιογιό στο χέρι και αρχίζει να κλαίει , να τρέχει γύρω γύρω και να χοροπηδάει μέχρι που πήγε στο σαλόνι και κατούρησε πάνω της με το γιογιό στο χέρι:shock::rolleyes::confused:. Μετά δεν με άφηνε να της βγάλω τα κατουρημένα. Της τα έβγαλε ο μπαμπάς της με το ζόρυ και ούρλιαζε οτι θέλει να φορέσει τα κατουρημένα. Της τα φόρεσα και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Κάτσαμε σε μια καρέκλα , την είχα αγκαλιά και συνέχισε το κλάμα μέχρι που έρχισα να της δείχνω τη θάλασσα , το βουνό , τα πουλάκια και ξεχάστηκε κάπως. ¨επειτα δέχτηκε να αλλάξει ρούχα για να πάει στο πάρκο με τη γιαγιά της:confused:

Διαφημίσεις

χαχα!αστα να πανε.εμενα δεν μου φαινονται περιεργα αυτα που μου λες,

γιατι κι εμενα κανει τετοια κουλα,κι ολα τα παιδακια στην ηλικια αυτη,πιστευω.

ειναι με τις ωρες τους..

εμενα δεν θελει να της πιανω ολα τα μαλλια πανω,γτ την κανω λεει σαν μπουμπουκα:rolleyes:.επισης θελει να φοραει μονο κατι κοκκινες σαγιοναριτσες που της ειναι μεγαλες της.κι αμα δεν θελει κατι αρχιζει και χτυπιεται και τσιριζει.μονο αν της εξηγησουμε ηρεμα κατι,ηρεμει μετα.

τι να πεις..

καλημέρα κορίτσια...

τι βλέπω...στραβοξύπνησαν τα μικρά μας!!

και η δική μου τέτοια κάνει ώρες ώρες...λες και το σφάζουν...

ελπίζω να τους περάσει,μην ακούει εμάς η γειτονιά!

φαντάζομαι τα κοριτσάκια σας μια χαρά θα παίζουν τώρα,τα ξέχασαν όλα ήδη.

εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο,βάρος και ύψος έχουμε την ήδια πορεία,σταθερά ανοδική.

93.5εκ ύψος(δεν πήρε πολύ) και 16.5 κιλά.

κάναμε κι εμβόλιο,πήγαμε την βόλτα μας,βγάλαμε φώτο για ταυτότητες και διαβατήρια.πανάκριβες!!

πότε θα δροσίσει βρε παιδιά? σεπτέμβρη έχουμε...

τα ξημερώματα μπουμπούνιζε κάπου μακρυά...

καλημέρα κορίτσια...

τι βλέπω...στραβοξύπνησαν τα μικρά μας!!

και η δική μου τέτοια κάνει ώρες ώρες...λες και το σφάζουν...

ελπίζω να τους περάσει,μην ακούει εμάς η γειτονιά!

φαντάζομαι τα κοριτσάκια σας μια χαρά θα παίζουν τώρα,τα ξέχασαν όλα ήδη.

εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο,βάρος και ύψος έχουμε την ήδια πορεία,σταθερά ανοδική.

93.5εκ ύψος(δεν πήρε πολύ) και 16.5 κιλά.

κάναμε κι εμβόλιο,πήγαμε την βόλτα μας,βγάλαμε φώτο για ταυτότητες και διαβατήρια.πανάκριβες!!

πότε θα δροσίσει βρε παιδιά? σεπτέμβρη έχουμε...

τα ξημερώματα μπουμπούνιζε κάπου μακρυά...

Απο εμάς ήταν τα μουμπουνιτά και οι αστραπές. Και αυτή την ώρα βρέχει. έχει 20 βαθμούς έξω. Την μικρή με τζιν , αθλητικά και ζακέτα την έστειλα σχολείο.

Όπως το είπες, ξεχάστηκε είδη. Μόλις πήρα τηλ στον παιδικό γιατί δεν θέλω να συζητάω μπροστά της και μου είπε η δασκάλα πως παίζει μουσικές καρέκλες. ενώ καμιά ώρα ήταν κολλημένη πάνω της μετά μόνη της ζήτησε να πάει στην άλλη αίθουσα να συμετάσχει στο παιχνίδι. 11μιση θα πάει όμως η πεθερά να την πάρει. Λάου λάου...

Και κάτι άλλο, ελενάντα σου λέει πώς περνάει και τί κάνει? η δικιά μου όταν τη ρωτάω πώς πέρασες λέει καλά.Αν τη ρωτήσω κατι παραπάνω λέει δε θέλω να μιλάω.

αχ εδώ πότε θα βρέξει...μυρίζει βρεγμένο χώμα έξω,αλλά δεν το βλέπω για την ώρα.

δεν μιλάει ίσως ακόμα η Γεωργίτσα,με τον καιρό σιγά σιγά...να το εμπεδώσει το μυαλό του ότι αυτό θα είναι καθημερινό πλέον.

μαέστρο είδα τις φώτο του αγόραρου!!!!!καλή αρχή και πάλι!!σοβαρός κι έτοιμος για "κολείο"!!

καλημέρα!

Σήμερα χάλασαν τα πράγματα...το μάτιασα το κορίτσι μου. Μέχρι που έφτασα έξω απο το σπίτι να πάρω το αυτοκίνητο ακουγόταν η φωνή της....καταλάβατε! Πόνεσε η καρδιά μου γμτ:(

Στο 'πα ότι θα 'χει πισωγυρίσματα! Πρέπει να δείξεις σταθερότητα. Πιθανότατα με το που θα 'φυγες, θα την απασχολήσανε αμέσως και θα ξεχάστηκε.

Να τα περιμένεις και μέσα στη χρονιά αυτά.

μαέστρο είδα τις φώτο του αγόραρου!!!!!καλή αρχή και πάλι!!σοβαρός κι έτοιμος για "κολείο"!!

Θένκιου, θένκιου!!! :D

Σήμερα δεν τον έστειλα. Δεν έβγαινα στη βροχή για μιαν ώρα παιδικό. Θα πάει αύριο για 1-2 ώρες, που έχω κι εγώ δουλειές.

Χθες πήγαμε, όλοι μαζί, στη γυναικολόγο μου, κουραστήκαμε όμως, γιατί είχαμε και το πρωί "δουλειές". Οπότε σήμερα ξεκούραση.

Το σπόρι έφτασε 2.400!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια κι απο μενα..

Καλε Μαεστρια τι φοβερους ουρανοξυστες εχετε στο Σαλονικα;;;;!

Βικυ μου υπομονη, εχεις δικιο αλλα ειναι ακομα μικρα πιστευω. Κι εμενα μια μου λεει οτι ειναι μεγαλη και μια οτι ειναι μωρακι..Και ειναι δυσκολο να συνηθησει το καθημερινο. Οσο για το γαμο πολυ καλα το σκεφτηκατε, δεν ειναι εποχες τωρα για χαζα εξοδα.

Μιαμαμα γιατι βγαζετε διαβατηριο; δεν μπορειτε με νεα ταυτοτητα; Εγω για να παω Γερμανια αυτο εκανα! Αντε να βγαλεις μονο της μικρης, για ρωτα το!!!

Κοριτσια κι εμενα με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου απιστευτα λεμε!!!! Αν ειναι καλα στη Σουηδια ερχομαι κι εγω!!! Το αν βεβαια ειναι τελειως χαζο, παντου ειναι καλυτερα απο εδω! Βεβαια εχω δηλωσει οτι προτιμω Γερμανια, αφου μιλαω και τη γλωσσα. Πραγματικα ομως παω οπουδηποτε. Απλα περιμενω να μαζεψουμε εστω καποια λεφτα πρωτα αλλα δεν το βλεπω καθολου ευκολο, δεν μενει φραγκο!!!!!

yRf6p1.png

γεια σας και απο εμενα...

ρε παιδια εγω εχω παθει το αλλο με τον παιδικο..

καθε μερα ειναι μεσα στην τρελη χαρα

παει και ερχεται με το σχολικο χαρουμενη (μαλιστα οταν γυριζει παραπονιεται γιατι θελει και αλλο..)

ΑΛΛΑ! ολη την υπολοιπη μερα ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!! ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

επισης εβγαλε τρελη ζηλεια προς το μπεμπη..τον εχει ταραξει στις φαπες! και σημερα το πρωι μου εχωσε και μια δαγκωνια!!!

οσο για τις υστεριες που περιγραφετε και εμεις μια απο τα ιδια...

προχθες εκλαιγε με λυγμους γιατι της εφτιαξε τοστ ο πατερας της και οχι εγω...πηγε και το πεταξε στα σκουπιδια και ουρλιαζε ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!

Χθες παλι εκλαιγε μιση ωρα το βραδυ γιατι της επλυνα την πιπιλα στη βρυση του μπανιου του επανω οροφου και αυτη ηθελε να την πλυνω στο μπανιο του κατω οροφου..μιλαμε χτυπιόταν στο πατωμα σαν το χταποδι!!!!..θα με μουρλανει!!!! τα νευρα μου κροσιαααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...