Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι ότι είναι ένα σπίτι,αλλά θα ήθελα να είχαμε το σπίτι το κεντρικό μόνοι μας...

στο δωματιάκι που θα μένουμε δεν έχει χώρο να παίξει το παιδί...όταν έχει ήλιο έξω...

στο χωριό θα είστε μόνοι ή θα πλακώσουν όλοι?

εγώ αυτό σκέφτομαι...πόσοι θα είμαστε...

όλοι....

Η πεθερά είναι εκεί είδη 3 εβδομάδες. Το ευτύχημα είναι οτι θα μαγειρεύει εκείνη:tongue:

15Αυγουστο γιορτάζουν άντρας , ανηψιός και κουνιάδα επομένως μαζευόμαστε απαραιτήτως..

Μολις την εβαλα για υπνο, νωρις σημερα, για να μου ξυπνησει και νωρις και να παμε να λιωσουμε στη "μαλαθα".

Ολο το πρωι το βγαλαμε με εμενα να προσπαθω να εξηγησω σε ενα αλαφιασμενο 2χρονο οτι ΔΕΝ πειραζει που δεν μπορει να χρησιμοποιησει ακομα το ψαλιδι.. Εκεινη βεβαια με εγραφε κανονικοτατα και το προσπαθουσε νευριαζοντας βεβαια που δεν τα καταφερνει.. Ευτυχως που το ψαλιδι ειναι χαρτοκοπτικης, αλλιως θα τα ειχε κανει κιμα τα δαχτυλα της.

Παω να κουτσομαγειρεψω τιποτα γιατι δεν με αφησε να κανω τιποτα ολο το πρωι! Ο Β σχολαει 13:30 και θελω να βρει τουλαχιστον ενα πιατο φαϊ ο χριστιανος, ηταν ολο το πρωι μες στη ζεστη!

Φιλακια σε ολες! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τώρα που είπες ύπνο...

πλέον η μικρή το βράδυ μου λέει πως νυστάζει και μου ζητάει να τη βάλω να κοιμηθεί. Τη βάζω στην κούνια της, τη σκεπάζω , την καληνυχτίζω και φεύγω. Για κάποιες ήταν εξ'αρχήν ρουτίνα αλλά το δικό μου παιδί δεν κοιμόταν έτσι. όποτε την άφηνα κάτω σήκωνε τα χέρια και έκλαιγε και επειδη δεν είμαι υπέρ στο να αφήνεις ένα βρέφος να κλαίει για να συνηθίσει κάτι που θες να του περάσεις , την έπαιρνα αγκαλιά. ε, ήρθε ο καιρός λοιπόν που το ξεπέρασε κι αυτό μόνη της:D

Διαφημίσεις

αυτές οι δουλειές.....Και εμείς αύριο θα πάμε χωριό και θα την αφήσω εκεί τη μικρή στην ουσία τέσσερις μέρες χωρίς εμάς γιατί την Άλλη Παρασκευή θα πάμε να μείνουμε. Επομένως τη βδομάδα χωρίς παιδί θέλω ένα απόγευμα να κάνω παντζούρια και μπαλκονόπορτες , ε σε τέτοια περίπτωση δεν κατεβάζεις και κουρτίνες???:rolleyes: και ότι άλλο προκείψει...Ουφ , να φεύγουν και αυτά απο το κεφάλι μου μιας και στην προηγούμενη απουσία της ασχολήθηκα με τα μωρουδιακά της που τα είχα άγχος μέχρι να τα σηκώσω και να πάω 9 μέρες να ξεκουραστώ χωρίς έγνοιες.

βρε κοπελια στο μυαλο μου εισαι..

και εγω θελω προς τα τελη του μηνα να βαλω τον συζυγο να καθαρισει παντζουρια και παραθυρα ενω μεσα Σεπτεμβρη στο πρωτο δεκαημερο κιολας θα κατεβασουμε κουρτινες..

αναγκαστικα θα βαλω τη μανα μου να κανει γενικη στη κουζινα και στο μπανιο πριν φερω τη μικρη πισω στο σπιτι μονιμα και εγω ηδη απο αυριο σιγα σιγα θα ξεκινησω απο το παιδικο και θα επεκταθω στο υπνοδωματιο μου με σκοπο να ξεχωρισω και να τακτοποιησω τα μωρουδιακα και κατ επεκταση της κορη μου τα χειμωνιατικα ρουχα και παιχνιδια.. αλλιως δεν θα προλαβω τιποτε να κανω..

κουραζομαι μονο στη σκεψη βασικα..

τώρα που είπες ύπνο...

πλέον η μικρή το βράδυ μου λέει πως νυστάζει και μου ζητάει να τη βάλω να κοιμηθεί. Τη βάζω στην κούνια της, τη σκεπάζω , την καληνυχτίζω και φεύγω. Για κάποιες ήταν εξ'αρχήν ρουτίνα αλλά το δικό μου παιδί δεν κοιμόταν έτσι. όποτε την άφηνα κάτω σήκωνε τα χέρια και έκλαιγε και επειδη δεν είμαι υπέρ στο να αφήνεις ένα βρέφος να κλαίει για να συνηθίσει κάτι που θες να του περάσεις , την έπαιρνα αγκαλιά. ε, ήρθε ο καιρός λοιπόν που το ξεπέρασε κι αυτό μόνη της:D

και η δικη μου κανα τριμηνο πλεον τα βραδυα ετσι κοιμαται.. ΕΥΤΥΧΩΣ.. το μεσημερι ειναι ζορικη αφου ξαπλωνω μαζι της, κανουμε "συμφωνια" οτι θ διαβασουμε παραμυθια και μετα θα κοιμηθει η οποια βεβαια παντα καταληγει σε υπνο αλλα συχνα με επεισοδια αντιρρησεων.. και το κολπο ειναι να κανω οτι κοιμαμαι (συχνα αποκοιμιεμαι) διπλα της και να αποφασισει εστω και με μουρμουρα να κοιμηθει..

με λιγα λογια να δηλωσω οτι δεν εχει εναλλακτικη..

wow...κόσμος και ντουνιάς δλδ...

εγώ θα έχω και το καθάρισμα του δωματίου με το που πάμε και μαγείρεμα κάθε μέρα,αν και σκέφτομαι μία κατσαρόλα για 2 μέρες...

η κουνιάδα μαγειρεύει χάλια...η πεθερά επίσης,ενώ παλιά πολύ ωραία...

άσε που άλλο φαγητό λέει θα φτιάξει κι άλλο εμφανίζεται στο τραπέζι...

οπότε λόγω παιδιού θέλω να έχω έτοιμο φαγητού γυρνώντας από θάλασσα.να δω πότε θα το κάνω,μεταμεσονύκτια!!

φαίη θα πάτε θάλασσα?η έλλη λύσσαξε με την θάλασσα,έχει να την δει από κυριακή...

νευριάζουν αν δεν τα καταφέρνουν τα σκατούλικα...

έφτιαξαν τα δικά σας,και χάλασε το δικό μου...

η έλλη δεν έκλαιγε μωρό..την έβαζα στη κούνια,έλεγε τα δικά της και την έπαιρνε ο ύπνος...

τώρα είμαστε της λέω πάμε πάνω για ύπνο..."όκι"!!!!όχι

την ανεβάζω συνήθως με μουρμούρα...και τις περισσότερες φορές ενώ νυστάζει θα σηκωθεί 2-3 φορές από το κρεβάτι να κάτσει έξω από το δωμάτιο της στο πάτωμα...όχι πάντα...και μετά την παίρνει αμέσως ο ύπνος χωρίς να είμαι στο δωμάτιο...αφού πολλές φορές μου λέει..."φύγε,νάνι μου"!!!

στο χωριό όταν λείπει η κουνιάδα την έβαζα στο δωμάτιο του ανηψιού,τώρα θα την έχω στο δικό μας,στούνιο είναι,οπότε θα έχουμε θέμα...

πρώτα θα πρέπει να την πάρει ο ύπνος και μετά να πάμε εμείς να ξαπλώσουμε...άντε πες το βράδυ καθόμαστε έξω στην αυλή...το μεσημέρι με καύσωνα τι θα κάνω?θα με φάει ο ήλιος...

Διαφημίσεις

στο χωριό όταν λείπει η κουνιάδα την έβαζα στο δωμάτιο του ανηψιού,τώρα θα την έχω στο δικό μας,στούνιο είναι,οπότε θα έχουμε θέμα...

πρώτα θα πρέπει να την πάρει ο ύπνος και μετά να πάμε εμείς να ξαπλώσουμε...άντε πες το βράδυ καθόμαστε έξω στην αυλή...το μεσημέρι με καύσωνα τι θα κάνω?θα με φάει ο ήλιος...

και εμείς ένα δωμάτιο έχουμε. δηλαδή το σπίτι 3 δωμάτια και 2 καναπέδες που γίνονται κρεβάτι στο σαλόνι αλλά πολλά τα άτομα και έτσι μας αναλογεί ένα με 2πλο κρεβάτι και κούνια. Βέβαια αν κάνω δεύτερο θα έχουμε κάποια έλειψη χώρου. ϊσως μεταφέρουμε την κούνια σε δωμάτιο με 2 εναμισάρια και κοιμάται η μικρή μαζί μου. Μέχρι τότε έχει ο Θεός...:tongue: Το Πάσχα έκανε γενική η πεθερά και τώρα ειδικά που είναι και τόσο καιρό στο σπίτι το έχει έτοιμο περιποιημένο.

εμάς δεν είναι δωμάτιο σε σπίτι...ήταν παλιά το πλυσταριό και πιο παλιά στάβλοι!!!!:shock::shock:

είναι στην αυλή ένα δωματιάκι 30τμ...με εξωτερική τουαλέτα κι ένα τηλέφωνο ντουζ!!:shock::shock:

το δωμάτιο έχει ένα ημίδιπλο κρεβάτι,ντουλάπα,τραπέζι,παλιό μπουφέ και κουζίνα με αρκετά ντουλάπια,ψυγείο κλπ...όλα αυτά σε ένα χώρο...

και βάζουμε το πάρκο όταν πηγαίνουμε... δεν είναι και πολύ βολικό...αλλά δεν μας ανήκει κιόλας...χάρη μας κάνουν...:rolleyes::rolleyes:

δηλαδη παλι καλα που εμας σπανια μας καθεται να φιλοξενουμε κοσμο ε???

χαχα..

οι συνηθεις φιλοξενουμενοι ειναι η μανα μου, η αδελφη της και σπανια η γιαγια μου και ο αδελφος μου.. ο πατερας μου δεν καταδεχεται να κοιμηθει ποτε στο εξοχικο μας..δεν νοιωθει βολικα μαλλον..

το πανω διαμερισμα εχει μια κουζινα, μια κρεβατοκαμαρα οπου εχω χωρεσει ενα διπλο κρεβατι και ελαφρως πιο διπλα ενα μονο και ΙΣΩΣ για του χρονου καταχωνιασω και ενα στενο παρκοκρεβατο ωστε να κοιμαται και το μωρο χωρις να ξεβολευτει η κορη και μια σαλονοτραπεζαρια 9 μετρα μηκος την οποια θελω πολυ στο μελλον να χωρισουμε στα δυο και να γινει δευτερη κρεβατοκαμαρα διοτι καθε χειμωνα μεχρι να μπει το καλοκαιρι με βαρυες ζεστες εγω ο συζυγος και η μικρη κοιμομαστε στη κρεβατοκαμαρα του πανω διαμερισματος και η κουνιαδα στο καναπε του σαλονιου με τα πραγματα της σαν προσφυγας..βεβαια:

α) φταιει εκεινη επειδη την μοναδικη ντουλαπα η οποια εχει μια μονοφυλλη, και δυο διφυλλες συν παταρι τα εχει τιγκαρει με ενα καρο ασχετα πραγματα που καθε χρονο εδω και μια δεκαετια ολο λεει οτι θα μαζεψει η θα πεταξει και ετσι εχουμε τα χρησιμα πραγματα μας παντα σε βαλιτσα σα τους κυνηγημενους

β)φταιει επισης διοτι για χρονια αρνουταν την προταση μου να χωρισουμε τη σαλονοτραπεζαρια για να αποκτησουμε αλλο ενα υπνοδωματιο και τωρα που διαπιστωνει οτι λογω παιδιων ειναι επιτακτικη αναγκη δεν υπαρχουν χρηματα βεβαιως...

και εχουμε και το κατω διαμερισμα το οποιο ειναι πιο δροσερο και πιο ησυχο αλλα ειναι περισσοτερο για το καλοκαιρι και την ανοιξη αφου το χειμωνα το τρωει η υγρασια απο το εδαφος.. το κατω διαμερισμα εχει ενα μικρο αλλα αρτιο μπανιο και τρια δωματια οπου το ενα προοριζοταν για σαλονακι, το αλλο για υπνοδωματιο και το τριτο για κουζινα.. το τελευταιο εχει καταληξει στην κυριολεξια αποθηκη, ενω τα αλλα δυο δωματια τα χρησιμοποιω κανονικα (βεβαια ολα τα παραπανω ειναι απο μισοτελειωμενα αφου απ οταν πεθανε ο πεθερος μου ουδεις ασχοληθηκε με το εξοχικο σοβαρα).

Το Πασχα και μεχρι να μπουν οι βαρυες ζεστες φιλοξενω οσους ερχονται στο κατω σπιτι και το καλοκαιρι αν δεν εχουμε καμια οικογενεια φιλων να μας ερθει ξεκαρφωτα μενουμε μονιμα εγω, ο συζυγος και η κορη ενω για φαγητο, πρωινο και λοιπα ανεβαινουμε αναγκαστικα στο επανω διαμερισμα που εχει κανονικη κουζινα.

το ενα διαμερισμα προοριζοταν εξ αρχης για τη κουνιαδα για να μενει εκεινη και το κατω για τον ανδρα μου και επειδη η κουνιαδα μου ειναι υπερηφανη για τη θεα που εχει το πανω διαμερισμα και επειδη στο περιεργο μυαλο της το εχει οικειοποιηθει ως δικο της πιστεψτε με η οχι ΠΟΤΕ δεν εχει κοιμηθει ενα βραδυ στο κατω διαμερισμα εδω και 30 χρονια.. ερχεται μονο αν θελει να αποθηκευσει κατι και τιποτε αλλο.. δεν το εχει σε καθολου υποληψη ειδικα επειδη εχει και υγρασια..

με λιγα λογια.. εμεις (δηλαδη αυτοι...εγω τυγχανει να τα εκμεταλλευομαι οσο μου επιτρεπεται) τα εχουν και ειλικρινα δεν ξερουν τι να τα κανουν.. και τωρα που δεν εχουν και περισσευμα χρηματων θυμουνται τι επρεπε να τα κανουν...

αλλα τωρα ειναι πολυ αργα για δακρυα Ηλεκτρα...χαχα!

όντως έκθεση!!!παρά τίποτα καλό κι αυτό...αργότερα στα γεράματα σας να μείνετε μόνιμα σαλαμίνα,για ησυχία!!!χαχα

εγώ φιλοξενώ στο μόνιμο σπίτι μου,οπότε μου φτάνει και μου περισσεύει...

δεν το λες βέβαια ακριβώς φιλοξενία...αυτό που μας κάνουν...πάμε στο πατρικό του άντρα μου...στους γονείς του...δεν μας φιλοξενεί η κουνιάδα...

αλλά με το μοίρασμα που έχουν κάνει δεν μένει τίποτα για εμάς...για την ώρα το δωματιάκι που μένουμε το εκμεταλεύονται τα πεθερικά ως κουζίνα...

κάποτε μας μαγείρευε η πεθερά...τώρα πλέον άστα να πάμε...

η κουνιάδα εννοείται δεν κάνει κάτι...

αργότερα που δεν θα υπάρχουν τα πεθερικά θα πηγαίνουμε σε ξενοδοχείο...έτσι θα μάθει το παιδί μας το χωριό του άντρα μου...αυτά τα "ωραία"!!!

καλημερα..

back to Athens πρωινη πρωινη

εχθες ειχα την λεσχη οπου κουτσα στραβα τελειωσαμε με το θεμα της ανακυκλωσης και σημερα πηγα πρωι πρωι και εδωσα δυο φορες αιμα για την σακχαρου νηστειας και μετα πηγα Jumbo οπου αγορασα διαφορα για τη δραστηριοτητα της Κυριακης με τις κουκλες θεατρου και μετα σουπερ μαρκετ και τωρα ηρθα και ανοιξα την παραγγελια στα second hand αγοριστικα που χα κανει σε μια κοπελα απο το parents και ειναι ΑΨΟΓΑ σε κατασταση και σε εξυπηρετηση απο την κοπελα.. ειναι η sonia:) απο την οποια εχει παρει και ρουχα η jesgk και ειχε μεινει εξισου ευχαριστημενη.. μεσα στα ρουχα του μικρου ειχα παρει και ενα ζευγαρι παπουτσια 18 νουμερακι καρο, αψογα!!

και δυο ρουχα για τη μικρη για μεγαλυτερη ηλικια ομως..

αυτα.. παω να ξεκουραστω και να αρχισω να ανοιγω κουτες και βαλιτσες σιγα σιγα μπας και τελειωσω απο βδομαδα τη διαλογη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...