Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα βλεπω τις τιμες..

εμενα αν θυμασαι ο γιατρος μου δεν μου συστηνει να ξανακανω καμπυλη σακχαρου για ενα λογο που δεν εχω καταλαβει ακριβως και την προηγουμενη εβδομαδα πηγα μονη μου να κανω εξεταση.. βεβαια οτα εφτασα στο εξεταστηριο βαρεθηκα να κανω την 3ωρη (που βασικα αυτη ειναι η σωστη και απαραιτητη) ωστε να μη χασω την υπολοιπη μερα μου στην Αθηνα και να κανω τις δουλειες μου και εκανα της μιας ωρας με γλυκοζη 50ml, με μετρηση μια νηστικη με δεικτη 70 οπου ηταν και το ελαχιστο (ουσιαστικα μηδενικη θεωρειται) και μετα μια ωρα με τη γλυκοζη ημουν στο 122 με max 140 συνεπως ειμαι στα φυιολογικα πλαισια..

μαλλον τελικα δεν θα παω για την τριωρη αν και θα το ξανασυζητησω με τον γιατρο γιατι δεν καταλαβα το γιατι δεν χρειαζεται...

Μια χαρά είσαι, ούτε που χρειάζεται να κάνεις και παραπάνω.

καλημέρα!

Μαεστρία καλώς ήρθες στο καμίνι της πόλης....

Αχ, σ' ευχαριστώ! Βρήκα και ρό να γυρίσω. :tongue:

μαέστρο μήπως δεν έχεις ρυθμίσει την βελόνα καλά για να μην σε πονάει? έχει 1-2-3...ανάλογα πόσο βαθιά μπαίνει η βελόνα...

(τα ξέρω από τον άντρα μου που πουλάει τέτοια μηχανάκια)

Το έβαλα στο μεσαίο Χριστινάκι, αλλά πάλι πονάει το άτιμο! :mad:

Το χωριό Κατερίνη είναι, νομό Πιερίας όχι Χαλκιδική. Και η μαεστρία κοντοχωριανή είναι , όχι εκεί που μένουν οι γονείς της, καταγωγή.

Ναι, τα φοβερά χωριά και η φοβερή θάλασσα του Νομού Πιερίας! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα η μέρα είχε τουρνέ Ιπποκράτειο - ΟΑΕΔ, μέσα στην κάψα! Με τις υγείες μου.

Καλημέρα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή πουλάει μόνο σε φαρμακεία και καταστήματα με ορθοπεδικά έχει μόνο τα γνήσια...δεν μπορεί να πουλήσει μαιμού σε φαρμακοποιό θα τον φάει...

εγώ φοράω εδώ και καιρό,κι ο άντρας μου εννοείται...

φοράεί πλέον και όλο μου το σόι...γιαγιάδες,παππούδες!!

Εγω μόλις τέλειωσα με μαγείρεμα. Ήμουν κι απ' τις 8.30 μέχρι τις 11.30 στους δρόμους, ξύπνησα και νωρίς γιατί ο μικρός ξύπνησε και μου 'ρθε απ' τις 7 και δεν ξανακοιμότανε.

Ένα πτώμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, τα φοβερά χωριά και η φοβερή θάλασσα του Νομού Πιερίας! :tongue::tongue::tongue:

για τα χωριά, εντάξει .... χωριά είναι...για την θάλασσα τί να πρωτοπώ.....:rolleyes: Αλλά και αυτό το μποτιλιάρισμα του σαββατοκυριακου για Χαλκιδική που είσαι τρία τέταρτα σταματημένος και μετα απο μισό χιλιόμετρο πάλι σημειωτόν.....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ... Μόνο στα νιάτα μου έκανα αυτή τη βλακεία για ένα μπάνιο. Η Χαλκιδική με αυτή την κίνηση είναι για να πας δεύτερο πόδι εννοείται και να μείνεις καμιά 10αρια μερούλες. Αλλά με τις τιμές τους στην τελική συμφέρει καλύτερα να πας σε ένα νησάκι και να δει κάτι παραπάνω και το μάτι σου...

Διαφημίσεις

επειδή πουλάει μόνο σε φαρμακεία και καταστήματα με ορθοπεδικά έχει μόνο τα γνήσια...δεν μπορεί να πουλήσει μαιμού σε φαρμακοποιό θα τον φάει...

εγώ φοράω εδώ και καιρό,κι ο άντρας μου εννοείται...

φοράεί πλέον και όλο μου το σόι...γιαγιάδες,παππούδες!!

Δηλαδή αν σου ζητήσω υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις με αντικαταβολή?

Αυτό με το τεντωμένο χέρι το δοκίμασες και εσύ? ισχύει?

Θέλω και χρωματολόγιο παρακαλώ..:tongue:

εννοείται αν θες...

τώρα επειδή λόγω αυγούστου υπάρχουν ελλείψεις...στην αποθήκη έχει μόνο μπλε,διάφανο(αυτό έχω εγώ,πάει με όλα,στο χρώμα του γάλακτος),ροζ,λιλά... αλλά για σίγουρα μπορεί να δει το απόγευμα ή άυριο το πρωί.

ισχύει με το χέρι...σηκώνω τα χέρια χωρί το βραχιόλι και μου το σπρώχνει ο άντρας μου και γέρνω...μετά με το βραχιόλι και το ένα πόδι σηκωμένο και δεν πέφτω.... περίεργο αλλά έχει φάση!!

για τα χωριά, εντάξει .... χωριά είναι...για την θάλασσα τί να πρωτοπώ.....:rolleyes: Αλλά και αυτό το μποτιλιάρισμα του σαββατοκυριακου για Χαλκιδική που είσαι τρία τέταρτα σταματημένος και μετα απο μισό χιλιόμετρο πάλι σημειωτόν.....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ... Μόνο στα νιάτα μου έκανα αυτή τη βλακεία για ένα μπάνιο. Η Χαλκιδική με αυτή την κίνηση είναι για να πας δεύτερο πόδι εννοείται και να μείνεις καμιά 10αρια μερούλες. Αλλά με τις τιμές τους στην τελική συμφέρει καλύτερα να πας σε ένα νησάκι και να δει κάτι παραπάνω και το μάτι σου...

Άσε για δεύτερο πόδι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μόνο για να μείνεις μέρες. Και ήταν πανέμορφα!!!! Του χρόνου το σκέφτομαι για Σάρτη κι εκει μου άρεσε.

Εγώ αυθημερόν μόνο μέχρι Φλογητά κορίτσι, παραπάνω ΔΕΝ πάω! :D

Για αυθημερόν επίσης οι θάλασσες της Πιερίας (από Γρίτσα και μετά που αξίζουν) είναι αρκετά χιλιόμετρα και δε λέει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πειτε τα εσεις οι συγχωριανες.. πειτε τα.. για μενα ακουγονται εξωτικα μερη ουτως η αλλως και πολυδαπανες, πολυημερες διακοπες αν θα ρχομουν συνεπως.. το πολυ κανα Δηλεσι, Χαλκιδα, Ευβοια..χαχα!!

πειτε τα εσεις οι συγχωριανες.. πειτε τα.. για μενα ακουγονται εξωτικα μερη ουτως η αλλως και πολυδαπανες, πολυημερες διακοπες αν θα ρχομουν συνεπως.. το πολυ κανα Δηλεσι, Χαλκιδα, Ευβοια..χαχα!!

Kι εμένα η Σαλαμίνα μακρινή μου κάνει κορίτσι, αλλά για εξωτική δεν την κόβω, όχι, μη σου πω και ψέμματα. :tongue:

Μωρέ μια χαρά είναι και η Εύβοια, σε χαλάει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Πολύ ησυχία καλέ...

χριστινακι θα σου πώ να μου στείλεις μάλλον όταν επιστρέψεις και εσύ γιατί και εγώ Παρασκευή φεύγω για μια βδομάδα επομένως δεν θα προλάβω να παραλάβω και μην γυρίσει πίσω ή χαθεί αν δε βρει κανέναν ο ταχυδρόμος...

Βικάκι τι καλά που μπορείς να παίρνεις άδεια. Στα ΕΛΤΑ έχουν - ΦΥΣΙΚΑ - έλλειψη προσωπικού μονίμως (τουλάχιστον απο τότε που μπήκε ο χάζμπαντ) και με το ζόρι την παίρνουν διάσπαρτη όλο το χρόνο, μέχρι το Μάρτη του επόμενου χρόνου! Δύο εβδομάδες, σπαστές, με το ζόρι πήρε και να δούμε πόσο θα πάρει όταν θα γεννήσω!

Ουφ, σήμερα δουλίτσες στη γειτονιά με τον μικρό, μετά δουλίτσες σπίτι. ΜΕ ΨΟΦΗΣΕ ο άτιμος και να δούμε ΠΟΤΕ θ' αρχίσει παιδικό, γιατί σε "δημόσιο" που θα πάει φέτος αρχίζουν με τη βολή τους, όποτε θέλουν αυτοί τον παίρνουν. Δε θα προλάβω να πάρω μιαν ανάσα πριν τη γέννα. Με κουράζει που τον έχω όλη μέρα σπίτι γμτ, έχω βαρύνει πολύ πλέον.

Τέσπα, τι να κάνουμε;

Καλημέρα είπα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

η Σαλαμινα δεν ειναι ουτε εξωτικο μερος, ουτε εχει τα διαφανη νερα της Χαλκιδικης και των περιχωρων ομως ειναι το μεγαλυτερο νησι του Σαρωνικου και συνδυαζει επισης πολυ αρμονικα βουνο και θαλασσα για τα στανταρ της παντα..

Την Ευβοια παροτι την εχω γυρισει στα 3/4 αυτης δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη ακριβως επειδη εχω παει πολλες φορες.. ωστοσο ιδανικα για μενα νησια ειναι οι Σποραδες.. ουτε το Ιονιο, ουτε το Αιγαιο μου εχουν προσφερει αυτο που μου εδωσαν οι Σποραδες.. πραγματικα επιτυχης και ανετος συνδυασμος βουνου και θαλασσας με αισθηση νησιων και διακοπων.

Γενικα δεν αντεχω τη μονοτονια.. γενικα ομως..

maestro οταν λες κουραζεσαι, βαρυνες κλπ πως εκφραζεται αυτο στη πραξη? δηλαδη πονουν τα ποδια σου? ποναει η μεση ή η πλατη σου? εχεις πετρωματα χαμηλα στη κοιλια? αλλες ενοχλησεις?

εγω συνηθως εχω ενοχληση στη κοιλια χαμηλα ή συνηθως με ενοχλει η μεση και σπανια τα ποδια.. βεβαια εγω εχω και τα χαπια που με επηρεαζουν τοσο θετικα οσο και αρνητικα και ειμαι κομματια το μεγαλυτερο μερος της ημερας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...