Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα.

Πάλι αγρύπνια είχα χθες. Με πήρε ο ύπνος μάλλον μετά τις 4 και ξύπνησα στις 7, γιατί είχα ραντεβού για αιμοληψία στο ΙΚΑ. Φυσικά τώρα σέρνομαι. Να δω πως θα βγει κι αυτή η μέρα και - κυρίως - η επόμενη νύχτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...δεν προλαβαίνω,έχω ένα σωρό δουλειές...και με πονάει η μέση 10 μέρες τώρα...σερνόμουν κι ακόμα τα ίδια,ένα κουτί χάπια πήρα και τίποτα,κολύμπι και τίποτα...ειδικά το ταξίδι της επιστροφής ήταν πολύ δύσκολο,πονούσα πάρα πολύ.

μαέστρο μου γιατί δεν κοιμάσαι?

εμείς που λέτε καλά περάσαμε σε γενικές γραμμές,η έλλη ευχαριστήθηκε και ξεσάλλωσε...κοιμόταν με κλάματα μεσημέρι,βράδυ,στο ίδιο δωμάτιο είμασταν...δεν ήθελε να κοιμηθεί,ήθελε να είναι στην αυλή συνέχεια.έπαιζε κάθε μέρα με παιδάκια,πάρα πολύ καλά,ειδικά στα τρίκαλα,πήγαμε την τετάρτη τελικά και φύγαμε κυριακή μετά την βάφτιση.

φύγαμε νωρίτερα από το χωριό,ο άντρας μου ήθελε να φύγουμε από τις πρώτες μέρες...μέχρι που την περασμένη τρίτη τσακώθηκε με τον πατέρα του και τα μαζέψαμε και φύγαμε.

κατά τα άλλα καλά...

αυτά για την ώρα,δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα στην καρέκλα.

Τυχερό ή μεταδοτικό κοπελιά. Να 'χεις το νου σου ;).

;);) απαπα!!πρέπει να προσέχουμε...και περιμένω και περίοδο από προχθές... ξεκινάω χάπια πάλι,μην έχουμε απρόοπτα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Πάλι αγρύπνια είχα χθες. Με πήρε ο ύπνος μάλλον μετά τις 4 και ξύπνησα στις 7, γιατί είχα ραντεβού για αιμοληψία στο ΙΚΑ. Φυσικά τώρα σέρνομαι. Να δω πως θα βγει κι αυτή η μέρα και - κυρίως - η επόμενη νύχτα!

μια χαρα εισαι...μη μιλας σου λεω!!.. εγω οχι μονο εχω αυπνιες, εχω και την κορη μου που δεν ξερω τι σκατα την εχει πιασει και κοντευουν δυο εβδομαδες που τις νυχτες κοιμαται και ξυπναει με γκρινιες και μουρμουρες αμετρητες φορες και ειλικρινα ζητημα αν κλεινω δυο-τρεις ωρες υπνο ολη νυχτα.. ειμαι πραγματικα ερειπιο, χλωμη και την ημερα δεν την παλευω αλλα δεν μπορω να αναπληρωσω τον χαμενο υπνο γιατι πολυ απλα δεν με αφηνουν και ας εχω τη κουνιαδα στο σπιτι..

ασε που εχω και τον ανδρα μου ο οποιος επειδη εχει σπαστει με τη συμπεριφορα της μικρης αρχιζει και τα βαζει μαζι μου επειδη δεν της φωναζω (μεσα στη νυχτα) και που ολο την παιρνω με το μαλακο η απλα με το αυστηρο..

δυο σε ενα.. να δω τι αλλο περιμενουν ωρες ωρες..

;);) απαπα!!πρέπει να προσέχουμε...και περιμένω και περίοδο από προχθές... ξεκινάω χάπια πάλι,μην έχουμε απρόοπτα!!

αχχχχχχχχαααααα.. αρα δεν ειναι η μεση..κοιταξε το!!χαχα!

Καλημέρα!

Χθες το απόγευμα πήγαμε στον παιδικό να δει η μικρή τον χώρο και να γνωριστεί με τη δασκάλα της. Της άρεσε πολύ. Δεν κάθησε λεπτό δίπλα μου. Γύρισε όλους τους χώρους και κατέληξε στην αυλή να κάνει τσουλήθρα αφού αναρωτήθηκε πρώτα πού ήταν τα άλλα παιδάκια. Πρωτού φύγουμε ζήτησε απο τη δασκάλα να την πάει στην τουαλέτα. Την πήρε απο το χέρι και πήγανε και εμείς την περιμέναμε στην πόρτα για να φύγουμε. Όταν βγήκε απο την τουαλέτα και μας βρήκε να την περιμένουμε κοντοστέκεται, τεντώνει τα χέρια της και λέει: άντε , δε θα φύγετε? Της λέμε πως θα έρθει μαζί μας και στεναχωρήθηκε λέγοντας πως ήθελε να μείνει εκεί. Αφού της είπαμε πως θα είναι καλύτερα να έρθουμε όταν έρθουν και τα άλλα παιδάκια πίστηκε. επομένως Δευτέρα ξεκινάμε σχολείο!:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα

υγρασια παλι..

Jesgk ποτε με το καλο ερχονται οι αγαπες σου??

εμενα σημερα φευγει η κουνιαδα για την Αθηνα για δυο τρεις μερες και απο αυριο θα χω εργατες στο σπιτι συνοδεια του αφεντικου μου..μεταφραση: μαγειρεματα και ξυπνημα απο τις 6.00 αλλα χαλαλι αφου ειναι για καλο..

Καλημέρα!

Μόλις μίλησα με παιδικό και μου 'φτιαξαν τη διάθεση. Θα 'χει προσαρμογή, αυτά που κάνουν οι δημοτικοί και σ' αναγκάζουν να τον πηγαίνεις για λίγη ώρα στην αρχή, αλλά κάνανε το ωράριο 7-4 που βολεύει τον χάζμπαντ, στο να προλαβαίνει να τον παίρνει το μεσημέρι!

Αχ, επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!!

Την Τρίτη 6/9 ξεκινάμε προσαρμογή!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Μόλις μίλησα με παιδικό και μου 'φτιαξαν τη διάθεση. Θα 'χει προσαρμογή, αυτά που κάνουν οι δημοτικοί και σ' αναγκάζουν να τον πηγαίνεις για λίγη ώρα στην αρχή, αλλά κάνανε το ωράριο 7-4 που βολεύει τον χάζμπαντ, στο να προλαβαίνει να τον παίρνει το μεσημέρι!

Αχ, επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!!

Την Τρίτη 6/9 ξεκινάμε προσαρμογή!!!

καλή προσαρμογή λοιπόν. Στο δικό μας δήμο απο οτι έριξα μια ματιά πάιρνουν μόνο παιδάκια εργαζόμενων μητέρων. Και εμένα μου είπε την πρώτη μέρα να κάτσει κανένα τρίωρο-τετράωρο για να συνηθίσει. Μετά βλέπουμε. Με ενημέρωσε πως πολλά παιδάκια κλαίνε στην αρχή αλλά με καθυσήχασε στο ότι τα αγκαλιάζουν και προσπαθούν άμεσα να τα ''ξεγελάσουν''. Τη δική μου την είδα άνετη όταν πήγαμε αλλά βέβαια μόνη της ίσως συμπεριφερθεί διαφορετικά. Είδομεν... Χθες πήραμε και τσαντούλα και είναι καταενθουσιασμένη που θα πάει σχολείο. Για να δούμε και στην πράξη....

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν αρκετούς δημοτικούς Βίκη και ο "Αγιος Στυλιανός" μέχρι πρόσφατα ήταν μέχρι τις 3.30 και φαντάζομαι δε βόλευε πολύ τις εργαζόμενες. Κι εγώ αν δούλευα δεν θα τον πήγαινα.

Αλλά αφού μπήκαμε - και είναι φτηνός - ας πηγαίνει, ν' ανασαίνω κι εγώ λίγο, να ξελαμπικάρει κι αυτός.

Αχ, να δεις, ωραία θα περνάει!!! Ο δικός μου όλο το καλοκαίρι τραγούδια μας λέει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης έχουν αρκετούς δημοτικούς Βίκη και ο "Αγιος Στυλιανός" μέχρι πρόσφατα ήταν μέχρι τις 3.30 και φαντάζομαι δε βόλευε πολύ τις εργαζόμενες. Κι εγώ αν δούλευα δεν θα τον πήγαινα.

Αλλά αφού μπήκαμε - και είναι φτηνός - ας πηγαίνει, ν' ανασαίνω κι εγώ λίγο, να ξελαμπικάρει κι αυτός.

Αχ, να δεις, ωραία θα περνάει!!! Ο δικός μου όλο το καλοκαίρι τραγούδια μας λέει. :D

Σίγουρα θα της αρέσει. αφού όταν πήγαμε για την εγγραφή κρατούσε το χέρι της δασκάλας και ήθελε να μείνει εκεί. τώρα αν ξυπνήσει στραβά το πρωί και αρχίσει άλλα....δεν ξέρω... Σήμερα π.χ που σηκώθηκε να την πάω στη μαμά μου δεν ήθελε να κατουρήσει, δεν ήθελε να ντυθεί και ήταν μες στη μουρμούρα αλλά δεν ξεκουράζεται κι όλας. χθες για παράδειγμα απο τις 7 στο πόδι κοιμήθηκε με το ζόρυ στις 10 και μισή χωρίς μεσημεριανό ύπνο και σήμερα στις 7 σηκώθηκε πάλι. Είναι λίγες οι ώρες που κοιμάται για την ηλικία της. Απορώ πώς αντέχει. Αλλά με το ζόρυ πού να την κοιμήσω....Χθες όταν γύρισα απο τη δουλειά την είχε πάρει ο ύπνος 5 λεπτά στην αγκαλιά του πατέρα της. Εκεί που ροχάλιζε μόλις πήγε να τη βάλει στο κρεβάτι άνοιξε το μάτι γαρίδα και αυτό ήταν!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...