Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως τη!!

Καλη σχολικη χρονια λοιπον για την μικρη Μελινα!!!!!

Εγω τη Yioupi την πετυχα στον Αυγουστο 2011 και μπηκα και αφησα τις ευχες μου.. δεν το ηξερα και πραγματικα ηταν ευχαριστη εκπληξη..

σχετικα με τη θεια.. αν περιμενω απο εκει.. θα χω γεννησει!!!

ασε και σημερα εβλεπα να πεφτουν μπαζα και και χτισιματα και με νευριαζε που καθομουν και μονο κοιταζα.. αν ημουν στα νορμαλ μου θα κυκλοφορουσα με τη τσαπα και θα βοηθουσα.. ενα μαζοχισμο τον εχω..ομολογω.. παρ αυτα επεβλεπα ως εργοδηγος..χαχα!!

η cristin ειναι καλα αλλα με δουλεια, σπιτι και μωρα δεν προλαβαινει.. εχετε χαιρετισματα παντως..

η myprincess μας θυμαται που και που.. τωρα μαλλον θα διαολιζεται που αρχιζει παλι το τρεξιμο με το σχολειο αν και εχω ακουσει γι απεργιες διαρκειας..

φιλια στα μικρουλια σου.. (πολυ θαρρος παιρνω διαβαζοντας οτι ο γιος κολλησε στο βυζι.. μου το παν και αλλοι.. μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση..χαχα!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!

ζεστη παλι!!!

ο συζυγος κανει εργατοδουλειες και εγω ετοιμαζομαι να παω για καφε σε μια φιλη και να παιξουν οι μικρουλες μας...

μου κανε και μουσακα η μανα μου.. αργοτερα θα παω και για ψωνια..

ενας αραπης για αερα μου λειπει :tongue::tongue:

καλημέρα κοριτσάκια...

δεσποινάκι μπράβο στο Μελινάκι!!μια χαρά περνάει γιαυτό δεν ξεκολλάει!!

τα έμαθα για την γιούπι,μου έστειλε πμ...είναι με τα κουκλάκια της πλέον!!

η μέση ΠΑΛΙ τα ίδια...όσο δεν χάνω κιλά και δεν γυμνάζομαι!! θα πάω σουηδία και θα πηγαίνω για τζόγκινγκ!!αν το πάρω απόφαση να γυμναστώ!!

τώρα κάθομαι στν καρέκλα και υποφέρω!!

ελεναδίτσα καλή αρχή και σε σας!! εμείς το βλέπω σουηδία να πηγαίνει παιδικό σταθμό,εδώ για την ώρα καλά είμαστε κι έτσι...

προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από το ταξίδι,κοιμόταν μαζί μας στο ίδιο δωμάτιο... ξυπνάει το βράδυ και μας έρχεται και την ξαναπάμε στο δωμάτιο της.

έχει απαιτήσεις να γίνει το δικό της αλλά δεν χαμπαριάζω...που θα πάει,θα στρώσει...

καλημέρα κοριτσάκια...

δεσποινάκι μπράβο στο Μελινάκι!!μια χαρά περνάει γιαυτό δεν ξεκολλάει!!

τα έμαθα για την γιούπι,μου έστειλε πμ...είναι με τα κουκλάκια της πλέον!!

η μέση ΠΑΛΙ τα ίδια...όσο δεν χάνω κιλά και δεν γυμνάζομαι!! θα πάω σουηδία και θα πηγαίνω για τζόγκινγκ!!αν το πάρω απόφαση να γυμναστώ!!

τώρα κάθομαι στν καρέκλα και υποφέρω!!

ελεναδίτσα καλή αρχή και σε σας!! εμείς το βλέπω σουηδία να πηγαίνει παιδικό σταθμό,εδώ για την ώρα καλά είμαστε κι έτσι...

προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από το ταξίδι,κοιμόταν μαζί μας στο ίδιο δωμάτιο... ξυπνάει το βράδυ και μας έρχεται και την ξαναπάμε στο δωμάτιο της.

έχει απαιτήσεις να γίνει το δικό της αλλά δεν χαμπαριάζω...που θα πάει,θα στρώσει...

ρε συ σοβαρα το σκεφτεστε για σουηδια????κανει κρυοοοοοοοο!!!!!!

όχι απλά το σκεφτόμαστε...ετοιμαζόμαστε...

πρέπει να φύγουμε όσο πιο σύντομα γίνεται,γιατί θα είναι πολύ δύσκολος χειμώνας για όλους μας...λέμε να πάμε νότια,δεν κάνει και τρελό κρύο!!

μέχρι -5 φτάνει συνήθως...και δεν χιονίζει συνέχεια...και στην αγγλία έκανε κρύο αλλά αντέχεται...τα σπίτια είναι ζεστά κι έξω κουκουλώνεσαι!!επιτέλους θα χρησιμοποιήσω πάλι τα 30 κασκόλ που έχω!!!χιχι

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια.

Δέσποινα ευχαριστώ για τις ευχές.

Χριστινάκι το αποφασισατε δηλαδή? Για πότε λέτε?

Άκουσα ότι επειδή οι Σουηδοί δεν σπουδάζουν , ανθρώπους με πτυχία τους ''τσακώνουν'' αμέσως. Αλήθεια ή φήμη δεν γνωρίζω...

Η Έλλη καλά? Κάτι για εξετάσεις πήρε το αυτί μου. Προληπτικές?

Εμείς Δευτέρα ξεκινάμε παιδικό. Δεν έχει περίοδο προσαρμογής. Είδη απο την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το τμήμα με κάποια παιδάκια. Απλώς κατά τις 11-12 θα στείλω να την πάρει κάποιος , μην της φανεί βουνό πρώτη μέρα...

όχι απλά το σκεφτόμαστε...ετοιμαζόμαστε...

πρέπει να φύγουμε όσο πιο σύντομα γίνεται,γιατί θα είναι πολύ δύσκολος χειμώνας για όλους μας...λέμε να πάμε νότια,δεν κάνει και τρελό κρύο!!

μέχρι -5 φτάνει συνήθως...και δεν χιονίζει συνέχεια...και στην αγγλία έκανε κρύο αλλά αντέχεται...τα σπίτια είναι ζεστά κι έξω κουκουλώνεσαι!!επιτέλους θα χρησιμοποιήσω πάλι τα 30 κασκόλ που έχω!!!χιχι

πωπω!!!τρελαθηκα! μακαρι ρε χριστινακι να σας πανε οπως τα θελετε ολα! αλλα πολυ μακρια ρε παιδι μου...

και εγω απο οσο ξερω ομως τα πραγματα ειναι οπως τα λεει η βικυ..σαφως πιο ευκολη η αναζητηση εργασιας (παντου ειναι καλυτερα απο εδω βεβαια ετσι οπως τα κανανε)..και σιγουρα ουτε καθυστερησεις πληρωμων ουτε να σου τρωνε ενσημα και ολα τα υπολοιπα καλα της ελληνικης αγορας...

αλλα μεγαλη αποφαση ρε παιδι μου...εγω θεσσαλονικη ηρθα και ζοριστηκα ασχημα να προσαρμοστω...

με τη γλωσσα τι θα κανετε; δεν χρειαζεται να ξερετε τουλαχιστον τα στοιχειωδη για να δουλεψετε εκει?

βικυ τι ωρα θα πηγαινεις τη μικρη το πρωι??εμεις ξεκινησαμε προσαρμογη απο την προηγουμενη τεταρτη και σημερα ηταν η πρωτη μερα που εκατσε πληρες ωραριο (9-2 την πηγαινω εγω)..ευτυχως ολα καλα πηγαν. την γυρισε σπιτι και πρωτη φορα το σχολικο (που το ειχα αγχος μηπως τρομαξει) και αυτη ηρθε σπιτι κυρια και μου λεει "μαμα δεν εβαλες λαστιχακι στα μαλλια μου και το λεωφορειο ειχε λακούμπες και πεφτανε μαλλια μου στα ματια μου!!!! με εστειλε αδιαβαστη το μαιμουνι...μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι ομολογω πως με ενα παιδι στο σπιτι σημερα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!! ειχε μια ησυχια απιστευτη....απολαυση λεμε!!!

ενα ισον κανενα παιδι λοιπον?????!! μου το λενε και δεν το πιστευω.. αν πιστεψω και τα λεγομενα σου desp οτι ειχε ησυχια το σπιτι με το ενα..πρεπει να προετοιμαζομαι..χαχα!!!

με εχετε παντως προετοιμασει καταλληλα σε σημαντικο βαθμο.. κανω σχεδια για το που θα στειλω τη μικρη ηδη απο το επομενο ετος..

και οχι μονο για μενα αφου εγω θα γυρισω στη δουλεια υπολογιζω κατα το Μαρτη αλλα και για τη κυρα κουνιαδα η οποια θελει δε θελει θα τα βρει μπαστουνια.. αφου δεν μπορει να επιβληθει στη μικρη ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ πως ειναι δυνατον να τα φερει βολτα με δυο????

τελος παντων!!

miamama ελπιζω να κανετε το καλυτερο και να βγει ακομη καλυτερο.. ο τολμων και ο επιμενων νικουν παντα!!!

μαζι σου περι Ελλης.. και εγω δεν της χαριζομαι της μικρης πλεον..

αν κανει καιρο να μου ζητησει να κοιμηθει μαζι μου μπορει να την αφησω ενα βραδυ να το κανει.. δευτερο ομως ΔΕΝ εχει... της εξηγω και την αφηνω να γκρινιαζει μεχρι να το παρει αποφαση..

και κραταω αυτη τη σταση επισης επειδη δεν θελω να μαθει να κοιμαται με αλλον γενικα αφου εχουμε και τη θεια στο σπιτι που σημαινει οτι η απαγορευση να κοιμαται η θεια μαζι της στο δωματιο της μικρης η οπου αλλου παραλληλα ισχυει και για μας σαν γονεις.. εμεις ειμαστε περιπτωση ΑΜΕΑ οπως καταλαβαινετε και θεσπιζω αλλους κανονες..καθολικους με μικρες εξαιρεσεις..οχι οτι παντα ευχαριστει αλλα δεν γινεται αλλιως..χανεται η μπαλα..

εχθες το αφεντικο μου που εχει 3 γιους (16 ετων, 10 ετων και 7 ετων) μου ελεγε οτι ο μικρος ακομη κοιμαται μαζι τους συχνα πυκνα και αν δεν ειχε γεννηθει αυτος ακομη θα ειχε τον δευτεροτοκο στο κρεβατι τους..

ειναι απο αυτα που δεν δεχομαι διοτι η λογικη μου δεν τα καταλαβαινει..

αλλο περιστασιακα επειδη πχ φοβαται, η θελει να νοιωσει ασφαλεια η επειδη ετσι γουσταρει το συνολο της οικογενειας και αλλο καθημερινα..

επισης εχω και φιλο που εδω και 4 χρονια κοιμαται μονιμα στο παιδικο κρεβατι και η γυναικα με τα δυο του παιδια στην κρεβατοκαμαρα ολοι μαζι.. μια χαρα!!!

Καλημέρα κορίτσια, τί κάνετε; Μαζευόμαστε σιγά-σιγά, τα παιδάκια σας τί κάνουν ; Καλή Αρχή σε όσα ξεκινούν "σχολείο", η δική μου δεν θα πάει ούτε φέτος, θα περάσει το χειμώνα με τον παππού στις κούνιες.

Τα νέα μου.. ο γιός θα πάει Γ'Δημοτικού φέτος κ έμαθα από φίλη εκπαιδευτικό ότι διαλύθηκε ο ΟΕΔΒ κ έτσι τα παιδιά δεν θα έχουν βιβλία με το άνοιγμα των σχολείων... τί να πω γι'αυτή τη χώρα.

Εχθές πήγα στο γάμο μιας 2ης ξαδέρφης μου με τους γονείς μου, τα παιδιά έκατσαν σπίτι με το Στ. (αφού αποφάσισε 30'πριν το γάμο να μου ανακοινώσει ότι δεν θέλει να έρθει - :shock:τα συμπεράσματα δικά σας)... πέρασα πολύ ωραία... ευτυχώς με πολύ καλή διάθεση κ πολύ χορό... πονάω παντού σήμερα..

Στη δουλειά καλά ειναι τα πράγματα όχι από οικονομικής άποψης αλλά υπάρχει περίπτωση να με χρησιμοποιήσουν κ σε άλλο τμήμα λόγω ξένων γλωσσών κ να κάνω ταξίδια Ιταλία το χειμωνα... καθόλου δεν με χαλάει.

Εγκυούλες όλα καλά;;; Αντε οι 2 από τις 3 κοντεύετε!!!

Σας φιλώ, να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε

Καλημέρα κορίτσια, τί κάνετε; Μαζευόμαστε σιγά-σιγά, τα παιδάκια σας τί κάνουν ; Καλή Αρχή σε όσα ξεκινούν "σχολείο", η δική μου δεν θα πάει ούτε φέτος, θα περάσει το χειμώνα με τον παππού στις κούνιες.

Τα νέα μου.. ο γιός θα πάει Γ'Δημοτικού φέτος κ έμαθα από φίλη εκπαιδευτικό ότι διαλύθηκε ο ΟΕΔΒ κ έτσι τα παιδιά δεν θα έχουν βιβλία με το άνοιγμα των σχολείων... τί να πω γι'αυτή τη χώρα.

Εχθές πήγα στο γάμο μιας 2ης ξαδέρφης μου με τους γονείς μου, τα παιδιά έκατσαν σπίτι με το Στ. (αφού αποφάσισε 30'πριν το γάμο να μου ανακοινώσει ότι δεν θέλει να έρθει - :shock:τα συμπεράσματα δικά σας)... πέρασα πολύ ωραία... ευτυχώς με πολύ καλή διάθεση κ πολύ χορό... πονάω παντού σήμερα..

Στη δουλειά καλά ειναι τα πράγματα όχι από οικονομικής άποψης αλλά υπάρχει περίπτωση να με χρησιμοποιήσουν κ σε άλλο τμήμα λόγω ξένων γλωσσών κ να κάνω ταξίδια Ιταλία το χειμωνα... καθόλου δεν με χαλάει.

Εγκυούλες όλα καλά;;; Αντε οι 2 από τις 3 κοντεύετε!!!

Σας φιλώ, να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε

καλημερα

περι ΟΕΔΒ εγω το γνωριζω σχεδον ενα χρονο τωρα απο τα ΜΜΕ, απλα το καλοκαιρι επιβεβαιωθηκε.. ειτε θα ειναι δανεικα τα βιβλια των παιδιων δηλαδη θα πρεπει να επιστραφουν ειτε θα ειναι με φωτοτυπιες..

οι συγχωνευσεις σχολειων δεν ειναι αλλη μια ενδειξη της καταρρευσης και του σχεδιου πληρους ιδιωτικοποιησης??Ειδικα το ΠΑΣΟΚ χρονια τωρα απο τοτε που θυμαμαι ενθαρρυνε την ιδιωτικη εκπαιδευση σε ολα τα επιπεδα..

παντως με το καλο να αρχισει ο κουκλος σου το σχολειο, να ειναι συνεπης και εσυ που τον διαβαζεις το δυνατον ηρεμη..

περι Στ. εσυ ξερεις υπο ποιες συνθηκες εκδηλωθηκε η τελευταιας στιγμης αρνηση, αλλα αν περασες καλα αυτο αρκει και περισσευει..

περι της δουλειας σου χαιρομαι με την αλλαγη σου αυτη αν βεβαια προυποθετει οτι θα σου καλυπτουν ολα τα εξοδα και οτι θα πληρωνεσαι και εγκαιρα.. ποιος ο λογος να στερησε τα μικρα σου αν δεν εχεις απολαβες?? μια -δυο οκ, μετα ομως??

περι εγκυων..

εγω προσωπικα πλεον σερνομαι και καθε σκεψη για σωματικη εργασια με καταβαλλει..

αυριο πρεπει να μαι Αθηνα να κανει η μανα μου γενικη στην κουζινα και βεβαια να συμμετασχω και εγω ως ενα βαθμο αλλα δεν εχω καμια διαυγεια για να οργανωσω τις δουλειες μου και δεν ξερω τι θα κανω και τι οχι...ετσι δεν προγραμματιζω..

μου φαινεται θα ρθει η ωρα να γεννησω και δεν θα χω τελειωσει τις δουλειες που θελω και δεν θα χω καταλαβει ποτε ηρθε η ωρα..

προς το παρον προτεραιοτητα εχει η maestria η οποια αν θυμαμαι εχει ΠΗΤ μεχρι 26/9??

Πες μας καλε κοπελα (maestria) ποτε θα πας στο γιατρο να σε δει και τι προβλεπεται..

Διαφημίσεις

προς το παρον προτεραιοτητα εχει η maestria η οποια αν θυμαμαι εχει ΠΗΤ μεχρι 26/9??

Πες μας καλε κοπελα (maestria) ποτε θα πας στο γιατρο να σε δει και τι προβλεπεται..

Όχι τόσο νωρίς, έχω 5 εβδομάδες ακόμα. Κανονικά ημερομηνία έχω 20/10, αλλά με καισαρική θα πάμε 2 εβδομάδες νωρίτερα, ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί δεν αντέχω άλλο.

Δεν έχω βάλει πολλά κιλά (άντε να κοντεύω τα 9-10 τώρα), αλλά έχω βαρύνει τόσο πλέον και μ' αυτή την %$(^%(^%# υγρασία που δε λέει να φύγει, με το ασανσέρ που δε δουλεύει, με τον Γιάννη που τρέχει κι αφηνίασε, τα 'χω φτύσει.

Τώρα άρχισα να μαζεύω πράγματα και περιμένω να δροσίσει λίγο, ν' αρχίσω πλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων.

Νοσοκομείο έχω ραντεβού την Πέμπτη, οπότε θα μου κλείσουν και ραντεβού για την καισαρική.

ΟΥΦ, κοντεύουμε! :shock:

Καλή εβδομάδα κοπελιές! Εγώ έχω απ' το Σάββατο τις δυο μεγάλες ανηψιές μου εδώ, καλά περνάμε, αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ! Αύριο θα τις έχω ν' ασχολούνται με τον μικρό κι εγώ δε κουνιέμαι απ' το κρεβάτι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα.

Ο σταθμός Δέσποινα ανοίγει απο τις 6 και ο κάθε γονιός αφήνει το μικρό του όταν φεύγει για τη δουλειά. Μέχρι τις 9 που μαζεύονται και τα τελευταία τρώνε το πρωινό. Εγώ την πήγα οχτώ παρά είκοσι και μετά κατευθείαν δουλειά. Την πήρε η δασκάλα αγκαλιά και ήρθαν να με χαιρετήσουν στην πόρτα και μετά πήγαν μέσα να τη γνωρίσει στα άλλα παιδάκια. Σήμερα είπα την πεθερά να πάει να την πάρει στις 12 αλλά την έστειλα και φαγητό καλού κακού σε περίπτωση που δεν θέλει να φύγει. Και αυτό μέχρι να προσαρμοστεί, μετά θα την πάιρνει ο πατέρας της όταν σχολάει απο τη δουλειά γιατί ο σταθμός μέχρι τις 4 είναι και εγώ φτάνω 4μιση στο σπίτι.

Χθες πήγαμε στον ζωολογικό κήπο, καλά μην φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο, ελαφάκια, κατσικάκια, αρκούδες, πάπιες , κότες , γαϊδούρια, νυφίτσες κλπ....αλλά για ένα δίχρονο είναι μια καλή εμπειρία:tongue:

viki καλη αρχη με το σταθμο!!!!! μια χαρα ειναι και τα ζωακια που ειδε!

maestria νομιζα οτι ησουν πιο κοντα αλλα μετα ειδα το τικερ σου και συνειδητοποιησα οτι εχεις ακομη εβδομαδες..

εγω εχθες εφυγα απο το εξοχικο στις 4.0ο ξημερωμα, κοιμηθηκ μια ωρα οταν εφθασα Αθηνα και μετα ηρθε η μανα μου, εκεινη εκανε γενικη στη κουζινα μου αφου πρωτα που επλυνε τα παντζουρια και εγω επλυνα ολα τα παραθυρα και μπαλκονοπορτες, και επλυνα ολες τις κουρτινες οπου παροτι εβαλε αερα που με διαολισε το καλο ηταν οτι στεγνωνε σε μιση ωρα τις κουρτινες και ετσι καταφερα να τις πλυνω ολες αλλα απο τις 7 εχουν μεινει οι δυο να κρεμαστουν και αλλες δυο να σιδερωθουν (προς απογοητευση μου δεν καταφερα να τις βγαλω ατσαλακωτες απο το πλυντηριο λογω υλικου)..

καπακι ηρθε ο ανδρας μου, φαγαμε, καναμε μπανιο, πηγαμε στο Μητερα να δουμε το τριτο μωρακι του αφεντικου μου και τελικα καταληξαμε να φθασουμε στο εξοχικο στις 21.30 το βραδυ.. ψοφιοι και ξενυχτησμενοι αφου το προηγουμενο βραδυ εμενα η μικρη με ξεπατωσε με τις γκρινιες της και οσο κοιμοταν και δνε γκρινιαζε με κλωτσουσε ο μπεμπης και πεταγομουν..

αποψε το βραδυ παλι ξυπνησε δυο τρεις φορες και εχω καταληξει οτι δεν εχει καταλαβει πως επειδη κατουριεται πρεπει να μου το λεει και ετσι μεχρι να την πεισω να παμε για τσισα μεσα στη νυχτα γκρινιαζει και αρνειται να σηκωθει μεχρι βεβαια την χιλιοστη φορα που θα το κανει..

ελπιζω οτι θα συνηθισει σιγα σιγα..

αυτα.. παω να τους συνοδευσω στη θαλασσα και να πεταχτω στη λεσχη να αρχισω να συμμαζευω καθως τελειωσαμε για φετος και γινεται Ο ΧΑΜΟΣ εκει μεσα μετα το τελευταιο παρτυ που καναμε προχθες..

τωρα μου χει μεινει αλλη μια μερα να ξαναπαω στο σπιτι στην Αθηνα και να πιασω ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα και υπολογιζω στις 13 του μηνα να επιστρεψουμε μονιμα..

καλημερα

καλημέρα!

Πρώτη μέρα σχολείο σήμερα.

Άντε Βίκυ καλή αρχή! Έγινε και η δική σου σχολιαρόπαιδο! :tongue:

Ο δικός μου, ενώ είχε λυσσάξει, σήμερα που του λέω "θα πάμε αύριο στο καινούριο σχολείο, να μας υποδεχτεί η δασκάλα, κλπ", μου πετάει το θεϊκό "δε θέλω να πάω κολείο"!

Θα 'χουμε δράματα αύριο πρωί πρωί! Ωχ και δεν αντέχω η γκάστρω και ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΓΡΗ ΖΕΣΤΗ!!!! :mad:

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα, αν εμεις εδω βραζουμε, οντως εσεις με την κωλουγρασια εκει πανω πρεπει να υποφερετε.. το Σαββατο σε εμας ειχε υγρασια και με το παρτυ τα χα δει ολα!!

επινα παγωμενα υγρα διαρκως μπας και..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...