Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια,που είστε σήμερα όσες απέμειναν εδώ??

προσπ πάλι στη ζέστη της αθήνας είσαι?

εμείς εδώ,καλύτερα είναι το κορίτσι μου...δέκατα χθες και σήμερα τίποτα για την ώρα,τώρα έχει λίγο βήχα,κι εμένα με πονάει ο λαιμός μου...

αυτή η ίωση τα ίδια συμπτώματα σε όλους...

προσπ κάπου είχα δει κι εγώ αγγελία της κοπέλας...

εσύ τα κοριτσίστικα θα τα δώσεις φαντάζομαι...

τα πέδιλα τα καλοκαιρινά της έλλης που τα πήρα μάιο και ιούνιο...2 ζευγάρια απογευματινά,25νούμερο, της πάνε ίσα ίσα πλέον...τον αύγουστο θα βγάλουμε και πάνε,και είναι σαν καινούρια...όταν τα πήραμε της ήταν και μεγάλα...τα φυλάμε για το επόμενο,εφόσον είναι κορίτσι...

να δω τον χειμώνα τι νούμερο θα πάρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την..

αρα καλυτερευει η μπουμπου σου.. αντε να τελειωνει και με αυτο η καημενουλα..

εγω τα βαζω στην ακρη (ηδη εχω δυο κουτες) για μια κοπελα βαφτηστηρα της κουνιαδας μου η οποια θα γεννησει Δεκεμβρη και μαλλον περιμενει κοριτσι συν βεβαια που δινω και στην κουμπαρα τη δικια μου..

εγω με το καλο να γεννηθει και ο μπεμπης περα απο τα κοριτσιστικα οτι θα περναει και απο τον μικρο και δεν θα ναι πια χρησιμο θα παιρνει ποδι.. θα κρατησω μερικα ενθυμια βεβαια..

και μετα χαρας ανοιξα μια κουτα και διαπιστωσα οτι τον αποστειρωτη δεν τον ειχα δωσει και ετσι δεν χρειαζεται να αγορασω νεο αν δουλευει ακομη σωστα..

αλλα δεν την παλευω με τα ρουχα.. με επιασε πονοκεφαλος και εχω ακομη 4 βαλιτσες να ξεκαθαρισω και καμποσα ραφια..

γεια σας κοριτσια!

εδω ειμαι κι εγω!εχθες σχολασα κατα τις 1 και πηγα και κοιμηθηκα μεχρι τις 6!μετα μου εφερε ο αντρας μου την μικρη,απο της πεθερας μου.κι ειχα κανονισει να παμε να δουμε τον βαφτισιμιο μου,να παιξει κι η μικρη μου με την μεγαλη κορη της κουμπαρας μου.αλλα οταν την ετοιμαζα,ηταν κατακοκκινα τα μαγουλα της κι ειχε ολο το σωμα της σπινθουρακια.κι επειδη ανησυχησα,πηγαμε σε μια παιδιατρο κοντα στο σπιτι μας,πολυ καλη που την εξετασε και μου ειπε να της δωσω αταραξ,κι οτι ειναι μαλλον σπυρακια απο ιδρωτα.το βραδυ καναμε μπανακι και σημερα δεν ειχε τιποτα...αδικα χασαμε την βολτα μας αλλα δεν ηθελα να κολλησει κανενα αλλο παιδακι,αν ειχε κατι..

σημερα ομως πηγαμε βολτα στο τζαμπο και πηραμε πλαστελινες play doh,και το απογευμα θα παμε επιτελους την επισκεψη που θελαμε να παμε εχθες.

μπανακι θα παμε μαλλον αυριο το απογευμα.

αυτα τα νεα μας..

προσπ,καλα ξετελεματα,με τα ρουχα.

μιαμαμα,ελπιζω να μην κολλησες κι εσυ τωρα.περαστικα σας.

φαιη και προσπ,ζηλευω που πηγατε στο αττικο παρκο!κι εγω θελω!αληθεια εχει τοσα πολλα ζωακια?τελεια!!εμεις εδω δεν εχουμε τιποτα τετοιο.

μονο το ενυδρειο,που βασικα δεν ξετρελαθηκα,μαλλον γτ δεν μου αρεσουν τα ψαρια..:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καληπερες! :D

Κερκυραια μου, ετσι γρηγορα μεγαλωνει το ποδι τους! Περασε της Ελλης η ιωση και ηρθε σε εσενα! Αμαν βρε παιδι μου! :(

Προσπ μανικι τα ρουχα, καλα ξεμπερδεματα!

Ελενακι ναι, ειναι πολυ ωραια στο Αττικο. Εμεις εκτος απροοπτου θα παμε παλι αυριο! :D Περαστικα στην κουκλα μας για τα σπιθουρακια και καλα να περασετε σημερα! Ωραιες οι πλαστελινες play doh ε? Η δικια μου απασχολειται με τις ωρες με δαυτες!

Εγω σημερα πηγα και εκανα τις υπολοιπες εξετασεις για το θυροειδη και την καμπυλη σακχαρου. Την Τριτη θα κερω τι γινεται!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ευχαριστω κοριτσια!

βασικα εκατσα σερι (αν και μου φορτωθηκαν απο το πουθενα επισκεψεις και με καθυστερησαν κατα μια ωρα) και ξεμπερδεψα κατα το ημιση τα παιχνιδια και ετσι εχω στην ακρη τα πρωτα παιχνιδια για το μωρο τα οποια βεβαια θα πλυνω απο Σεπτεμβρη και τα ρουχα του (εσωρουχα και για μεσα στο σπιτι και ελαχιστα εξοδου, συνολο μια μεγαλη βαλιτσα) τα οποια απο την ερχομενη εβδομαδα θα αρχισω να πλενω..

ξεπμπερδεψα τρεις βαλιτσες με ρουχα που θα δωσω στην βαφτηστηρα της κουνιαδας μου αν τελικα η β επιπεδου επιβεβαιωσει κοριτσι (το ευχομαι!!) και κατι κουβερτουλες και εχω και μια βαλιτσα που ειναι για κοριτσια που γεννιουνται αντιθετη εποχη δηλαδη ανοιξη και την οποια μεχρι να βρεθει ενδιαφερομενη θα την φυλαξω στην αποθηκη και τωρα θελω να αγορασω κουτια αποθηκευσης μεγαλα για να μαζευτουν καπως τα παιχνιδια της κορης μου..

βασικα απο εδω και περα πλυντηρια πολλα θα μπουν σιγα σιγα ενω θα αρχισουμε μετα τον 15υγουστο να κανουμε τη γενικη σιγα σιγα και αυτη αφου ειναι πολλα αυτα που πρεπει να γινουν και μεχρι τελος Σεπτεμβρη ευελπιστω ολα θα ειναι stand by..

τωρα παω να ετοιμαστω και να την κοπανησω για το εξοχικο.. το μονο ζορι ειναι οτι ο ανδρας μου δεν θα ρθει μαζι και απλα θα με παει μεχρι το λιμανι και απο εκει με τη μητερα μου θα παρουμε λεωφορειο να παμε στο σπιτι οπου αν εχω κεφι ισως να παω και στη λιτανεια.. (λιγακι χλωμο το κοβω αλλα τελος παντων..)

και αυριο λεσχη..με θεμα το θεατρο..

Διαφημίσεις

Πω πω κατι ερημιες.................

Χθες πηγαμε Αττικο παλι! Και επειδη ειμαστε ξετρελαμμενοι τοσο εμεις οσο και η μικρη, αποφασισαμε εχθες να βγαλουμε ετησια καρτα και να φουλαρουμε το e-pass για την Αττικη οδο, ωστε να το κανουμε στεκι! Κορες το προτιμω χιλιες φορες απο την απλη παιδικη χαρα και τους παιδοτοπους.. Εκει μεσα ξεχνιεσαι τελειως, νομιζεις πως εισαι εντελως αλλου!

Σημερα, κλασσικα ορθια απο τις 8 η μικρη κυρια, παρολο που ξεποδαριαστηκαμε στο Αττικο εχθες! Φαγαμε, αλλαξαμε, παιξαμε, πηγαμε στη γιαγια μας για μεσημεριανο και το απογευμα λεμε να ξεποδαριαστουμε στον Εθνικο Κηπο για ακομα μια φορα! Οπως καταλαβατε ειμαστε ξετρελαμενες και με αυτο γιατι εχει κι εκει πολλα δεντρα, δροσια, ζωακια που παμε και τα ταϊζουμε και πολυ ωραια παιδικη χαρα! Το καλοκαιρι του 2011, αν μας χασετε και θελετε να μας βρειτε, ψαχτε μας ή στο Αττικο, ή στον Εθνικο Κηπο! :lol:

Φιλακια σε ολες! :-D

gM4vp2.png

κατσε για τι δεν καταλαβα..

εννοεις Φαιη τον Αττικη Ζωολογικο Παρκο????

διοτι απο οτι θυμαμαι ειναι 15 ευρω το ατομο να μπει (μεχρι 3 ετων δωρεαν τα μικρα) αλλα και παλι..

δεν διαφωνω οτι ειναι ωραια και μπορεις να περασεις πολλες ωρες εκει αλλα για τοσο συχνα ανα το βαστα η τσεπη σας ειναι ok.. γιατι και βενζινη θες και Αττικη οδο θες..

αν αντεχει η τσεπη σας καλως παντως ειναι ωραια ευκαιρια..

Ναι, αυτον εννοω! Γι' αυτο μιλησα για ετησια καρτα και για φουλαρισμα στο e-pass. Αφου ετσι κι αλλιως βενζινη χαλαμε για οπουδηποτε θελουμε να παμε τα απογευματα (δεν καθομαστε ποτε στο ιδιο μερος), αν εχουμε κατυχυρωμενη την εισοδο και την ελευση απο Αττικη Οδο, τοτε ειμαστε κομπλε!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια...όσες μείναμε!!!

το σκ ερημιές το καφέ...κάνουμε τις βολτίσες μας όλς βλέπω...

κι εγώ μέχρι την τετάρτη εδώ...την πέμπτη 6.30 το πρωί την κάνουμε σε "άλλη γη σε άλλα μέρη"!!!

και μάλλον θα αργήσω να επιστρέψω...γιατί κανονίσαμε το ταξίδι και τώρα έχω και βάφτιση στα τρίκαλα 27/08...μου είχαν πει ότι θα ήταν κλειστή,αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη....και λέμε να μείνουμε χωριό μέχρι την βάφτιση,θα δείξει...

οπότε τώρα πρέπει να κουβαλήσω και τα καλά μας ρούχα και παπούτσια...

το σάββατο πήγαμε σε τσίρκο με νερό που έχει έρθει εδώ...δεν είχε ζώα,μόνο ακροβατικά...

μας έδωσαν δωρεάν προσκλήσεις,αλλιώς δεν θα πηγαίναμε...9Ε το άτομο,και το παιδικό 7Ε...πολλά για την τσέπη μας...και δεν ήξερα αν η έλλη θα καθόταν...τελικά 2 ώρες παράσταση περίπου,και η έλλη στηλωμένη στην καρέκλα...της άρεσε,είχε ωραία μουσική...στην αρχή ήταν επιφυλλακτική....αλλά μετά χειροκροτούσε κιόλας!!

εμείς πιστεύαμε ότι θα έχει μέσα στο νερό ακροβατικά,αλλά είχε μια λιμνούλα και 2 σιντριβάνια!!για τσάμπα όμως καλό ήταν!!!

Καλημερα!

Το παιδι μου εχθες με διελυσε στην κυριολεξια.......

Παρολο που λιωσαμε στον Εθνικο Κηπο και δεν ειχε κοιμηθει πολλη ωρα το μεσημερι, δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα. Ο πατερας της δουλευε βραδυνος και ημασταν ολη την ωρα στο περα - δωθε και την κλαψα. Δεν εδειχνε να ποναει καπου, αλλα εγω καλου - κακου της εδωσα ντεπον. Γυρω στις 2 ξαναξεκινησα τη διαδικασια υπνου απο την αρχη, που σημαινει τη σηκωσα, την εκανα ενα χλιαρο ντους, της εκανα μασαζ -στα σκοταδια ολα αυτα, ακομα και το ντους στο μπανιο-, την εντυσα, της εφτιαξα λιγο ζεστο γαλα που το ηπιε κανονικα και ξαπλωσα μαζι της νανουριζοντας τη. Εν τελει κοιμηθηκε στις 03:15 και σηκωθηκε σημερα το πρωι στις 08:30 (!!!!!!) ........ Δεν δειχνει καθολου νυσταγμενη, ειναι ορεξατη και απο φαγητο και απο διαθεση και μαλιστα σημερα δεν ειχαμε κανενα ατυχημα μεχρι στιγμης με την πανα, τσισα και κακα ολα στο γιογιο. Τι να πω, δεν ξερω..... Τωρα θα τη βαλω για υπνο να μου ξυπνησει νωρις να παω να τη "λιωσω" στη θαλασσα για να ξεραθει το βραδυ!

Κερκυραια κι εγω ετσι πιστευα για τα δικια μου! Μεγαλωνουν ομως μωρε και καθονται περισσοτερη ωρα σε ενα σημειο!

Οι υπολοιπες καλα;

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλέ πως αντέχεις??μήπως να το πάτε πιο χαλαρά?πολλές δραστηριότητες για τόσο μικρή ηλικία...

μπράβο με την πάνα...καλή πρόοδο...

εμείς το έχουμε έθιμο τις δευτέρες πλέον να μην έχει όρεξη και να γίνεται χαμός,τιμωρίες,μάλωμα,φωνές...

είχε να κάνει τσίσα πάνω της πάνω από εβδομάδα,αλλά σήμερα 1 φορά τσίσα και 2 κακά πάνω της...όλα αυτά μετά από τιμωρίες,φωνές...και τι δεν έχει κάνει σήμερα...

άλλο παιδί τις Δευτέρες...

ελπίζω να μην κάνει τέτοια στο χωριό γιατί θα έχω και τα πεθερικά...

καλησπερα

εμεις εδω στη ζεστη, σε μετρια κατασταση.. εχω τη μεση και μαλλον αερια που με πιεζουν και στη κοιλια αφου εχθες εφαγα οσπρια..

Φαιη σχεδον με τρομαζεις οταν διαβαζω για το τι κανετε με τη μικρη και ποσο υπερκινητικη ειναι.. δεν τολμω να πω κατι παραπανω.. υπομονη εφοσον εχεις εξαντλησει ολα τα πιθανα σεναρια χειραγωγησης..

miamama αντε με το καλο να πατε να αλλαξετε περιβαλλον ελπιζω και καλυτερη διαθεση..λεμε τωρα..

πρεπει να γυρισε και η maestria απο οτι ειδα στο fcb..

αντε και σε κανα δυο βδομαδες ολες θα στε πισω.. εγω μονιμος κατοικος με internet να βαραω μυγες και κουνουπια περιμενοντας σας..χαχα

Και τι να κανω βρε Προσπ μου...

Υποτιθεται μια απο τις δουλειες μου ως μαμα, ειναι να περναω δημιουργικο χρονο μαζι της. Προσπαθω τις ημερες που καθεται απο τον παιδικο να κανουμε μαζι ομορφα πραγματα.. Τα πρωινα τα περναμε κανοντας ζωγραφιες, κατασκευες με πλαστελινες, αυτοκολλητα και σφραγιδες. Τα απογευματα και εφοσον ειναι εδω ο πατερας της, που σημαινει πως εχουμε αμαξι, παμε απο 'δω κι απο 'κει.. Αν δεν ειναι εδω, παμε στις δικες μας κουνιες (αυτες που ειναι κοντα στο σπιτι μας)..

Νομιζω πρεπει να ξεδινει σαν παιδι και επειδη ηδη νιωθω τυψεις (τα ενοχικα που λεγαμε;; ;)) που δεν θα μπορεσει να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον πιο ησυχο, πιο φιλικο, κανω ο,τι μπορω για να περναει οσο πιο ομορφα γινεται..

Εκεινη ακολουθω.. Υπαρχουν μερες που εχει ζητησει να λιωσει μπροστα στην τηλεοραση.. Ε, της βαζω dvd με παιδικα παραμυθακια και την αφηνω να κατσει!

Για τις διακοπες μην αγχωνεσαι, κι εγω εδω θα ειμαι ως τις 26/08.. Θα σου κανω παρεουλα! :D

gM4vp2.png

κι εγω εδω,λιωνω στην δουλεια!

μολις σχολασα,και χαλαρωνω λιγο,μεχρι να παω να παρω την μικρη απο την πεθερα.

αυτο το δεκαπενθημερο ειμαι ολο πρωι,5-1 πιο πολυ!:rolleyes:

μπορει να μην κοιμαμαι,τουλαχιστον εχω τα απογευματα ελευθερα,να τα περναω με την μικρη μου.

φαιη,πολυ λιγες ωρες κοιμαται η μικρη σου.το μεσημερι τωρα θα κοιμηθει κανενα τριωρο να αναπληρωσει τις ωρες που δεν κοιμηθηκε το βραδυ,ε?

μηπως εισαι εσυ αγχωμενη οταν λειπει ο αντρας σου και της το μεταδιδεις?στο λεω γτ εγω το εχω παρατηρησει πολλες φορες με την δικια μου,οταν ειμαι στην τσιτα εγω ειναι κι αυτη.μερικες φορες βεβαια..εχθες πχ ενω εγω ηθελα να κοιμηθω κι ημουν πτωμα οταν σχολασα απο την δουλεια,εκεινη δεν ειχε καμμια ορεξη για υπνο.τα μεσημερια δεν κοιμαται πλεον,αλλα αν κοιμηθει,κοιμαται ενα 3ωρο.

μιαμαμα,τελεια θα περασετε,τα παιδακια ξεχνιουνται,δεν γκρινιαζουν στις διακοπες.μια χαρα θα ειστε.η δευτερα δεν ειναι η μερα σας,ε?:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Φαιη μου επειδη δεν σας ξερω κατ ιδιαν και κρινω απο αυτα που διαβαζω καπω σαν την elenada σκεφτομαι.. δηλαδη μηπως επειδη εισαι ελαστικη και δεκτικη μανουλα στην προσπαθεια σου να την ευχαριστεις αφενος μεταδιδεις αγχος στη μικρη οταν δεν ειναι ο μπαμπας μαζι αφετερου μηπως κοινως σας καβαλαει λογω της αδυναμιας σας και σας εξαντλει... αυτο το δα και με τη κορη μου βεβαια και προσπαθω οσο μου περναει να το συμμαζεψω αλλες φορες επιτυχως, αλλες φορες οχι.. βεβαια αν ενα παιδι ειναι υπερδραστηριο οφειλεται και στη φυση του επισης συνεπως εσυ ξερεις τι ακριβως μπορει να συμβαινει..

παντως το αποτελεσμα ειναι ενα.. συχνα εδω μας εμφανιζεσαι κουρασμενη και συχνα αγχωμενη και η ουσια ειναι να μην εισαι ετσι συνεχως γιατι θα κουραστεις ψυχολογικα συντομα και αυτο ισως να σε κανει αθελα σου πιο νευρικη τα επομενα χρονια..

αμπελοφιλοσοφω σε ανθρωπους που δεν ξερω αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου (και αφου μας τα γραφεις) σου καταθετω την αποψη μου..ελπιζω να μην παρεξηγηθεις..

elanada αν και βαρβαρο ειναι καλο το 5-1.. μενει καλο υπολοιπο της ημερας διαθεσιμο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...