Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι και εγώ.

το σκ χωριό και χθες γύρισα νωρίς να κάνω δουλειές. ¨εβαλα ένα παστίτσιο στο φούρνο, κουρτίνες στο πλυντήριο, παντζούρια, μπαλκονόπορτες, επλυνα το χαλί απο το παιδικό και μετα τα κλασικά , σκούπα, σφουγγάρισμα , ξεσκόνισμα ως αργά. Μου έμειναν καλοριφέρ, φωτιστικά και σύνθετο μια που τις ντουλάπες τις έκανα στην προηγούμενη απουσία της μικρής.

Τώρα με πήρε ο άντρας μου τηλ να πάμε θάλασσα λέει. είχε βγάλει ένα πρόβλημα το τζετ σκι και το έφερε απο το χωριό και προφανώς θέλει να το δοκιμάσει. Αν ακούσετε για τίποτα ναυαγούς .... εμείς θα ήμαστε. Αν και βαριέμαι αλλά έχω να πάω θάλασσα ανευ μικρής....δεν θυμάμαι καν αν έχει συμβεί:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκατο ημερες λεει μου εμειναν.. αντε με σκοντο το πολυ 10 λιγοτερες λογω περιδεσης.. ως εκει αρκει!! οχι λιγοτερες πριν την ωρα του..

στην ουσία είναι αυτό που λέμε έφαγες το γάιδαρο και έμεινε η ουρά...

Aχ, γύρισα, και κλείστηκα σπίτι με το a/c. ΓΙΑΤΙ άφησαμε το 2ο πόδι με τις μαμάτες παραλίες του; Εεεεεε;

Πάντως, πέρα της γκρίνιας, ΣΟΥΠΕΡ ήταν, τρελή χαλαρουίτα!

Καλή εβδομάδα κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ σήμερα άρχισα να μετριέμαι (το σάκχαρο) και όντως έχει δίκιο η μάνα μου, ΠΟΝΑΕΙ η ρημάδα η βελονιτσα (μια σταλιά η άτιμη) του μετρητή. Τέσπα, μετρήθηκα 2 ώρες μετά το πρωινό (74), μετά το μεσημεριανό (108 ) και μετά το βραδινό (115). Νηστική το πρωί δεν πρόλαβα, καθότι δεν είχα πάρει ακόμα τον μετρητή.

Καλά τα βλέπω τα νούμερα, ε; Τώρα μετά από 2, 3 μέρες, να συνέλθουν λίγο και τα δάχτυλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντωμεταξύ σήμερα άρχισα να μετριέμαι (το σάκχαρο) και όντως έχει δίκιο η μάνα μου, ΠΟΝΑΕΙ η ρημάδα η βελονιτσα (μια σταλιά η άτιμη) του μετρητή. Τέσπα, μετρήθηκα 2 ώρες μετά το πρωινό (74), μετά το μεσημεριανό (108 ) και μετά το βραδινό (115). Νηστική το πρωί δεν πρόλαβα, καθότι δεν είχα πάρει ακόμα τον μετρητή.

Καλά τα βλέπω τα νούμερα, ε; Τώρα μετά από 2, 3 μέρες, να συνέλθουν λίγο και τα δάχτυλα!

μια χαρα βλεπω τις τιμες..

εμενα αν θυμασαι ο γιατρος μου δεν μου συστηνει να ξανακανω καμπυλη σακχαρου για ενα λογο που δεν εχω καταλαβει ακριβως και την προηγουμενη εβδομαδα πηγα μονη μου να κανω εξεταση.. βεβαια οτα εφτασα στο εξεταστηριο βαρεθηκα να κανω την 3ωρη (που βασικα αυτη ειναι η σωστη και απαραιτητη) ωστε να μη χασω την υπολοιπη μερα μου στην Αθηνα και να κανω τις δουλειες μου και εκανα της μιας ωρας με γλυκοζη 50ml, με μετρηση μια νηστικη με δεικτη 70 οπου ηταν και το ελαχιστο (ουσιαστικα μηδενικη θεωρειται) και μετα μια ωρα με τη γλυκοζη ημουν στο 122 με max 140 συνεπως ειμαι στα φυιολογικα πλαισια..

μαλλον τελικα δεν θα παω για την τριωρη αν και θα το ξανασυζητησω με τον γιατρο γιατι δεν καταλαβα το γιατι δεν χρειαζεται...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΖΕΣΙΚΑΚΙ ΜΑΣ.. και ας μην ειναι εδω.. σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα με τα πιτσουνια της..

να σαι παντα γερη, δυνατη, χαμογελαστη, ευγενικη και οσο γινεται ηρεμη και ψυχραιμη..

και εμεις εδω ειμαστε!

καλημέρα!

Μαεστρία καλώς ήρθες στο καμίνι της πόλης....

Χρόνια πολλά Τζέσικα ! (φαντάζομαι γενέθλια θα έχει, ε?)

Προσπ ούτε εγώ έχω κάνει την καμπύλη ζαχάρου. Δεν μου την έδωσε ο γιατρός μου και δεν ειναι κανένα καινούριο γιατρουδάκι, είναι διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο, τωρα για ποιό λόγο δεν ξέρω. Ήταν και η πρώτη εγκυμοσύνη και δεν ήξερα και πολλά ώστε να ρωτήσω για να μου εξηγήσει. Την επόμενη φορά θα ενημερωθώ....και επειδή δεν τα πάω καλά και με τις βελόνες δεν επιμένω σε τέτοια πράγματα:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

καλώς μας επιστρέψατε μαέστρο και βίκυ!!

εσύ βίκυ θα ξαναφύγεις για το 15αύγουστο ε?

μαέστρο είδα φώτο!!μου θύμησες το ταξιδάκι μας στην χαλκιδική!!

βίκυ εσάς που είναι το χωριό?1ο ή 2ο πόδι?τι έγινε χθες με τζετ?σας μάζεψε το λιμενικό???

χαχα

προσπ μια χαρά είσαι στο εξοχικό,για φαντάσου να ήσουν αθήνα και να δούλευες....καλύτερα να βαριέσαι στη δροσιά!!χεχε

ελεναδίτσα μου καλά θα περάσουμε από την άποψη ότι η έλλη θα έχει κάθε μέρα παιδάκια να παίξει,θα βλέπει τους νονούς συνέχεια,κι εμείς θα είμαστε με την παρέα της αθήνας που έχουμε καιρό να τους δούμε,από την πρωτοχρονιά...

κάθε μέρα θα είμαστε θάλασσα,10 λεπτά απόσταση είναι.

στο σπίτι θα έχουμε τα θεματάκια μας αλλά υπομονή θα κάνω...

έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα μπορεί να κάνουμε πολύ καιρό να ξαναπάμε...

ίσως μέχρι τα χριστούγεννα να έχουμε φύγει για Σουηδία.

εγκυμονούσες κοντεύετε!!!σαν τους φαντάρους μετράτε βλέπω...μια φώτο με την κοιλιά σας να ζηλέψουμε δεν βάλατε!!!εστώ χωρίς κεφάλι!!χεχε

μαέστρο μήπως δεν έχεις ρυθμίσει την βελόνα καλά για να μην σε πονάει? έχει 1-2-3...ανάλογα πόσο βαθιά μπαίνει η βελόνα...

(τα ξέρω από τον άντρα μου που πουλάει τέτοια μηχανάκια)

Όλα καλά με το τζετ σκί, αλλιώς ακόμα θα κολυμπούσα...:tongue:

Το χωριό Κατερίνη είναι, νομό Πιερίας όχι Χαλκιδική. Και η μαεστρία κοντοχωριανή είναι , όχι εκεί που μένουν οι γονείς της, καταγωγή.

Τη Σουηδία πολύ στα σοβαρά τη βλέπετε, ε? Ζυγίστε τα πράγματα και αν ο ζυγός γέρνει προς τα εκεί μην το σκέφτεστε...

Και εμένα μια φορά που με μέτρησε ένας φίλος με αυτό το μηχανάκι δεν πόνεσα καθόλου.

μιαμαμα , αυτά τα ενεργιακά βραχιολάκια , πώς τα λένε τέλος πάντων , πόσο τα δίνει ο άντρας σου?

α έχω πάει,έχω μια φίλη εκεί...οπότε εκεί κάνετε τα μπάνια σας εσείς...

έτσι λέμε να φύγουμε,ούτως ή άλλως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι...δεν έχουμε μόνιμο μισθό εδώ...θα το δοκιμάσουμε κι αυτό...ακόμα και τον βασικό να παίρνουμε 1500-1800Ε !!!!!!!:shock::shock: καλύτερα θα είμαστε από εδώ...

εδώ δεν έχουμε ούτε σπίτι,ούτε σταθερή δουλειά...

τα βραχιολάκια 10Ε τα δίνει ο άντρας μου,στα φαρμακεία τα βρίσκεις 25-30Ε!!!

α έχω πάει,έχω μια φίλη εκεί...οπότε εκεί κάνετε τα μπάνια σας εσείς...

έτσι λέμε να φύγουμε,ούτως ή άλλως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι...δεν έχουμε μόνιμο μισθό εδώ...θα το δοκιμάσουμε κι αυτό...ακόμα και τον βασικό να παίρνουμε 1500-1800Ε !!!!!!!:shock::shock: καλύτερα θα είμαστε από εδώ...

εδώ δεν έχουμε ούτε σπίτι,ούτε σταθερή δουλειά...

τα βραχιολάκια 10Ε τα δίνει ο άντρας μου,στα φαρμακεία τα βρίσκεις 25-30Ε!!!

και 40 μη σου πώ. Αλλά είναι τα γνήσια σίγουρα?

Χθες πήγε ο αντρας μου στο ψιλικατζίδικο για τσιγάρα και επιασε την κουβέντα για αυτά τα σκατουλάκια. Ο ψιλικατζής φορούσε στο χέρι του ένα φαρμακείου αλλά πουλάει και ο ίδιος τα ''μαϊμού'' του 2ευρου. Λοιπόν βάζει στο ένα χέρι του άντρα μου το δικό του το γνήσιο και στο άλλο χέρι του το μαιμού. Τον έβαλε και τέντωσε και τα δυο του χέρια στο πλάι , του έσπρωξε το χέρι με το καλό βραχιολάκι με όλη του τη δύναμη και δεν μπορούσε να το κουνήσει ενώ το άλλο το κατέβασε κατευθείαν:rolleyes: Εσύ τα έχεις δοκιμάσει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...