Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

εγω ειχα ξαναπαει στο Αττικο Παρκο αλλα τοτε δεν ειχε δελφιναριο.. αυτη τη φορα πηραμε μαζι τη κουνιαδα και τη μανα μου που δεν ειχαν ξαναπαει και για πρωτη φορα ολοι μαζι ειδαμε την παρασταση με τα δελφινια και τον θαλασσιο νεαρο ελεφαντα που μοιαζει σε φωκια.. ηταν καταπληκτικο θεαμα και ολοι χαιροντουσαν μικροι μεγαλοι βεβαια εγω απο τη μια ενοιωθα λυπη για τα θηλαστικα αυτα αφου ειναι αιχμαλωτα και ας ειναι δηθεν γεννημενα στη αιχμαλωσια αρα και μαθημενα σε αυτη και για το οτι εκπαιδευονται απο την μια το βρισκω ευνοητο και αναμενομενο αφου υπαρχει δεικτης νοημοσυνης αλλα απο την αλλη οσο "θετικη εκπαιδευση" και να αποκαλειται αυτη δεν παυει να ειναι εκπαιδευση βασισμενη πανω στη γενναιοδωρια οπως δηλαδη και με τα σκυλια.. εκανες μια κινηση παρε δυο ψαρια για επιβραβευση κλοπ κλπ..

βεβαια οπως καναειπα το θεαμα ειναι μοναδικο ΜΕΧΡΙ και συγκινητικο..

Προσωπικα το σημειο που μου αρεσει ειναι η σχεση μεταξυ δελφινιων και εκπαιδευτη αφου σε μερικες περιπτωσει εβλεπες τον εκπαιδευτη οχι μονο να κανει μπανιο μαζι με το δελφινι, αλλα να το καβαλαει και να τον μεταφερει, να τον σπρωχνει με το παντοδυναμο ρυγχος του, να κανει σερφ πανω στην πλατη του, να χορευουν μαζι στο νερο.. αυτα δεν ειναι μονο στοιχεια εκπαιδευσης αλλα και εμπιστοσυνης μετξυ των δυο..

αξιζει τον κοπο παντως οσοι θελετε να πατε και για το δελφιναριο για το Παρκο παροτι δεν εχει τοοοοοοοοοοοοοση μεγαλη ποικιλια συγκριτικα με αλλα ευρωπαικα παρκα (πχ του Βερολινου ειναι το μεγαλυτερο και εχω δει ειδη που εδω ουτε για αστειο δεν θα ρθουν ποτε και λογω συντηρησης) αλλα ειναι αξιοπρεπες και πολυτιμο για την χωρα μας.

κατα τ'αλλα ηταν κουραστικη η χθεσινη μερα γιατι ειχαμε το πηγαινε στην Αθηνα οπου η μικρη με τη ζεστη δεν το αντεξε και εκανε εμετο, υστερα στο σπιτι παροτι που δεν εκανα τιποτε περασε η ωρα καπως ατσαλα και αφου κοιμηθηκε η μικρη για μεσημερι φυγαμε και πηγαμε στο Παρκο οπου για μενα 2,5 ωρες περπατημα και μετα δυο ωρες σχεδον διαδρομη μεχρι το εξοχικο ηταν κουραση μεγαλη..

σημερα σερνομαι ολιγον.. εχει και ζεστη αφορητη παλι και εχω και τη λεσχη το απογευμα με περιορισμενη δραση ευτυχως..

αυριο λεω να κατεβω παλι Αθηνα ισως για να κανω τη καμπυλη σακχαρου (πως θα περασουν τρεις ωρες μονη???!!) και για καμια δουλεια στο παιδικο δωματιο με ξεκαθαρισματα ρουχων και παιχνιδιων..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,εμείς εδώ τα ίδια...

πόσες μέρες κρατάει πια αυτή η ίωση...από την κυριακή το βράδυ 00.30 παρουσιάστηκε και χθες το βράδυ την ίδια ώρα έπιασε 39...βέβαια το παιδί είναι μια χαρά,δεν φαίνεται άρρωστη,αλλά βαρεθήκαμε στο σπίτι και στο μπαλκόνι,χθες μου ζητούσε θάλασσα...

κι έτσι χθες γύρω στις 21.00 που ήταν απύρετη πήγαμε μια βόλτα στη γειτονιά με το καρότσι,να ξεσκάσει λίγο το καημένο.

θέλουμε το σκ να πάμε θάλασσα και την επόμενη πέμπτη φεύγουμε,άντε να γίνει καλά να τελειώνουμε και με αυτό...ήταν να κάνουμε κι εμβόλιο,αλλά αναβάλεται για αργότερα...

ωραίο το αττικό ε?την επόμενη φορά που θα έρθουμε αθήνα,θα πάμε...ήθελα να πάμε πέρσυ τον απρίλη,αλλά 15 μηνών η έλλη δεν θα καταλάβαινε και πολλά...

εγώ πάντως τόσα χρόνια αθήνα δεν πήγα ποτέ στο αττικό...

όταν είσαι εκεί και τα έχεις,λές ΄"έλα μωρέ,κάποια στιγμή θα πάω" και όταν είσαι μακρυά το μετανιώνεις...

ετσι ειναι miamama οταν τα χεις το αναβαλλεις η δεν εχεις και τα χρηματα πολλες φορες.. για παιδια απο 4 και πανω ειναι ιδανικα να παει μια οικογενεια στο Αττικο..

εγω πηγα τη μικρη περσι γιατι θελαμε και εμεις να το δουμε και σαφως κοιτουσε αλλα δεν κατανοουσε.

τωρα και παλι ενω αναγνωριζει τα ζωα τα εβλεπε αφηρημενα και δεν συχνα βαριοταν κιολας λογω του περπατηματος..

απο την αλλη δεν θα θυμαται κιολας αργοτερα..σημερα και αυριο μπορει του χρονου και μετα ομως οχι..

συνεπως αν ξαναπαμε εμεις θα ναι υπολογιζω τα μικρα 3 το ενα και 6 το αλλο..καπως ετσι..νωριτερα δεν το κοβω.. και τωρα που πηγαμε ηταν γιατι η golden deals μας εστειλε συμφερουσα προσφορα αλλιως επουδενι..

περαστικα στη μικρη αλλα μιλησες και με κανεναν γιατρο? μηπως πρεπει να παρει αντιβιωση μετα απο τοσες μερες επανεμφανισης του πυρετου?

μπορει να ειναι καλοκαιρι αλλα δεν σημαινει οτι οι ιωσεις ειναι πιο αθωες..

Διαφημίσεις

δεν έχω πάρει την γιατρό,γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα..ο λαιμός της μια χαρά...

η αδερφή μου το πέρασε,και πήρε την παιδίατρο 20 φορές...την ίδια έχουμε...οπότε ξέρω πάνω κάτω...η έλλη ουσιαστικά είναι πρώτη φορά και δεν ξέρουμε πως αντιδρά ο οργανισμός της...πρέπει να κάνει τον κύκλο της...

ούτως ή άλλως στις ιώσεις δεν δίνουν αντιβίωση.

λέω να την πάρω αύριο την παιδίατρο,θέλω να την ρωτήσω και για το σκ για θάλασα,εφόσον δεν έχει πυρετό...

θα το σημείωσω το βιβλίο...

για το αττικό και τέτοια ηλικία υπολογίζω 3-4 καλύτερα...

κανονικα.. εκανα ντουζ με το μαγιο μαζι με τη μικρη και τωρα εχω αφησει τα μαλλια μου βρεγμενα σε κοτσο και το σουτιεν απο το μαγιο βρεγμενο και εχω βαλει εσωρουχο και σορτς απο κατω ωστε γενικα να εχω μια αισθηση δροσιας..

τη μικρη την αφησα με το βρακι πανω με τη θεια της να παιζουν καισε καμια ωρα θα παω να την παρω να διαβασουμε τα θεατρικα της Ντενεκεδουπολης..

σημερα εχω και τη λεσχη αλλα θα το παω χαλαρα..

κι εγώ μόνο τα μαλλιά βρεγμένα δροσίζομαι,όταν κάνω απλό ντουζ,ζεσταίνομαι στο λεπτό...

που είναι καλέ πάλι όλες σήμερα...

πάω κι εγώ σιγά σιγά,να δώσω κρέμα,να μαγειρέψω,γενικά να κάνω καμμιά δουλειά...μην μου πέσουν όλα μαζί τις επόμενες μέρες...

Καλημέρα.

Προσπ ξεκουράσου όσο μπορείς γιατί απο Νοέμβρη ξέρεις τι σε περιμένει...:mrgreen:

μιαμαμα ακόμα πυρετό το κορίτσι? Ιωσούλα θα είναι αλλά καλού κακού δεν την παίρνεις την γιατρό? Εμάς μετά την τρίτη μέρα την κοιτάει απαραίτητα και ας μας πει ντεπόν μόνο εν τέλη.

Διαφημίσεις

κι εγώ μόνο τα μαλλιά βρεγμένα δροσίζομαι,όταν κάνω απλό ντουζ,ζεσταίνομαι στο λεπτό...

που είναι καλέ πάλι όλες σήμερα...

πάω κι εγώ σιγά σιγά,να δώσω κρέμα,να μαγειρέψω,γενικά να κάνω καμμιά δουλειά...μην μου πέσουν όλα μαζί τις επόμενες μέρες...

αυτές οι δουλειές.....Και εμείς αύριο θα πάμε χωριό και θα την αφήσω εκεί τη μικρή στην ουσία τέσσερις μέρες χωρίς εμάς γιατί την Άλλη Παρασκευή θα πάμε να μείνουμε. Επομένως τη βδομάδα χωρίς παιδί θέλω ένα απόγευμα να κάνω παντζούρια και μπαλκονόπορτες , ε σε τέτοια περίπτωση δεν κατεβάζεις και κουρτίνες???:rolleyes: και ότι άλλο προκείψει...Ουφ , να φεύγουν και αυτά απο το κεφάλι μου μιας και στην προηγούμενη απουσία της ασχολήθηκα με τα μωρουδιακά της που τα είχα άγχος μέχρι να τα σηκώσω και να πάω 9 μέρες να ξεκουραστώ χωρίς έγνοιες.

καλώς την...

αυτό σκέφτομαι,μην μου πει να την δει...

40Ε για να μου πει ντεπόν???τα λυπάμαι...

να είχε κι αλλα συμπτώματα,ναι...

Δεν είναι συμβεβλημένη με την ασφάλεια του άντρα σου?

Βασικά ούτε ο δικός μας είναι αλλά με τις αποδείξεις τα παίρνουμε πίσω τα λεφτά απο το ταμείο. ή αλλιως πάντην στο νοσοκομείο και ας σου πουν πως δεν έχει τίποτα. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

κι εγώ αυτό σκέφτομαι,μην αφήσω χάλια το σπίτι...καλά πατζούρια δεν κάνω...οι κουρτίνες το θέλουν το φρεσκάρισμα,αλλά από σεπτέμβρη...γιατί σε μία μέρα θα έχουν γίνει χάλια...έχουμε απίστευτη κίνηση,ειδικά τον αύγουστο θα πήξουμε πάλι...

θέλω όμως το σπίτι μέσα να είναι σε καλή κατάσταση...μην γυρίσουμε σε βομβαρδισμένο τοπίο...

μέχρι τετάρτη πρέπει να τα έχω έτοιμα,και τα πράγματα μας,πλυντήρια κλπ...

δεν έχουμε βιβλιάριο,ούτε εμείς,ούτε το παιδί 1 χρόνο τώρα...αφού θέλω να αλλάξω γυαλία και να κάνω έλεγχο στα μάτια και δεν πάω...

τέβε απλήρωτο!

θα δώ μέχρι το σκ πως θα είμαστε,θα την πάρω κι αύριο τηλ...

όλο το νησί αυτή την ίωση έχει...καλοκαιριάτικα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...