Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως εχθες το βραδυ η κορη μου με πηγε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ π&*α - κ%#0 αφου απο τα μεσανυχτα μεχρι τις 5.30 το πρωι ξυπνουσε με γκρινια σε απροσδιοριστους χρονους, αργοτερα ζητουσε ΟΤΙ της ερχοταν.. σε σημειο να ειμαι πολυ εκνευρισμενη μαζι της οχ μονο για το συγκεκριμενο θεμα αλλα επειδη ειμαι δυσκοιλια παλι τρεις μερες και ημουν και τουμπανιασμενη ΚΑΙ κουρασμενη.. βεβαια αναγκαστικε ο συζυγος να μεινει σπιτι και σημερα και ετσι κοιμηθηκα μεχρι τις 9.30 γιατι δεν θα τη παλευα αλλιως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν κοριτσάκια,σας χαιρετώ...

φορτώσαμε και είμαστε σχεδόν έτοιμοι,πάω να κάνω μπάνιο και να ισιώσω μαλλί!!

θα τα πούμε μετά τις 28/08,εκτός κι αν μπορέσω να μπω από το χωριό...

βικάκι αν τα θέλεις πριν γυρίσω μου στέλνεις μύν στο κιν, να τα στείλει ο συνέταιρος...η επιχείρηση δεν κλείνει ποτέ!!χεχε

καλά να περνάτε κοριτσάκια...

φιλάκια!!

maestro οταν λες κουραζεσαι, βαρυνες κλπ πως εκφραζεται αυτο στη πραξη? δηλαδη πονουν τα ποδια σου? ποναει η μεση ή η πλατη σου? εχεις πετρωματα χαμηλα στη κοιλια? αλλες ενοχλησεις?

Πετρώματα;

Όταν λέω ότι κουράζομαι... Κουράζομαι πολύ πιο εύκολα απ' το κανονικό μου κι αισθάνομαι όπως αισθάνεσαι όταν ... κουράζεσαι!

Έλεος καλέ, θες και λεπτομέρεια. :tongue:

Δεν μπορώ να κουνηθώ, κοπρέντε;

Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φορτώσαμε και είμαστε σχεδόν έτοιμοι,πάω να κάνω μπάνιο και να ισιώσω μαλλί!!

θα τα πούμε μετά τις 28/08,εκτός κι αν μπορέσω να μπω από το χωριό...

βικάκι αν τα θέλεις πριν γυρίσω μου στέλνεις μύν στο κιν, να τα στείλει ο συνέταιρος...η επιχείρηση δεν κλείνει ποτέ!!χεχε

καλά να περνάτε κοριτσάκια...

φιλάκια!!

καλο ταξιδι!! καλα να περασετε!! και να ξεσκασετε ΟΣΟ γινεται..λεμε τωρα!

Πετρώματα;

Όταν λέω ότι κουράζομαι... Κουράζομαι πολύ πιο εύκολα απ' το κανονικό μου κι αισθάνομαι όπως αισθάνεσαι όταν ... κουράζεσαι!

Έλεος καλέ, θες και λεπτομέρεια. :tongue:

Δεν μπορώ να κουνηθώ, κοπρέντε;

sorry κιολας!!

ρωταω ετσι με στυλ "κουβεντα να γινεται.."

προφανως εισαι ΚΑΙ κουρασμενη με το γραψιμο..:tongue: :tongue:

παρ αυτα στον καθενα η κουραση βγαινει με χιλιους δυο τροπους.. αλλα ειναι και πως το εκφραζει κανεις.. αλλως γουσταρει να γκρινιαζει, αλλως να μη δινει σημασια..

αντε, καλο βραδυ..

Διαφημίσεις

sorry κιολας!!

ρωταω ετσι με στυλ "κουβεντα να γινεται.."

προφανως εισαι ΚΑΙ κουρασμενη με το γραψιμο..:tongue: :tongue:

παρ αυτα στον καθενα η κουραση βγαινει με χιλιους δυο τροπους.. αλλα ειναι και πως το εκφραζει κανεις.. αλλως γουσταρει να γκρινιαζει, αλλως να μη δινει σημασια..

αντε, καλο βραδυ..

Δεν έχω κάτσει να το αναλύσω βρε κορίτσι. Άλλωστε, ο καθένας όταν αισθάνεται κουρασμένος, άλλα τον ενοχλούν και τον πειράζουν.

Και, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχω ΙΔΕΑ τι είναι τα πετρώματα, εσύ είσαι πιο διαβασμένη απο εμένα στην ιατρική αργκό. :rolleyes:

Κι όταν λέμε μια κουβέντα που μπορεί να μη συμφωνεί μ' αυτά που γράφεις, μην παρεξηγείσαι αμέσως, δεν ειναι απαραίτητο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

merci κορίτσια!!!

είμαι πτώμα,αλλά τελείωσα με όλα,μόνο μαλλιά μου έμειναν...

αύριο θα ξυπνήσουμε 5.00,χαράματα για μένα...

φιλάκια και να είστε ήρεμες όσο θα λείπω...

βλέπω οι ορμόνες της εγκυμοσύνης καλά κρατούν!!χαχαχα

Δεν έχω κάτσει να το αναλύσω βρε κορίτσι. Άλλωστε, ο καθένας όταν αισθάνεται κουρασμένος, άλλα τον ενοχλούν και τον πειράζουν.

Και, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δεν έχω ΙΔΕΑ τι είναι τα πετρώματα, εσύ είσαι πιο διαβασμένη απο εμένα στην ιατρική αργκό. :rolleyes:

Κι όταν λέμε μια κουβέντα που μπορεί να μη συμφωνεί μ' αυτά που γράφεις, μην παρεξηγείσαι αμέσως, δεν ειναι απαραίτητο.

καλημερα,

1) δεν παρεξηγηθηκα Maestro, ..οχι ακομη δηλαδη :tongue: :tongue:..

2) Miamama καλα να περασετε.

3) ωραια δροσια σημερα :D

που ειστε ολες καλε?

τι κανετε?

εγω μολις ξυπνησα απο τις 3 το μεσημερι που ξαπλωσα!:rolleyes:

και δεν θα σηκωνομουν αν δεν πεινουσα..

δεν θυμαμαι να εχω ξανακοιμηθει τοσες ωρες την μερα,αλλα χρειαζομουν υπνο.

το μεσημερι πηραν την μικρη στο χωριο,κι ετσι βρηκα ευκαιρια.

κι αυριο μολις σχολασω θα παμε κι εμεις,μεχρι την κυριακη το βραδυ,γτ την δευτερα δουλευω.αυτες θα ειναι φετος οι διακοπες μου..και παλι καλα να λεω..

καλα,εμεις δεν παμε ποτε διακοπες,γιατι κι εμενα και του αντρα μου η δουλεια ειναι εποχιακη και τον χειμωνα δεν εχουμε ποτε στην ακρη για να πουμε να παμε καπου.

μονο προπερσι που σταματησα απο την οα πηγαμε μια βδομαδα στον αγιο νικολαο.η μικρη ηταν 9 μηνων,αλλα πολυ καλοβολη,κοιμοταν και στο καροτσι αν ημασταν εξω,τελεια ηταν!

μιαμαμα,καλα να περασετε!

παω να ετοιμασω τα πραγματα για να μην τα εχω αυριο μολις σχολασω,αφου θα ειμαι παλι αυπνη..:tongue:

εντιτ...τωρα βρηκε να χαλασει ο καιρος?γκρρρρρ

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Προσπ όποιον διαφωνεί μαζί σου τον θεωρείς σεληνιασμένο; Πολύ όμορφη και ευγενική σκέψη.

Να το ξέρω δηλαδή για το μέλλον, αν είναι να διαφωνώ μαζί σου σε κάτι, να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Μ' αρέσει που δεν παρεξηγήθηκες κιόλας, που να είχες παρεξηγηθεί.

Καλησπέρα σε όσες είναι ακόμα εδώ, η Θεσσαλονίκη είναι έρημη και πολύ ωραία, αν και το 3μερο την κάνω για τα πάτρια εδάφη, να δω και λίγο μανούλα, να αγαπηθούμε, να μαλώσουμε, να ξαναγαπηθούμε, να μας τσιμπήσουν λίγο τα κουνούπια, να δω παιδικούς φίλους, να κάνει ποδήλατο ο Τζόνυ, να πάει βόλτα με τον παππού στα χωράφια, κλπ βουκολικά. :D

Καλά να περάσετε όλες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα!

Εχω στειλει πμ στη Μαεστρια και το ιδιο ακριβως πμ εχω στειλει και στην Προσπ για να μην θεωρει πως λεω κατι αλλο πισω απο την πλατη της.

Διαφωνω μαζι της στον τροπο που με αντιμετωπιζει (μιλαω αποκλειστικα για εμενα), στο οτι κανει υψηλη κριτικη (συγκεκριμενα για το οτι "δεν θα επρεπε να αισθανομαι κουρασμενη και στο παρον τοπικ εμφανιζομαι συχνα - πυκνα νιωθοντας ετσι") εκ του ασφαλους και στο οτι δεν ειναι η 1η φορα που εγω ενιωσα να με αρπαζει απο τα μουτρα (το εχει ξανακανει στο παρελθον οταν παραπονεθηκα πως τα οικονομικα μου πανε κατα διαολου).

Γι' αυτο το λογο αποφασισα να μην ξαναγραψω στο καφε μας και τη διεγραψα και απο φιλη στο facebook, οποτε πιθανολογω πως το "σεληνιασμενες" αναφεροταν σε εμενα.

Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση ουτε μαζι της ουτε με καμμια αλλη, οποτε να ξερετε εκ των προτερων πως ο,τι κι αν ειπωθει εγω δεν εχω σκοπο να ανταπαντησω (οποτε τι να πω... βριστε ελευθερα, απαντηση δεν θα λαβετε :lol:)

Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ εδω!

Καλο καλοκαιρι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Προσπ όποιον διαφωνεί μαζί σου τον θεωρείς σεληνιασμένο; Πολύ όμορφη και ευγενική σκέψη.

Να το ξέρω δηλαδή για το μέλλον, αν είναι να διαφωνώ μαζί σου σε κάτι, να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Μ' αρέσει που δεν παρεξηγήθηκες κιόλας, που να είχες παρεξηγηθεί.

:shock: :shock: :shock::rolleyes:Για ηρεμησε λιγακι σε παρακαλω..

εγω αστειευτηκα εν οψη πανσεληνου που ναι αυριο.. !!!!! (αν σου διαφευγει στο υπενθυμιζω..)

λυπαμαι που ΕΣΥ προφανως με εχεις παρεξηγησει..

το σχολιο δεν ειχε κανεναν προορισμο, ειδικοτερα οχι εσενα..

απο εκει και περα πιστευε και λεγε οτι θες..

anyway.. καλα να περασεις οτι και να κανεις

Καλησπερα!

Εχω στειλει πμ στη Μαεστρια και το ιδιο ακριβως πμ εχω στειλει και στην Προσπ για να μην θεωρει πως λεω κατι αλλο πισω απο την πλατη της.

Διαφωνω μαζι της στον τροπο που με αντιμετωπιζει (μιλαω αποκλειστικα για εμενα), στο οτι κανει υψηλη κριτικη (συγκεκριμενα για το οτι "δεν θα επρεπε να αισθανομαι κουρασμενη και στο παρον τοπικ εμφανιζομαι συχνα - πυκνα νιωθοντας ετσι") εκ του ασφαλους και στο οτι δεν ειναι η 1η φορα που εγω ενιωσα να με αρπαζει απο τα μουτρα (το εχει ξανακανει στο παρελθον οταν παραπονεθηκα πως τα οικονομικα μου πανε κατα διαολου).

Γι' αυτο το λογο αποφασισα να μην ξαναγραψω στο καφε μας και τη διεγραψα και απο φιλη στο facebook, οποτε πιθανολογω πως το "σεληνιασμενες" αναφεροταν σε εμενα.

Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση ουτε μαζι της ουτε με καμμια αλλη, οποτε να ξερετε εκ των προτερων πως ο,τι κι αν ειπωθει εγω δεν εχω σκοπο να ανταπαντησω (οποτε τι να πω... βριστε ελευθερα, απαντηση δεν θα λαβετε :lol:)

Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ εδω!

Καλο καλοκαιρι!

σου εχω απαντηση με πμ.. ωστοσο οφειλω και δημοσια συγνωμη αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου με εχεις εκλαβει κατα τετοιο τροπο..

ωστοσο και δημοσια να πω οτι ειναι ανοητο να φευγεις απο ενα τοπικ επειδη δεν συμπαθεις εμενα..δεν ειμαι κατι σημαντικο για σενα η για κανεναν αλλο εδω μεσα..

εχεις καλες σχεσεις με ολα τα αλλα κοριτσια συνεπως απλα μπορεις να διαλεξεις να μην εχεις παρε δωσε με εμενα.. καμια παρεξηγηση απολυτως μεταξυ μας..

αυτα σε δημοσιο επιπεδο, τα λοιπα σε πμ..

και για το καλο της ημερας..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους και ειδικοτερα:

maestria

Μαρια της Φαιης

Μαρια - Ανδρεινα της jesgk (ελπιζω να θυμαμαι καλα το δευτερο ονομα και να γιορταζει τωρα)

myprincess

Γιωτα της Eυας

Μαριος της Vikis

και σε ολους του λοιπους Μαριους, Παναγιωτηδες, Δεσποινες και τα ρεστα που ξεχναω..

και του χρονου με υγεια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...