Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως και να χει ..μεγαλωσαν τα σκατουλια..

εμενα η κορη μου προς το παρον το μονο "κουσουρι" που εχει και δεν βλεπω να το κοβει συντομα, ειναι οτι θελει να την ταιζουμε.. σπανια καθεται να φαει μονη της η τρωει μερικες κουταλιες και μετα αρχιζει τα παραμυθια και μας ξεπατωνει μεχρι να φαει.. ειναι γενικα δυσκολη με το ταισμα και ειδικοτερα με το θεμα φαγητο..

κατα τ'αλλα μια σκατο κοκκετα μας εχει βγει.. οπου δει κοπελα βαμμενη ρωταει "τι εβαψες", "δειξε μου και εμενα" κλπ κλπ και μετα ερχεται και μου λεει πως οταν μεγαλωσει θα κανει και εκεινη το ενα η το αλλο και τελευταια ειχε εμμονη με το να την μακιγιαρω η να της βαζω κραγιον.. μεχρι που με νευριασε και δεν της ξαναδωσα τιποτα..κακουργα μανα..:tongue:

ολοκληρωσα με τη φανουροπιτα και τωρα παω να ξαπλωσω.. μετα σιδερωμα, ΙΚΕΑ , φαγητο και επιστροφη στο νησι..

φιλια!!

Πας ακόμα ε? εγώ τα συχάθηκα τα πήγαινε έλα απο Τον Μάϊο. Τέλος για φέτος. Αύριο είμαστε καλεσμένοι σε ένα φιλικό ζευγάρι για μπάρμπεκιου.

Και η μικρή το χόρτασε το χώριο. έβγαινε με τον ξάδερφό της και έπαιζε και αυτή με τα παιδάκια στο πάρκο το οποίο βέβαια είναι δίπλα στο σπίτι και την παρακολουθούσα διακριτικά:tongue: Είναι παιδάκι πλέον...Τέρμα το μωρό...

Διαφημίσεις

Πας ακόμα ε? εγώ τα συχάθηκα τα πήγαινε έλα απο Τον Μάϊο. Τέλος για φέτος. Αύριο είμαστε καλεσμένοι σε ένα φιλικό ζευγάρι για μπάρμπεκιου.

Και η μικρή το χόρτασε το χώριο. έβγαινε με τον ξάδερφό της και έπαιζε και αυτή με τα παιδάκια στο πάρκο το οποίο βέβαια είναι δίπλα στο σπίτι και την παρακολουθούσα διακριτικά:tongue: Είναι παιδάκι πλέον...Τέρμα το μωρό...

τα εχω βαρεθει αφου πλεον δεν μπορω να κανω και πολλα μεσα σε μια μερα αλλα

α) εχω τη λεσχη ακομη για ενα σκ (το επομενο)

β) προηγειται να γινει γενικη στο σπιτι ωστε να παμε μονιμα και

γ) ανοιγουμε οικοδομικες εργασιες απο εβδομαδα στο εξοχικο και αγνωστο μεχρι ποτε θα κρατησουν..

Καλησπέρα ζουζούνες τί κάνετε;; χάθηκα το ξέρω αλλά δεν ήμουν στα καλά μου.. με τίποτα δλδ... κ τωρα μια από τα ίδια .. κάπως πιο ξεκαθαρισμένα μεσα μου

Εχουμε κ λέμε: Προχθές έκανα μια ξεκάθαρη συζήτηση στο Στ για όσο νιώθω, όσα σκέφτομαι κ όσα θέλω για τη ζωή μου. Την ημέρα που την έκανα ένιωσα ότι ολο αυτό δεν κατέληξε πουθενά... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Παρόλα αυτά την επομένη που με έπιασε ο ίδιος να μιλήσουμε κατάλαβε ή ένιωσε ότι όσα ειχα πει ήταν αλήθεια κ ταρακουνήθηκε. Ειδα έναν άλλο Στ. (στις αντιδράσεις του κ στα συναισθηματά του) κ με έβαλε σε σκεψεις.

Για την ώρα προχωράμε μαζί, εγώ έχω κάνει εξήγηση τόσο στον ίδιο όσο κ στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω σε αυτό που ζούσα κ έτσι θα πορευτώ από εδώ κ στο εξής... ήταν μεγάλο ταρακούνημα για'μενα ότι έχω ζήσει μέχρι στιγμής κ δεν σκοπεύω να γυρίσω πίσω. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στον ψυχολόγο κ θα βάζω μικρούς κ σταθερούς στόχους για να βλέπω κατά πόσο θα τα ξεπερνά ο ίδιος...

Αυτά... θέλει πολύ προσπάθεια... πάντως ειναι η τελευταία του ευκαιρία

Καλημέρα!

Τζέσικα χαίρομαι πολύ που σε ''ακούω'' κάπως καλύτερα. Εν πάση περιπτώση αποφασισμένη. Με μικρά και σταθερά βήματα θα φτάσεις εκεί που θέλεις, ότι και να σημαίνει αυτό. Το ευχάριστο είναι οτι έχεις τη δύναμη να αποφασίσεις και να μιλήσεις για αυτά που αισθάνεσαι και θέλεις. Εύχομαι να βρείτε μια κοινή οδό και να συνεχίσετε μαζί και ευτιχισμένοι.

Καλησπέρα ζουζούνες τί κάνετε;; χάθηκα το ξέρω αλλά δεν ήμουν στα καλά μου.. με τίποτα δλδ... κ τωρα μια από τα ίδια .. κάπως πιο ξεκαθαρισμένα μεσα μου

Εχουμε κ λέμε: Προχθές έκανα μια ξεκάθαρη συζήτηση στο Στ για όσο νιώθω, όσα σκέφτομαι κ όσα θέλω για τη ζωή μου. Την ημέρα που την έκανα ένιωσα ότι ολο αυτό δεν κατέληξε πουθενά... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Παρόλα αυτά την επομένη που με έπιασε ο ίδιος να μιλήσουμε κατάλαβε ή ένιωσε ότι όσα ειχα πει ήταν αλήθεια κ ταρακουνήθηκε. Ειδα έναν άλλο Στ. (στις αντιδράσεις του κ στα συναισθηματά του) κ με έβαλε σε σκεψεις.

Για την ώρα προχωράμε μαζί, εγώ έχω κάνει εξήγηση τόσο στον ίδιο όσο κ στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω σε αυτό που ζούσα κ έτσι θα πορευτώ από εδώ κ στο εξής... ήταν μεγάλο ταρακούνημα για'μενα ότι έχω ζήσει μέχρι στιγμής κ δεν σκοπεύω να γυρίσω πίσω. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στον ψυχολόγο κ θα βάζω μικρούς κ σταθερούς στόχους για να βλέπω κατά πόσο θα τα ξεπερνά ο ίδιος...

Αυτά... θέλει πολύ προσπάθεια... πάντως ειναι η τελευταία του ευκαιρία

Ε Υ Γ Ε . .

Διαφημίσεις

καλημερα και στις εγκυους και στις απουσες που υποτιθεται οτι σιγα σιγα πρεπει να μαζευτουν..

εσκασε και αλλο παρτυ για το Σαββατο.. οχι οτι την παλευω αλλα τουλαχιστον αξιζει το παιδακι για το οποιο γινεται περισσοτερο απο καθε αλλο..

Kαλημέρα.

Δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλο το βράδυ. Είμαι ένα ερείπιο, ευτυχώς ο μικρός είναι σχετικά ήρεμος.

Ελπίζω να κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι, για να κοιμηθώ κι εγώ.

Καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσάκια μου!!!!!!

γύρισα!!!!!!i am back που λένε και στο χωριό μου!!!!

μου λείψατε!!!!!φαντάζομαι έλειψα και σε σας ε????????χεχε

μόλις μπήκα και δεν έχω διαβάσει τίποτα,17 μέρες αποτοξίνωση!!

από χθες που φτάσαμε πλένω ρούχα!!!

Kαλημέρα.

Δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλο το βράδυ. Είμαι ένα ερείπιο, ευτυχώς ο μικρός είναι σχετικά ήρεμος.

Ελπίζω να κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι, για να κοιμηθώ κι εγώ.

Καλή εβδομάδα.

σε αντιθεση με τη δικια μου η οποια εχει παθει εναν εκτροχιασμο και τις δυο τελευταιες εβδομαδες με ξεπατωνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τις νυχτες με κλαμματα, μουρμουρα, πηγαινε ελα και οτι της ερθει στο μυαλο.. ενω την ημερα κανει αταξιες και μαιμουδιες και ειτε μιλαω, ειτε φωναζω ενα και το αυτο..εχω αρχισει να χανω την ψυχραιμια μου ωρες ωρες..

απορω τι θα γινει μολις γυρισουμε Αθηνα..

κοριτσάκια μου!!!!!!

γύρισα!!!!!!i am back που λένε και στο χωριό μου!!!!

μου λείψατε!!!!!φαντάζομαι έλειψα και σε σας ε????????χεχε

μόλις μπήκα και δεν έχω διαβάσει τίποτα,17 μέρες αποτοξίνωση!!

από χθες που φτάσαμε πλένω ρούχα!!!

καλως την!! σε περιμεναμε..

καλη η αποτοξινωση.. συνεχισε να πλενεις ρουχα καλυτερα..χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...