Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια,τώρα μπόρεσα να καθήσω λίγο στο λαπτοπ.το έχει καβατζώσει ο καλός μου εδώ και καιρό!!

σήμερα με την ζέστη πήγαμε οαεδ να βγάλω κάρτα,θα την χρειαστώ στη Σουηδία για να γραφτώ στον σουηδικό οαεδ.

το μηχανάκι ακόμα δεν δουλεύει κι έτσι πήγαμε όλοι μαζί,πήρα και τις αναλύσεις του κοριτσιού,όλα καλά...ούτε θηροειδή έχει,και οι τιμές σε όλα σίδηρο,χοληστερίνη κλπ πολύ καλές.

αύριο έχουμε εμβόλιο...

καλή αρχή στα μπουμπουκάκια σας!!

το αποφασίσαμε Βίκυ μου,λέμε μέχρι τα χριστούγεννα το αργότερο,θα θέλαμε σε 1-2 μήνες αν γίνεται,πουλάμε αυτοκίνητο και έπιπλα.αν πουληθεί γρήγορα το αυτοκίνητο θα φύγουμε.

ισχύει η φήμη με τα πτυχία,αλλά εμείς δεν ξέρουμε την γλώσσα,οπότε μέχρι να την μάθουμε δεν ελπίζουμε για δουλειά με πτυχίο,εκτός κι αν είμαστε τυχεροί.

Δεσποινάκι ευχαριστώ,μακάρι να πάνε όλα καλά. θα ζοριστούμε το ξέρω,αλλά δεν γίνεται αλλιώς...κάθε αρχή και δύσκολη.

όσο καθόμαστε εδώ χειρότερα είναι για μας...

αχ κορίτσια έχω αγχωθεί,είναι τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν φύγουμε...

κι εδώ δεν θέλω να μείνω άλλο,βαρέθηκα συνέχεια να έχω ένα σωρό χρέη που μέρα με τη μέρα αυξάνονται κι ένα μισθός να μην μπαίνει στο σπίτι...

κατά τα άλλα το σκ πήγαμε πάλι θάλασσα,είχαμε να πάμε 10 μέρες...χθες πήγαμε οικογενειακώς με τους γονείς μου και την αδερφή μου...για πρώτη φορά τα παιδιά πήγαν με τους παπούδες για μπάνιο και χάρηκαν και τα 3 πολύ...όλο "γιαγιά-παππού κοίτα " έλεγαν!!όλη μέρα στην παραλία την βγάλαμε και φαγητό σε ταβερνάκι που μας κέρασαν οι γονείς μου.πολύ καιρό είχαμε να βγούμε οικογενειακώς.

αχ ξέχασα πρέπει να βγάλω και ταυτότητα και διαβατήρια οικογενειακώς!!60Ε το άτομο θέλει για διαβατήριο,άντε να τα βρω!!

κατα τα άλλα ήσυχα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι δικοί σου πώς το πήραν Χριστινάκι?

Το πιο δύσκολο απο όλα μου φαίνεται το κομμάτι εκμάθησης της γλώσσας. Αλλά τόσοι και τόσοι ξενυτεύτηκαν και μια χαρά τα κατάφεραν. Καλή τύχη! Η δική μας η τύχη εδώ μετέωρη είναι...

Άντε Βίκυ καλή αρχή! Έγινε και η δική σου σχολιαρόπαιδο! :tongue:

Ο δικός μου, ενώ είχε λυσσάξει, σήμερα που του λέω "θα πάμε αύριο στο καινούριο σχολείο, να μας υποδεχτεί η δασκάλα, κλπ", μου πετάει το θεϊκό "δε θέλω να πάω κολείο"!

Θα 'χουμε δράματα αύριο πρωί πρωί! Ωχ και δεν αντέχω η γκάστρω και ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΓΡΗ ΖΕΣΤΗ!!!! :mad:

Καλημέρα!

με ''φάση'' ξεκίνησε?

Η δικιά μου έφυγε σήμερα στις 12. Εκείνη την ώρα είδη είχε αρχίσει να ρωτάει τη δασκάλα πότε θα έρθει ο μπαμπάς της. Για πρώτη φορά καλά πήγε. Μάλλον απο βδομάδα θα την αφήσω μέχρι να σχολάσει ο πατέρας της. Εσείς πόσες μέρες έχετε προσαρμογή?

ακόμα δεν το έχουμε πει στους δικούς μας,μόνο οι κουμπάροι από αθήνα το ξέρουν και η μία κουνιάδα το έμαθε προχθές...σιγά σιγά θα αρχίσουμε να το λέμε.

θα ήθελα να το μάθουν όλοι τελευταία στιγμή γιατί θα υπάρξει κουτσομπολιό και γλωσοφαγιά...μας έχουν φάει όλοι εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη μας με διάφορα...

και πόσα θα ακούσουμε,αλλά πλέον δεν μας νοιάζει...απλά σιγά αρχίζουμε και παίρνουμε απόφαση ότι έτσι και φύγουμε δεν πρόκειται να δούμε το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο,θα τα φάνε άλλοι...όπως μέχρι τώρα...όσοι είναι κοντά και διπλαρώνουν τους γονείς μας κάνουν "καλή" δουλειά!!

ο άντρας μου ήδη μαθαίνει την γλώσσα,τα κουτσοκαταφέρνει,εκεί βέβαια θα μας κάνουν δωρεάν μαθήματα.

ελπίζω να μάθουμε γρήγορα!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

Εχω να μπω τοσο καιρο και δεν προλαβα να τα διαβασω και ολα..Αχ τι κανετε;;; Μου λειψατε. Εμεις περασαμε πολυ ωραια. Χαλαρα και ηρεμα..Τωρα βεβαια αρχιζουν τα δυσκολα. Η μικρη ειναι ακομα στο χωριο, θα ερθει το ΣΚ. Τι να πρωτο-σχολιασω;;;

Βικυ κοριτσακι μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Μπραβο..Δεν σε περιμενα να ειμαι ειλικρινης, σε επεισε ο συζυγος τελικα ε;;; Συγχαρητηρια..Μια χαζη ερωτηση: δεν ηταν να παντρευτειτε εσεις καλε;;;; Η θυμαμαι λαθος;;;; Καλη αρχη στο σχολειο, ειμαι σιγουρη οτι η Γεωργιτσα θα διαπρεψει..

Μιαμαμα ΜΠΡΑΒΟ και παλι μπραβο.Την αποψη μου την ξερεις. Σε ακουω αποφασισμενη και μου αρεσει πολυ. Αλλα αυτο που ελπιζω ειναι να εχετε καποιες οικονομιες για τον πρωτο καιρο σε περιπτωση που δεν εχετε ηδη βρει δουλεια..Μου ακουγετε λιγο ριψοκινδυνο, αλλα εσεις ξερετε καλυτερα. Μην το αναβαλετε καθολου. Πολυ δουλεια στη γλωσσα και αισιοδοξια. Εδω δεν φτιαχνει τιποτα. Επισης ξανασκεψου για Γερμανια που οπως και να εχει ειναι πιο ευκολα τα πραγματα για εναν Ελληνα.

Τζες πουλακι μου τι γινεται καλε;;; Εχω χασει επεισοδια σιγουρααααααααααα!

Προσπ και Μαεστρια κοντευετε ε;; Αχ πως περασε ο καιρος..

Ελεναντα καλη αρχη στην μικρη..Ειδα φωτο και ειναι τελεια!!!!

Δεσποινα κοριτσακι ηρθα κι εγω!! Φιλακια στα ΚΟΥΚΛΙΑ σου!!! Καλη αρχη και στη Μελινουλα!!!

yRf6p1.png

καλως τη myprincess.. καιρο ειχαμε να σε δουμε.. ολα καλα?? αρχιζετε και εσεις οπου να ναι αν και λετε για απεργιες ε??

miamama περιπου για ποτε λετε να μετοικησετε?

η Τζεσικα οπως και να περναει σιγουρα τουλαχιστον μεσω fcb βλεπω οτι προσεχει τον εαυτο της και εχει αναβαθμιστε λιαν καλως εμφανησιακα.. σιγα μη κατσει να σκασει και εχει και τα δυο κουκλια της..

βεβαια ηθελα να τη ρωτησω πως κι δεν στελνει την Ανδρεινα σε δημοσιο παιδικο αφου δεν βλεπω αλλη δεσμευση?

Εμενα προσωπικα με βλεπω για ανεργιες, οχι απεργιες αφου δεν ειμαι μονιμη και φετος εχουν κοψει ακομα και τα χαρτια για την τουαλετα θα παρουν δασκαλους;;;

Ειναι απλα τραγικο! Οταν ολα πανε μπροστα, εμεις παμε πισω..

Καλη ερωτηση, ποτε και σε ποιο μερος επισης το βλεπεις;

Ουτε εμεις θα παμε παιδικο σταθμο φετος. Μου ειπε η παιδιατρος καλυτερα απο του χρονου. Και εχω αρχισει να ψαχνω παλι δραστηριοτητες. Θυμισε μου πως σου ειχε φανει το Gymboree?

yRf6p1.png

πρινσέσα ήρθες κι εσύ...καλώς την!!

μέχρι τα χριστούγεννα λέμε το αργότερο να έχουμε φύγει,ίσως και νωρίτερα.

γιαυτό πουλάμε αυτοκίνητο,7000-8000Ε ελπίζουμε να πιάσουμε,οπότε αυτά θα είναι για τον πρώτο καιρό,βέβαια ο άντρας μου στέλνει ήδη βιογραφικά,ίσως κάνει ένα ταξίδι μόνος του για μερικές συνεντεύξεις.

σπίτι θα νοικιάσουμε ημιεπιπλωμένο-επιπλωμένο για τον πρώτο καιρό.ένα μικρό.

στο Μάλμο λέμε,νότια είναι,κοντά στην δανία.

πρινσέσα τα gymboree είναι φανταστικά,όλοι με ρωτάνε από που τα πήρα,πολύ καλη ποιότητα,και βάζει συνέχεια προσφορές.κοίταξε το,αλλά να ξέρεις το ταχυδρομείο είναι ρίσκο.

οχι miamama Μαλλον εννοει το Gymboree τον παιδοτοπο στην Κηφισια..

βασικα μου αρεσε διοτι για παιδια μεχρι 3 ετων εχει ενα σερι προγραμμα δραστηριοτητων, με χαλαει

α) το οτι ειναι λιγες οι ωρες που πληρωνεις για να πας 12 ωρες ισον 300 ευρω και εχεις και αλλες 8 νιμοζω ωρες επιπλεον για να πηγαινεις και να τον χρησιμοποεις σαν παιδοτοπο αλλα σε εντελως αβολες και ασχετες ωρες και ημερες

β) τα τραγουδια τους ειναι στα αγγλικα και δεν εχουν κανει τον κοπο για το ελληνικο τμημα να τα μεταφρασουν και ετσι στο δοκιμαστικο δεν ημουν η μονη παραλογη που μου φανηκε αταιριαστο και αβολο για τα παιδια αφου και αλλες μαμαδες Βορειων Προαστιων εκαναν την παρατηρηση

γ) δεν ειναι και διπλα..

κατα τ'αλλα αν υπηρχε κατι παρομοιο στα δικα μας προαστια ηδη θα πηγαινε η μικρη για να απασχολειται.. αλλα που τετοια χαρα??!!

και δυστυχως για παιδια ανω των 3 τα προγραμματα γινονται κοινα και εξειδικευμενα (ζωγραφικη, μουσικη και τετοια, αρα ελαφρως αδιαφορα απο τον αρχικο σκοπο του)

miamama σταυρωνω τα δακτυλα μου για να πανε ολα καλα.!! Οπως και να χει θαυμαζω την τολμη σας καθως πιστευω οτι ο τολμων νικα.

Διαφημίσεις

Εσείς πόσες μέρες έχετε προσαρμογή?

Δεν έχω ιδέα! Αύριο θα μάθω. Τώρα τον έπεισα να πάμε, τον γλύκανα με τις κούνιες και τις τσουλήθρες που - όντως - έχει μπόλικες στην μεγάλη αυλή του παιδικού.

Θα 'ναι σίγουρα καμιά βδομάδα, αν κι ο Γιάννης δε χρειάζεται τόσο, αλλά στους δημοτικούς σταθμούς είναι υποχρεωτική :rolleyes:.

Μιαμαμα σε ζηλεύω λίγο που φεύγεις. Θα 'θελα κι εγώ να φύγω. Φυσικά, τίπτοα δεν αποκλείεται, ακόμα δεν έχουμε δει τπτ.

Πρινσέσα καλώς σε. Σε καταλαβαίνω, εδώ μια φίλη ειδική παιδαγωγός, υψηλά στους γενικούς πίνακες και φοβάται φέτος (αυτοί δεν έχουν καθόλου μόνιμους, είναι όλοι αναπληρωτές), γιατί λέει ότι ακόμα ούτε πίνακες κατάταξης δε βγάλανε, όχι τοποθετήσεις!

Τι να πω; Καλύτερα που είμαι στα σίγουρα άνεργη και δεν έχω να σκέφτομαι κι αυτό.

Η τσάντα με τον McQueen (δώρο της θείας) είναι έτοιμη για αύριο. Να δω τι θα δω στο νέο παιδικό!!!

Καλή νύχτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Πρινσέσα καλώς ήρθες και σε ευχαριστώ.

Όσο για το γάμο το ξανασκεφτήκαμε ως εξής: εφόσον είχαμε σκοπό μελλοντικά για δεύτερο παιδί και τα βαφτίσια είναι ένα έξοδο που ΔΕΝ το αποφεύγεις θα ήταν ανόητο να πληρώναμε δυο φορές τραπέζια, ρούχα και τα συναφή. Επομένως εφόσον βάφτιση θα γίνει με ένα νυφικό παραπάνω γίνεται και ο γάμος ταυτόχρονα. Δεξιώσεις και ιστορίες δεν θέλω. Ξέρω να τα φάω και μόνη μου καλύτερα. Θα πάμε σε μια εταιρία που διοργανώνει γάμους για να δούμε για κάτι απλό μετά την εκκλησία (ίσως και catering) και το βράδυ με το νυφικό μπουζούκια πρώτο τραπέζι πίστα με 10-20-30 άτομα που γουστάρω να το κάψουμε!;)

καλημέρα κοριτσάκια...

α καλά μπερδεύτηκα με τα ρούχα,το ίδιο όνομα έχουν κι αυτοί...

άντε μαζέψτε τα κι ελάτε να φύγουμε όλες μαζί,να έχω και παρέα!!!

όταν σκέφτομαι πόσο καλό θα είναι για την Έλλη και για ένα δεύτερο παιδί που μάλλον θα γεννηθεί Σουηδία,το σχολείο,η ζωή,ιατρική περίθαλψη...θα κάνω υπομονή.

εμείς πλέον δεν έχουμε να χάσουμε κάτι...θα μου λείψει το αυτοκινητάκι μας,αλλά θα πάρουμε ποδήλατο!χιχι

Βίκυ ωραία η ιδέα σου για το γάμο-βάφτιση!!μακάρι να το κάνουμε κι εμείς έτσι κάποια στιγμή!!

πως τα πήγαν σήμερα τα μπουμπούκια σας με το "κολείο"?

πως τα πήγαν σήμερα τα μπουμπούκια σας με το "κολείο"?

η δικιά μου παρόλο που κοιμάται αργά το βράδυ , το πρωί σηκώθηκε μόνη της και με ρώτησε αν άνοιξε το σχολείο. Της είπα πώς άνοιξε και την περιμένει η δασκάλα και οι συμμαθητές της. Τότε μου ζήτησε να τη ντύσω για να φύγει. Εν τω μεταξύ εγώ ήθελα πρώτα να φάω πρωινό , να ετοιμαστώ και μετά να ασχοληθώ μαζί της. Εν πάση περιπτώση ντύθηκε πρώτη απ'όλους φόρεσε την τσάντα της και μου λέει άντε πάμε λε μαμά (έμαθε και το ρε:rolleyes:). Αφού βολόδερνε με τη τσάντα στην πλάτη μέσα στο σπίτι μέχρι να φύγουμε όταν φτάσαμε στο σχολείο με έδιωξε κακήν κακώς:tongue: έπιασα λίγο την κουβέντα στην πόρτα με τη δασκάλα και μου λέει : άντε μισή ώρα, πάνε στη δουλειά σου:rolleyes:

Ο δικός μου για 1 ωρα πήγε, δεν τον κρατούσανε παραπάνω, αν και είναι παλιά καραβάνα.

Ο χώρος είναι ΠΟΛΥ ωραίος, παλιό κτίριο, ψηλοτάβανο, ωραίες αίθουσες, τραπεζαρία, κλπ. Έχουν αρκετά παιδιά στην τάξη του, αλλά είναι και 3 βρεφονηπιοκόμοι, οπότε φαντάζομαι θα τα καταφέρνουνε.

Όταν τον πήρα ήταν άνετος, ήρθε βέβαια τρέχοντας στη μαμά, αλλά του είπα αύριο πάλι και είπε "ναι".

Στην ερώτηση δε "σ' άρεσε το σχολείο;", απαντάει το θεικό "μ' άρεσε, αλλά είχε λίγο πολύ φασαρία". :D

Έχει πολλά παιδιά εκεί και τα καινούρια κλαίγανε με μαύρο δάκρυ, άμαθα στον παιδικό!

Αυτά.

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...