Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Α! κόψαμε και την πιπίλα. Είμαστε δεσποινίδες πλέον χωρίς πάνα και πιπίλα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά και τον παιδικό. Μας παρότρινε και ο γυναικολόγος μου τις προάλες που έχει εγγονάκι της ηλικίας μας και το έψαξε πολύ και ζυγίζοντας τα πράγματα μας είπε πως είναι πολύ ωφέλιμο να την ξεκινήσουμε.

Διαφημίσεις

Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στις/στους εορταζοντες

Ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Μαρή, στην Πιερία έγινε το συμβάν; :tongue::tongue::tongue:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Α! κόψαμε και την πιπίλα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Τι έγινε παιδιά, εντελώς αναπάντεχα, πήγαμε στο χωριό και το πρώτο μεσημέρι που ξαπλώσαμε μαζί, την έβαλε κάπου και τη χάσαμε, δεν θυμόταν ο μικρός, δεν ήξερα εγώ, ψάξαμε, πουθενά η πιπίλα και - ευτυχώς - δεν είχα πάρει δεύτερη.

Η μάνα μου προτείνει "δε δοκιμάζουμε"; Και δοκιμάσαμε και ... πάαααααααει η πιπίλα!!!!

Κοιμάται κανονικά τώρα, χωρίς πιπίλα, και ελάχιστες φορές τη θυμάται!!! Άντε, να στρώσουν και τα δοντάκια του λίγο, γιατί είχανε ανοίξει.

Μόνο η βραδυνή πάνα έμεινε, αλλά αυτή βλέπω να του την κόβω ξυπνώντας τον όταν θα ξυπνάω για το μωρό. :tongue: Δεν την παλεύω για ξενύχτα τώρα, ήδη κοιμάμαι ελάχιστα λόγω ζέστης και κοιλιάς.

Βίκη για πες, το θέλατε ή προέκυψε;

Εγώ σήμερα σπίτι, με χαλασμένο ασανσέρ (πάλι, τα γνωστά) και θέλω να βάλω σκούπα και να μαγειρέψω, να δω ΠΟΤΕ!

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παντως καλα εκανες viki και το πηρες αποφαση.. αν θυμαμαι καλα ο συζυγος ηθελε ενω εσυ ειχες ενδοιασμους..αλλα ειναι καλη η διαφορα τωρα (λεω εγω..χαχα)

εχεις κοψει και ητ βραδυνη πανα??

εμενα η σκατου μου λεει οτι δεν θελει.. ενω το μεσημερι κοιμαται με βρακι και δεν κατουριεται πια το βραδυ επιμενει να θελει πανα αλλα της εχω ξεκαθαρισει πως οταν επιστρεψουμε Αθηνα πανα δεν προκειται να εχω στο σπιτι για να φοραει..για την ωρα μου λεει καλα..

το Σαββατο που μας περασε καναμε παρτυ και ειχαμε γυρω στα 30-35 παιδακια και τους αρεσε λεει τοσο που μου ζητησαν να κανουμε και αλλο ενα το ερχομενο Σαββατο για τα γενεθλια κατι παιδιων..

ο ρολος μου προφανως ειναι του διασκεδαστη το πιστευετε η οχι...καθως τα βαζω και παιζουμε ομαδικα παιχνιδια συν οτι κανω και διαφορες κληρωσεις..

αυτη τη φορα αντι για κληρωση θα φτιαξω χαρτινα πολυχρωμα ψαρακια και με ενα καλαμι μεγαλο (οχι το δικο μου.. δεν το αποχωριζομαι :tongue:) θα τα βαλω να ψαρευουν ψαρακια τα οποια ομως θα εχουν μια προκληση να κανει το καθε παιδι μπροστα στα υπολοιπα και καμια δεκαρια απο αυτα θα κερδιζουν υποτυπωδη δωρα.. βιβλια, τετραδια κλπ.

την προηγουμενη εβδομαδα κληρωσα δυο τσαντες σχολικες και δυο βιβλια και σε ολα τα υπολοιπα παιδια μοιρασα σφραγιδες με αστειες φατσουλες... μισα εξοδα του συλλογου και μισα δικα μου..

τα επομενα θα ειναι μονο δικα μου αφου κληθηκα ερημην του συλλογου να αποφασισω και ειπα ας το κανω αφου ειναι απο τα τελευταια σκ..

την Πεμπτη αποφασισα χθες το βραδυ να τους κανω ψηφιδωτα σχεδια με χαρτονι γκοφρε και του χρονου θα κανουμε με εγχρωμα οσπρια, χαλικακια κλπ

Βίκη για πες, το θέλατε ή προέκυψε;

απλώς αφεθήκαμε στις διακοπές και ήρθε. στη Ζάκυνθο μάλλον. Κοινώς το πήρα απόφαση.

εχεις κοψει και ητ βραδυνη πανα??

.

όχι. ενώ σηκωνόταν στεγνή το πρωί απο τότε που πήγε στο χωριό και έπεφτε κουρασμένη για ύπνο της ξέφευγαν. Τώρα που θα μπούμε σε πρόγραμμα πάλι βλέποντας και κάνοντας. Πάντως και σε μακρυνές αποστάσεις δεν τη χρειαζόμαστε. Το βράδυ μας έμεινε.

Διαφημίσεις

Πάντως και σε μακρυνές αποστάσεις δεν τη χρειαζόμαστε. Το βράδυ μας έμεινε.

Ακριβώς τα ίδια κι εμείς. Πλέον τα λέει, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο όταν ταξιδεύουμε.

Το μεσημέρι όταν κοιμάτι μια φορά του ξέφυγαν μόνο, αλλά το βράδυ είναι μια άλλη ιστορία.

Δε βαριέσαι; Σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό!

Τι καλά Βικάκι, πριν τα 30 (ε; ) θα τελειώνεις με τις γκαστριές. Εκτός κι αν πας για πολύτεκνη! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ενταξει.. καθε πραγμα στο καιρο του.. και οι γκαστριες και το κοψιμο της πανας..χαχα!!

ευχομαι να χεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..!!!

και να μας λες πως το περνας και εσυ..

καλημερα..

ερημια ε?

γραφε εσυ οταν θες και ολο και καποια θα βρεθει να κανει παρειτσα..

μαλλον αναμενουμε να ρθει και η miamama για να παρουμε τα πανω μας..

εισαι καλα?

καλημερα!!

τι βλεπω?κι αλλη εγκυμονουσα στο καφε μας?

με το καλο βικακι!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!

εγω τα ιδια,δουλεια,σπιτι,δουλεια.εχθες ειχα ρεπο και πηγαμε στη θαλασσα με την μαμα μου,την αδερφουλα μου,την κορη μου και την γιαγια μου!

σημερα εχω παλι ρεπο και μαζευω το σπιτι.

ηρθε κι ο αδερφος μου εχθες απο αγγλια και θ'αρχισει το τρεξιμο για τον γαμο σε λιγο..

αυτα τα νεα μας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...