Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα έχει μπρος πίσω, άλλες μέρες θα θέλει, άλλες με τίποτα. Να είσαι σταθερή, ούτε να την υποχρεώνεις, με το ζόρι, απλά να της λες ότι πρέπει να πάει, γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς πρέπει να πάνε στη δουλειά.

Εγώ τέτοια του 'λεγα και πάντα με χαμόγελο πηγαίναμε. Τώρα, μερικές φορές, έκλαιγε αφού φτάναμε εκεί! Αλλά αν είναι τσακάλια οι δασκάλες, θα την ηρεμούν και θα την απασχολούν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα έχει μπρος πίσω, άλλες μέρες θα θέλει, άλλες με τίποτα. Να είσαι σταθερή, ούτε να την υποχρεώνεις, με το ζόρι, απλά να της λες ότι πρέπει να πάει, γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς πρέπει να πάνε στη δουλειά.

Εγώ τέτοια του 'λεγα και πάντα με χαμόγελο πηγαίναμε. Τώρα, μερικές φορές, έκλαιγε αφού φτάναμε εκεί! Αλλά αν είναι τσακάλια οι δασκάλες, θα την ηρεμούν και θα την απασχολούν.

με την ιδιοκτήτρια που μίλησα η οποία είναι μια απο τις δασκάλες είναι ένας πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος . Απο την άλλη εφόσον πλέον μιλάει το παιδί μπορεί να μου λέει χαρτί και καλαμάρι τί της αρέσει και τί όχι και αν την απασχολεί κάτι.

Απλά σου λέω ότι μπορεί για ένα δίμηνο να πηγαίνει, να περνάει καλά, και μετά να παλλινδρομήσει και να σου πει "δε θέλω να πάω άλλο σχολείο".

Να τα περιμένεις αυτά, είναι φυσιολογικά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ.. θελω και εγω προσαρμογηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...:tongue:

εγω εχω ενα εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης στα Εξαρχεια το οποιο μεχρι περσι ηταν 16.00-21.00μμ και θελω να δω μηπως και το γυρισει πρωι, διοτι αν συμβει αυτο απο την ερχομενη χρονια καθως θα επιστρεψω στη δουλεια (για Μαρτη υπολογιζω..ελπιζω δηλαδη) μηπως και την πηγαινω εκει πηγαινοντας στη δουλεια μου και την περνω φευγοντας αφου θα ξεκινησω με 3ωρα και 4ωρα αν δεν εχει αλλαξει κατι ως τοτε και θηλαζω παραλληλα..

για παιδικο σαφως και δεν παιζει.. μονο απο το επομενο σχολικο ετος και βλεπουμε αναλογα τα οικονομικα μας.. διοτι τον ερχομενο χειμωνα θα αποταμιευω για την βαπτιση του μπουλη που θα θελα να γινει τετοια εποχη του χρονου..

Διαφημίσεις

Μπορείς να κάνεις αίτηση για το επιδοτούμενο του χρόνου, ώστε να μην πληρώνεις παιδικό.

δηλαδη???? εννοεις να κανω αιτηση σε δημοσιο σταθμο τον επομενο Μαιο για τον επομενο Σεπτεμβρη? Αν εννοεις αυτο σαφως και θα το κανω αλλα στον Δημο Αθηναιων δυσκολα παιρνουν ετσι απλα..πεφτει πολυ μεσον.. σκεψου οτι ειχε 5000 αιτησεις και εμειναν εξω τα 650 ατομα..ενω οι 2000 ηταν επιλαχοντες..και αν ο ενας γονιος ειναι ανεργος οπως ο ανδρας μου μετραει λιγοτερο απο το να εργαζοταν και εφοσον βεβαια ειναι στον ΟΑΕΔ..

εκτος αν εννοεις κατι αλλο..δεν εχω ασχοληθει ακομη

καλημέρα κοριτσάκια...

ακόμα δουλειές κάνω,σιγά σιγά,σαν τη χελώνα...η μέση μου είναι χάλια.

περίοδος ήρθε,οπότε θα πάρω πάλι τα χαπάκια μου.

τώρα έχω "τόνους" ρούχα για σίδερο!!

πότε ξεκινάνε τα μπουμπύκια σας παιδικό?άντε καλή αρχή!!

καλό μήνα κιόλας σήμερα!!

δηλαδη???? εννοεις να κανω αιτηση σε δημοσιο σταθμο τον επομενο Μαιο για τον επομενο Σεπτεμβρη? Αν εννοεις αυτο σαφως και θα το κανω αλλα στον Δημο Αθηναιων δυσκολα παιρνουν ετσι απλα..πεφτει πολυ μεσον.. σκεψου οτι ειχε 5000 αιτησεις και εμειναν εξω τα 650 ατομα..ενω οι 2000 ηταν επιλαχοντες..και αν ο ενας γονιος ειναι ανεργος οπως ο ανδρας μου μετραει λιγοτερο απο το να εργαζοταν και εφοσον βεβαια ειναι στον ΟΑΕΔ..

εκτος αν εννοεις κατι αλλο..δεν εχω ασχοληθει ακομη

Εννοώ το επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, στο οποίο κάνω 2 χρόνια αίτηση, πέρσι εγώ μ' αυτό ήμουν στον παιδικό. Δεν το 'χω ξαναναφέρει εδώ;

Δες στο www.eetaa.gr πρόγραμμα "Εναρμόνιση οικογενειακής κι επαγγελματικής ζωής".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια...

ακόμα δουλειές κάνω,σιγά σιγά,σαν τη χελώνα...η μέση μου είναι χάλια.

περίοδος ήρθε,οπότε θα πάρω πάλι τα χαπάκια μου.

τώρα έχω "τόνους" ρούχα για σίδερο!!

πότε ξεκινάνε τα μπουμπύκια σας παιδικό?άντε καλή αρχή!!

καλό μήνα κιόλας σήμερα!!

Χριστινάκι περαστικά! Σε καταλαβαίνω με τη μέση, άθλια κατάσταση.

Ο δικός μου ξεκινάει την Τρίτη, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστώ κορίτσι μου...καλή αρχή και σε σας!!

είναι πρόβλημα και δεν έχω φράγκο να πάω σε έναν γιατρό,να κάνω φυσιοθεραπείες,κάτι...

3-4 φορές τον χρόνο με πιάνει πλέον.

έτσι και μείνω 2η φορά έγκυος με βλέπω κρεβατωμένη!!

πήγαμε χθες για τις αναλύσεις της μικρής και μας είπε 128Ε και φιλική τιμή 85Ε!! και ψάχνω να τα γράψω σε ένα βιβλιάριο και όλοι έχουν μια δικαιολογία,λες και ζητάω δανεικά!!

85Ε οι αναλύσεις,40Ε η επίσκεψη παιδιάτρου που θα πάμε την τρίτη, από τον μάρτιο έχουμε να πάμε.και 25Ε το εμβόλιο!!

αυτά τα "ωραία"!!

μαέστρο εσένα δεν σε έχει πιάσει καθόλου τώρα η μέση?

Διαφημίσεις

μαέστρο εσένα δεν σε έχει πιάσει καθόλου τώρα η μέση?

Έχει χρόνια να με πιάσει κορίτσι μου, γιατί περπατάω τακτικά! Επίσης τώρα έβαλα τα μισά κιλά απ' ότι είχα βάλει στο Γιάννη, αλλά ούτε τότε με είχε πιάσει, περπατούσα κάθε μέρα.

Τι αναλύσεις κάνετε; Γιατί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χμμμμμμμ.. δεν το ειχα υποψιν μου περι του ΕΣΠΑ.. θα ριξω μια ματια οταν με το καλο μπορεσω γιατι τρεχω σημερα..

ξεκινησαμε τις οικοδομικες εργασιες στο εξοχικο και γινεται το ελα να δεις.. και επειδη δεν προλαβαινουν να ρθουν σερι τις αλλες μερες για διαφορους λογους και απο τις δυο πλευρες θα περιμενουμε παλι απο Δευτερα..εντωμεταξυ ειμαι στο ποδι απο τις 6 για να κρατησω το σπιτι στην εντελεια καθως ηρθε το αφεντικο μου, μαγειρεψα εναν κοσμο πραγματα, και ως ειναι λογικο δεν εκατσα στιγμη..

ωστοσο εχω σε λιγο τη λεσχη και αυριο ο ανδρας μου θα μεινει να καθαρισει μπαζα και το Σαββατο θα ειναι το αποχαιρετιστηριο παρτι της λεσχης και Κυριακη σκοπευω να γυρισω Αθηνα για δουλειες με τη μανα μου στο σπιτι μου και το απογευμα επισκεψη σε ενα μαιευτηριο

και απο Δευτερα παλι θα περιμενω για τις υπολοιπες εργασιες στο εξοχικο..

θα γεννηθει ο μπεμπης και θα χει πολλα νευρα μαζι μου λεμε!!!

Στη δε κορη μου εφεραν κατι παιχνιδια κηπου (τσουληθρα με αλλες δραστηριοτητες και κατι αλλα φουσκωτα) και εχει παθει πλακα.. αλλα ειναι ο κοσμος ανω κατω και εχουμε και αυτα στη μεση..

το καλο ειναι οτι πληρωθηκα ξανα και ετσι εχω για την ωρα εξασφαλισει τα πρωτα μου εξοδα για τη γεννα με το καλο..

γεια σας!!

καλο μηνα!!

καλη αρχη και σε ολα τα παιδακια μας,στους παιδικους!

κι εμεις ξεκιναμε απο δευτερα!

πηγαμε εχθες μαζι με την μικρη κι ηταν κλειστα,αλλα μονο που ειδε την αυλη,με τις κουνιες και τις τσουληθρες,δεν ηθελε να φυγει και μου ελεγε θελω να μπω μεσα!

εχω ενθουσιαστει κι εγω κι η μικρη μαζι!

το κακο ειναι οτι δουλευω ολο πρωι και δεν θα μπορω να την πηγαινω και να την παιρνω τις πρωτες μερες προσαρμογης,και θα ηθελα να ειμαι εκει γμτ,να δω την αντιδραση της,πρωτη μερα στο σχολειοοοο!!μεγαλωσε η κουκλα μου!χιχι!

τεσπα,θα δειξει.

μιαμαμα,καλως ηρθατε!περαστικα με την μεση.

η ελλη τι κανει?ηρεμησε καθολου?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας!!

καλο μηνα!!

καλη αρχη και σε ολα τα παιδακια μας,στους παιδικους!

κι εμεις ξεκιναμε απο δευτερα!

πηγαμε εχθες μαζι με την μικρη κι ηταν κλειστα,αλλα μονο που ειδε την αυλη,με τις κουνιες και τις τσουληθρες,δεν ηθελε να φυγει και μου ελεγε θελω να μπω μεσα!

εχω ενθουσιαστει κι εγω κι η μικρη μαζι!

το κακο ειναι οτι δουλευω ολο πρωι και δεν θα μπορω να την πηγαινω και να την παιρνω τις πρωτες μερες προσαρμογης,και θα ηθελα να ειμαι εκει γμτ,να δω την αντιδραση της,πρωτη μερα στο σχολειοοοο!!μεγαλωσε η κουκλα μου!χιχι!

τεσπα,θα δειξει.

μιαμαμα,καλως ηρθατε!περαστικα με την μεση.

η ελλη τι κανει?ηρεμησε καθολου?

elenada μου ΤΕΛΕΙΑ..με το καλο να αρχισει η κουκλιτσα..

και εμενα μου τη δινει η ιδεα οτι δεν θα προλαβαινω να την πηγαινω η να τη φερνω αλλα εχω δρομο μεχρι τοτε..

μεγαλωσαν δεν λετε τιποτα!!!

Kαλησπερα και απο εμενα και καλο μηνα!

μπηκα να δωσω αγωνιστικους χαιρετισμους στις γκαστρουλες του καφε (βικυ συγχαρητηρια!!!) και να πω και ενα ευχαριστο στις παλιες..

το γιουπακι γεννησε στις 10 αυγουστου (ενταξει το ξερω αργησα να ενημερωσω..) μια κορακλα ολοιδια με τη λυδια...μανα και κορη χαιρουν ακρας υγειας!! (γεννησε χωρις επισκληριδιο και ακομα με βριζει που ελεγα οτι δεν ποναει πολυ χεχεχεχχεχε)

τα δικα μας ειναι οτι και το μελινακι ξεκινησε παιδικο πριν μια εβδομαδα και παει τελεια! με το ζορι την παιρνω πισω καθε μερα. ευτυχως γιατι το ειχα μεγαλο αγχος..ο μπομπος κοντευει να περπατησει και μου εχει βγαλει την παναγια...και το βυζι βυζι ακομα...δεν μπορω να το κοψω με τιποτα....πολυ μαμακιας και βυζανιαρης λεμε...

χριστινα περαστικα (μα καλα ΠΑΛΙ τη μεση σου εχεις? κοψε το πολυ σεξ παιδακι μου!!!)

προσπ καμια δουλεια ακομα δεν εχεις να κανεις??? εννοειται οτι πρεπει να προσεχεις κιολας!!!! χωσε τη θεια και ξαπλαρε σε κανα καναπε παιδι μου!! το μουρλανες το μπεμπη!!!

ελεν εμεις τα ειπαμε και χθες..και παλι καλη αρχη στον παιδικο και πολλα φιλια στη μαμουνα σου!

τζες διαβασα λιγο τα δικα σου και χαιρομαι πολυ που πανε καλυτερα τα πραγματα..δυσκολες καταστασεις αλλα αμα το θελετε και οι δυο (και πρεπει λογω των παιδιων) ολα διορθωνονται...δεν ξερω πολλα για εσας αλλα ελπιζω να τα βρειτε και να ειστε ευτυχισμενοι απο εδω και στο εξης..

μαρια....εχω βαρεθει να σου μιλαω δεν σου γραφω τιποτα...

βικυ και παλι συγχαρητηρια!! ευχομαι να εχεις τελεια εγκυμοσυνη!!! να τα βλεπουν και οι υπολοιπες να περνουνε σειρα!!!!

ρε παιδια

η χανιωτισα τι απεγινε??εχω μηνες να μαθω νεα της!

και η πριντσιπεσα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...