Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρά είμαι. Ευτυχώς όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έχω καμιά ενόχληση. Προς το παρών τουλάχιστον.

Δευτέρα θα πάμε και στον παιδικό να μιλήσουμε με τις κοπέλες να δει και η μικρή τον χώρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά είμαι. Ευτυχώς όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έχω καμιά ενόχληση. Προς το παρών τουλάχιστον.

Δευτέρα θα πάμε και στον παιδικό να μιλήσουμε με τις κοπέλες να δει και η μικρή τον χώρο.

αχ τι καλα!!!!! μπραβο... αντε καλη αρχη!! ιδιωτικος εχεις πει??

εγω αυριο εχω παρτυ στη λεσχη και μολις γυρισα απο jumbo γιατι οργανωνω καποιες δραστηριοτητες και ηθελα υλικα (δωρακια κλπ)..

α ναι..

εχθες το βραδυ αποφασισε η μικρη οτι πλεον ειναι "μεγαλη κοπελα" και μου πε οτι δεν ηθελε να φορεσει πανα.. λοιπον παροτι της ειχα υποσεντονο αδιαβροχο κατω απο το σεντονι κρατηθηκε μεχρι την ωρα που εφυγα απο το εξοχικο (6.30) και ξυπνησε, εκανε τσισα στη τουαλετα και μια χαρα.. για πρωτη φορα καλα τα πηγε.. δεν ξερω αν θα υπαρξει δευτερη αλλα αν το συνεχισει σιγουρα θα χουμε ατυχηματα η ξυπνηματα..

τωρα εδω στο σπιτι ξεχωρισα τα παιχνιδια της και εχω βαλει σε ενα κουτι τις κουκλες τυπου barbie και τα αξεσουαρ τους οπως και των μωρων της, αλλο ενα με κουζινικα μονο και αλλο ενα μια διαφορα...

σιγουρα μελλοντικα θα παραγεμισουν αλλα προσπαθω να μην της παιρνουμε συχνα παιχνιδια..

με τα λουτρινα δεν ξερω τι θα κανω ακομη.. σιγουρα πρεπει να τα πλυνω μεσα στον μηνα..τι θα δωσω και ποτε δεν ξερω ακομη..

Βίκη κοντά σε σένα θα τη στείλεις;

Αχ, κοπελιές, εγώ είμαι ερείπιο απ' τη ζέστη, δεν αντέχω άλλο, ας σπάσει λίγο αυτή η ζέστηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχθες το βραδυ αποφασισε η μικρη οτι πλεον ειναι "μεγαλη κοπελα" και μου πε οτι δεν ηθελε να φορεσει πανα..

Αχ, γιατί δεν το λέει κι ο δικός μου αυτό; Όχι ότι είναι μεγάλη κοπέλα, μεγάλο αγόρι. :tongue:

Χθες ήμασταν όλοι κομμάτια, γιατί όλη μέρα στο τρέξιμο, κοιμήθηκε ένα 12ωρο και φυσικά ξύπνησε μούσκεμα σήμερα. Ακόμα δεν έχω πάρει πλαστικό για κάτω απ' το σεντόνι γμτ και βράχηκε και το στρώμα. Περιμένω τον χάζμπαντ για να το βγάλουμε λίγο στο μπαλκόνι να λιαστεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, γιατί δεν το λέει κι ο δικός μου αυτό; Όχι ότι είναι μεγάλη κοπέλα, μεγάλο αγόρι. :tongue:

Χθες ήμασταν όλοι κομμάτια, γιατί όλη μέρα στο τρέξιμο, κοιμήθηκε ένα 12ωρο και φυσικά ξύπνησε μούσκεμα σήμερα. Ακόμα δεν έχω πάρει πλαστικό για κάτω απ' το σεντόνι γμτ και βράχηκε και το στρώμα. Περιμένω τον χάζμπαντ για να το βγάλουμε λίγο στο μπαλκόνι να λιαστεί.

είναι πολύ βρεγμένο? Αν το φυσήξεις με πιστολάκι ?

10 βήματα απο το σπίτι είναι ο παιδικός. Δεν θα τη πιέσω. όποτε θέλει να φύγει μπορεί να πηγαίνει η πεθερά και να τη μαζεύει. Απλώς βλέπω οτι στο σπίτι και ειδικά μόνη της βαριέται. Ας περνάει λίγο δημιουργικά και με συνομίλικους την ώρα τους.

Προσπ ιδιωτικά πήγα. Όπως και την προηγούμενη φορά.

Διαφημίσεις

είναι πολύ βρεγμένο? Αν το φυσήξεις με πιστολάκι ?

10 βήματα απο το σπίτι είναι ο παιδικός. Δεν θα τη πιέσω. όποτε θέλει να φύγει μπορεί να πηγαίνει η πεθερά και να τη μαζεύει. Απλώς βλέπω οτι στο σπίτι και ειδικά μόνη της βαριέται.

Ναι κορίτσι μου, έτσι είναι, πλέον βαριούνται. Ο δικός μου έχει σκυλοβαρεθεί, ζητάει σχολείο εδώ και 1, 2 εβδομάδες.

Δεν ειναι πολύ βρεγμένο, σχεδόν στέγνωσε, έβγαλα σεντόνια, πετσετέ, κλπ κι έχω ανοιχτά, απλά καλύτερα να λιαστεί κιόλας, για σιγουριά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα maestria!

καλη αρχη viki!!

εμενα βασικα εδω και καμια εβδομαδα μου φαινεται οτι δεν εχω κουραγια για πολλα πραγματα..

βεβαια αφενος δεν εχω βαλει και κωλο κατω (τα παρτυ ηταν εντελως απροσμενα στη λεσχη και δεν ειχα καρδια να αρνηθω..), ενω παραλληλα ηδη εχω ανοιξει δουλειες στο σπιτι στην Αθηνα που τις κανω σε μια μερα αφου ερχομαι μονο μια φορα την εβδομαδα αλλα θα επιστρατευσω τη μανα μου απο βδομαδα και παραλληλα απο Τριτη αρχιζουμε και οικοδομικες εργασιες στο εξοχικο.. οχι οτι θα κανω κατι αλλα ησυχια δεν θα χουμε..

καπακι ειναι και η ζεστη αν και με αυτη δεν εχω τοοοοοσο προβλημα.. κανω ενα ντουζ η μπαινω στο κλιματισμο και τελος..

παρ αυτα και σε συνδυασμο αυξησης βαρους και φαρμακων ειμαι κομματια καθε μερα πριν καν μεσημεριασει..

επισης η μικρη παλι με ειχε π@## κ##$ 5 βραδυα σερι με γκρινιες μεχρι που τα πηρα και της εβαλα χονδρο χερι μια νυχτα και το κοψε απο προχθες..

maestro ποσα κιλα εβαλες?? εγω 12 :rolleyes: :rolleyes: και το κεφι συνεχιζεται...:tongue:

Ναι κορίτσι μου, έτσι είναι, πλέον βαριούνται. Ο δικός μου έχει σκυλοβαρεθεί, ζητάει σχολείο εδώ και 1, 2 εβδομάδες.

Δεν ειναι πολύ βρεγμένο, σχεδόν στέγνωσε, έβγαλα σεντόνια, πετσετέ, κλπ κι έχω ανοιχτά, απλά καλύτερα να λιαστεί κιόλας, για σιγουριά.

α) περι του βαριουνται.. ποσο λυπαμαι που δεν μπορω να τη στειλω καπου αυτη τη περιοδο.. το καταλαβαινω το σκατουλι..

τωρα λεει οτι "λυνει σταυρολεξα" μαζι με τη γιαγια της.. και το χει παρει στα σοβαρα!!!

β) περι του βρεγμενου κρεβατιου.. αναλογα με το τι εμπεριεχουν τα ουρα τους μπορει να αφησει κιτρινιλα στο κρεβατι.. εγω το σαπουνιζω λιγακι αλλα πλεον εχω παρει τα υποσεντονα sena και βαζω κατω απο το σεντονι της..

Διαφημίσεις

Θέλω να πάρω κι εγώ πλαστικό καλυμα (γιατί θα χρειαστεί αργότερα όταν θα κόβουμε τη βραδυνή) κι όλο το αμελώ γμτ.

Ευτυχώς είναι μόλις η δεύτερη φορά που το βρέχει, με πάνα, λόγω κούρασης και πολλών ωρών ύπνου, και τις δυο φορές πήγε ελάχιστα στο στρώμα, γιατί έχω σεντόνι και πετσετέ κάλυμα. Αλλά θα παώ να πάρω πλαστικό ... κάποια στιγμή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εσυ κυοφορεις μοντελο...!!!!!!

εγω απλα.. τρωωωωωωωωωωωωωωωω και οσο λεω δεν θα φαω.. ΤΟΣΟ τρωω.. και σκεψου οτι δεν καθομαι καθολου.

Τα γλυκά να προσέχεις. Την μεγαλύτερη ζημιά αυτά την κάνουν.

Και μη το λες, η μικρή είναι ήδη 1.700!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τα γλυκά να προσέχεις. Την μεγαλύτερη ζημιά αυτά την κάνουν.

Και μη το λες, η μικρή είναι ήδη 1.700!

μια χαρα ειναι βρε!! εμενα ο μπεμπης την περασμενη Παρασκευη 27 και 2 ηταν 1150 γρ βαρος..

το περιεργο ειναι πως ενω δεν ειχα κεφια για γλυκα τον τελευταιο μηνα τα τιμω αν τα χω στο ψυγειο..

και μετα το κραξιμο για τα κιλα απο το γιατρο και αφου εκανα "διαιτα" μια μερα ολες τις αλλες ακολουθησαν κατι σοκολατοπιτες με παγωτο, κατι μικρες μπουκιες σοροπιασταααα.. μετα κατι φρεντοτσινο σοκολατα..

μεσα στην καλη διατροφη τον εχω τον μπουλη!!:tongue:

Θέλω να πάρω κι εγώ πλαστικό καλυμα (γιατί θα χρειαστεί αργότερα όταν θα κόβουμε τη βραδυνή) κι όλο το αμελώ γμτ.

Ευτυχώς είναι μόλις η δεύτερη φορά που το βρέχει, με πάνα, λόγω κούρασης και πολλών ωρών ύπνου, και τις δυο φορές πήγε ελάχιστα στο στρώμα, γιατί έχω σεντόνι και πετσετέ κάλυμα. Αλλά θα παώ να πάρω πλαστικό ... κάποια στιγμή!

εγώ λέω να πάρω αυτά τα σεντονάκια που είναι για παππούδες. Σε στυλ πάνας αλλά σεντονάκι.

https://www.sumo.gr/2011/07/09/lol-piase-tou-th-myth/

το είδα στο e mail της δουλειάς:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...