Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο δικός μου για 1 ωρα πήγε, δεν τον κρατούσανε παραπάνω, αν και είναι παλιά καραβάνα.

Ο χώρος είναι ΠΟΛΥ ωραίος, παλιό κτίριο, ψηλοτάβανο, ωραίες αίθουσες, τραπεζαρία, κλπ. Έχουν αρκετά παιδιά στην τάξη του, αλλά είναι και 3 βρεφονηπιοκόμοι, οπότε φαντάζομαι θα τα καταφέρνουνε.

Όταν τον πήρα ήταν άνετος, ήρθε βέβαια τρέχοντας στη μαμά, αλλά του είπα αύριο πάλι και είπε "ναι".

Στην ερώτηση δε "σ' άρεσε το σχολείο;", απαντάει το θεικό "μ' άρεσε, αλλά είχε λίγο πολύ φασαρία". :D

Έχει πολλά παιδιά εκεί και τα καινούρια κλαίγανε με μαύρο δάκρυ, άμαθα στον παιδικό!

Αυτά.

Καλημέρα!

μόνο μία ώρα ε?

Δηλαδή εγώ που την άφησα τέσσερις ήταν υπερβολή? Αλλά ήταν βολικιά η δικιά μου. Λίγο πριν την πάρει η πεθερά ρωτούσε πότε θα πάει ο μπαμπάς της να την πάρει. Ο ιδιωτικός έχει την ''πολυτέλεια'' ότι κάνεις εσύ το πρόγραμμά σου σε συνενόηση με τις δασκάλες. Πρέπει να σε έχω ξαναρωτήσει...απο την υπηρεσία του άντρα σου δεν καλύπτουν παιδικό? Εμάς χορηγούν μέχρι 250 ευρώ για το κάθε παιδί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ μια χαρά είναι. Κι εγώ ήθελα να τον αφήσω 2-3 ώρες, να καταλάβει το μωρό οτι πήγε σχολείο. Δεν θέλανε αυτές!!!

Αύριο θα τον αφήσω τουλάχιστον 1,5 ώρα κι ας λένε ότι θέλουνε. Είμαι και με την κοιλιά στο στόμα, θα το παίξω κουρασμένη. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πρέπει να σε έχω ξαναρωτήσει...απο την υπηρεσία του άντρα σου δεν καλύπτουν παιδικό? Εμάς χορηγούν μέχρι 250 ευρώ για το κάθε παιδί.

Καλύπτουν Βίκυ μου, μέχρι 170? κι ευτυχώς είναι λιγότερα στον Άγιο Στυλιανό, οπότε τζάμπα θα μου βγαίνει.

Έχουν και πρόγραμμα διατροφής, ωραία φαγητά και πρωινό. Σήμερα μοσχοβολούσανε τα γεμιστά σ' όλο το κτίριο. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

τι κανετε?

βικη,μια χαρα προσαρμοστηκε η γεωργιτσα,μπραβο!λεει κατι ατακες φοβερες!καθεται πολλες ωρες απο την πρωτη βδομαδα?

εμεις σημερα πηγαμε δευτερη μερα,εχθες εκατσε μιση ωρα,μια χαρα.

σημερα μου ειπαν παλι μιση ωρα,εγω πηγα στην 1 ωρα,και μας ειπε η διευθυντρια να την αφησουμε αλλη μια ωρα.κρυφοκοιταξα να δω τι κανει,κι η καημενη καθοταν σε ενα καρεκλακι και κοιτουσε τα υπολοιπα 5 παιδακια που κλαιγανε,κι ενα χτυπουσε την πορτα και στριγγλιζε,κι ηθελε να βγει εξω.

δεν μπορω να πω οτι περναει τελεια,αλλα ετσι θα ειναι πιστευω την πρωτη εβδομαδα μεχρι να συνηθισουν ολα τα παιδακια.

μετα που πηγαμε και την πηραμε,ειχαν μεινει 3 παιδακια,κι η μικρη επαιζε με ενα αγορακι.της αρεσει πολυ η αυλη που ειναι τεραστια κι εχει πολλες κουνιες,δεντρα,τα παντα.αυτα!

μιαμαμα,ελπιζω να σας πανε ολα κατ'ευχην,και να εχετε καλυτερη τυχη απ'οτι εδω.να δω κι εμεις τον χειμωνα πως θα περασουμε,αφου εγω οταν με απολυσουν,σε ενα μηνα το πολυ,δεν θα μπω ταμειο ανεργιας,κι ο αντρας μου δεν εχει δουλεια τον χειμωνα.

myprincess,welcome back,και καλη τυχη με την δουλεια σου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλέ μια χαρά είναι. Κι εγώ ήθελα να τον αφήσω 2-3 ώρες, να καταλάβει το μωρό οτι πήγε σχολείο. Δεν θέλανε αυτές!!!

Αύριο θα τον αφήσω τουλάχιστον 1,5 ώρα κι ας λένε ότι θέλουνε. Είμαι και με την κοιλιά στο στόμα, θα το παίξω κουρασμένη. ;)

μια χαρα τελικα περασε κι ο γιαννακης.

τωρα πατε σε δημοτικο σταθμο ή σε ιδιωτικο?

κι εγω αυριο ενα 2ωρο θα την αφησω.

Διαφημίσεις

μια χαρα τελικα περασε κι ο γιαννακης.

τωρα πατε σε δημοτικο σταθμο ή σε ιδιωτικο?

κι εγω αυριο ενα 2ωρο θα την αφησω.

Δημοτικό Ελένη μου. Σε ιδιωτικό μόνο με το επιδοτούμενο θα τον έστελνα, γιατί αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά. Στο Δημοτικό είναι 130? και θα τα καλυπτει (όσο ακόμα τα καλύπτει) η δουλειά του χάζμπαντ.

Αλλά μ' άρεσε πολύ ο χώρος κι ευτυχώς οι δασκάλες είναι συμπαθητικές και φαίνονται θετικά άτομα, γιατί έχω δει και χάλια δημοτικούς κι ένα άγχος το είχα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μια χαρά τα πάνε τα παιδάκια σας!!

εμείς πάλι που δεν έχει μείνει με άλλο άνθρωπο,δεν ξέρω πόσο εύκολα θα μπορούσε να προσαρμοστεί...έτσι και βρει παιδάκια όμως δεν ξεκολάει...μου έκανε εντύπωση στο ταξίδι πόσο κοινωνική ήταν με παιδάκια άγνωστα,και με τη νονά που την βλέπει 2 φορές τον χρόνο...επίσης με μια φίλη μας από κρήτη που ήρθε τρίκαλα για την βάφτιση,πρώτη φορά την έβλεπε και την ήθελε πολύ,αγκαλιά της καθόταν,κι όλο κοντά της ήθελε να είναι η έλλη!!

Δημοτικό Ελένη μου. Σε ιδιωτικό μόνο με το επιδοτούμενο θα τον έστελνα, γιατί αλλιώς είναι πολλά τα λεφτά. Στο Δημοτικό είναι 130? και θα τα καλυπτει (όσο ακόμα τα καλύπτει) η δουλειά του χάζμπαντ.

Αλλά μ' άρεσε πολύ ο χώρος κι ευτυχώς οι δασκάλες είναι συμπαθητικές και φαίνονται θετικά άτομα, γιατί έχω δει και χάλια δημοτικούς κι ένα άγχος το είχα!

παλι καλα.κι εγω ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με τον παιδικο αυτο.ειναι τεραστιος,με τεραστια αυλη,σαν ενα μεγαλο παρκο!κι η δασκαλα της πολυ ευγενικη και καλη.η εικονα βεβαια η σημερινη με τα παιδακια να ουρλιαζουν με στεναχωρησε,αλλα μαλλον ετσι ειναι η προσαρμογη για τα πρωτακια..

μια χαρά τα πάνε τα παιδάκια σας!!

εμείς πάλι που δεν έχει μείνει με άλλο άνθρωπο,δεν ξέρω πόσο εύκολα θα μπορούσε να προσαρμοστεί...έτσι και βρει παιδάκια όμως δεν ξεκολάει...μου έκανε εντύπωση στο ταξίδι πόσο κοινωνική ήταν με παιδάκια άγνωστα,και με τη νονά που την βλέπει 2 φορές τον χρόνο...επίσης με μια φίλη μας από κρήτη που ήρθε τρίκαλα για την βάφτιση,πρώτη φορά την έβλεπε και την ήθελε πολύ,αγκαλιά της καθόταν,κι όλο κοντά της ήθελε να είναι η έλλη!!

φανταζομαι,στην αρχη θα της ηταν δυσκολο,χωρις εσενα,αλλα μετα θα συνηθιζε,αφου οπως λες ειναι πολυ κοινωνικη,δεν θα εχει προβλημα.

αλλα ετσι κι αλλιως μεχρι του χρονου,θα ειναι 3 και θα της αρεσει.κι η αδερφη μου στην αγγλια την ιδια ηλικια πηγε τωρα παιδικο,3 ωρες ειναι βεβαια,αλλα της αρεσει πολυ!

παλι καλα.κι εγω ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με τον παιδικο αυτο.ειναι τεραστιος,με τεραστια αυλη,σαν ενα μεγαλο παρκο!κι η δασκαλα της πολυ ευγενικη και καλη.η εικονα βεβαια η σημερινη με τα παιδακια να ουρλιαζουν με στεναχωρησε,αλλα μαλλον ετσι ειναι η προσαρμογη για τα πρωτακια..

Όντως! Και στο δικό μας είχε κλάματα, γι' αυτό σχολίασε κι ο Γιάννης ότι είχε φασαρία! :tongue:

Ο δικός μου και πέρσι πάντως, κύριος, δεν έκλαψε καθόλου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα!

βικη,μια χαρα προσαρμοστηκε η γεωργιτσα,μπραβο!λεει κατι ατακες φοβερες!καθεται πολλες ωρες απο την πρωτη βδομαδα?

απο την πρώτη μέρα που πήγαμε για την εγγραφή ήθελε να φύγουμε και να την αφήσουμε εκεί, επομένως ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι δεν θα έχει πρόβλημα και επιπλέον έκρινα και απο τον παιδότοπο που παίζει μέσα και δεν με αναζητά. Δεύτερον ο παιδικός είναι 10 βήματα απο το σπίτι. Ζήτησα απο τη δασκάλα αν τη δει και ζορίζεται να πάρει τηλ την πεθερά να πάει να την πάρει. εγώ κατά τις 10 που πήρα τηλ στον παιδικό μου είπε η δασκάλα πως το κορίτσι μου είναι αστέρι. Κανένα πρόβλημα. ¨οσο για τα κλάματα άλλων παιδιών δεν τα βίωσε γιατί το τμήμα ξεκίνησε απο την προηγούμενη εβδομάδα επομένως βαρέθηκαν να κλαινε άλλο. τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι γιατί όταν την αφήνω εγώ έχει 10 παιδάκια το πολύ ενώ στη συνέχεια μαζεύονται γύρω στα 30.

Καλή αρχή και σε εσάς λοιπόν!

.κι η αδερφη μου στην αγγλια την ιδια ηλικια πηγε τωρα παιδικο,3 ωρες ειναι βεβαια,αλλα της αρεσει πολυ!

Τη γλώσσα την έμαθε η αδερφούλα? σίγουρα θα καταλαβαίνει αλλά απο λεξούλες?

η δική μου θα πάει παιδικό με το που βρει ο άντρας μου δουλειά στη Σουηδία...ελπίζω σύντομα δλδ.

και μετά θα βρω εγώ δουλειά.

ελπίζω να μην δυσκολευτεί με την γλώσσα,το καλό είναι ότι είναι μικρή και θα προσαρμοστεί γρήγορα.αν ήταν 7-8 χρονών σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολο.

ωραίους δημοτικούς παιδικούς έχετε...εμείς εδώ για κλάματα.

απο την πρώτη μέρα που πήγαμε για την εγγραφή ήθελε να φύγουμε και να την αφήσουμε εκεί, επομένως ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι δεν θα έχει πρόβλημα και επιπλέον έκρινα και απο τον παιδότοπο που παίζει μέσα και δεν με αναζητά. Δεύτερον ο παιδικός είναι 10 βήματα απο το σπίτι. Ζήτησα απο τη δασκάλα αν τη δει και ζορίζεται να πάρει τηλ την πεθερά να πάει να την πάρει. εγώ κατά τις 10 που πήρα τηλ στον παιδικό μου είπε η δασκάλα πως το κορίτσι μου είναι αστέρι. Κανένα πρόβλημα. ¨οσο για τα κλάματα άλλων παιδιών δεν τα βίωσε γιατί το τμήμα ξεκίνησε απο την προηγούμενη εβδομάδα επομένως βαρέθηκαν να κλαινε άλλο. τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι γιατί όταν την αφήνω εγώ έχει 10 παιδάκια το πολύ ενώ στη συνέχεια μαζεύονται γύρω στα 30.

Καλή αρχή και σε εσάς λοιπόν!

ευχαριστουμε!μια χαρα,αστερι η γεωργιτσα!

Τη γλώσσα την έμαθε η αδερφούλα? σίγουρα θα καταλαβαίνει αλλά απο λεξούλες?

η αδερφη μου εχει μαθει μονο λιγες λεξουλες,τα χρωματα στα αγγλικα,τετοια πραγματα.τωρα πως συννενοουνται με την δασκαλα και τ'αλλα παιδακια,ιδεα δεν εχω.παντως της αρεσει πολυ.

σας αφηνω τωρα,παω για δουλιτσα στο χαος!φιλιααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...